2018 mart-nisan anneleri

Benim de hala acıyor kasıyor dikişler dinlenemediğimizden biraz geç iyileşir gibi geliyor..ultrasondan bakmış ama ters bir şey olsa görürdü yine de takip et ağrını..tamam canım dönenceyi asarım sadece müziğini dinlese yeter

Otribebe yenidoğanda kullanilmiyormus. Kılcal damarları çatlayıp kanama yapabilirmiş. Serum fizyolojik bile sık yaptirmiyorlar doktorunuza danışmadan yapmayın derim ben.
Otribebe almıştım ben de bi kere denedim ama çok da uğraşmadan kaldırdım. Ne zamandan itibaren kullanılıyor acaba doktora soralım. Diğer pompalı olanlardan almıştım hiçbir işe yaramadı o. En iyisi peçeteyle kendim mi temizleyeyim? Sen nasıl temizliyorsun canım?

Benim bebek maksimum iki saat uyuyor aralıksız :) başta uyandıra uyandıra alıştırdım sanırım sarılık için

Ben şimdi ebeyle konuştum tam 1 aylık olduğu gün getir dedi 1 gün önce olmazmis

Canım düşen kilonun üstüne hesaplıyor Doktor.Benim bu hafta tarttı düşen kilonun üzerine yazdı,Artık sarılığımız düştüğü için 1. Ayında bekliyorum dedi.5 Nisa’nda doğdu kızım 5 mayısta götürücem.Zaten 45 günlükken kalça ultrasonu çekilecek bütün bebeklerde kalça çıkıklığına bakılıyormuş.2 haftadır zaten her 2 günde bir hastanedeydim.Ayın 7 sindede ilk aşımız olucak sağlık ocağında .Ben gelişimi için Canım 1 yaşına kadar her ay özel doktoruna götürücem kontrole.

Benim doktorumda bezi ile ölçüyor üstünü soyuyor Canım,Ben Kendi doktorunu baz aldım.

Aynen ben devamlı yapmıyorum ayşe öner in videosunda çok sık yapmayın nezle olduğunda yapın diyor serum fizyolojigi bile ama hastanede burnu tıkanırsa yapım dediler. Serum fizyolojigi yapıp bebeği ters ceviriyoruz ağız mendili ile burnunu siliyorum bi de hapşırırsa oooh mis tüm sümük çıkıyor

Kizlar ben bebegi soymuyorum tartarken. Her gittigimizde ayni kiyafetle tartiyorum. Zaten aradaki farkin kac oldugu kac kilo aldığı orda ortaya cikiyor.

Sağ ol canım yazdığın İçin

Kızlar ya kızımın yüzünde minik minik ucu beyaz şeyler çıktı baya fazlalaştı acaba sıcaktan mı? Ucu beyaz olanda var olmayanda. İsilik gibi nasıl geçer ya da ne için çıkıyor acaba. İlk zamanlar doktor dış dünyaya adapte için demişti ama bu çıkanlar daha farklı sanki pıtır pıtır böyle

Kizlar 20.günden sonra kabiz olan var mi sözde sarıya döndüydü akıntı hala ara ara kirmizi koyu pelte oluyor

bende antibiyotik icerken çıktı canim nirakinca geçti.yedigin bir besin ona yaramiyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…