- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.341
Benim kız yeni emmeye başladı canım, bir memeden 7-8 dakika diğer mememden de o kadar süre içiyor yani toplamda ikisinden 15 dk içiyor. Üstüne mama veriyorum Onuda baya içiyor. Demek doymuyor? Kaç dakka emmesi lazım ki anlamadım? Emziren anneler bana bir yardımcı olsanızEv
ben hem biberonla mama veriyorum hem emziriyorum şükür ikisini de alıyor..sütüm yetmiyor günde bir kere biberon veriyorum
Benim ev 23-24 gösteriyor ama çok sıcak şapka eldiven takmıyorum uzun kollu citcitli bi tek giydiriyorum yatarken üstüne gündüz ince battaniye örtüyorum normalde
Ben yeşil sabunla sabunlayıp kaynamış suda bekletiyorum
Benim ev 23-24 gösteriyor ama çok sıcak şapka eldiven takmıyorum uzun kollu citcitli bi tek giydiriyorum yatarken üstüne gündüz ince battaniye örtüyorum normalde
onu beklemiyolar canım sagkik.ocaklari aliyo direkt gidin alinsin:)evin cok sicak benimde salonum oyle gerci cok kakin gydrmiyorum ben
Canım benim ilk hastaneden alındı çıkarken doktorum 10 .gününde sağlık ocağında alıncak dedi.Bu çok önemli kesinlikle git aldır.Topuk kanı 2 kere alınıyor kesinlikle.Gereksiz değil yani.Ben duramadım odada alınırken annemin kucağında alındı ben çıktım dayanamadım.
önce hastaneye sor bence bana acıbademde 2. Topuk kanı alınmasına gerek yok ona göre biz kanı aldık dediler ben de 2. Kanı aldırmadım. Sağlık ocağına da söyledim tamam dediler
Beyazkediiiiii bebegin nasıl oldu bittimi tedaviniz Canım .
Dedigini ben de tesadufen farkettim. Cocugu kat kat sardi kvdem. Ben aciyom o usuyo diyo sariyo. Odayi da havalandirdim cocuk kendine geldi. Sarinca cocuk terliyo. Anlatamiyorum derdimi
Benim de 2 kez alindi canim. Bir kez dogum sonrasi hastanede bir kez de bir hafta sonra saglik ocaginda aliniyor diye biliyorum. Eger yanlis bilmiyorsam.
Çok geçmiş olsun canım. Allah başka dert sıkıntı vermesin inşallahCevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun
Ece Didem canım bugün son inşallah hastanedeyiz
27 derece çok 23 yap bence. Ve tam takım diyorsun şapkaya kadar. Ben şapka takmadığı halde penye battaniyeyi üstünden atıyor çok terliyor.
Çok geçmiş olsun canım. Allah başka dert sıkıntı vermesin inşallah
Kaynar sudan geçiriyorum içini
Kaynar sudan geçiriyorum içini
Cnm ben atlet yani iç zıbını ve tulum ayağına çorap giydiriyorum şapkayı duştan sonra takıyorum o gece sbaha kdr ev 25 derece bence biraz fazla gibi senin
Bizi de ısrarla çağırıp aldılar ben de sinir oldum hatta tansiyonum yükseldi s. ocağında çocuğuma eziyet gibi sinir oldum
27 derece çok 23 yap bence. Ve tam takım diyorsun şapkaya kadar. Ben şapka takmadığı halde penye battaniyeyi üstünden atıyor çok terliyor.
Çok geçmiş olsun canım. Allah başka dert sıkıntı vermesin inşallah
Beni yazın bile çorap giyerim eşim çok güler bana:) işte annelerimiz sıkı sıkı giydirmiş biz böyle olduk. Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor canım. Bende ilk zamanlar çok tedirgindim. Hemşireler giderdi ben bir kat daha örterdim üstüne :) sonra kız üstünden atmaya başladı yorganı battaniyeyi, o zaman anladım ki çok sıcak iyi gelmiyor. Ayrıca yenidoğan çok sıcak olunca zor nefes alırmış. Doktor bana 22 en fazla 26 ( ki 26 da fazla geliyor ) arası olsun demişti. En ideali 23-24 dereceHasta olursa diye çok korkuyorum canım ya kendim çok üşüyen biri olduğum için
Canım benimde kokuluydu enfeksiyon var dedi bir ilç verdi içtim geçti ama kanamam bir bitiyor bir başlıyor baklım ne kadar sürecek rengi kötü değil benimkinin ama doktoruna git istersen ben görümcemdeyim malesf oturmalı tuvaltleri oğlu hep temz tutup otursamda yine kapıyorum
Öyle evet ama hastanede yaptırsaydım ikinciyi de keşke dedim. Sağlık ocakları çok kalabalık ve pis malesefCanım eziyet değil .Allah korusun herhangi bir rahatsızlığa karşı önlem.
Beni yazın bile çorap giyerim eşim çok güler bana:) işte annelerimiz sıkı sıkı giydirmiş biz böyle olduk. Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor canım. Bende ilk zamanlar çok tedirgindim. Hemşireler giderdi ben bir kat daha örterdim üstüne :) sonra kız üstünden atmaya başladı yorganı battaniyeyi, o zaman anladım ki çok sıcak iyi gelmiyor. Ayrıca yenidoğan çok sıcak olunca zor nefes alırmış. Doktor bana 22 en fazla 26 ( ki 26 da fazla geliyor ) arası olsun demişti. En ideali 23-24 derece
Çok geçmiş olsun canım inşallah tertemiz çıkar tüm sonuçları kuzununSıvı olması normal demişlerdi ama bu bildiğin ishal köpüklüydü bir de verdiğim örnek ilk kakaları nasıl oluyor onuda bilmiyorum ki ben normal zannediyordum
ya agliyo mu peki canım dun aksam ustu 6dan gece 12ye kadar uyumadi ve agladiKizlar bebeklerin butun gece uyumamasi normal mi gun icinde cok uyuyo ama
Amin canım onlar iyi olsunlarda ,Evet ya sürekli hastanedeydik Canım,5 mayıs bizde 1 aylık olucaz.İlk aşınızı ne zaman olucaksınız Canım.Ev işi bir süre kalacak yada eşlerimiz destek atacak benim şimdilik böyle. Şaka falan neredeyse 1 aylık olduk bizde ya :) doğan büyüyor derler ya nasıl geçti o ilk günler :) sürekli hastaneye git gel of, Rabbim başka sıkıntı vermesin kuzum.
Bizim kız çok gazlı ve gazdan hastaneye götürdük ve o zamanlar saatlerce ağlayıp uyumadı geçen sarılık kontrolüne götürdük ödoktora sordum 12 saat uymadığı oldu ama huzursuz değildi diye gaz sancısından çok uykusuz kalıp uyku düzeninin bozulduğunu söyledi inşallah düzelir gaz sancısına biogaia damla kullanıyorum ayrıca bir hurma ve bir çay kaşığı çörek otunu az suda birkaç dakika kaynatıp soğuyunca süzüp birkaç çay kaşığı içiyorum eskisi kadar sancısı yok şükür uyku konusunda da yaptığım hatayı birkaç gündür keşfettim örneğin sallıyorum tam uykuya dalacak birden ağlamaya başlıyor ve ben kıyamayıp kucağıma alıyorum iyice uykusunu kaçırıyorum ağlasa bile sallamaya devam edince birkaç saniye içinde sakinleşip tekrar uyumaya çalışıyor demem o ki uyutmak için hangi yöntemi deniyorsanız ağlasa bile ısrarla devam ettirin sonunda uyuyorlarKizlar bebeklerin butun gece uyumamasi normal mi gun icinde cok uyuyo ama
benim bebiste her zaman ise yaramıyor ama dediğin gibi oluyor bizimkisi aglamadan kendini beşikten aldırmayı beceriyor.ağla mak ile ağlamamak arasında migir migir artık uykuli olsan da bıkıp derdi neymiş anlamak istiyorsunBizim kız çok gazlı ve gazdan hastaneye götürdük ve o zamanlar saatlerce ağlayıp uyumadı geçen sarılık kontrolüne götürdük ödoktora sordum 12 saat uymadığı oldu ama huzursuz değildi diye gaz sancısından çok uykusuz kalıp uyku düzeninin bozulduğunu söyledi inşallah düzelir gaz sancısına biogaia damla kullanıyorum ayrıca bir hurma ve bir çay kaşığı çörek otunu az suda birkaç dakika kaynatıp soğuyunca süzüp birkaç çay kaşığı içiyorum eskisi kadar sancısı yok şükür uyku konusunda da yaptığım hatayı birkaç gündür keşfettim örneğin sallıyorum tam uykuya dalacak birden ağlamaya başlıyor ve ben kıyamayıp kucağıma alıyorum iyice uykusunu kaçırıyorum ağlasa bile sallamaya devam edince birkaç saniye içinde sakinleşip tekrar uyumaya çalışıyor demem o ki uyutmak için hangi yöntemi deniyorsanız ağlasa bile ısrarla devam ettirin sonunda uyuyorlar
birde şunu anladım.av köpeğinden keskin bebelerin burunları çevresinde uykusu hafifken sessiz bile dolansaniz kokunuzu alip kipirdanmaya başlıyor uyanmaya çalışıyor bende uyudugu odayı hemen terkediyorum beklersem hemen uyanacak kucagimizda kokunuz ile uyumak varken beşik batıyor. Uyanmak istiyorlar.derin değilse uykusuBen de her ıhladiginda kucağıma alıyordum veya ağzına emzik veriyordum. Ama farkettim ki bunlar uykusunu acıyor. Artık Ses çıkarsa, gözlerini açsa, biraz hareket etse de hiç kucağıma almıyorum, taa ki Emme vakti gelene veya ağlamaya başlayana kadar.
Benimki de öyle inan ya mırıl mırıl sesler çıkarıyor hele gazı varsa bildiğiniz ıkınıyor çocuk ve o ıkınmayla beş dakika bile uyumadan geri kalkıyorWww
benim bebiste her zaman ise yaramıyor ama dediğin gibi oluyor bizimkisi aglamadan kendini beşikten aldırmayı beceriyor.ağla mak ile ağlamamak arasında migir migir artık uykuli olsan da bıkıp derdi neymiş anlamak istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?