2018 mart-nisan anneleri

Cnm bense onu yapiyorum nezamandr gazini cikarabiliyordu. Sen soylegince aklima geldi dunden beei unutgum ben kimyon icmeyi. Cocuk bugun gazdan çatlıyor. Sebebi o demek.
Ben suda bekletmiylrum bi çay kasigini kimyonu agzima döküp bi bardak.du iciyorum üstüne.

Bide dun dondurma yedim.sanirim bunlar bebekkte cok gaz yapti

Canım benim çoçuk doktoru kitapçığına 45 günlükken yazdı,istersen sende doktoruna sor.Aşıyı nerde yaptırıcan,sağlık ocaklarında yaptırmak mecburimi.
Ben özelde yaptıracağım. Takipleri orada yapılıyor, sağlık ocağına telefon iken bilgi vereceğim öyle anlaştık :)

fototerapi aldiktan uc gun sonra 11 cikti canım sinir 12 ve ustuymus sanirim tehlike gecti yok dediler bizde gozde yuzde boyubda ve kollarda vardi gogustede vardi gecti onlar cok sukur sadece gözünde var su an
Gelmiş geçmiş olsun inşallah annesi.
Ben özelde yaptıracağım. Takipleri orada yapılıyor, sağlık ocağına telefon iken bilgi vereceğim öyle anlaştık :)
Güzelmiş canım ,Bende soruyum oluyorsa bende özelde yaptırayım zaten aylık kontrolleri özelde doktorunda olucak.

Kızlar sezeryN sonrası ayak ve bacaklardaki ödemi atmanın bi yolu varmı hamileyken bilebukadarşişmemişti
Canım ben hiç şişmemiştim hamileyken ,ameliyattan sonra ayak bileklerimde şişme vardı hala geçmedi ama ben ameliyattan önce astım için kortizon vermişlerdi ondan şiştim sanki.Bende anneme soruyordum hala geçmedi diye.Oda tuzlu yeme dedi.

Hastane de yapıyormuş amA soğuk zincir takibi aağlık ocağında daha iyi hatta erken saatte gidip yaptırmak mantıklı gibi

Olabilir csnımn banada kortizon vermişlerd

Bnde sagmiyom cnm gaywtte guzel bosaltiyo zaten bebegim

Yok cnn m bende oyleyim valla dusun ki bnm furum daha kotu annem hala yanimda gece yanimda o kamiyo bn bi emziriyorm o gazni cikarip uyutuyo falan bnde vijdan yapiyom ama cidden dayanamiyorm uykusuzluga bide benm bi saatte yaptigimi o on dakimsda yapiyo bnde burda oldugu surede yapsin bn zaten sonra yeterince yorulacam diyorum valla cok korkuyom bakamamaktan

Of bnde su burun isini yapsniuorm korkuuorum esimde oyle bi damla damlatabiliuom cekemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…