- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.241
Bende aldım canım mamasubaby mi ne adı tam yazmışımdır inşallah :) ben daha kullanmadım. Benim kızda full göğüste uyumak ve kalmak istiyorCanım demek ki bugün rahatsız hissediyor. Bizimki de doktora gittik eve geldik resmen çığlık atıyor şimdi göğüste uyuyor. Bi de devamlı altına yapıyor. Degistiriyorum salona geliyorum hooopppp pıtır pıtır çıkıyor. Arkadaşlar buarada ben kanguru siparişi vermiştim geldi ve çok beğendim kalça gelişimi içinde iyiymiş kanguru ben tersi diye biliyordum doktor da dedi. Dışarı çıkıyoruz kucak istiyor evde en basit işi bile kucagimdayken yapamıyorum göğüs istiyor artık mecbur aldim
2 gündür böyle canım, gündüz kucak delisi gece yatağında uyuyor ama. İlk 3 ay alışkanlık olmaz, kucak isterse alın kendini güvende hissetmeye ihtiyacı var demişti bebek hemşiresi. Bazen hiç sebep yokken ağlar sadece kucağınıza gelmek için demiştiCanım minik kucağımı alıştı acaba,Çok minikler ağlayınca hemen alıyoruz kucağa ne yapalım.
Bende duydum daha önce bunu ama yapmaya çekindim bir deneyeyim bakalımCanım benim kızımda da oluyor sütümden sürüyorum yüzüne geçiyor hemen
Yok canım göğüs Kalkan’ı aldım ben silikon ile plastikten yapılmış bir aparat. Göğüslerim çok hassas daha çabuk iyileşmesi için kremden sonra Kalkan’ı takıyorum. Hava aldığı İçin herhangi birşeye değmediği İçin daha çabuk iyileşirmişGöğüs Pedi demek istedi sanırım . Aynı şekilde zeytinyağı yaparsan 2 güne geçer .
Çok geçmiş olsun kuzum. İlaçları kaç gün kullanacaksın? Benim kız 28 günlük bugün ilk defa istikrarlı meme aldı. 40. Gün meme alan hatta 1.5 ay sonra alanı duydum arkadaşlarımdan. İlaçlar bitsin yine verirsin meme. Hiç üzülme. Bende 1 hafta antibiyotik kullandım kesinlikle emzirmek yasaktı. Önce anne sağlığı tabiKaç gündür yazamadım kendim rahatsızdım hastalığım nüksetti astımım kendi doktor işlerimi hallettim.Kızlar geçtiğimiz cumartesi kontrolümüz vardı bebeğimin sarılığı 14 den 8.4 düşmüş çok şükür sarılık bitti.Kiloda almışız şükür çok Sevinç’le ayrıldım hastaneden Darısı sizlere inşallah.Artık 1 ayı doldurunca görüşelim dedi doktorumuz.Beni kesinlikle emmiyor,kesin emmediği için bugün itibari ile bende ağır ilaç tedavisine başlandı.Astımım için.Çok üzüldüm ama demekki Hayırlısı buymuş.Benim iyi olmam lazımki bebeğime bakabiliyim.Şükür mamasını yiyor yavrum.Bugün itibari ile tam 20 günlük olduk çok mutluyum iyiki Rabbim bana anneliği tattırmış.
Canım benimde 14.6 dı o hafta 3 kere gittik 15 çıksa yatıracaktı 14 düştü sonrada 8.4 sarılık bitti .Daha çoğalmadan tedavi görmesi iyi üzülme canım geçiçek Allah’ın izniyle içini ferah tut.Bebeğimin sarılıpı 15.3 çıktı ışın tedavisi var bugün 4 saat yarın 4 saat çokmu bu oran sizce o kadar da çok emiyor nasıl sarılık anlamadım
Kaç günlük bebeğin canım. Günlere göre değerleri değişir. Benim 17.7 ile 1 gece fototerapi aldı. Canını sıkma sakın. Hemen siliniyor sarılıkBebeğimin sarılıpı 15.3 çıktı ışın tedavisi var bugün 4 saat yarın 4 saat çokmu bu oran sizce o kadar da çok emiyor nasıl sarılık anlamadım
Bendeki de o silikon tarafın kapağını tak delikli olanı tak Ama aşağı eğilirken dikkat et dökülüyor süt içinde biriken sütAventin canım. Silikon tarafı göğsüme yapıştırıyorum yani takıyırom
Lanolin kremi silmiyorsun ki öyle emziriyprsun doğal çünkü ben eczacıya sormuştum %100 lanolin olunca sorun olmuyorVar canim lanolin ama nasil kullanicam emziriyorum diye acaba ustunde ne kadar durmali
Benimki de 15.5 cikmisti doktor 17 sinir deger 2 gun sonra gel demisti. 2 gun sonra 14.3 oldu. Sonraki gun de 9 a düşmüştü. Tedaviye gerek kalmadi. Acaba hangi gunde oldugu onemli mi deger icin?
Canım mutsuz hissetme kendini bak bebegin var sana muhtaç. Ayrıca valla herkes de seninle ilgilenmek zorunda lütfen kendini yük olarak görme. Bu çocuğu tek başına yapmadın moralini neden bozuyorsun. Bi ağrı kesici içip bekle geçmezse git doktora Allah korusun bi sorun olmasın
CanımBeyazkediiiiii doğumunu yaptı ama sezaryenli yani şu an. Sanırım ameliyat yeri için vs.korkuyor
Yaaa ne kadar sevindim anlatamam. Yavru şirine istediği zaman geliyor. Sezaryen ise de en güzeli böyle olması. Güzel haberler bekliyoruz Can'ım.
Helal olsun kuzum ne demek. Sen de helal et. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Habersiz bırakmayın bizleri.
Bugün çok hareketli bir gün olacak anlaşılan. Can'ım benim gözünaydın yaaa. Maşallah normal de doğurmuşsun. Darısı bizlerin başına inş. Seve Seve koklaya koklaya büyüt yavrunu.
Can'ım benim az sabır. Olacaktır böyle. Yavrun iyi olsun sağlığı yerinde olsun yeter ki. Lohusa psikolojisindesin su an. Yaşadığın iç huzursuzluk bundan. Ağrıların için de doktoruna danış mutlaka.
O dediğin hepimizin başına gelecek canım üzülme çok sürmez
Ah o evlat aşkı Yok mu dünya üzerinde onun üste bir sevgi Yok bence rabbim acılarını göstermesin hep güzel insanlarla karşılaştırsın....
Canım geçecek az daha sabır Allah büyük acılar vermesin bende öyleydim sonra kızında bir sarılık başladı 40 gün uğraştık kalbiyle ilgili bir sorun çıktı ona koşturduk derken kendimi unuttum Allah beterini vermesin ne kadar bir Doğum şekli olsada ameliyat geçiriyorsun o kadar kolay olmuyor maalesef buda normal Doğum gibi bazıları çok kolay atlatıyor bazıları zor ama geçiyor rabbim şifa versin
Geçecek canım sakin ol her şeye koşturma söyle etrafındakilere nazlan biraz
Kuzum, benim de karnımın içi çok ağrıyor, kendim kalkıp yatamıyorum birinin tutması gerekiyor, bebegi oturunca kucağıma veriyorlar ama kendim yapmaya çalışıyorum çünkü daha iyi hissediyorum. Dün gece dikiş yeri şişmişti, uzanınca geçti. Bebegin altını masanın üstünde değiştiriyorum mesela eğilmezsem daha iyi oluyor deneyebilirsin. Fena bir sızlamam oluyor ara ara..öksirüyorum karnımın içi patlayacak gibi oluyor, karnıma yastık bastırıyorum, bunları anlatıyorum çünkü kendini kötü hissetme.. bunları pek çok kişi yaşıyor, moralini bozma sütüne zarar..
kanamayı sormuşsun, benim çok kanamam yok, ama bu kanama bazen azalır bazen çoğalır bir ay kadar devam edermiş, rengi bazen açılır bazen koyulaşırmış..
Geçmiş olsun canım işin tedavisiyle çok çabuk toparlar inşallah
Acil şifalar dilerim canım ama üzülme bak çoğu bebekte oluyormuş, bizimkinde de 12-13 aralıgında çıktı yarın kontrolümüz var, sen de stre yapma bebek daha fazla etkilenmesin
Çok geçmiş olsun canım her bebiş de oluyor hemen hemen maalesef, evde pompan varsa pompayla bebek emdikten sonra çekip uyarabilirsin memişleri. Ozaman süt artar artıkça da hızlı akar.
Benimki de 15.5 cikmisti doktor 17 sinir deger 2 gun sonra gel demisti. 2 gun sonra 14.3 oldu. Sonraki gun de 9 a düşmüştü. Tedaviye gerek kalmadi. Acaba hangi gunde oldugu onemli mi deger icin?
Sağol canım 1 ay kullanıcam bakalım inşallah tedaviye cevap veririm.Bu sabah çok ağladım annem çok kızdı,İçme ilaçları bakalım kötü olunca yavruna kim bakıcak diye,Aslında doğru söylüyor Canım nefes durmalarında çok korktum Allah korusun.Canım eğer emseydi kullanmazdım ama kesinlikle almıyor .O yüzden tedaviye başladım.Hakkımızda Hayırlısı olsun.Canın benim senin bebeğin emmesine sevindim hep böyle devam eder inşallah.Çok geçmiş olsun kuzum. İlaçları kaç gün kullanacaksın? Benim kız 28 günlük bugün ilk defa istikrarlı meme aldı. 40. Gün meme alan hatta 1.5 ay sonra alanı duydum arkadaşlarımdan. İlaçlar bitsin yine verirsin meme. Hiç üzülme. Bende 1 hafta antibiyotik kullandım kesinlikle emzirmek yasaktı. Önce anne sağlığı tabi
Aynen valla sssirdik kslfikSüt yapar dediler demek gaz da yapıyor..hep kahvaltılık yiyeyim bari geriye bişi kalmıyor resmen ne yazsam nete gaz yapar yazıyo
Canım benimde 14.6 dı o hafta 3 kere gittik 15 çıksa yatıracaktı 14 düştü sonrada 8.4 sarılık bitti .Daha çoğalmadan tedavi görmesi iyi üzülme canım geçiçek Allah’ın izniyle içini ferah tut.
Kaç günlük bebeğin canım. Günlere göre değerleri değişir. Benim 17.7 ile 1 gece fototerapi aldı. Canını sıkma sakın. Hemen siliniyor sarılık
Canım sen mama vermiş mıydın hiç doğunca bende çok korkuyorum sarılıktan ilkinde yaşadım bir gece ayrı kaldık o kan alma süreci filan berbat ikincide hemen mama vercem süt iyice gelene kadarİnşallah canım inşallah kan alırlarken bile hüngür hüngür ağladım. Rabbim korusun inşallah
Maşallah de annesi gece uyumasına,Sağlıklı olsunlarda alıyoruz kucağımıza ne yapalım zaten.Kıyamıyorumki ağlamasına.2 gündür böyle canım, gündüz kucak delisi gece yatağında uyuyor ama. İlk 3 ay alışkanlık olmaz, kucak isterse alın kendini güvende hissetmeye ihtiyacı var demişti bebek hemşiresi. Bazen hiç sebep yokken ağlar sadece kucağınıza gelmek için demişti
bi cozum bulabildin mi ben cesme suyu ictim ishale cevirdi ama canim yanıyor tuvalete cikarken sanki normal dogum yapmışım aşağısi dikişli.ve kabizlikta akıntim kana çeviriyor.Ben varım
Kayısı kompostosu yaptım dışkıyı yumuşattı afedersin tavsiye ederim ama bazı bebekte gaz yapıyor mesela normalde ayva kompostosu süt yapar ama benim bebeğimde gaz yapıyor. Kayısı kompostosunun kayısılarını yeme sadece suyunu iç ben neler yemedim neler tek çözümü onda buldumbi cozum bulabildin mi ben cesme suyu ictim ishale cevirdi ama canim yanıyor tuvalete cikarken sanki normal dogum yapmışım aşağısi dikişli.ve kabizlikta akıntim kana çeviriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?