2018 mart-nisan anneleri

Bende aldım canım mamasubaby mi ne adı tam yazmışımdır inşallah :) ben daha kullanmadım. Benim kızda full göğüste uyumak ve kalmak istiyor

Canım minik kucağımı alıştı acaba,Çok minikler ağlayınca hemen alıyoruz kucağa ne yapalım.
2 gündür böyle canım, gündüz kucak delisi gece yatağında uyuyor ama. İlk 3 ay alışkanlık olmaz, kucak isterse alın kendini güvende hissetmeye ihtiyacı var demişti bebek hemşiresi. Bazen hiç sebep yokken ağlar sadece kucağınıza gelmek için demişti

Göğüs Pedi demek istedi sanırım . Aynı şekilde zeytinyağı yaparsan 2 güne geçer .
Yok canım göğüs Kalkan’ı aldım ben silikon ile plastikten yapılmış bir aparat. Göğüslerim çok hassas daha çabuk iyileşmesi için kremden sonra Kalkan’ı takıyorum. Hava aldığı İçin herhangi birşeye değmediği İçin daha çabuk iyileşirmiş

Çok geçmiş olsun kuzum. İlaçları kaç gün kullanacaksın? Benim kız 28 günlük bugün ilk defa istikrarlı meme aldı. 40. Gün meme alan hatta 1.5 ay sonra alanı duydum arkadaşlarımdan. İlaçlar bitsin yine verirsin meme. Hiç üzülme. Bende 1 hafta antibiyotik kullandım kesinlikle emzirmek yasaktı. Önce anne sağlığı tabi

Bebeğimin sarılıpı 15.3 çıktı ışın tedavisi var bugün 4 saat yarın 4 saat çokmu bu oran sizce o kadar da çok emiyor nasıl sarılık anlamadım
Canım benimde 14.6 dı o hafta 3 kere gittik 15 çıksa yatıracaktı 14 düştü sonrada 8.4 sarılık bitti .Daha çoğalmadan tedavi görmesi iyi üzülme canım geçiçek Allah’ın izniyle içini ferah tut.

Bebeğimin sarılıpı 15.3 çıktı ışın tedavisi var bugün 4 saat yarın 4 saat çokmu bu oran sizce o kadar da çok emiyor nasıl sarılık anlamadım
Kaç günlük bebeğin canım. Günlere göre değerleri değişir. Benim 17.7 ile 1 gece fototerapi aldı. Canını sıkma sakın. Hemen siliniyor sarılık

Benimki de 15.5 cikmisti doktor 17 sinir deger 2 gun sonra gel demisti. 2 gun sonra 14.3 oldu. Sonraki gun de 9 a düşmüştü. Tedaviye gerek kalmadi. Acaba hangi gunde oldugu onemli mi deger icin?

Canım Beyazkediiiiii doğumunu yaptı ama sezaryenli yani şu an. Sanırım ameliyat yeri için vs.korkuyor

O dediğin hepimizin başına gelecek canım üzülme çok sürmez

Geçecek canım sakin ol her şeye koşturma söyle etrafındakilere nazlan biraz

Geçmiş olsun canım işin tedavisiyle çok çabuk toparlar inşallah

Acil şifalar dilerim canım ama üzülme bak çoğu bebekte oluyormuş, bizimkinde de 12-13 aralıgında çıktı yarın kontrolümüz var, sen de stre yapma bebek daha fazla etkilenmesin

Çok geçmiş olsun canım her bebiş de oluyor hemen hemen maalesef, evde pompan varsa pompayla bebek emdikten sonra çekip uyarabilirsin memişleri. Ozaman süt artar artıkça da hızlı akar.

Benimki de 15.5 cikmisti doktor 17 sinir deger 2 gun sonra gel demisti. 2 gun sonra 14.3 oldu. Sonraki gun de 9 a düşmüştü. Tedaviye gerek kalmadi. Acaba hangi gunde oldugu onemli mi deger icin?

Rabbim tüm yavruları annelerine bağışlasın inşallah

Sağol canım 1 ay kullanıcam bakalım inşallah tedaviye cevap veririm.Bu sabah çok ağladım annem çok kızdı,İçme ilaçları bakalım kötü olunca yavruna kim bakıcak diye,Aslında doğru söylüyor Canım nefes durmalarında çok korktum Allah korusun.Canım eğer emseydi kullanmazdım ama kesinlikle almıyor .O yüzden tedaviye başladım.Hakkımızda Hayırlısı olsun.Canın benim senin bebeğin emmesine sevindim hep böyle devam eder inşallah.

İnşallah canım inşallah kan alırlarken bile hüngür hüngür ağladım. Rabbim korusun inşallah

Ben çok heyecanlıyım ya yarın sezeryane alınacagim off hoşaf yaptım çorbamı kaynattim ilk beslenme büyük tuvaleti yapana kadar hep sıvı olacak demişti Dr ilkinde rahatça lavaboya gitmiştim hadi bakalım insallah aksilik olmaz yarın sezeryane alinirim psikolojik olarak her türlü hazır hissediyorum

İnşallah canım inşallah kan alırlarken bile hüngür hüngür ağladım. Rabbim korusun inşallah
Canım sen mama vermiş mıydın hiç doğunca bende çok korkuyorum sarılıktan ilkinde yaşadım bir gece ayrı kaldık o kan alma süreci filan berbat ikincide hemen mama vercem süt iyice gelene kadar

Maşallah de annesi gece uyumasına,Sağlıklı olsunlarda alıyoruz kucağımıza ne yapalım zaten.Kıyamıyorumki ağlamasına.

bi cozum bulabildin mi ben cesme suyu ictim ishale cevirdi ama canim yanıyor tuvalete cikarken sanki normal dogum yapmışım aşağısi dikişli.ve kabizlikta akıntim kana çeviriyor.
Kayısı kompostosu yaptım dışkıyı yumuşattı afedersin tavsiye ederim ama bazı bebekte gaz yapıyor mesela normalde ayva kompostosu süt yapar ama benim bebeğimde gaz yapıyor. Kayısı kompostosunun kayısılarını yeme sadece suyunu iç ben neler yemedim neler tek çözümü onda buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…