2018 mart-nisan anneleri

Bebegimin emme aralari bata uzadi. Ne bilegim 3 bucuk 4 saat istemez vermesem. Napcam bu ara cok uzun degilmi. Agsina tutsam da pek istemio zorluyorum. Siz hqla 2 saate bir mi emziriyorsunuz.
Biz yarin 1 aylik olucaz bu arada
Canım bana doktoru 4 saatte mama ver demişlerdi,ben verdiği ölçüyü yarıya düşürüp 2 saatte verdim mamaları halada öyle devam ediyorum.Eğer besleniyorsa aç değilse çok sorun yok gibi,Çünkü büyüyorya daha güzel emiyordur .Doktor komtrolünüzde doktoruna sor canım.Bizde 5 Mayıs’ta 1 aylık olucaz.

Anladm cnm maşaallah nasil vakt gecti de bir aylk olcaklar :) pazartesi de asimiz var

Aynen bende çok mutsuzum ve sinirliyim süt kesilir diye diyet de yapamıyorum sezaryen den dolayi zaten egzersiz yasak 40 gün .

Bebegimin emme aralari bata uzadi. Ne bilegim 3 bucuk 4 saat istemez vermesem. Napcam bu ara cok uzun degilmi. Agsina tutsam da pek istemio zorluyorum. Siz hqla 2 saate bir mi emziriyorsunuz.
Biz yarin 1 aylik olcaz bu arada
Canim.senin 1 ay dolmuş artık normal.bebegin olması gereken sağlıklı uyku rutinine başlamış

Cnm bu arada kac gunlukken demisti 4 saat diye. Bir ds kac cc demisti.
Aynen bende çok mutsuzum ve sinirliyim süt kesilir diye diyet de yapamıyorum sezaryen den dolayi zaten egzersiz yasak 40 gün .
Cnm hic dert etme emziriyorsan. Emzirme gunde 2 saatlik egzersize bedelmis. Ayniymis yani. Birde korse takabilirsin ama sut azalir diyette yaomak dogru degl
Canim.senin 1 ay dolmuş artık normal.bebegin olması gereken sağlıklı uyku rutinine başlamış
Ay insallah az besleniyor olmasinda.....

Yani ben bu doktorlarin bebek de emme süresini anlamıyorum ilk 10 gün 2 saatte bir tamam da . Bu bebek hem 2 saate bir emecek gazı cikicak altı degisecek tekrar uyuyacak. Günde 15 saat uyması gerekiyor yenidoganin olmuyorki ya uykudan eksik ya da emme saatinden eksik gidicek ikisinden biri .

Kızlar bebeklerle dışarı gezmeye falan gidiyormusunuz,Ne zaman başladınız doktoru aşısı hariç dışarı çıkarmaya,Ben bunaldım biraz bu güzel havada içeride olmaktan.
Ben daha hiç çıkmadım bugün 20 günümüz bitti..dün hastaneye götürdüm hastaneyi yıktı ağlamaktan dışarı çıkarsam da öyle ağlıcak diye korkuyorum cesaretim yok henüz. Bir de tam istediğim gibi hsreket edemiyorum dikişlerden henüz

Pamukçuk var mı bebeklerinizde? Bizimkinin üst damağında var doktor karbonatlı suyla sil dedi hem göğsünü hem emzirmeden sonra ağzının içini. Ama göğsümü silip emzirince o tadı sevmeyip emmek istemiyor. Dolayısıyla sürmüyorum artık göğsüme. Kendiliğinden geçer mi bu pamukçuk?

Benim var bende bebeğin ağız içini temizliyorm göğüs uçlarmida
Geçmez daha çok artar dudaklarına kadar gelir temizlemen lazım

Kızlar bebeklerle dışarı gezmeye falan gidiyormusunuz,Ne zaman başladınız doktoru aşısı hariç dışarı çıkarmaya,Ben bunaldım biraz bu güzel havada içeride olmaktan.
Canim biz gexen hafta ciktik yani 3 haftalik iken guzel gecti. Bebek arabasindaydi zaten cikmadan arabada emzirmistim sikinti cikarmadi. Avm.de de emzirdim 2 saat dışarıdaydık cnm.

Arkadaşlar anne süyüyle beslenen bebekte su ihtiyacı olmuyo peki ben mama takviyeside yapıyorum her mamadan sonra su vermelimiyim

Benimkinde de var. Neymiş cnm o yani alerjik miymiş? Ben sıcaktandır diyordum ama ebeye aşı için götürmüştüm o da öpüyor msnz dedi ondan olmuştur krem vermediler geçmezse veririz dedi eşim boyna öpüyor bebeği uyarıyorum ama nafile

Canım ben 3 günlükkenden itibaren hep çıkarıyorum hele artık havalar güzel çocuğu da al çıkın allah korusun ama bisi olmaz. Nasi alıştırırsan öyle gider

Canım yavaş yavaş kısa kısa çık bence. Ağlarsa da kucağa alınca genelde susuyor öyle öyle alışırsın biz doğduğundan beri çıkıyoruz yurudugun zaman genelde uyuyor durursak ağlayabiliyor ama onda da susuyor eninde sonunda panik olma. Ben kanguru aldım

Canım 1 haftalıkken 60cc demişti 4 saatte bir.Topuk kanı için gittiğimizde hemşire 4 saat uzun bir ara sarılık için sık olması lazım dedi,çünkü emen bebekler her dakika emiyor dedi.Cc yi yarıya böl 2 saatte ver dedi.Bende o şekilde yaptım 2 saatte bir 45 cc yedi .Ve sarılığınıda atlattık çok şükür 15 günlükken. .Doktorunada söyledim yesin dedi.Şu anda 25 günlüğüz 4 saatte yemesi gereken 120 cc ben 2 saatte bir 60 cc veriyorum mamayı.Bütün gece ayaktayım saati kurup kalkıyorum .Saglıklı olsunlarda yeterki.Haftaya kontrolümüZ var doktoruna bakalım ne diyecek.

Canım 60 cc çok geldi bana hepsini yiyebiliyor mu maşallah bizimki 30-40 cc yiyor hala 3 saatte bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…