- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.201
Otribebe yenidoğanda kullanilmiyormus. Kılcal damarları çatlayıp kanama yapabilirmiş. Serum fizyolojik bile sık yaptirmiyorlar doktorunuza danışmadan yapmayın derim ben.evetcanim dedigin gbi yapıyoryz bizde
Benim de hala acıyor kasıyor dikişler dinlenemediğimizden biraz geç iyileşir gibi geliyor..ultrasondan bakmış ama ters bir şey olsa görürdü yine de takip et ağrını..tamam canım dönenceyi asarım sadece müziğini dinlese yeterDönünceye bakıyor ama çok uzun degil. Döndürme cnm donenceyi sakıncalı diyorlar. Buarada ben doktora gittim bugün dünden beri ameliyat yerlerimde karnında çok ağrı bıçakla kazıma gibi var. Ağır kaldırdım bebeği pusetle ondan olabilir dedin. Doktora kontrole gittim dikisime dışardan baktı ıyi dedi alttan ultrasonla bakti rahmim toparlanmış hatta 6 ay sonra 2. Ye hamile kalabilirsin dedi şaka gibi daha buna bakamıyorum ama agrım için bisi demedi kafama takıldı. Yalnız olduğum için dinlenemiyorum da. Annemde 2 aylığına yurt dışına gidecek zaten başka şehirde
Otribebe almıştım ben de bi kere denedim ama çok da uğraşmadan kaldırdım. Ne zamandan itibaren kullanılıyor acaba doktora soralım. Diğer pompalı olanlardan almıştım hiçbir işe yaramadı o. En iyisi peçeteyle kendim mi temizleyeyim? Sen nasıl temizliyorsun canım?Otribebe yenidoğanda kullanilmiyormus. Kılcal damarları çatlayıp kanama yapabilirmiş. Serum fizyolojik bile sık yaptirmiyorlar doktorunuza danışmadan yapmayın derim ben.
Benim bebek maksimum iki saat uyuyor aralıksız :) başta uyandıra uyandıra alıştırdım sanırım sarılık içinsaglik ocagi asi gunu verdi dogum tarihinden bur ay sonra ona goturcem de birde hastanede kalca ultrasonu cekiliyo ya birinci ayda birde sarilik kontrolu icin ona da ayni gun gitmek sart mi diye dusundum,dort saat bes saat cok fazla degil mi canım bizdeki problem benim kizim kendi kendine cook zor uyaniyo yani biraksam tum gece uyur oyle deyim...bazen 3.5saat oluyo mesela baya uyumus oluyo uyaniyo ama emmesi bes dk sürüyo hani desemki dört saat uyuyubca yarin saat emiyir birakirim ama benimki cok uyuyup az emen bir bebek o yuzden sk sk ne kadar cok emerse o kadar iyi
saglik ocagi biraz tuhaf bi olcum yapmisti topyk kani icin gittiğimizde kiyafetiyle olcmustu yani...hastanediki cocuk doktoru 4.gun gittigimizde beziyle olcmustu bizde evde olcuyoruz kendimiz
Ben şimdi ebeyle konuştum tam 1 aylık olduğu gün getir dedi 1 gün önce olmazmiscanim 23gunluguz 3.haftamiz gece oyle yaptim bu sefer cunku aksam bi bws sat uyumadi ama su kontrol bi gelsede sen tecrubelisin sana da sorayim bir aylik kontrolu tam birinci ayinda goturmrk zorunda miyiz birde kiloya bakiyolarya dogum kilosunun ustune mi hesaplicaz yoksa bi iki gun icinde dustu kilosu o dusen kilo ustune mi aldigini hesaplicam anlatabildim mi
Canım düşen kilonun üstüne hesaplıyor Doktor.Benim bu hafta tarttı düşen kilonun üzerine yazdı,Artık sarılığımız düştüğü için 1. Ayında bekliyorum dedi.5 Nisa’nda doğdu kızım 5 mayısta götürücem.Zaten 45 günlükken kalça ultrasonu çekilecek bütün bebeklerde kalça çıkıklığına bakılıyormuş.2 haftadır zaten her 2 günde bir hastanedeydim.Ayın 7 sindede ilk aşımız olucak sağlık ocağında .Ben gelişimi için Canım 1 yaşına kadar her ay özel doktoruna götürücem kontrole.canim 23gunluguz 3.haftamiz gece oyle yaptim bu sefer cunku aksam bi bws sat uyumadi ama su kontrol bi gelsede sen tecrubelisin sana da sorayim bir aylik kontrolu tam birinci ayinda goturmrk zorunda miyiz birde kiloya bakiyolarya dogum kilosunun ustune mi hesaplicaz yoksa bi iki gun icinde dustu kilosu o dusen kilo ustune mi aldigini hesaplicam anlatabildim mi
Benim doktorumda bezi ile ölçüyor üstünü soyuyor Canım,Ben Kendi doktorunu baz aldım.saglik ocagi asi gunu verdi dogum tarihinden bur ay sonra ona goturcem de birde hastanede kalca ultrasonu cekiliyo ya birinci ayda birde sarilik kontrolu icin ona da ayni gun gitmek sart mi diye dusundum,dort saat bes saat cok fazla degil mi canım bizdeki problem benim kizim kendi kendine cook zor uyaniyo yani biraksam tum gece uyur oyle deyim...bazen 3.5saat oluyo mesela baya uyumus oluyo uyaniyo ama emmesi bes dk sürüyo hani desemki dört saat uyuyubca yarin saat emiyir birakirim ama benimki cok uyuyup az emen bir bebek o yuzden sk sk ne kadar cok emerse o kadar iyi
saglik ocagi biraz tuhaf bi olcum yapmisti topyk kani icin gittiğimizde kiyafetiyle olcmustu yani...hastanediki cocuk doktoru 4.gun gittigimizde beziyle olcmustu bizde evde olcuyoruz kendimiz
Aynen ben devamlı yapmıyorum ayşe öner in videosunda çok sık yapmayın nezle olduğunda yapın diyor serum fizyolojigi bile ama hastanede burnu tıkanırsa yapım dediler. Serum fizyolojigi yapıp bebeği ters ceviriyoruz ağız mendili ile burnunu siliyorum bi de hapşırırsa oooh mis tüm sümük çıkıyorOtribebe almıştım ben de bi kere denedim ama çok da uğraşmadan kaldırdım. Ne zamandan itibaren kullanılıyor acaba doktora soralım. Diğer pompalı olanlardan almıştım hiçbir işe yaramadı o. En iyisi peçeteyle kendim mi temizleyeyim? Sen nasıl temizliyorsun canım?
Sağ ol canım yazdığın İçinCanım ilk hafta bende çok çektim. Bi arkadaşım Hindistan cevizi yağı önerdi. Onu kullanmaya başladım. Ama emin değilim o mu işe yaradı. Çünkü Hindistan cevizi ile beraber zeytinyağı ve lansinoh kremde kullandım. Yine yazayım dedim umarım hemen geçer gercekten cok zor
Sağarken kanadı bende bıraktım iyileşene kadarSağım yapıyo musun canım ben ne zaman sağsam aşırı acıyo yara oluyo artık sağmıyorum..
Şu saat oldu yatağında uyumadı, hala göğsümdeAynen canım su içmeye wc ye gidemedim ben de..bugün de aynı gibi hala uyumadı huzursuz
O aklıma geldi bir deneyim baya kanıyorGöğüs pedine zeytinyağı sür sudyenine yapıştır öyle. Gogus uclarin iyice emsin zeytinyağıni Kalsın gogsunde 2 güne gecicek. Krem vs kullanma geçirmiyor zeytinyağı geçiriyor sadece
bende antibiyotik icerken çıktı canim nirakinca geçti.yedigin bir besin ona yaramiyor mu acabaKızlar ya kızımın yüzünde minik minik ucu beyaz şeyler çıktı baya fazlalaştı acaba sıcaktan mı? Ucu beyaz olanda var olmayanda. İsilik gibi nasıl geçer ya da ne için çıkıyor acaba. İlk zamanlar doktor dış dünyaya adapte için demişti ama bu çıkanlar daha farklı sanki pıtır pıtır böyle
Nutella yiyorumbende antibiyotik icerken çıktı canim nirakinca geçti.yedigin bir besin ona yaramiyor mu acaba
olabilir canim bi hafta yeme bakalim. Tadi guzel ama baya karisik ici o ürünün.Nutella yiyorumacaba o mu yaptı?
Canım lanolin krem sür kalkanı koy bir gecede hafifletiyorKızlar benim göğüs uçlarım yatan oldu kanadıkrem Vs geçirmedi, göğüs kalkanı da kullandıkları Yok. .
Çikolata gaz yaparNutella yiyorumacaba o mu yaptı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?