- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.281
Evet birde değişik sesler çıkarıyor, ıkınıyor vs ilk zamanlar dakika da bir kontrol ederdim au birşey mi oldu ay ıkıntı, nefes mi alamıyor vs vs. Artık biraz daha rahatım açıkçasıBe
Bizimki gecede yatağında uyumuyor yatağa koyunca uyanıyor bizim yatakta ya uyuyor ya da çok nadir kendi yatağında eğer çok derin dalmışsa belki artık uyusunda nerde uyursa modundayiz. Zaten tüm gece ikindi ses çıkarıp durdu uyuyamadım. Sizin bebekte uykusunda irkiliyor mu?
Çok teşekkürler canım ama Dr belki 2 Mayıs diyecek gibi illa haftasını doldursun istiyor bugunsankiCanım tek avazda rahat kolay doğumlar inşallah :) görmüşken Ece ye yazdığın yorumun altına yazayım dedim unutmadan :)
canım bu grtir diyen ebe saglik ocagi mi dedi asi icin mi yoksa cocuk doktorunun ebesi mi dedi onun ebesi oluyo mu bilmiyorum daBen şimdi ebeyle konuştum tam 1 aylık olduğu gün getir dedi 1 gün önce olmazmis
kalca ultrasonu 1.ayda cekilmiyo mu canım 45.gunde miymis birde benim kiz 3 nisanda dogu asisida 3 mayists senin neden arada iki gun fark var canımCanım düşen kilonun üstüne hesaplıyor Doktor.Benim bu hafta tarttı düşen kilonun üzerine yazdı,Artık sarılığımız düştüğü için 1. Ayında bekliyorum dedi.5 Nisa’nda doğdu kızım 5 mayısta götürücem.Zaten 45 günlükken kalça ultrasonu çekilecek bütün bebeklerde kalça çıkıklığına bakılıyormuş.2 haftadır zaten her 2 günde bir hastanedeydim.Ayın 7 sindede ilk aşımız olucak sağlık ocağında .Ben gelişimi için Canım 1 yaşına kadar her ay özel doktoruna götürücem kontrole.
canım gözlerinde var miydi sarilik bebeginde varsa o da gecti mi yazarsan cok sevinirim buyuk gecmis olsun sizin adiniza ben cok sevindim:)darisi bize inşallahKaç gündür yazamadım kendim rahatsızdım hastalığım nüksetti astımım kendi doktor işlerimi hallettim.Kızlar geçtiğimiz cumartesi kontrolümüz vardı bebeğimin sarılığı 14 den 8.4 düşmüş çok şükür sarılık bitti.Kiloda almışız şükür çok Sevinç’le ayrıldım hastaneden Darısı sizlere inşallah.Artık 1 ayı doldurunca görüşelim dedi doktorumuz.Beni kesinlikle emmiyor,kesin emmediği için bugün itibari ile bende ağır ilaç tedavisine başlandı.Astımım için.Çok üzüldüm ama demekki Hayırlısı buymuş.Benim iyi olmam lazımki bebeğime bakabiliyim.Şükür mamasını yiyor yavrum.Bugün itibari ile tam 20 günlük olduk çok mutluyum iyiki Rabbim bana anneliği tattırmış.
canım benim kizda oyle bende endise ediyorum doymuyo.mu duye kisa kisa az emiyo cunku mesela bes dk falan cenesi de az az titriyo o normal benimkide yapiyo korkma:)Bugun 14. gunumuz. Resmen bebege bağımlı yasiyorum. Bunca zamandir uyandiramadigim cocuk bu sefer de uyumuyor. Ac mi diye saglik ocagina goturdum. Kilosu iyi doyuyodur dediler. Gazi cok var kizimin. Kisa kisa emiyor hemen uyuyup hemen uyaniyor. Muthis bir döngüye girdik. Napicam bilmiyorum. Bir de bazen cenesi titriyor. Normal mi acaba?
canım degeri çok yuksek degil diye saatli veriyolar sanslisin öyle dusun bizim 16.64cikmisti 6.gunde y da8.gunde valla karisti gunler bir gece yatmisti aksam ustu besre yattik ertesi sabah onda ciktik endise etme sonrası dagadaha önemliBebeğimin sarılıpı 15.3 çıktı ışın tedavisi var bugün 4 saat yarın 4 saat çokmu bu oran sizce o kadar da çok emiyor nasıl sarılık anlamadım
niye kusura bakmayin yazdin anlamadim.orayi:)agda düşündugum icin mi:)Normal yapsam düşünmezdim de yaptırmazdım da zaten sezaryen olunca düşündüm ister istemez kusura bkmayın
Bebeğim 5 günlük sarılığı 15.7 den 16.4 e cıktı şuan hastanede basında bekliyoruz. Gaz sancısından uyanınca 2 saat ağlıyo küveze koyamıyoruz tam sıkıntı içindeyim.cok üzülüyorum.
canım bu grtir diyen ebe saglik ocagi mi dedi asi icin mi yoksa cocuk doktorunun ebesi mi dedi onun ebesi oluyo mu bilmiyorum da
kalca ultrasonu 1.ayda cekilmiyo mu canım 45.gunde miymis birde benim kiz 3 nisanda dogu asisida 3 mayists senin neden arada iki gun fark var canım
canım gözlerinde var miydi sarilik bebeginde varsa o da gecti mi yazarsan cok sevinirim buyuk gecmis olsun sizin adiniza ben cok sevindim:)darisi bize inşallah
canım benim kizda oyle bende endise ediyorum doymuyo.mu duye kisa kisa az emiyo cunku mesela bes dk falan cenesi de az az titriyo o normal benimkide yapiyo korkma:)
canım degeri çok yuksek degil diye saatli veriyolar sanslisin öyle dusun bizim 16.64cikmisti 6.gunde y da8.gunde valla karisti gunler bir gece yatmisti aksam ustu besre yattik ertesi sabah onda ciktik endise etme sonrası dagadaha önemli
niye kusura bakmayin yazdin anlamadim.orayi:)agda düşündugum icin mi:)
Bebeğini kalın giysiyle emzirmemeye çalış canım doktor bana emerken hem onun hem de emzirirken benim vücut sıcaklığımın arttığını söyledi. Bi de kalın giydirince mayışıp uyuyakalıyolar hemrn.. ben bi tek yarım kollu zıbınıyla bi de çorabıyka emziriyorum daha uzun sürüyoBugun 14. gunumuz. Resmen bebege bağımlı yasiyorum. Bunca zamandir uyandiramadigim cocuk bu sefer de uyumuyor. Ac mi diye saglik ocagina goturdum. Kilosu iyi doyuyodur dediler. Gazi cok var kizimin. Kisa kisa emiyor hemen uyuyup hemen uyaniyor. Muthis bir döngüye girdik. Napicam bilmiyorum. Bir de bazen cenesi titriyor. Normal mi acaba?
Aile hekiminin ebesi dedicanım bu grtir diyen ebe saglik ocagi mi dedi asi icin mi yoksa cocuk doktorunun ebesi mi dedi onun ebesi oluyo mu bilmiyorum da
kalca ultrasonu 1.ayda cekilmiyo mu canım 45.gunde miymis birde benim kiz 3 nisanda dogu asisida 3 mayists senin neden arada iki gun fark var canım
canım gözlerinde var miydi sarilik bebeginde varsa o da gecti mi yazarsan cok sevinirim buyuk gecmis olsun sizin adiniza ben cok sevindim:)darisi bize inşallah
canım benim kizda oyle bende endise ediyorum doymuyo.mu duye kisa kisa az emiyo cunku mesela bes dk falan cenesi de az az titriyo o normal benimkide yapiyo korkma:)
canım degeri çok yuksek degil diye saatli veriyolar sanslisin öyle dusun bizim 16.64cikmisti 6.gunde y da8.gunde valla karisti gunler bir gece yatmisti aksam ustu besre yattik ertesi sabah onda ciktik endise etme sonrası dagadaha önemli
niye kusura bakmayin yazdin anlamadim.orayi:)agda düşündugum icin mi:)
Cnm gereksiz degil mecbur bizde ikinci defa aldirdik. Hatta onu da uygunsuz numunediye nor dusulmus 3. Defa aldilar yavrumdanSağlık ocağını aradım topuk kanı almamız gerekiyor dediler hastanede aldılar dedim birde biz alıyoruz dedi ... sizin sağlık ocaklarıda aldımı böyle sürekli kan alınsın istemiyorum hele gereksizse hiç
Cnm gereksiz degil mecbur bizde ikinci defa aldirdik. Hatta onu da uygunsuz numunediye nor dusulmus 3. Defa aldilar yavrumdan
Ben de nurse harveys aldım gaz damlası dünden beri birkaç damla veriyorum yine huzursuz ama ıkınmaları azcık azaldı..düzenli kullanmak lazımmış etki etmesi içinKizlar gazınız nasil oldu ilaçlar işe yariyor mu
canım rutin o en az can acitan sey topuk kani bi suri şeye bakıyorlar eger sonyc kotu cikarsa ariyolarmis ilki yuksek cikarsa saglik icagna mail atiyolarmis saglik ocagi da seni ariyormus sabahtan git olur mu onda falan oglen gdiyomus kanlar beklemesin bi gun orda calisilsin hemenSağlık ocağını aradım topuk kanı almamız gerekiyor dediler hastanede aldılar dedim birde biz alıyoruz dedi ... sizin sağlık ocaklarıda aldımı böyle sürekli kan alınsın istemiyorum hele gereksizse hiç
canım rutin o en az can acitan sey topuk kani bi suri şeye bakıyorlar eger sonyc kotu cikarsa ariyolarmis ilki yuksek cikarsa saglik icagna mail atiyolarmis saglik ocagi da seni ariyormus sabahtan git olur mu onda falan oglen gdiyomus kanlar beklemesin bi gun orda calisilsin hemen
Kızlar bu biberonları her kullanımda biberon deterjanıyla yıkıyorum ama kaynatmıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz
Cnm ben atlet yani iç zıbını ve tulum ayağına çorap giydiriyorum şapkayı duştan sonra takıyorum o gece sbaha kdr ev 25 derece bence biraz fazla gibi seninBirde bizim evde oda güneş gördüğü için derece 27 derecede nasıl giydirmeliyim her zaman zıbın üstüne takımı eldiveni şapkası şeklinde giydiriyorum uyurken üstüne birde penye battaniye örtüyorum camı açtım çünkü hafiften
Sizce yanlışlık varmı yaptıklarımda
Bizi de ısrarla çağırıp aldılar ben de sinir oldum hatta tansiyonum yükseldi s. ocağında çocuğuma eziyet gibi sinir oldumSağlık ocağını aradım topuk kanı almamız gerekiyor dediler hastanede aldılar dedim birde biz alıyoruz dedi ... sizin sağlık ocaklarıda aldımı böyle sürekli kan alınsın istemiyorum hele gereksizse hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?