2018 mart-nisan anneleri

Ama sağlık ocağını ben aradım onlar beni aramadı, burdaki sağlık ocağı bence diğerinin sonucunu beklemeden hazır gelmişken alıyo gibi bi hava sezdim , sağol cnm aydınlattığın için
Sağlık ocağında ki sonuç daha detaylı . Senin sağlık ocağında ebe ilgisizdir. Çok önemli. Topuk kanı . Beni ebe de hastane de özellikle uyardı bide kagit verdi unutmayaym diye

Benim ev 23-24 gösteriyor ama çok sıcak şapka eldiven takmıyorum uzun kollu citcitli bi tek giydiriyorum yatarken üstüne gündüz ince battaniye örtüyorum normalde

Canım çok geçmiş olsun,Hayırlısı ile temiz sonuçlar inşallah.

Canım valla haklısın çok zor tek çoçuk bakmak. 40 çıkınca Annem gidicekAilem İstanbul’da ben Çerkezköydeyim yani tekim anlıycagın senin gibi .Şimdi sabahları 1 saat falan uyuyorum annem bakıyor.O olmayınca ben düşünüyorum ev işi falan ne olucak hak getire.İnşallah biraz düzene girerler yavrularımız.

Kızlar dr uma arayıp sormaya çekindim. Yirminci günümde kanamam değişti sümüksü rengi daha farklı ve koku var normal mi size de oldu mu böyle geçiş kanaması falan
Canım benimde kokuluydu enfeksiyon var dedi bir ilç verdi içtim geçti ama kanamam bir bitiyor bir başlıyor baklım ne kadar sürecek rengi kötü değil benimkinin ama doktoruna git istersen ben görümcemdeyim malesf oturmalı tuvaltleri oğlu hep temz tutup otursamda yine kapıyorum

Benim doktorum 45 günlükken dedi,Hatta kontrol defterine yazdı,Aşı 5 mayıs Cumartesi’ye geldiği için Sağlık ocağı ayın yedisi yazdı Canım.7 Mayısta olucak.Canım benim bebeğimin gözlerinde yoktu sarılık,sadece yüzünde ve alnında vardı,vücudundada yoktu.Sagol Canım inşallah seninkinde geçer.Şu an sarılığınız kaç.Bazı bebeklerde uzun sürebiliyormuş zaten testleriniz temiz çıktıysa korkmayın.

Ama sağlık ocağını ben aradım onlar beni aramadı, burdaki sağlık ocağı bence diğerinin sonucunu beklemeden hazır gelmişken alıyo gibi bi hava sezdim , sağol cnm aydınlattığın için
onu beklemiyolar canım sagkik.ocaklari aliyo direkt gidin alinsin:)evin cok sicak benimde salonum oyle gerci cok kakin gydrmiyorum ben

Kızlar biberonla içirirken boğazını alıyor kızımın korkuyotum ben ne yapmam gerek bilen varmı birde biberon verip emzrebilen varmı

fototerapi aldiktan uc gun sonra 11 cikti canım sinir 12 ve ustuymus sanirim tehlike gecti yok dediler bizde gozde yuzde boyubda ve kollarda vardi gogustede vardi gecti onlar cok sukur sadece gözünde var su an

Canım benim ilk hastaneden alındı çıkarken doktorum 10 .gününde sağlık ocağında alıncak dedi.Bu çok önemli kesinlikle git aldır.Topuk kanı 2 kere alınıyor kesinlikle.Gereksiz değil yani.Ben duramadım odada alınırken annemin kucağında alındı ben çıktım dayanamadım.

önce hastaneye sor bence bana acıbademde 2. Topuk kanı alınmasına gerek yok ona göre biz kanı aldık dediler ben de 2. Kanı aldırmadım. Sağlık ocağına da söyledim tamam dediler

Kızlar biberonla içirirken boğazını alıyor kızımın korkuyotum ben ne yapmam gerek bilen varmı birde biberon verip emzrebilen varmı
benim kiz uykusunda emmedigi ve uyanmadigi icin biberonla vermeyi deniyiruz bazı geceler biberonuda zor aldiginicin emiyor benide ama once hep memeyi veriyorum azmediyorum sobra biberon ve sonra gene meme o sekilde yapıyorum cok biberon vermedim ama hani 24.gunumuz toplamda on kere vermisimdir onda da ucunu icmemistr

Canım kucağımda yan yatırırken veriyorum.Çok hızlı emdiği için benimkisininde kaçıyor bogazına.Hemen ters çeviriyorum bogazına kaçarsa hafif pıt pıtlıyorum sırtını.Benim bebeğimle çok uğraştım ama emmedi.Ama hem biberonla mama yiyip emenler var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…