- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.441
Bizde ilk hafta her gün hastanedeydik zaten,sonra haftada 1 kere.Onun haricinde bende korkuyorum üşütürüz diye.Bizde bugün 25 günlük olduk.Ben daha hiç çıkmadım bugün 20 günümüz bitti..dün hastaneye götürdüm hastaneyi yıktı ağlamaktan dışarı çıkarsam da öyle ağlıcak diye korkuyorum cesaretim yok henüz. Bir de tam istediğim gibi hsreket edemiyorum dikişlerden henüz
Tamam Canım doğru söylüyorsun yavaştan başlamak lazım bunaldım biraz.Kendim hastaneye alışverişe gittimde aklım bebekte kalıyor tabi.Onunlada başlıyalım ufaktan gezmelere gitmeye.Canım ben 3 günlükkenden itibaren hep çıkarıyorum hele artık havalar güzel çocuğu da al çıkın allah korusun ama bisi olmaz. Nasi alıştırırsan öyle gider
Birazı kalıyor Canım .İlk 3.günü falan 30 cc yi zor bitiriyordu yavrum.Ama beni kesinlikle hiç emmiyor Canım.Canım 60 cc çok geldi bana hepsini yiyebiliyor mu maşallah bizimki 30-40 cc yiyor hala 3 saatte bir
İyi yapmışsın.23 gunluguz. Annemlere geldim
Güzelmiş maşallah yavruya.Bakalım hava güzelse ufaktan bende başlıyım artık yavaş yavaş arabasında gezdirmeye.Canim biz gexen hafta ciktik yani 3 haftalik iken guzel gecti. Bebek arabasindaydi zaten cikmadan arabada emzirmistim sikinti cikarmadi. Avm.de de emzirdim 2 saat dışarıdaydık cnm.
Selam kızlar korse öneriniz var mı? Ben hala nerdeyse doğum yapmamış gibiyim yirmi gün oldu hiç sarmadım da göbeğimi..ve kendimi kötü hissediyorum hiçbir kıyafetim olmuyor en bol olanlar bile..bel ve göbek çevresinden almışım tüm kiloyu..owli korse kullanıp memnun kalan var mı?
Süper çok sevindim bak şimdi :)Canım bizede bu mamayı önerdiler,en iyisi buymuş.Bende sma veriyorum.
Benim kızda Çapak oluyor ama normal heralde bende gözden burna doğru çekip alıyorum. Normal minicik oluyor çapakBebeğin gözünde enfeksiyon var senin ilerler Dr götürmez sen ve Geçmez süt le çay la olmaz
Bende 20 günlük iken sitede yürüyüşe çıkardım. Arabasında tabi yenidoğan şeyin adı ne onu monte ediyorsun arabasına. Yarın da kısmetse çıkacağım yoksa evde kafayı yicem. Ben gezmeye çok alışmışım yaGüzelmiş maşallah yavruya.Bakalım hava güzelse ufaktan bende başlıyım artık yavaş yavaş arabasında gezdirmeye.
Benim de 4 saatte bir ver aralarda sakın verme bırak biraz ağlasın dedi. En az 3.5 saat olsun dedi.Canım bana doktoru 4 saatte mama ver demişlerdi,ben verdiği ölçüyü yarıya düşürüp 2 saatte verdim mamaları halada öyle devam ediyorum.Eğer besleniyorsa aç değilse çok sorun yok gibi,Çünkü büyüyorya daha güzel emiyordur .Doktor komtrolünüzde doktoruna sor canım.Bizde 5 Mayıs’ta 1 aylık olucaz.
Ben 4 saatte bir 120 cc veriyorum bazen içemiyor 90 da kalıyor. Genelde 3.5 saatte bir oturdu düzenimiz son zamanlarda. 1 aylık olacağız bizdeCanım 1 haftalıkken 60cc demişti 4 saatte bir.Topuk kanı için gittiğimizde hemşire 4 saat uzun bir ara sarılık için sık olması lazım dedi,çünkü emen bebekler her dakika emiyor dedi.Cc yi yarıya böl 2 saatte ver dedi.Bende o şekilde yaptım 2 saatte bir 45 cc yedi .Ve sarılığınıda atlattık çok şükür 15 günlükken. .Doktorunada söyledim yesin dedi.Şu anda 25 günlüğüz 4 saatte yemesi gereken 120 cc ben 2 saatte bir 60 cc veriyorum mamayı.Bütün gece ayaktayım saati kurup kalkıyorum .Saglıklı olsunlarda yeterki.Haftaya kontrolümüZ var doktoruna bakalım ne diyecek.
İlk haftalar benim de 30-40 içerdi sonra duymamaya başladıkça arttırdıkCanım 60 cc çok geldi bana hepsini yiyebiliyor mu maşallah bizimki 30-40 cc yiyor hala 3 saatte bir
Aynen nasıl alıştırırsak öyle de gider. Benim ki arabasında uyudu çıktığımda uzun yol yapmadım.Tamam Canım doğru söylüyorsun yavaştan başlamak lazım bunaldım biraz.Kendim hastaneye alışverişe gittimde aklım bebekte kalıyor tabi.Onunlada başlıyalım ufaktan gezmelere gitmeye.
Çık Canım çık valla bende çok severim gezmeyi,Banada bunaltı geldi.Bende 20 günlük iken sitede yürüyüşe çıkardım. Arabasında tabi yenidoğan şeyin adı ne onu monte ediyorsun arabasına. Yarın da kısmetse çıkacağım yoksa evde kafayı yicem. Ben gezmeye çok alışmışım ya
Sakın sürmeyin emziriyorsun,zararı varKizlar boynum tutuluyor
Terleyince iyi gibi ardindan yine ayni boyunkafa sola çeviremiyorum.elektrik çarpması gibi zonklama gibi bi ağrı
.kendi annem jel krem sürelim dedi bende dr a danışmadan kulanmam dedim. O da krem geçmez süte dedi ben ilacina göre gecer dedim.araştırdım. benim dedigim çıktı pzrt kizin göze benim boynum icin
Bazen benimde kalıyor Canım içemiyor,5 gün sonra 1 aylık olucaz bizde.Ben 4 saatte bir 120 cc veriyorum bazen içemiyor 90 da kalıyor. Genelde 3.5 saatte bir oturdu düzenimiz son zamanlarda. 1 aylık olacağız bizde
Selam kızlar korse öneriniz var mı? Ben hala nerdeyse doğum yapmamış gibiyim yirmi gün oldu hiç sarmadım da göbeğimi..ve kendimi kötü hissediyorum hiçbir kıyafetim olmuyor en bol olanlar bile..bel ve göbek çevresinden almışım tüm kiloyu..owli korse kullanıp memnun kalan var mı?
Canım kendini zorladınmı ne yaptın ,Eğildinmi.İstersen hastaneye git baksınlarKızlar sezeryan dikiş yerimden çamaşırıma kanlı su gelmiş çok korkuyorum varmı başına gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?