2018 mart-nisan anneleri

Ev
ben hem biberonla mama veriyorum hem emziriyorum şükür ikisini de alıyor..sütüm yetmiyor günde bir kere biberon veriyorum

Ev

ben hem biberonla mama veriyorum hem emziriyorum şükür ikisini de alıyor..sütüm yetmiyor günde bir kere biberon veriyorum
Maşallah miniğe annesi anne sütü kadar güzeli yok.Benimki ne yaptıysak emmedi,şimdide Zaten astımım için tedaviye başladık kesin emmediği için.

Ev işi bir süre kalacak yada eşlerimiz destek atacak benim şimdilik böyle. Şaka falan neredeyse 1 aylık olduk bizde ya :) doğan büyüyor derler ya nasıl geçti o ilk günler :) sürekli hastaneye git gel of, Rabbim başka sıkıntı vermesin kuzum.

Dedigini ben de tesadufen farkettim. Cocugu kat kat sardi kvdem. Ben aciyom o usuyo diyo sariyo. Odayi da havalandirdim cocuk kendine geldi. Sarinca cocuk terliyo. Anlatamiyorum derdimi
Benim de 2 kez alindi canim. Bir kez dogum sonrasi hastanede bir kez de bir hafta sonra saglik ocaginda aliniyor diye biliyorum. Eger yanlis bilmiyorsam.

İlk defa duydum sağ ol paylaştığın İçin bende öyle yapayım. Sıcaktan isilik gibi oldu kızımın yüzü

1. Topuk kanı hastane de alınıyor doğduğunda 24 saat içinde galiba. 2. Topuk kanı İçin (7-10 gün arası) sağlık ocağı alıyor. Sağlık ocağı sağlık bakanlığının uygulaması üzerine almak zorunda ve bize söyledikleri sağlık ocağında daha fazla değere bakılıyor. Bende hiç gitmek istemedim sağlık ocağına ama o kadar güzel aldı ki kanı çocuk kucağımızdaydı, ağlamadı bile. Topuk kanı çok ama çok önemli aksatma canım

Canım benim kızım zor uyanıyor uyunca uykucu şirin resmen uyrkende vermem ben zaten görümce veriyor uyansın diye ama uynmıyor ağzına değdirip çekiyor benim kızım çok güzel emiyordu görümcelerin sayesinde bıraktı kızım biberona alıştı memeyi emse bile süt hemen glemdiği için ağlıyor onlarda ağlatma diyolar benide tedrgin ediyolar doktor önce sağ sonra ver doymassa sağdığını ver demişti ama bunlar hep benle dalga geçtiler yok ucu yok emmiyor yok doymuyor yok süt yok diye diye bırktırdılr şimdide almıyor hep ağlıyor versem de bizim 17 günmz bugün hayırlısyla sağlıkla büytmeyi nasip etsin rabbim hepimize

Aynen canım bende yan çevirip sırtını pıt pıtlayıp birde iki kaşının ortasını ovalıyorum hafif masaj gbi ama çok korkuyorum iki ker oldu bugün bir sabh birde öğlen elim ayağıma dolanıyor keşke emdiği gbi dursaydı kızım en aZından takviye verirdim napim allahından bulsun bu görümceler

27 derece çok 23 yap bence. Ve tam takım diyorsun şapkaya kadar. Ben şapka takmadığı halde penye battaniyeyi üstünden atıyor çok terliyor.

Kızlar biberonla içirirken boğazını alıyor kızımın korkuyotum ben ne yapmam gerek bilen varmı birde biberon verip emzrebilen varmı
Ben hem biberon hem meme veriyorum. Meme reddi vardı bende şu 2 gündür biraz biraz alıyor memeyi. Neredeyse 1 aylık olacak kızım düşün. Sütte içmeye içmeye azaldı ama bebek emdikçe artıyor. Sende sütüm az bebek emmiyor diye üzülme. Görümceleri de dinleme, tıka kulakları. Yeniden emzirmeye çalış sen. Ama çok ağlatıp sinirlendirme yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…