- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.501
1 aylık oldunuz mu canım? Kaç günlükken 350 gr almış? Üzülme iyice beslersin hemencecik kilo alırKuzular kontrole gittik dün kızım sadece 350 gr almışaz sesi doktor moralim bozuldu...
Canım benim ya İnan çok üzüldüm benim de gözlerim seni arıyordu buralardaKızlar nasılsınız... testimizin biri sonuclandı ve malesef büyük ihtimalle süte alerjimiz var yada daha başka bir şeylerekakada kalprotektin denen bir değere bakıldı referansı en yüksek 120 iken bizde 800 cıktı salı günü cocuk gastroya gidicez çok üzgünüm
Mama takviyesi önerdi mi doktor canım? Yani olmadı mama ile desteklersin. Sütün az mı bilemedim ki. Böyle söylüyorum diye kırılma benim kız hala meme emmiyor düşün arada sırada emer. Ben mama veriyorum ne yapayımYok canım sadece anne sütü bir aylık
Canım yeni okudum doktora git iltihap olmus olabilir
Üzülme hemen ,Doktor mutlaka birşey önermiştir beslenmesi için.Benimkide ilk hafta kilo verdi,sonraki hafta anca verdiği 250 gr aldı .Benimki anne sütü almıyor.Sadece mama yiyoruz canım .1 aylık
Canım akşam altını açınca uyanıyor ,bi daha dalamıyor çok sinirleniyor hali ile gece uyanık.Mesela akşam 19:30 da altını açtım uyandı.Ondan sonra saat 02:00dem sonra zorla uyudu.altını açmasam uyuyacak derin uykuda çünkü .Gündüzde aynı.Ama altını nasıl açmıyım.Şaşırdım kaldım korkum böyle böyle uykusuzluğa alışacak.Gece uyumayan anneler ne durumdasinz benimki full gece uyumuyo maalesef.. ladycim cok gecmis olsun.. leyla canim duzenli sut veriyor musun nie oyle az almis ki
Çok geçmiş olsun,eğer çok kusuyorsa,çıkardığı yediğinin fazlası değilse bence hemen doktoruna götür canım.Dünden beri bebegim fiskirtir tarzda buyuk insan kadar kusuyor. Brn braz üşüttüm galiba. Ondan olabilir mi.. bazilari anne üşütunce bebek.kusar diyorlar.
Beşiğindemi sallıyorsun canım.O sevimli suratları olmasa zaten bakılmazlar annesi.Sabah 4 olunca bize sabah oluyor kizim 4 deyince kurulmuş saat gbi maşallah hiç sektrmiyo uyanıyor tabi 4 e kadar ki uyanmalari saymiyom kuş uykusu var bebegimde valla bm iki saat salliyom uyuduğu 10 dakika :))ama bi gülüşü yetiyor herşeye
Canım benim inşallah biran önce iyileşirsin artık.Yavrunla ilgilenirsin artık merak etme onlar Artık hep bizimle annesi önce sen iyi olucan.Antibiyotik verdi bugünde yeniden gidicem inşallah antibiyotikle atlatırım artık yavrumla gönlümce ilgilenmek istiyorum
Valla canım sende benim gibisin ,bende doktora gitme taraftarıyım.Bununla geçmiş olsun canım sen süt ve sütlü ürünler perhizi yapıcan,inşallah oda geçicek.Doktorun zaten seni güzelce yönlendirir.Bizede haber verirsin.Sağolasın canımsürekli ıkınma zorlanma vardı yüzünde ve göğsünde de kırmızı kabartılar oluşmuştu bunlar her cocukta vardır hemen hemen ama bunlara ishal sümüksü ve yeşil kakada eklenince doktorun yolunu tuttum cnm herkes normal senin yediklerinle alakalı dedi ama dinlemedim iyi kide dinlememişim besin alerjisi hafife alınacak bir şey değil
Cnm cok gecmis olsun evet mukuslu kaka mutlaka bisyin belirtisi oluyor.... ins alerjisi yoktur yaaa o da zor biseyySağolasın canımsürekli ıkınma zorlanma vardı yüzünde ve göğsünde de kırmızı kabartılar oluşmuştu bunlar her cocukta vardır hemen hemen ama bunlara ishal sümüksü ve yeşil kakada eklenince doktorun yolunu tuttum cnm herkes normal senin yediklerinle alakalı dedi ama dinlemedim iyi kide dinlememişim besin alerjisi hafife alınacak bir şey değil
Canım benim inşallah biran önce iyileşirsin artık.Yavrunla ilgilenirsin artık merak etme onlar Artık hep bizimle annesi önce sen iyi olucan.
Off kiyamam bn o minnossa ya gecmiswolsn cnm bnmCanım kakamız yeşil ve sümüksüydü süphelendim doktora götürdüm gaita testi istedi alerji belirtisi olan test pozitif cıktı gastroya gitmemiz gerek iyi bi cocuk gastro arıyorumcok teşekkür ederim geçer gider inşallah
Insallah cnm mayis 16da snnm gidiyo haxiran da bn memlekete gidcem 3 hafta kalirim sonrs yine snnemi getirvem no ay daha:))Kız becerirsin kendine haksızlık etme. Ben bakıyorsam herkes bakar :) aşırı keyfine düşkün bir hatunum ben düşün :) ve bu zamana kadar kuş birl bakmadım :)
Az almis rvet sikms canini tatlim insallah by ay tosuncuk olur yavrun cani saoksunYok canım sadece anne sütü bir aylık
Yok cnm besikte durmasi imkansix uyaninca feryat figan agliyo besikten cikmak icin kucaga alisti 've kucags alincsds ksldirip gezdirmemizi istiyoBeşiğindemi sallıyorsun canım.O sevimli suratları olmasa zaten bakılmazlar annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?