2018 mart-nisan anneleri

Rabbim kolaylık versin. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ..Doğumda bize dua et ne olur ..

sezeryan dogum yapan kizlar agdayi kara kara siz düşünüyorsunuz normal dogum yapan biz napicaz simdiden korkuyorum doktora kontrole gidicem kirkim cikinca nasil olcak of yani peçete bile degdirmek istemiyorum

Normal yapsam düşünmezdim de yaptırmazdım da zaten sezaryen olunca düşündüm ister istemez kusura bkmayın

benimkin de de gaz yapiyor kayısı suyu cok ictim cok icincede yumuşamadı

Bebeğim 5 günlük sarılığı 15.7 den 16.4 e cıktı şuan hastanede basında bekliyoruz. Gaz sancısından uyanınca 2 saat ağlıyo küveze koyamıyoruz tam sıkıntı içindeyim.cok üzülüyorum.

Allah yardımcın olsun canım,Rabbim şifa versin üzme kendini geçiçek inşallah sarılığı annesi.

Bisimki fazla yapıyor. Sari bazen cok civik bazen normal... ama mukus varsa cnm dikkat et ona mikrop kapınca mukuslu yaparlar allah korusunda sen takip et yine
Bir sürü test istedi dün doktorumuz cnm bir örnek verdik acıbademde calısılacakmış 20 gün sürecekmiş bir örnek daha vermemiz gerekiyor cok zorlanıyorum o kakayı yaptırıp örnegi alana kadar bakalım diğerini nasıl doldurucam cok sıvı zaten inşallah bir şey cıkmaz

Canım dikkat et bebegine sen lazımsın kendi saglıgınıda ihmal etme cok gecmiş olsun

Canım sen mama vermiş mıydın hiç doğunca bende çok korkuyorum sarılıktan ilkinde yaşadım bir gece ayrı kaldık o kan alma süreci filan berbat ikincide hemen mama vercem süt iyice gelene kadar

İkinci gün hemşireler vermişti isteye istemeye kabul etmiştim birde annem evdede vermişti bence bunun beslenmesiyle ilgisi yok ne zaman isterse emziriyorum bebeğimde gayet iyi emiyo , kiloda almış ama hastanede yokken sarılık birden 2 günde oluşmuş , annenin kan hücreleri yapabiliyormuş bazen beslenme dışındada

Benim kız tam bakan çekmiş, deli bozuk :) canı istesin 1 saat emer, istemezsin tüm gün almaz. Bazen mama içerken istemez meme ister. Beni de sersemleştirdi. İlk defa dün gece de uyumadı. 1 ay olmasına az kaldı neden böyle valla anlamış değiliz. Eşim işten gelip gece de ilgileniyor, tüm gün benden ayrılmadığı İçin akşama pertim çıkıyor. Gece nöbetleşe bakıyoruz. Ben tekim İnan susasam bir bardak su diyeceğim kimse Yok. Erken Doğum riski, Doğum derken annem kardeşim 1 aya yakın kaldı. Kızım 10 günlüktü mecbur gittiler. Annem 40 na yakın gelecek yine.

Canım sen mama vermiş mıydın hiç doğunca bende çok korkuyorum sarılıktan ilkinde yaşadım bir gece ayrı kaldık o kan alma süreci filan berbat ikincide hemen mama vercem süt iyice gelene kadar
Mama dan korkma canım, bizi öyle şartlamışlar tamam anne sütü gibi olamaz ama mecbur kalınca çekinmeden vermeli. Benim kız meme reddi yaşadı, sarılık riski yüksekti. Annem sürekli emzir emzir , ya tamam da emmiyor yok emer emzir. Mama verme vs. Neyse 1 gece fototerapi aldık sonra dedim ki sıç... süte, verdim mamayı. Şimdi ufak ufak meme emmeye başladı. Sende ihtiyaç varsa mutlaka ver, alışmıyorlar kolay kolay

Canim cok gecmis olsun ishalmi var. Insallah temiz cikar sonuclar

Nutella yiyorum acaba o mu yaptı?
Be
Bizimki gecede yatağında uyumuyor yatağa koyunca uyanıyor bizim yatakta ya uyuyor ya da çok nadir kendi yatağında eğer çok derin dalmışsa belki artık uyusunda nerde uyursa modundayiz. Zaten tüm gece ikindi ses çıkarıp durdu uyuyamadım. Sizin bebekte uykusunda irkiliyor mu?

Geçmiş olsun cnm. Inşallah bian önce düzelirsin.

Geçmiş olsun cnm ne oldu bebeğine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…