- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.381
Bizimkisi 7 günlükken düştü,Doktoru baktı sağlıklı dedi maşallah .Kizlar bebislerinizin gobegi dustumu kac gunde iglesti kurumasi icin ustune bisey koydunuz mu
Cnm bense onu yapiyorum nezamandr gazini cikarabiliyordu. Sen soylegince aklima geldi dunden beei unutgum ben kimyon icmeyi. Cocuk bugun gazdan çatlıyor. Sebebi o demek.Canım ben kendim içiyorum aslında bebeğe içirende var ama ben çok küçük diye vermiyorum. hergün bir cay kaşığı kimyonu bir su bardağına katıp iç ve yemeklere de sürekli kullan. Bize iyi geliyor ve herkesten bunu duyuyorum işe yaradığına dair canım.
Ben özelde yaptıracağım. Takipleri orada yapılıyor, sağlık ocağına telefon iken bilgi vereceğim öyle anlaştık :)Canım benim çoçuk doktoru kitapçığına 45 günlükken yazdı,istersen sende doktoruna sor.Aşıyı nerde yaptırıcan,sağlık ocaklarında yaptırmak mecburimi.
Ya onu bende farkettim daha fazla mama istiyor doymuyor eski miktarlaCanım değişiyor bazen süt çok olıyor göğüste o zaman daha çabuk doyuyor yani bazen on dk emerse yetiyor bazen yarım saat..biraz da mideleri büyüdü sanırım benimki de kolay kolay doymuyor
Benim kendiliğinden geçti canım, kaç gün oldu Doğum yapalı benim 1 hafta sürdüKızlar sezeryN sonrası ayak ve bacaklardaki ödemi atmanın bi yolu varmı hamileyken bilebukadarşişmemişti
Gelmiş geçmiş olsun inşallah annesi.fototerapi aldiktan uc gun sonra 11 cikti canım sinir 12 ve ustuymus sanirim tehlike gecti yok dediler bizde gozde yuzde boyubda ve kollarda vardi gogustede vardi gecti onlar cok sukur sadece gözünde var su an
Güzelmiş canım ,Bende soruyum oluyorsa bende özelde yaptırayım zaten aylık kontrolleri özelde doktorunda olucak.Ben özelde yaptıracağım. Takipleri orada yapılıyor, sağlık ocağına telefon iken bilgi vereceğim öyle anlaştık :)
Canım ben hiç şişmemiştim hamileyken ,ameliyattan sonra ayak bileklerimde şişme vardı hala geçmedi ama ben ameliyattan önce astım için kortizon vermişlerdi ondan şiştim sanki.Bende anneme soruyordum hala geçmedi diye.Oda tuzlu yeme dedi.Kızlar sezeryN sonrası ayak ve bacaklardaki ödemi atmanın bi yolu varmı hamileyken bilebukadarşişmemişti
Canım 2 sene önceye kadar 2.side hastanede alınıyordu.Çoçuk doktorumuz 2.si sağlık ocağında alınıcak dedi.Ben sabah erkenden gitmiştim hemen aldılar şükürkü.Aşılarıda sağlık ocağındamı yaptırıcaz mecbur.
Benim kendiliğinden geçti canım, kaç gün oldu Doğum yapalı benim 1 hafta sürdü
Canım ben hiç şişmemiştim hamileyken ,ameliyattan sonra ayak bileklerimde şişme vardı hala geçmedi ama ben ameliyattan önce astım için kortizon vermişlerdi ondan şiştim sanki.Bende anneme soruyordum hala geçmedi diye.Oda tuzlu yeme dedi.
Canım evet o şişliğimiz kortizondan,ne yapalım vücut atacak.Olabilir csnımn banada kortizon vermişlerd
Bnde sagmiyom cnm gaywtte guzel bosaltiyo zaten bebegimKızlar ya ben goguslerimi sagmiyorum sadece emdiği sıkıntı olur mu? Biara günde bir kere sağmaya çalıştım ama düzenli değil buzluğa attim ama sonra onlarında 3 ay ömrü ne olacak dedim 3 ay sonra ise başlama. Sadece her uyandığında emziriyorum. Akıyor baya üstüme yattigim yere ped kayınca ama. Üşeniyorum birazda sanırım. Bi de ise başlama konusunda ne düşünüyorsunuz şimdiden 1 ay geçiyor ben üzülmeye başladım bile hemen geçecek izin.
Bnmkinin hic ilgisini cekmedi cnm uyanik oldugi her an kucskts vallaBakayım canım o müziğe. Benimki de kendi kendine takılmıyor hiç beş dk ancak tam kucak bebesi oldu :) dönence sipariş ettim ben bir de onu denicem bakalım ilgisini çekecek mi
Yok cnn m bende oyleyim valla dusun ki bnm furum daha kotu annem hala yanimda gece yanimda o kamiyo bn bi emziriyorm o gazni cikarip uyutuyo falan bnde vijdan yapiyom ama cidden dayanamiyorm uykusuzluga bide benm bi saatte yaptigimi o on dakimsda yapiyo bnde burda oldugu surede yapsin bn zaten sonra yeterince yorulacam diyorum valla cok korkuyom bakamamaktanbizde 23 gunluguz ya bende öyle saniyidum canım hic yorulmucam birden buyucek falan sanmisim...uykusuzlugu yasacagmi biliyodum ama iste herkesin yasadigi zorluk baska cunku bebekler baska..dun ilk defa dışarı ciktim on dk markete gidip geldim arabada muzik dinledim giderken o kadar ozlemisimki normal seyleri gubesi havayi yolda yurumeyi müzik dinlemeyi yani cok basit seyleri bile böyle dusunerekkotu bi anne mi oluyorum bebeğini sevmeyen bi anne mi oluyorum bilmiyorum,bebegi emzirince gazi ciksin diye anneme kvdeme veriyorum onlarda daga kolay cikardklai ve yoruldgum icin alıyorlar ben o iki arada ufacik ev isi yapıyorum o kadar iyi geliyo ki yani yorgunum mesela ama ev isi yapmayi gaz çıkarmaya tercih ediyorum sonra kızıyorum kendime bi tek ben miyim biyle duygular icinde olan cok karisigim
Of bnde su burun isini yapsniuorm korkuuorum esimde oyle bi damla damlatabiliuom cekemiyomay canım ya allah senin daha cok yardimcin olsun dun bizimkide krize girince sunlari yaptık altini actik pirt ve kaka yapamiyo cunku ondan sknti cekiyo biraz rahatladi ve z.yagi surdum poposuna cok uyarmadan biraz bacaklarini karnina indirip cektim sonra dizimin üstüne yatırıp poposuna pat pat vurdum sirtini da ovdum o baya rahatlatti emzik aliyosada emzirme pizisyonunda tutup emzigide verip konustum onunla sanci girene kadar cukur cukur cekti sanci gelince basti yaygarayi burnu tikaliysasa sknti oluyo babasi gelnce cekti baya bi sey cikti
iyiki burda variz da destek oluyoruz birbirimize
Kiyamam ya vok kotu dur agrisi insallah gecer cnm zeytin yagi suruyo musun o bayagi geviriyoKızlar benim göğüs uçlarım yatan oldu kanadıkrem Vs geçirmedi, göğüs kalkanı da kullandıkları Yok. .
Cnm doktor bana havlu isit sanvili gazli olunca karnina joy 've sac kurutma makinasini cok yaklastirmadan karnina tut sesi 've isisi rahatlatacak dediBen de bebe yağı sürdüm poposuna. Göbeğine elma yağı sürdüm vs ama hala sancılı..emzik vermedim ben ilk ay geçsin diye bekliyorum
Y emzige alisan bebek memeyi erken birakir diyolar dogru my acaba bnde korkudN alistotmadimEmzige alistir canım ben ilk günden beri ugrasiyorum hala alismadi ne kadar erken tutarsa Emzige senin için o kadar rahat olur
Kayisi armut ksbak ye kuru seylerdeb uzak dur cnm bnmde o sorun vardi yedim hectic gbi etmekar etmmek lazim20.günde kabiz gibi oldum kızda gazdan ihliyor.kayısı tuvalete çıkarsa da yaparken aciyor.kabiz yapacak cok şey yemiyorum.ne alsam kefir mi alayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?