2018 mart-nisan anneleri

Otribebe yenidoğanda kullanilmiyormus. Kılcal damarları çatlayıp kanama yapabilirmiş. Serum fizyolojik bile sık yaptirmiyorlar doktorunuza danışmadan yapmayın derim ben.
Cnm doktorum bana serum fizyolojik damlat istedigin kadsre dedi o da mi kilcal damarlari catlatiyo bn as sikiyom gerci ama

Cnm bnm bebegimde de cikti beyaz beyaz 've etrafi kizardi yanaklar cene alin dongles goturdum yediklerine dikkar et dedi paketli gidalardan biskuvi cikokata yaspasta fisyik findik ceviz kahve as tuket dedi 've losyon 've kren Verdi 3 gun oldu kullaniyoz gecti bile

Cnm cokk dikkat et kendine ya aynen hayirlisi neyse o olsun bebegin saglikli olsunda mama yesin nolcak sanki

Y emzige alisan bebek memeyi erken birakir diyolar dogru my acaba bnde korkudN alistotmadim
Hayır canım yiğenime emziğede alıştırdı annem biraz uyurken emsin diye sürekli annesinin göğsündeydi.1 yaşında emziği bıraktı 22 aylık ama hala annesini emiyor maşallah.

Bn gozune surdum sutu capaklaniyodu falan gecti ama yuzunde ise yaramafi bi sir bakalm fever belki
ben sütümden cok damlattim ama geçiremedim çapagi hala devam ediyor gözünden sarı alıntı geliyor.çay sürdüm o da kar etmedi..
Kizlar ben yemek yerken daha yuttugum noktada batma oluyor tam ortada normalde hic bi agrim acim kalmadi bogazimda troidi olanlar sizde varmıydı bu.

Selam kızlar korse öneriniz var mı? Ben hala nerdeyse doğum yapmamış gibiyim yirmi gün oldu hiç sarmadım da göbeğimi..ve kendimi kötü hissediyorum hiçbir kıyafetim olmuyor en bol olanlar bile..bel ve göbek çevresinden almışım tüm kiloyu..owli korse kullanıp memnun kalan var mı?

Bizim doktor da normal olabilir sıkıntı Yok dedi :)

Korkma ama sen yavaştan annenden al tüm işleri :) ben hep tek baktım. Eşimde işe başladı.

Bebeğin gözünde enfeksiyon var senin ilerler Dr götürmez sen ve Geçmez süt le çay la olmaz

Bebegimin emme aralari bata uzadi. Ne bilegim 3 bucuk 4 saat istemez vermesem. Napcam bu ara cok uzun degilmi. Agsina tutsam da pek istemio zorluyorum. Siz hqla 2 saate bir mi emziriyorsunuz.
Biz yarin 1 aylik olcaz bu arada

Kızlar bebeklerle dışarı gezmeye falan gidiyormusunuz,Ne zaman başladınız doktoru aşısı hariç dışarı çıkarmaya,Ben bunaldım biraz bu güzel havada içeride olmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…