- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.401
Cnm doktorum bana serum fizyolojik damlat istedigin kadsre dedi o da mi kilcal damarlari catlatiyo bn as sikiyom gerci amaOtribebe yenidoğanda kullanilmiyormus. Kılcal damarları çatlayıp kanama yapabilirmiş. Serum fizyolojik bile sık yaptirmiyorlar doktorunuza danışmadan yapmayın derim ben.
Cnm bnm bebegimde de cikti beyaz beyaz 've etrafi kizardi yanaklar cene alin dongles goturdum yediklerine dikkar et dedi paketli gidalardan biskuvi cikokata yaspasta fisyik findik ceviz kahve as tuket dedi 've losyon 've kren Verdi 3 gun oldu kullaniyoz gecti bileKızlar ya kızımın yüzünde minik minik ucu beyaz şeyler çıktı baya fazlalaştı acaba sıcaktan mı? Ucu beyaz olanda var olmayanda. İsilik gibi nasıl geçer ya da ne için çıkıyor acaba. İlk zamanlar doktor dış dünyaya adapte için demişti ama bu çıkanlar daha farklı sanki pıtır pıtır böyle
Hangi marks mama yiyo cnm mama da gaz yapiyomjsMama yiyor zaten emmesi ayda yılda bir keyfi gelirse. Uyumamasının sebebi insan istemesi. Kucak istiyor
Cnm cokk dikkat et kendine ya aynen hayirlisi neyse o olsun bebegin saglikli olsunda mama yesin nolcak sankiKaç gündür yazamadım kendim rahatsızdım hastalığım nüksetti astımım kendi doktor işlerimi hallettim.Kızlar geçtiğimiz cumartesi kontrolümüz vardı bebeğimin sarılığı 14 den 8.4 düşmüş çok şükür sarılık bitti.Kiloda almışız şükür çok Sevinç’le ayrıldım hastaneden Darısı sizlere inşallah.Artık 1 ayı doldurunca görüşelim dedi doktorumuz.Beni kesinlikle emmiyor,kesin emmediği için bugün itibari ile bende ağır ilaç tedavisine başlandı.Astımım için.Çok üzüldüm ama demekki Hayırlısı buymuş.Benim iyi olmam lazımki bebeğime bakabiliyim.Şükür mamasını yiyor yavrum.Bugün itibari ile tam 20 günlük olduk çok mutluyum iyiki Rabbim bana anneliği tattırmış.
Bn gozune surdum sutu capaklaniyodu falan gecti ama yuzunde ise yaramafi bi sir bakalm fever belkiBende duydum daha önce bunu ama yapmaya çekindim bir deneyeyim bakalım
Cnm koku olmasi normal deil sanirim enfeksiyon olmus olabikirKızlar dr uma arayıp sormaya çekindim. Yirminci günümde kanamam değişti sümüksü rengi daha farklı ve koku var normal mi size de oldu mu böyle geçiş kanaması falan
Hayır canım yiğenime emziğede alıştırdı annem biraz uyurken emsin diye sürekli annesinin göğsündeydi.1 yaşında emziği bıraktı 22 aylık ama hala annesini emiyor maşallah.Y emzige alisan bebek memeyi erken birakir diyolar dogru my acaba bnde korkudN alistotmadim
Sağol canım artık üzülmüyorum bende.Çünkü önce ben iyi olucamki ona bakıyım.Aşınızı oldunuzmu Canım .Cnm cokk dikkat et kendine ya aynen hayirlisi neyse o olsun bebegin saglikli olsunda mama yesin nolcak sanki
Bizimkinin de çekmedi :) sanırım biraz daha büyümeleri lazımBnmkinin hic ilgisini cekmedi cnm uyanik oldugi her an kucskts valla
ben sütümden cok damlattim ama geçiremedim çapagi hala devam ediyor gözünden sarı alıntı geliyor.çay sürdüm o da kar etmedi..Bn gozune surdum sutu capaklaniyodu falan gecti ama yuzunde ise yaramafi bi sir bakalm fever belki
Yok ya bir işe yaramıyor süt falan.Bn gozune surdum sutu capaklaniyodu falan gecti ama yuzunde ise yaramafi bi sir bakalm fever belki
Sma diye markası canım, hastane de ondan verdiler.Hangi marks mama yiyo cnm mama da gaz yapiyomjs
Bizim doktor da normal olabilir sıkıntı Yok dedi :)Cnm bnm bebegimde de cikti beyaz beyaz 've etrafi kizardi yanaklar cene alin dongles goturdum yediklerine dikkar et dedi paketli gidalardan biskuvi cikokata yaspasta fisyik findik ceviz kahve as tuket dedi 've losyon 've kren Verdi 3 gun oldu kullaniyoz gecti bile
Göğüs kremi kullanıyorum canım ama kız çok sert emiyor yada bana mı öyle geliyor bilmiyorumKiyamam ya vok kotu dur agrisi insallah gecer cnm zeytin yagi suruyo musun o bayagi geviriyo
Korkma ama sen yavaştan annenden al tüm işleri :) ben hep tek baktım. Eşimde işe başladı.Yok cnn m bende oyleyim valla dusun ki bnm furum daha kotu annem hala yanimda gece yanimda o kamiyo bn bi emziriyorm o gazni cikarip uyutuyo falan bnde vijdan yapiyom ama cidden dayanamiyorm uykusuzluga bide benm bi saatte yaptigimi o on dakimsda yapiyo bnde burda oldugu surede yapsin bn zaten sonra yeterince yorulacam diyorum valla cok korkuyom bakamamaktan
Canım bizede bu mamayı önerdiler,en iyisi buymuş.Bende sma veriyorum.Sma diye markası canım, hastane de ondan verdiler.
Bebeğin gözünde enfeksiyon var senin ilerler Dr götürmez sen ve Geçmez süt le çay la olmazben sütümden cok damlattim ama geçiremedim çapagi hala devam ediyor gözünden sarı alıntı geliyor.çay sürdüm o da kar etmedi..
Kizlar ben yemek yerken daha yuttugum noktada batma oluyor tam ortada normalde hic bi agrim acim kalmadi bogazimda troidi olanlar sizde varmıydı bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?