2018 mart-nisan anneleri

Bizde ilk hafta her gün hastanedeydik zaten,sonra haftada 1 kere.Onun haricinde bende korkuyorum üşütürüz diye.Bizde bugün 25 günlük olduk.

Canım ben 3 günlükkenden itibaren hep çıkarıyorum hele artık havalar güzel çocuğu da al çıkın allah korusun ama bisi olmaz. Nasi alıştırırsan öyle gider
Tamam Canım doğru söylüyorsun yavaştan başlamak lazım bunaldım biraz.Kendim hastaneye alışverişe gittimde aklım bebekte kalıyor tabi.Onunlada başlıyalım ufaktan gezmelere gitmeye.

Canim biz gexen hafta ciktik yani 3 haftalik iken guzel gecti. Bebek arabasindaydi zaten cikmadan arabada emzirmistim sikinti cikarmadi. Avm.de de emzirdim 2 saat dışarıdaydık cnm.
Güzelmiş maşallah yavruya.Bakalım hava güzelse ufaktan bende başlıyım artık yavaş yavaş arabasında gezdirmeye.

Suwen diye bi çamaşırcı var ben ordan almıştım. Sadece bele sarılandan degil benimki paçali, kalça ve beli olduğu gibi kaplıyor. Bunu Doğumdan sonra üçüncü gün giyindim ve beni baya toparladı. Tavsiye ederim..

Güzelmiş maşallah yavruya.Bakalım hava güzelse ufaktan bende başlıyım artık yavaş yavaş arabasında gezdirmeye.
Bende 20 günlük iken sitede yürüyüşe çıkardım. Arabasında tabi yenidoğan şeyin adı ne onu monte ediyorsun arabasına. Yarın da kısmetse çıkacağım yoksa evde kafayı yicem. Ben gezmeye çok alışmışım ya

Benim de 4 saatte bir ver aralarda sakın verme bırak biraz ağlasın dedi. En az 3.5 saat olsun dedi.

Ben 4 saatte bir 120 cc veriyorum bazen içemiyor 90 da kalıyor. Genelde 3.5 saatte bir oturdu düzenimiz son zamanlarda. 1 aylık olacağız bizde

Tamam Canım doğru söylüyorsun yavaştan başlamak lazım bunaldım biraz.Kendim hastaneye alışverişe gittimde aklım bebekte kalıyor tabi.Onunlada başlıyalım ufaktan gezmelere gitmeye.
Aynen nasıl alıştırırsak öyle de gider. Benim ki arabasında uyudu çıktığımda uzun yol yapmadım.

Kizlar boynum tutuluyor
Terleyince iyi gibi ardindan yine ayni boyunkafa sola çeviremiyorum.elektrik çarpması gibi zonklama gibi bi ağrı
.kendi annem jel krem sürelim dedi bende dr a danışmadan kulanmam dedim. O da krem geçmez süte dedi ben ilacina göre gecer dedim.araştırdım. benim dedigim çıktı pzrt kizin göze benim boynum icin

Çık Canım çık valla bende çok severim gezmeyi,Banada bunaltı geldi.

Sakın sürmeyin emziriyorsun,zararı var

Ben kullandım karnım toparlandı kısmen korseden mi bilmiyorum çok sık takmadım aslında günde belki bi saat anca.. ama bel ağrısı yapıyo son bi kaç takmalarımda ben de bjraktım şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…