- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.301
Sağlık ocağında ki sonuç daha detaylı . Senin sağlık ocağında ebe ilgisizdir. Çok önemli. Topuk kanı . Beni ebe de hastane de özellikle uyardı bide kagit verdi unutmayaym diyeAma sağlık ocağını ben aradım onlar beni aramadı, burdaki sağlık ocağı bence diğerinin sonucunu beklemeden hazır gelmişken alıyo gibi bi hava sezdim , sağol cnm aydınlattığın için
Ben yeşil sabunla sabunlayıp kaynamış suda bekletiyorumKızlar bu biberonları her kullanımda biberon deterjanıyla yıkıyorum ama kaynatmıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz
Benim ev 23-24 gösteriyor ama çok sıcak şapka eldiven takmıyorum uzun kollu citcitli bi tek giydiriyorum yatarken üstüne gündüz ince battaniye örtüyorum normaldeBirde bizim evde oda güneş gördüğü için derece 27 derecede nasıl giydirmeliyim her zaman zıbın üstüne takımı eldiveni şapkası şeklinde giydiriyorum uyurken üstüne birde penye battaniye örtüyorum camı açtım çünkü hafiften
Sizce yanlışlık varmı yaptıklarımda
Sağol canımCanım dikkat et bebegine sen lazımsın kendi saglıgınıda ihmal etme cok gecmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun,Hayırlısı ile temiz sonuçlar inşallah.Bir sürü test istedi dün doktorumuz cnm bir örnek verdik acıbademde calısılacakmış 20 gün sürecekmiş bir örnek daha vermemiz gerekiyor cok zorlanıyorum o kakayı yaptırıp örnegi alana kadar bakalım diğerini nasıl doldurucam cok sıvı zaten inşallah bir şey cıkmaz
Benimki cooook gazlı ilaç ise yaramıyo mu ne aslında iyi bi ilacmış ama. Hep ıkınma sızlanma aglamaKizlar gazınız nasil oldu ilaçlar işe yariyor mu
Canım valla haklısın çok zor tek çoçuk bakmak. 40 çıkınca Annem gidicekAilem İstanbul’da ben Çerkezköydeyim yani tekim anlıycagın senin gibi .Şimdi sabahları 1 saat falan uyuyorum annem bakıyor.O olmayınca ben düşünüyorum ev işi falan ne olucak hak getire.İnşallah biraz düzene girerler yavrularımız.Benim kız tam bakan çekmiş, deli bozuk :) canı istesin 1 saat emer, istemezsin tüm gün almaz. Bazen mama içerken istemez meme ister. Beni de sersemleştirdi. İlk defa dün gece de uyumadı. 1 ay olmasına az kaldı neden böyle valla anlamış değiliz. Eşim işten gelip gece de ilgileniyor, tüm gün benden ayrılmadığı İçin akşama pertim çıkıyor. Gece nöbetleşe bakıyoruz. Ben tekim İnan susasam bir bardak su diyeceğim kimse Yok. Erken Doğum riski, Doğum derken annem kardeşim 1 aya yakın kaldı. Kızım 10 günlüktü mecbur gittiler. Annem 40 na yakın gelecek yine.
Sağol canım inşallah.Geçmiş olsun cnm. Inşallah bian önce düzelirsin.
Canım benimde kokuluydu enfeksiyon var dedi bir ilç verdi içtim geçti ama kanamam bir bitiyor bir başlıyor baklım ne kadar sürecek rengi kötü değil benimkinin ama doktoruna git istersen ben görümcemdeyim malesf oturmalı tuvaltleri oğlu hep temz tutup otursamda yine kapıyorumKızlar dr uma arayıp sormaya çekindim. Yirminci günümde kanamam değişti sümüksü rengi daha farklı ve koku var normal mi size de oldu mu böyle geçiş kanaması falan
Benim doktorum 45 günlükken dedi,Hatta kontrol defterine yazdı,Aşı 5 mayıs Cumartesi’ye geldiği için Sağlık ocağı ayın yedisi yazdı Canım.7 Mayısta olucak.Canım benim bebeğimin gözlerinde yoktu sarılık,sadece yüzünde ve alnında vardı,vücudundada yoktu.Sagol Canım inşallah seninkinde geçer.Şu an sarılığınız kaç.Bazı bebeklerde uzun sürebiliyormuş zaten testleriniz temiz çıktıysa korkmayın.canım bu grtir diyen ebe saglik ocagi mi dedi asi icin mi yoksa cocuk doktorunun ebesi mi dedi onun ebesi oluyo mu bilmiyorum da
kalca ultrasonu 1.ayda cekilmiyo mu canım 45.gunde miymis birde benim kiz 3 nisanda dogu asisida 3 mayists senin neden arada iki gun fark var canım
canım gözlerinde var miydi sarilik bebeginde varsa o da gecti mi yazarsan cok sevinirim buyuk gecmis olsun sizin adiniza ben cok sevindim:)darisi bize inşallah
canım benim kizda oyle bende endise ediyorum doymuyo.mu duye kisa kisa az emiyo cunku mesela bes dk falan cenesi de az az titriyo o normal benimkide yapiyo korkma:)
canım degeri çok yuksek degil diye saatli veriyolar sanslisin öyle dusun bizim 16.64cikmisti 6.gunde y da8.gunde valla karisti gunler bir gece yatmisti aksam ustu besre yattik ertesi sabah onda ciktik endise etme sonrası dagadaha önemli
niye kusura bakmayin yazdin anlamadim.orayi:)agda düşündugum icin mi:)
onu beklemiyolar canım sagkik.ocaklari aliyo direkt gidin alinsin:)evin cok sicak benimde salonum oyle gerci cok kakin gydrmiyorum benAma sağlık ocağını ben aradım onlar beni aramadı, burdaki sağlık ocağı bence diğerinin sonucunu beklemeden hazır gelmişken alıyo gibi bi hava sezdim , sağol cnm aydınlattığın için
fototerapi aldiktan uc gun sonra 11 cikti canım sinir 12 ve ustuymus sanirim tehlike gecti yok dediler bizde gozde yuzde boyubda ve kollarda vardi gogustede vardi gecti onlar cok sukur sadece gözünde var su anBenim doktorum 45 günlükken dedi,Hatta kontrol defterine yazdı,Aşı 5 mayıs Cumartesi’ye geldiği için Sağlık ocağı ayın yedisi yazdı Canım.7 Mayısta olucak.Canım benim bebeğimin gözlerinde yoktu sarılık,sadece yüzünde ve alnında vardı,vücudundada yoktu.Sagol Canım inşallah seninkinde geçer.Şu an sarılığınız kaç.Bazı bebeklerde uzun sürebiliyormuş zaten testleriniz temiz çıktıysa korkmayın.
Canım benim ilk hastaneden alındı çıkarken doktorum 10 .gününde sağlık ocağında alıncak dedi.Bu çok önemli kesinlikle git aldır.Topuk kanı 2 kere alınıyor kesinlikle.Gereksiz değil yani.Ben duramadım odada alınırken annemin kucağında alındı ben çıktım dayanamadım.Sağlık ocağını aradım topuk kanı almamız gerekiyor dediler hastanede aldılar dedim birde biz alıyoruz dedi ... sizin sağlık ocaklarıda aldımı böyle sürekli kan alınsın istemiyorum hele gereksizse hiç
önce hastaneye sor bence bana acıbademde 2. Topuk kanı alınmasına gerek yok ona göre biz kanı aldık dediler ben de 2. Kanı aldırmadım. Sağlık ocağına da söyledim tamam dedilerSağlık ocağını aradım topuk kanı almamız gerekiyor dediler hastanede aldılar dedim birde biz alıyoruz dedi ... sizin sağlık ocaklarıda aldımı böyle sürekli kan alınsın istemiyorum hele gereksizse hiç
benim kiz uykusunda emmedigi ve uyanmadigi icin biberonla vermeyi deniyiruz bazı geceler biberonuda zor aldiginicin emiyor benide ama once hep memeyi veriyorum azmediyorum sobra biberon ve sonra gene meme o sekilde yapıyorum cok biberon vermedim ama hani 24.gunumuz toplamda on kere vermisimdir onda da ucunu icmemistrKızlar biberonla içirirken boğazını alıyor kızımın korkuyotum ben ne yapmam gerek bilen varmı birde biberon verip emzrebilen varmı
Sıvı olması normal demişlerdi ama bu bildiğin ishal köpüklüydü bir de verdiğim örnek ilk kakaları nasıl oluyor onuda bilmiyorum ki ben normal zannediyordumCanim cok gecmis olsun ishalmi var. Insallah temiz cikar sonuclar
Canım kucağımda yan yatırırken veriyorum.Çok hızlı emdiği için benimkisininde kaçıyor bogazına.Hemen ters çeviriyorum bogazına kaçarsa hafif pıt pıtlıyorum sırtını.Benim bebeğimle çok uğraştım ama emmedi.Ama hem biberonla mama yiyip emenler var .Kızlar biberonla içirirken boğazını alıyor kızımın korkuyotum ben ne yapmam gerek bilen varmı birde biberon verip emzrebilen varmı
Sağolasın cnm bir şey yok suan ama kakasının rengi kıvamı hosuma gitmiyordu doktorada anlatınca test yapmak istediGeçmiş olsun cnm ne oldu bebeğine?
İnşallah canım cok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun,Hayırlısı ile temiz sonuçlar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?