2018 mart-nisan anneleri

Ahh ahh canım sıkma canını ben de aynıyım 3. Günümüz olacak uyku yok hep bir mızmız göğüs ucu kullanıyordum normal memeye alıştırmaya çalışıyorum memelerim morardı kabız oluyorum sürekli yalnız olduğum için yiyemiyorum adam gibi küçük farklı bir şey yesem hemen gaz oluyor.. kabızlıktan dolayı makatta çatlak oldu oturamıyorum daha neler neler annem yok yalnızım her gün ağlıyorum ama ne yapayım mecburum bana muhtaç...

Canım benim kızımda da oluyor sütümden sürüyorum yüzüne geçiyor hemen

Şu saat oldu yatağında uyumadı, hala göğsümde
Canım demek ki bugün rahatsız hissediyor. Bizimki de doktora gittik eve geldik resmen çığlık atıyor şimdi göğüste uyuyor. Bi de devamlı altına yapıyor. Degistiriyorum salona geliyorum hooopppp pıtır pıtır çıkıyor. Arkadaşlar buarada ben kanguru siparişi vermiştim geldi ve çok beğendim kalça gelişimi içinde iyiymiş kanguru ben tersi diye biliyordum doktor da dedi. Dışarı çıkıyoruz kucak istiyor evde en basit işi bile kucagimdayken yapamıyorum göğüs istiyor artık mecbur aldim

Benimkinde de var. Içi beyaz dolu sıcaktan diye dusunuyorum bende

Kaç gündür yazamadım kendim rahatsızdım hastalığım nüksetti astımım kendi doktor işlerimi hallettim.Kızlar geçtiğimiz cumartesi kontrolümüz vardı bebeğimin sarılığı 14 den 8.4 düşmüş çok şükür sarılık bitti.Kiloda almışız şükür çok Sevinç’le ayrıldım hastaneden Darısı sizlere inşallah.Artık 1 ayı doldurunca görüşelim dedi doktorumuz.Beni kesinlikle emmiyor,kesin emmediği için bugün itibari ile bende ağır ilaç tedavisine başlandı.Astımım için.Çok üzüldüm ama demekki Hayırlısı buymuş.Benim iyi olmam lazımki bebeğime bakabiliyim.Şükür mamasını yiyor yavrum.Bugün itibari ile tam 20 günlük olduk çok mutluyum iyiki Rabbim bana anneliği tattırmış.

Bugun 14. gunumuz. Resmen bebege bağımlı yasiyorum. Bunca zamandir uyandiramadigim cocuk bu sefer de uyumuyor. Ac mi diye saglik ocagina goturdum. Kilosu iyi doyuyodur dediler. Gazi cok var kizimin. Kisa kisa emiyor hemen uyuyup hemen uyaniyor. Muthis bir döngüye girdik. Napicam bilmiyorum. Bir de bazen cenesi titriyor. Normal mi acaba?

Kizlar benim gogusler de pert.. zeytinyagida hafiflermiyor ne yapicam bilmiyorum bu arada 10. Gun hala sezeryan yeri agriyo ve gobek olduğu gibi kaldi ne yapmaliyim onerileriniz neler

O kalkanı İnan anlamadım. Kapak var bide, ben direkt Memeye yuvarlağı koyuyorum
Hangi markanınkini kullanıyorsun ? Göğsünde 1 saatten gazla tutma 15 dk dinlendir tekrar tak gece onunla uyuma su tulumu yapıyor. Üstü delikli olan kısmı mı takıyorsun sadece

Bebeğimin sarılıpı 15.3 çıktı ışın tedavisi var bugün 4 saat yarın 4 saat çokmu bu oran sizce o kadar da çok emiyor nasıl sarılık anlamadım

Bebeğimin sarılıpı 15.3 çıktı ışın tedavisi var bugün 4 saat yarın 4 saat çokmu bu oran sizce o kadar da çok emiyor nasıl sarılık anlamadım
Benimki de 15.5 cikmisti doktor 17 sinir deger 2 gun sonra gel demisti. 2 gun sonra 14.3 oldu. Sonraki gun de 9 a düşmüştü. Tedaviye gerek kalmadi. Acaba hangi gunde oldugu onemli mi deger icin?

Hangi markanınkini kullanıyorsun ? Göğsünde 1 saatten gazla tutma 15 dk dinlendir tekrar tak gece onunla uyuma su tulumu yapıyor. Üstü delikli olan kısmı mı takıyorsun sadece
Aventin canım. Silikon tarafı göğsüme yapıştırıyorum yani takıyırom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…