- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.181
Bebek 2 hafta dan fazla olduysa artık uyandırma canım yazık uykusuna alsın öyle emsın daha rahat ediceksnbende yetemedigimi düşünüyorum canım ya gazini cilartamiyorum uyutamiyorum emziremiyorum yani bunlari yapıyorum tabi de surekli duzenli bi sekilde degil uyandirmak cok zor ki emsin gazi kolay cikmayabiliyo uyutmakta bazen cok zor oluyo uynaninca uyumuyo da sonrada uykyszlyktan uyanmiyo dun gene kriz yasadik agladi iki uc saat...annem geldi de rahat ettim dun gece biraz kirkimiz cikinca düzelecek diye teselli ediyorum kendimi
Göğüs pedine zeytinyağı sür sudyenine yapıştır öyle. Gogus uclarin iyice emsin zeytinyağıni Kalsın gogsunde 2 güne gecicek. Krem vs kullanma geçirmiyor zeytinyağı geçiriyor sadeceKızlar benim göğüs uçlarım yatan oldu kanadıkrem Vs geçirmedi, göğüs kalkanı da kullandıkları Yok. .
Aynen canım su içmeye wc ye gidemedim ben de..bugün de aynı gibi hala uyumadı huzursuzBende ne yemek yiyemedim dün, tek bakıyorum bende hatta afedersiniz wc ye gidemedim. Şimdi bu yorumu okuyup abartıyor diye düşünmeyin dün gram uyumadı ya hep göğüste uyudu bırakır bırakmazmış kıyametler koptu bende anlamadım ki
Ben de bebe yağı sürdüm poposuna. Göbeğine elma yağı sürdüm vs ama hala sancılı..emzik vermedim ben ilk ay geçsin diye bekliyorumay canım ya allah senin daha cok yardimcin olsun dun bizimkide krize girince sunlari yaptık altini actik pirt ve kaka yapamiyo cunku ondan sknti cekiyo biraz rahatladi ve z.yagi surdum poposuna cok uyarmadan biraz bacaklarini karnina indirip cektim sonra dizimin üstüne yatırıp poposuna pat pat vurdum sirtini da ovdum o baya rahatlatti emzik aliyosada emzirme pizisyonunda tutup emzigide verip konustum onunla sanci girene kadar cukur cukur cekti sanci gelince basti yaygarayi burnu tikaliysasa sknti oluyo babasi gelnce cekti baya bi sey cikti
iyiki burda variz da destek oluyoruz birbirimize
Sağım yapıyo musun canım ben ne zaman sağsam aşırı acıyo yara oluyo artık sağmıyorum..Kızlar benim göğüs uçlarım yatan oldu kanadıkrem Vs geçirmedi, göğüs kalkanı da kullandıkları Yok. .
Cnm neden doktora götürmüyorsun sana da yazik onada yazik... doktor bi tavsiyede bulunur en azindan. Bebegin butun gece uyumamasi kendinende zarar yaani.belki bisey tavsiye ederde gazi daha rahat cikarir cnnAynen canım su içmeye wc ye gidemedim ben de..bugün de aynı gibi hala uyumadı huzursuz
Niye inanmıyalım Canım bebek bakımı çok zor heleki uyumayınca,Allah hepimizin yardımcısı olsun ,Annemlerde İstanbul’da ,Şu an beraberiz ama tek kalınca yemek yapmaya bile fırsat yok Canım.Bende ne yemek yiyemedim dün, tek bakıyorum bende hatta afedersiniz wc ye gidemedim. Şimdi bu yorumu okuyup abartıyor diye düşünmeyin dün gram uyumadı ya hep göğüste uyudu bırakır bırakmazmış kıyametler koptu bende anlamadım ki
Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Canım,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar doğuma giricem büyük ihtimalle benden dualarınızı eksik etmeyin sağlıcakla gelsin
canim 23gunluguz 3.haftamiz gece oyle yaptim bu sefer cunku aksam bi bws sat uyumadi ama su kontrol bi gelsede sen tecrubelisin sana da sorayim bir aylik kontrolu tam birinci ayinda goturmrk zorunda miyiz birde kiloya bakiyolarya dogum kilosunun ustune mi hesaplicaz yoksa bi iki gun icinde dustu kilosu o dusen kilo ustune mi aldigini hesaplicam anlatabildim miBebek 2 hafta dan fazla olduysa artık uyandırma canım yazık uykusuna alsın öyle emsın daha rahat ediceksn
Ben de acemiyim canım benim de ilk gebelik . Ama 10 gün bebek zor daldı uykuya , zor uysndiriyodum . Sonra bıraktım bebek acikinca uyandı . 4 saat bazen 5 saat sürüyor uykusu ama en azından uykusunu alıyor . sarılık tehlikesi geçmiş seninkinin de .. O yüzden bebeğin uyusun annesi i acikinca seni uyandırıyor. Aşısı var bebeğin 1. Ayda goturmeliyiz tam zamanında diye düşünüyorum. Doğumdan sonra 1 hafta içinde topuk kanı almak için seni cagirmislardir yaptırdın değil mi ? O zaman bebeğin kg olcmuslerdir. Gerçek kilo orda başlıyorcanim 23gunluguz 3.haftamiz gece oyle yaptim bu sefer cunku aksam bi bws sat uyumadi ama su kontrol bi gelsede sen tecrubelisin sana da sorayim bir aylik kontrolu tam birinci ayinda goturmrk zorunda miyiz birde kiloya bakiyolarya dogum kilosunun ustune mi hesaplicaz yoksa bi iki gun icinde dustu kilosu o dusen kilo ustune mi aldigini hesaplicam anlatabildim mi
Emzige alistir canım ben ilk günden beri ugrasiyorum hala alismadi ne kadar erken tutarsa Emzige senin için o kadar rahat olurBen de bebe yağı sürdüm poposuna. Göbeğine elma yağı sürdüm vs ama hala sancılı..emzik vermedim ben ilk ay geçsin diye bekliyorum
Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar doğuma giricem büyük ihtimalle benden dualarınızı eksik etmeyin sağlıcakla gelsin
saglik ocagi asi gunu verdi dogum tarihinden bur ay sonra ona goturcem de birde hastanede kalca ultrasonu cekiliyo ya birinci ayda birde sarilik kontrolu icin ona da ayni gun gitmek sart mi diye dusundum,dort saat bes saat cok fazla degil mi canım bizdeki problem benim kizim kendi kendine cook zor uyaniyo yani biraksam tum gece uyur oyle deyim...bazen 3.5saat oluyo mesela baya uyumus oluyo uyaniyo ama emmesi bes dk sürüyo hani desemki dört saat uyuyubca yarin saat emiyir birakirim ama benimki cok uyuyup az emen bir bebek o yuzden sk sk ne kadar cok emerse o kadar iyiBen de acemiyim canım benim de ilk gebelik . Ama 10 gün bebek zor daldı uykuya , zor uysndiriyodum . Sonra bıraktım bebek acikinca uyandı . 4 saat bazen 5 saat sürüyor uykusu ama en azından uykusunu alıyor . sarılık tehlikesi geçmiş seninkinin de .. O yüzden bebeğin uyusun annesi i acikinca seni uyandırıyor. Aşısı var bebeğin 1. Ayda goturmeliyiz tam zamanında diye düşünüyorum. Doğumdan sonra 1 hafta içinde topuk kanı almak için seni cagirmislardir yaptırdın değil mi ? O zaman bebeğin kg olcmuslerdir. Gerçek kilo orda başlıyor
Doğum dan sonraki hafta dan başlıyor kilosu. Kaç gram aldiginida soylemislerdir sana ..şimdi 1. Ay dolunca topuk kani almaya gittiğin günden hesaplicaksin . Üzerine koymana gerek yok sağlık ocağı kaç kg derse o gerçek kilo
ay canım ya allah senin daha cok yardimcin olsun dun bizimkide krize girince sunlari yaptık altini actik pirt ve kaka yapamiyo cunku ondan sknti cekiyo biraz rahatladi ve z.yagi surdum poposuna cok uyarmadan biraz bacaklarini karnina indirip cektim sonra dizimin üstüne yatırıp poposuna pat pat vurdum sirtini da ovdum o baya rahatlatti emzik aliyosada emzirme pizisyonunda tutup emzigide verip konustum onunla sanci girene kadar cukur cukur cekti sanci gelince basti yaygarayi burnu tikaliysasa sknti oluyo babasi gelnce cekti baya bi sey cikti
iyiki burda variz da destek oluyoruz birbirimize
Canım ilk hafta bende çok çektim. Bi arkadaşım Hindistan cevizi yağı önerdi. Onu kullanmaya başladım. Ama emin değilim o mu işe yaradı. Çünkü Hindistan cevizi ile beraber zeytinyağı ve lansinoh kremde kullandım. Yine yazayım dedim umarım hemen geçer gercekten cok zorKızlar benim göğüs uçlarım yatan oldu kanadıkrem Vs geçirmedi, göğüs kalkanı da kullandıkları Yok. .
evetcanim dedigin gbi yapıyoryz bizdeCanım bizimkinin de burnu tıkalı otribebe aspiratör aldık. Siz aspiratör ile mi burnunun temizliğini yapıyorsunuz
Dönünceye bakıyor ama çok uzun degil. Döndürme cnm donenceyi sakıncalı diyorlar. Buarada ben doktora gittim bugün dünden beri ameliyat yerlerimde karnında çok ağrı bıçakla kazıma gibi var. Ağır kaldırdım bebeği pusetle ondan olabilir dedin. Doktora kontrole gittim dikisime dışardan baktı ıyi dedi alttan ultrasonla bakti rahmim toparlanmış hatta 6 ay sonra 2. Ye hamile kalabilirsin dedi şaka gibi daha buna bakamıyorum ama agrım için bisi demedi kafama takıldı. Yalnız olduğum için dinlenemiyorum da. Annemde 2 aylığına yurt dışına gidecek zaten başka şehirdeBakayım canım o müziğe. Benimki de kendi kendine takılmıyor hiç beş dk ancak tam kucak bebesi oldu :) dönence sipariş ettim ben bir de onu denicem bakalım ilgisini çekecek mi
Bence düştüğü kilodan hesaplanmalıcanim 23gunluguz 3.haftamiz gece oyle yaptim bu sefer cunku aksam bi bws sat uyumadi ama su kontrol bi gelsede sen tecrubelisin sana da sorayim bir aylik kontrolu tam birinci ayinda goturmrk zorunda miyiz birde kiloya bakiyolarya dogum kilosunun ustune mi hesaplicaz yoksa bi iki gun icinde dustu kilosu o dusen kilo ustune mi aldigini hesaplicam anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?