2018 mart-nisan anneleri

Canım benim ya İnan çok üzüldüm benim de gözlerim seni arıyordu buralarda demek telaşın varmış

Dünden beri bebegim fiskirtir tarzda buyuk insan kadar kusuyor. Brn braz üşüttüm galiba. Ondan olabilir mi.. bazilari anne üşütunce bebek.kusar diyorlar.

Gece uyumayan anneler ne durumdasinz benimki full gece uyumuyo maalesef.. ladycim cok gecmis olsun.. leyla canim duzenli sut veriyor musun nie oyle az almis ki
Canım akşam altını açınca uyanıyor ,bi daha dalamıyor çok sinirleniyor hali ile gece uyanık.Mesela akşam 19:30 da altını açtım uyandı.Ondan sonra saat 02:00dem sonra zorla uyudu.altını açmasam uyuyacak derin uykuda çünkü .Gündüzde aynı.Ama altını nasıl açmıyım.Şaşırdım kaldım korkum böyle böyle uykusuzluğa alışacak.

C
Dünden beri bebegim fiskirtir tarzda buyuk insan kadar kusuyor. Brn braz üşüttüm galiba. Ondan olabilir mi.. bazilari anne üşütunce bebek.kusar diyorlar.
Çok geçmiş olsun,eğer çok kusuyorsa,çıkardığı yediğinin fazlası değilse bence hemen doktoruna götür canım.

Beşiğindemi sallıyorsun canım.O sevimli suratları olmasa zaten bakılmazlar annesi.

Antibiyotik verdi bugünde yeniden gidicem inşallah antibiyotikle atlatırım artık yavrumla gönlümce ilgilenmek istiyorum
Canım benim inşallah biran önce iyileşirsin artık.Yavrunla ilgilenirsin artık merak etme onlar Artık hep bizimle annesi önce sen iyi olucan.

Valla canım sende benim gibisin ,bende doktora gitme taraftarıyım.Bununla geçmiş olsun canım sen süt ve sütlü ürünler perhizi yapıcan,inşallah oda geçicek.Doktorun zaten seni güzelce yönlendirir.Bizede haber verirsin.

Cnm cok gecmis olsun evet mukuslu kaka mutlaka bisyin belirtisi oluyor.... ins alerjisi yoktur yaaa o da zor biseyy

Off kiyamam bn o minnossa ya gecmiswolsn cnm bnm

Kız becerirsin kendine haksızlık etme. Ben bakıyorsam herkes bakar :) aşırı keyfine düşkün bir hatunum ben düşün :) ve bu zamana kadar kuş birl bakmadım :)
Insallah cnm mayis 16da snnm gidiyo haxiran da bn memlekete gidcem 3 hafta kalirim sonrs yine snnemi getirvem no ay daha:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…