- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.221
Ben varımKizlar 20.günden sonra kabiz olan var mi sözde sarıya döndüydü akıntı hala ara ara kirmizi koyu pelte oluyor
Cnmmm cokmu yiyorsuna ciklata gaz yapar yavrun ondan mi uyumuyir acabaNutella yiyorumacaba o mu yaptı?
Ahh ahh canım sıkma canını ben de aynıyım 3. Günümüz olacak uyku yok hep bir mızmız göğüs ucu kullanıyordum normal memeye alıştırmaya çalışıyorum memelerim morardı kabız oluyorum sürekli yalnız olduğum için yiyemiyorum adam gibi küçük farklı bir şey yesem hemen gaz oluyor.. kabızlıktan dolayı makatta çatlak oldu oturamıyorum daha neler neler annem yok yalnızım her gün ağlıyorum ama ne yapayım mecburum bana muhtaç...Bugün de sabahladık sancıdan..doktora mı götürsem napsam bebeği? Ihh ladı durdu sabaha kadar hala da aynıben de bir saat anca uyudum çok kötüyüm ben bakamıyorum bebeğime yetemiyorum eşim de birkaç saat uykuyla işe gidiyor
Mama yiyor zaten emmesi ayda yılda bir keyfi gelirse. Uyumamasının sebebi insan istemesi. Kucak istiyorCnmmm cokmu yiyorsuna ciklata gaz yapar yavrun ondan mi uyumuyir acaba
O kalkanı İnan anlamadım. Kapak var bide, ben direkt Memeye yuvarlağı koyuyorumCanım lanolin krem sür kalkanı koy bir gecede hafifletiyor
Göğüs Pedi demek istedi sanırım . Aynı şekilde zeytinyağı yaparsan 2 güne geçer .O kalkanı İnan anlamadım. Kapak var bide, ben direkt Memeye yuvarlağı koyuyorum
Canım minik kucağımı alıştı acaba,Çok minikler ağlayınca hemen alıyoruz kucağa ne yapalım.Mama yiyor zaten emmesi ayda yılda bir keyfi gelirse. Uyumamasının sebebi insan istemesi. Kucak istiyor
Canım benim kızımda da oluyor sütümden sürüyorum yüzüne geçiyor hemenKızlar ya kızımın yüzünde minik minik ucu beyaz şeyler çıktı baya fazlalaştı acaba sıcaktan mı? Ucu beyaz olanda var olmayanda. İsilik gibi nasıl geçer ya da ne için çıkıyor acaba. İlk zamanlar doktor dış dünyaya adapte için demişti ama bu çıkanlar daha farklı sanki pıtır pıtır böyle
Canım demek ki bugün rahatsız hissediyor. Bizimki de doktora gittik eve geldik resmen çığlık atıyor şimdi göğüste uyuyor. Bi de devamlı altına yapıyor. Degistiriyorum salona geliyorum hooopppp pıtır pıtır çıkıyor. Arkadaşlar buarada ben kanguru siparişi vermiştim geldi ve çok beğendim kalça gelişimi içinde iyiymiş kanguru ben tersi diye biliyordum doktor da dedi. Dışarı çıkıyoruz kucak istiyor evde en basit işi bile kucagimdayken yapamıyorum göğüs istiyor artık mecbur aldimŞu saat oldu yatağında uyumadı, hala göğsümde
Benimkinde de var. Içi beyaz dolu sıcaktan diye dusunuyorum bendeKızlar ya kızımın yüzünde minik minik ucu beyaz şeyler çıktı baya fazlalaştı acaba sıcaktan mı? Ucu beyaz olanda var olmayanda. İsilik gibi nasıl geçer ya da ne için çıkıyor acaba. İlk zamanlar doktor dış dünyaya adapte için demişti ama bu çıkanlar daha farklı sanki pıtır pıtır böyle
Hangi markanınkini kullanıyorsun ? Göğsünde 1 saatten gazla tutma 15 dk dinlendir tekrar tak gece onunla uyuma su tulumu yapıyor. Üstü delikli olan kısmı mı takıyorsun sadeceO kalkanı İnan anlamadım. Kapak var bide, ben direkt Memeye yuvarlağı koyuyorum
Lanolin krem kullan canım çok işe yarıyorKizlar benim gogusler de pert.. zeytinyagida hafiflermiyor ne yapicam bilmiyorum bu arada 10. Gun hala sezeryan yeri agriyo ve gobek olduğu gibi kaldi ne yapmaliyim onerileriniz neler
Kızlar benim göğüs uçlarım yatan oldu kanadıkrem Vs geçirmedi, göğüs kalkanı da kullandıkları Yok. .
Benimki de 15.5 cikmisti doktor 17 sinir deger 2 gun sonra gel demisti. 2 gun sonra 14.3 oldu. Sonraki gun de 9 a düşmüştü. Tedaviye gerek kalmadi. Acaba hangi gunde oldugu onemli mi deger icin?Bebeğimin sarılıpı 15.3 çıktı ışın tedavisi var bugün 4 saat yarın 4 saat çokmu bu oran sizce o kadar da çok emiyor nasıl sarılık anlamadım
Aventin canım. Silikon tarafı göğsüme yapıştırıyorum yani takıyıromHangi markanınkini kullanıyorsun ? Göğsünde 1 saatten gazla tutma 15 dk dinlendir tekrar tak gece onunla uyuma su tulumu yapıyor. Üstü delikli olan kısmı mı takıyorsun sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?