- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.321
Canım hem deterjanla yıkadık,hem kaynattım.Philipsin biberon temizliyicisini alıcam.Makinanın içinde steril oluyormuş.Kızlar bu biberonları her kullanımda biberon deterjanıyla yıkıyorum ama kaynatmıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz
Canım eziyet değil .Allah korusun herhangi bir rahatsızlığa karşı önlem.Bizi de ısrarla çağırıp aldılar ben de sinir oldum hatta tansiyonum yükseldi s. ocağında çocuğuma eziyet gibi sinir oldum
Geçmiş olsun canım inşallah oda geçicek.fototerapi aldiktan uc gun sonra 11 cikti canım sinir 12 ve ustuymus sanirim tehlike gecti yok dediler bizde gozde yuzde boyubda ve kollarda vardi gogustede vardi gecti onlar cok sukur sadece gözünde var su an
ben hem biberonla mama veriyorum hem emziriyorum şükür ikisini de alıyor..sütüm yetmiyor günde bir kere biberon veriyorumCanım kucağımda yan yatırırken veriyorum.Çok hızlı emdiği için benimkisininde kaçıyor bogazına.Hemen ters çeviriyorum bogazına kaçarsa hafif pıt pıtlıyorum sırtını.Benim bebeğimle çok uğraştım ama emmedi.Ama hem biberonla mama yiyip emenler var .
Maşallah miniğe annesi anne sütü kadar güzeli yok.Benimki ne yaptıysak emmedi,şimdide Zaten astımım için tedaviye başladık kesin emmediği için.Ev
ben hem biberonla mama veriyorum hem emziriyorum şükür ikisini de alıyor..sütüm yetmiyor günde bir kere biberon veriyorum
Ev işi bir süre kalacak yada eşlerimiz destek atacak benim şimdilik böyle. Şaka falan neredeyse 1 aylık olduk bizde ya :) doğan büyüyor derler ya nasıl geçti o ilk günler :) sürekli hastaneye git gel of, Rabbim başka sıkıntı vermesin kuzum.Canım valla haklısın çok zor tek çoçuk bakmak. 40 çıkınca Annem gidicekAilem İstanbul’da ben Çerkezköydeyim yani tekim anlıycagın senin gibi .Şimdi sabahları 1 saat falan uyuyorum annem bakıyor.O olmayınca ben düşünüyorum ev işi falan ne olucak hak getire.İnşallah biraz düzene girerler yavrularımız.
Sağlıklı olsun da varsın bekle annesi Benim kız 37 de geldi çok şükür iyiydi kilosu sağlığı.Çok teşekkürler canım ama Dr belki 2 Mayıs diyecek gibi illa haftasını doldursun istiyor bugunsanki
Dedigini ben de tesadufen farkettim. Cocugu kat kat sardi kvdem. Ben aciyom o usuyo diyo sariyo. Odayi da havalandirdim cocuk kendine geldi. Sarinca cocuk terliyo. Anlatamiyorum derdimiBebeğini kalın giysiyle emzirmemeye çalış canım doktor bana emerken hem onun hem de emzirirken benim vücut sıcaklığımın arttığını söyledi. Bi de kalın giydirince mayışıp uyuyakalıyolar hemrn.. ben bi tek yarım kollu zıbınıyla bi de çorabıyka emziriyorum daha uzun sürüyo
Benim de 2 kez alindi canim. Bir kez dogum sonrasi hastanede bir kez de bir hafta sonra saglik ocaginda aliniyor diye biliyorum. Eger yanlis bilmiyorsam.Sağlık ocağını aradım topuk kanı almamız gerekiyor dediler hastanede aldılar dedim birde biz alıyoruz dedi ... sizin sağlık ocaklarıda aldımı böyle sürekli kan alınsın istemiyorum hele gereksizse hiç
İlk defa duydum sağ ol paylaştığın İçin bende öyle yapayım. Sıcaktan isilik gibi oldu kızımın yüzüBebeğini kalın giysiyle emzirmemeye çalış canım doktor bana emerken hem onun hem de emzirirken benim vücut sıcaklığımın arttığını söyledi. Bi de kalın giydirince mayışıp uyuyakalıyolar hemrn.. ben bi tek yarım kollu zıbınıyla bi de çorabıyka emziriyorum daha uzun sürüyo
1. Topuk kanı hastane de alınıyor doğduğunda 24 saat içinde galiba. 2. Topuk kanı İçin (7-10 gün arası) sağlık ocağı alıyor. Sağlık ocağı sağlık bakanlığının uygulaması üzerine almak zorunda ve bize söyledikleri sağlık ocağında daha fazla değere bakılıyor. Bende hiç gitmek istemedim sağlık ocağına ama o kadar güzel aldı ki kanı çocuk kucağımızdaydı, ağlamadı bile. Topuk kanı çok ama çok önemli aksatma canımSağlık ocağını aradım topuk kanı almamız gerekiyor dediler hastanede aldılar dedim birde biz alıyoruz dedi ... sizin sağlık ocaklarıda aldımı böyle sürekli kan alınsın istemiyorum hele gereksizse hiç
Ya onlar 1 gün bişe geçikse bizim takvimimiz şaşıyor sıkıntı oluyor diye öyle diyorlar. Doktor bana 1-2 gün geçse de sıkıntı yok dedi doktor. Tabi günün de gidebilirsen git canımAile hekiminin ebesi dedi
Canım benim kızım zor uyanıyor uyunca uykucu şirin resmen uyrkende vermem ben zaten görümce veriyor uyansın diye ama uynmıyor ağzına değdirip çekiyor benim kızım çok güzel emiyordu görümcelerin sayesinde bıraktı kızımbenim kiz uykusunda emmedigi ve uyanmadigi icin biberonla vermeyi deniyiruz bazı geceler biberonuda zor aldiginicin emiyor benide ama once hep memeyi veriyorum azmediyorum sobra biberon ve sonra gene meme o sekilde yapıyorum cok biberon vermedim ama hani 24.gunumuz toplamda on kere vermisimdir onda da ucunu icmemistr
Aynen canım bende yan çevirip sırtını pıt pıtlayıp birde iki kaşının ortasını ovalıyorum hafif masaj gbi ama çok korkuyorum iki ker oldu bugün bir sabh birde öğlen elim ayağıma dolanıyor keşke emdiği gbi dursaydı kızım en aZından takviye verirdim napim allahından bulsun bu görümcelerCanım kucağımda yan yatırırken veriyorum.Çok hızlı emdiği için benimkisininde kaçıyor bogazına.Hemen ters çeviriyorum bogazına kaçarsa hafif pıt pıtlıyorum sırtını.Benim bebeğimle çok uğraştım ama emmedi.Ama hem biberonla mama yiyip emenler var .
Ona can dayanmaz ya ben sıcak su ile dezenfekte ediyorum. Çünkü benim kız mama yiyorKızlar bu biberonları her kullanımda biberon deterjanıyla yıkıyorum ama kaynatmıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz
27 derece çok 23 yap bence. Ve tam takım diyorsun şapkaya kadar. Ben şapka takmadığı halde penye battaniyeyi üstünden atıyor çok terliyor.Birde bizim evde oda güneş gördüğü için derece 27 derecede nasıl giydirmeliyim her zaman zıbın üstüne takımı eldiveni şapkası şeklinde giydiriyorum uyurken üstüne birde penye battaniye örtüyorum camı açtım çünkü hafiften
Sizce yanlışlık varmı yaptıklarımda
Ben hem biberon hem meme veriyorum. Meme reddi vardı bende şu 2 gündür biraz biraz alıyor memeyi. Neredeyse 1 aylık olacak kızım düşün. Sütte içmeye içmeye azaldı ama bebek emdikçe artıyor. Sende sütüm az bebek emmiyor diye üzülme. Görümceleri de dinleme, tıka kulakları. Yeniden emzirmeye çalış sen. Ama çok ağlatıp sinirlendirme yavaş yavaşKızlar biberonla içirirken boğazını alıyor kızımın korkuyotum ben ne yapmam gerek bilen varmı birde biberon verip emzrebilen varmı
9. Gün düştü doktor hiçbirşeyi sürme dedi, kendi kurudu gitti çok zaman almadı kuruması ama net günü hatırlayamadımKizlar bebislerinizin gobegi dustumu kac gunde iglesti kurumasi icin ustune bisey koydunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?