2018 mart-nisan anneleri

Kuzular kontrole gittik dün kızım sadece 350 gr almış az sesi doktor moralim bozuldu...

Kızlar nasılsınız... testimizin biri sonuclandı ve malesef büyük ihtimalle süte alerjimiz var yada daha başka bir şeylere kakada kalprotektin denen bir değere bakıldı referansı en yüksek 120 iken bizde 800 cıktı salı günü cocuk gastroya gidicez çok üzgünüm

Ay kıyamam ya kuzuya ,çok geçmiş olsun .Moralini bozma sen dikkat edicen yediklerine o gene seni emicek annesi,merak etme zaten zamanla geçiyor alerji.Canım diğerini anlamadım o değer yüksek çıkınca ne oluyor.Bide alerji testini doktormu istedi sen kendiliğindenmi yaptırdın.Ne gibi belirtiler olunca yapıyorlar acaba testi.

Cnm ne oldu ki bn kacirmisim göremedim de önceki mesajları çok geçmiş olsun dünya guzeline

Sabah 4 olunca bize sabah oluyor kizim 4 deyince kurulmuş saat gbi maşallah hiç sektrmiyo uyanıyor tabi 4 e kadar ki uyanmalari saymiyom kuş uykusu var bebegimde valla bm iki saat salliyom uyuduğu 10 dakika :))ama bi gülüşü yetiyor herşeye

Sağolasın canım sürekli ıkınma zorlanma vardı yüzünde ve göğsünde de kırmızı kabartılar oluşmuştu bunlar her cocukta vardır hemen hemen ama bunlara ishal sümüksü ve yeşil kakada eklenince doktorun yolunu tuttum cnm herkes normal senin yediklerinle alakalı dedi ama dinlemedim iyi kide dinlememişim besin alerjisi hafife alınacak bir şey değil

Cnm ne oldu ki bn kacirmisim göremedim de önceki mesajları çok geçmiş olsun dünya guzeline
Canım kakamız yeşil ve sümüksüydü süphelendim doktora götürdüm gaita testi istedi alerji belirtisi olan test pozitif cıktı gastroya gitmemiz gerek iyi bi cocuk gastro arıyorum cok teşekkür ederim geçer gider inşallah

Kızlar bizimkinin sürekli gazı artiyor.ıkınıyor kayısı suyu da içtim.kimyonda tükettim bana yariyor kizim durumu aynı.bu sıralar meme uçlarını ilk defa emer gibi cok çekmeye başladı sanki memeyi kaçırıyorlar ondam uzatsamda araniyo gibi yapiyor.öyle çekiyor ki açıyorlar cok.bacakta salliyorum besikte ağlamadan da uyaniyor ve uyandıriyor.25.günümüzdeyiz.humana içerim karnımı doyururum.az gelmiyor sütüm ama sebep ne bu kadar acitmasima bilemedim

Kızlar güzel bacılarım; bugün 1. Ay aşımızı olduk, biliyorsunuz benim kız 37 haftalık doğdu. Boyu 51 cm çıktı çok merak ettim yaşıtlarını yakaladı mı acaba ? Kilosu da hastane çıkışına 1 kg eklemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…