- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.481
Soothie ben de de bu var anne meemsine en yakın bu dedi orada çalışan bunu aldık zaten emmek istemiyor fazla ağzını oyalıyor :))Aventin ultra softunj aldım cnm alıyor biraz biraz ama bm çok vermiyorum bakalım belki slistiririm
Oy maşallah prensese darısı bize inşallah .Olduk teyzesi azvik ağladı geçen salı olduk amA ATES FALAN OLMADI İYİDİ HERSEY
Canım ne kadar zamanda almış bu kiloyu,kızın kaç günlük.Kuzular kontrole gittik dün kızım sadece 350 gr almışaz sesi doktor moralim bozuldu...
Ay kıyamam ya kuzuya ,çok geçmiş olsun .Moralini bozma sen dikkat edicen yediklerine o gene seni emicek annesi,merak etme zaten zamanla geçiyor alerji.Canım diğerini anlamadım o değer yüksek çıkınca ne oluyor.Bide alerji testini doktormu istedi sen kendiliğindenmi yaptırdın.Ne gibi belirtiler olunca yapıyorlar acaba testi.Kızlar nasılsınız... testimizin biri sonuclandı ve malesef büyük ihtimalle süte alerjimiz var yada daha başka bir şeylerekakada kalprotektin denen bir değere bakıldı referansı en yüksek 120 iken bizde 800 cıktı salı günü cocuk gastroya gidicez çok üzgünüm
1 aylıkCanım ne kadar zamanda almış bu kiloyu,kızın kaç günlük.
Mama veriyor musun süte ek olarak cnm kaç günlük oldu ki seninKuzular kontrole gittik dün kızım sadece 350 gr almışaz sesi doktor moralim bozuldu...
Cnm ne oldu ki bn kacirmisim göremedim de önceki mesajları çok geçmiş olsun dünya guzelineKızlar nasılsınız... testimizin biri sonuclandı ve malesef büyük ihtimalle süte alerjimiz var yada daha başka bir şeylerekakada kalprotektin denen bir değere bakıldı referansı en yüksek 120 iken bizde 800 cıktı salı günü cocuk gastroya gidicez çok üzgünüm
Kıyamam valla ben kimseye,kalkma kalkamıyorum de yat.Ama yapımızda bu yok maalesef.Doktor ne yaptı ilaçmı verdi.
Sağolasın canımAy kıyamam ya kuzuya ,çok geçmiş olsun .Moralini bozma sen dikkat edicen yediklerine o gene seni emicek annesi,merak etme zaten zamanla geçiyor alerji.Canım diğerini anlamadım o değer yüksek çıkınca ne oluyor.Bide alerji testini doktormu istedi sen kendiliğindenmi yaptırdın.Ne gibi belirtiler olunca yapıyorlar acaba testi.
Canım kakamız yeşil ve sümüksüydü süphelendim doktora götürdüm gaita testi istedi alerji belirtisi olan test pozitif cıktı gastroya gitmemiz gerek iyi bi cocuk gastro arıyorumCnm ne oldu ki bn kacirmisim göremedim de önceki mesajları çok geçmiş olsun dünya guzeline
Kız becerirsin kendine haksızlık etme. Ben bakıyorsam herkes bakar :) aşırı keyfine düşkün bir hatunum ben düşün :) ve bu zamana kadar kuş birl bakmadım :)Cnm valla diyom bn ne bebek bakmak ne bakalım insallh beceririm:)
Canım çok geçmiş olsunCanım kakamız yeşil ve sümüksüydü süphelendim doktora götürdüm gaita testi istedi alerji belirtisi olan test pozitif cıktı gastroya gitmemiz gerek iyi bi cocuk gastro arıyorumcok teşekkür ederim geçer gider inşallah
Canım yeni okudum doktora git iltihap olmus olabilirKızlar sezeryan dikiş yerimden çamaşırıma kanlı su gelmiş çok korkuyorum varmı başına gelen
Yok canım sadece anne sütü bir aylıkMama veriyor musun süte ek olarak cnm kaç günlük oldu ki senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?