2018 mart-nisan anneleri

Sakın sürmeyin emziriyorsun,zararı var
annem hala boynuna merhem bak diyor onlardan.ben bakmadim.masaj aleti de bi işe yaramadı.bir gram bile.ara ara geçip tekrarlıyor gün içinde.usutmekten baska biseye mi bagli bilemedim.24 günlük olduk.en son 36 hafta ve civari 93 kg idim 85 e inmişim.

Kizlar kac nunara bezdesiniz. Biz 2 numara aldik ondan da tasiyor yaaaa 3 mu alayim sastm kaldim yani. 2 nunarada kici aciliyo nerdeyse

Üşütmekten yastıktan olur.Maşallah 8 kilo gitmiş ,dahada gider sen emzirdikçe.

Kizlar kac nunara bezdesiniz. Biz 2 numara aldik ondan da tasiyor yaaaa 3 mu alayim sastm kaldim yani. 2 nunarada kici aciliyo nerdeyse
Canım biz 26 günlüğüz 2 numaradayız, 1 bile kullanabilirmişiz aslında.Sen olmuyorsa 3 numarayı al kullanmaya başla Canım .Ben stokta 2 paketde 3 numara almıştım.Akşam en son bezini kaçta açıyorsun ben dün gece çok şişmiş diye 1 de açtım uykusu açıldı,ama kıyamamki öyle yatırmaya çok ıslaktı.

Canim tam gece uykusuna gecmeden on ce az kirli bile olsa mutlaka bezini degisiyorun. Emzirdikten sonra uyuyor. Emmek icin Gece uyandiginda da mutlaka açıyorum. Grnelde kaka yapmis oluyor. Yine emzirmeden degisiyorum sonra emzrip uyutuyorum. Emzirme sonrsi uykulari açılır çünkü

Ha uyurken dedigin gibi kaka yada cisli oldugunu bilsem uykuda da olsa degisirim. Yani mikrop sonuçta

hastaneden cikarken ki çantamızda bir iki ilk bezleri kalmis ay şimdi olsa sığmaz gibi geliyor sanki göbek yaptı bizimki ama gazi bitmedi.insallah 40 günlük olunca tamamen kurtuluruz

Y emzige alisan bebek memeyi erken birakir diyolar dogru my acaba bnde korkudN alistotmadim
Ben veriyorum emzik meme de alıyor zaten aç olduğu zaman memeyi istemiyor asla kızıyor verince. Oyalanmak için istiyor. Doğru emziği seçersen anne memesini unutmaz Philips avent in kauçuk modellerini tavsiye ederim.

Hayır canım yiğenime emziğede alıştırdı annem biraz uyurken emsin diye sürekli annesinin göğsündeydi.1 yaşında emziği bıraktı 22 aylık ama hala annesini emiyor maşallah.
Bnde alistirmays çalışayım bnmki emxik niyetine emiyo bni aç olsun yada olmasın süt doldurayim derken fil gbi olcam yoksa :)))

Cnm bNa alerjik dedi krem kullanfm geçti valla opturme bn yaklastirmiyom bile kimseyi daha çok kucukler

Ben veriyorum emzik meme de alıyor zaten aç olduğu zaman memeyi istemiyor asla kızıyor verince. Oyalanmak için istiyor. Doğru emziği seçersen anne memesini unutmaz Philips avent in kauçuk modellerini tavsiye ederim.
Aventin ultra softunj aldım cnm alıyor biraz biraz ama bm çok vermiyorum bakalım belki slistiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…