- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.721
Gittiğin özel hastanede yokmu Canım ultrason.1 Ayi doldu bugün 40 imiz doluyor. Sorularımı sormak kalça ultrasonu yaptırmak için falan gittim ama gerek yok dedi. Normalde ultrasonla bakılması lazım ya nerde baktırmak şimdi bulunduğum yerdeki tek özel hastaneydi. Devlet hastanei çok kötü.
Canım gözünaydın .Saglıkla güzel günlerde büyüt yavrunu.Nasıl doğum yaptın normalmi,sezeryanmı.Meryem hanımdan memnun kaldınmı.Canım yanlış oturmaktan olmuş olabilir,Bol bol duş al sıcak havlu falan koyun.Zaten geçmezse doktora gidersin.Geçmiş olsun.Kızlar slm sezeryan ile doğum yaptım bugün 11. Günümüz hastane de kv kızdığım için çocuk için ve benim için birsey yapmasına izin vermiyorum bir hafta yanımda annem kaldı Allah razı olsun onun sayesin de alıştım ama kv kıskançlığı yüzünden eve gitmesini istedim çünkü bu sefer gelip saçma sapan şeyler yapmaya çalışıyor ona hakkımı helal etmiyorum sinir hastası yaptı resmen beni. Benim cok fazla sırtım arıyor böyle bir durum yaşayan varmı acaba neden olmuştur emzirmek için çok uğraştım yanlış oturmaktan mı yoksa soğuktan mı neden inanılmaz sırt ağrısı bıraç batar gibi yerimden doğrulurken iki büklüm kalıyorum çopunlukla
Aynn sicsk tutmaliuiz kendimizi cnmben bıraktım canim ben zeytin yag katkili yemege basladim kıza katiksiz zeytin yağı veriyorum emzirmeden.aci elma yagi da kakasi ıkınıp gelmiyorsa onu bosaltmaya yardimci yoksa tek başına cok etkili degil.ayaklarima çorap giymedim 10. Günden sonra nefret ediyorum çoraptan ama mecburen çetik corap ve terlik giydim
Kiyamam simdi nasil zorlaniyodur ya bizinki Dr bugun yapti iki defa zeytinyagi verecektm ama vermeme kalmadan yapti doldu tasti ortalik ya be acayip kakaya muylu oluyoz:))Canım ben yeğenimden biliyorum oda sadece anne sütü ile beslenirdi tuvaletini yapmazdı anne sütü ile beslenen bebeklerde normalmiş 5 _6 gün.Annem sabahları bacaklarını yukarı doğru kaldırır indirirdi kakasını yapsında rahatlasın diye hep .Ama benimki mama yiyor top top çıkarıyordu kakasını zorlanıyor doltorumuZ bu kontrolde söyleyince damla verdi .Bide akşam ve sabahki mamasına yarım çay kaşığı zeytinyağ koyabilirsin dedi.
Evet Canım şu Anda herşeylerine çok mutlu oluyoruz.Günlük rutinimiz yedi,gaz çıkardı,uyudu,ağladı,kakasını yaptı,çiş yapmış.Sürekli böyleyiz.Bütün gün bu şekilde nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.Kiyamam simdi nasil zorlaniyodur ya bizinki Dr bugun yapti iki defa zeytinyagi verecektm ama vermeme kalmadan yapti doldu tasti ortalik ya be acayip kakaya muylu oluyoz:))
Bir tur cevirdin mi içinde hemen yapamıyorlar ama işe yarıyordu. Bizde en etkilisi zeytinyağı oldu şu üç ay bir bitsede kurtulsakKiz uyardim da noldu yapanadi ki kakasini bnde bilenrdim hic ama deneyeyim az birsey verip
Aynen bizimkide öyle gereksiz ağlıyor panik içinde kalıyoruz. Bugun artık güldüm sinirlerim bozuldu arabada aglamaya basladı yuzune sapkası geldi diye çığlık kıyamet bagırmaya basladı :) normalde o ağlayınca ben ondan cok aglıyordum güldüm sinirlerim bozuldu delirtecek bu bebeler bizi :)))Benim okuduğum kitapta da mahallenin en mutlu bebeği adı 6. Haftada infertil kolik yani şuan bizim çocukların ağlama krizi pik yapar zirve yapar diyor. Ve bizde oldu.
Kıyamam ben ona ya canım benim cok acıyordurKokuyu fark etmedim canım şimdi anbiyotik kullandığımız için onun kokusu var ama hala idrarını yapmadan önce ağlıyor demekki daha geçmedi enfeksiyon :/
Tabi cnm muhakkak at ben o damlayı steril diye tercih etmiştim buarada ben sunu farkettim banyoda gözüne sampuan gelirse çapaklanıyor o yuzden sampuan kullanmamaya calısıyorum kullanıncada gözune gelmemesini sağlıyorum birde göz masajını yaptıkca geciyor cok şükürCanim o damlayi kac gun kullandin birde 2 damla damlatiyoruz ya kalani atiyomusun yoksa kapagni kapatp tekrar mi kullaniosun ben agzi acildi die atiyodum yeni serumu aciyodum
Muhakkak vardır ama doktor istemediği için kafama göre cektiremedim cnmGittiğin özel hastanede yokmu Canım ultrason.
Evet yA kendime ayrdigim bi saniyem yok ama insn oflamiyo bazen vok huysuz oluyo tam kizcam suratins bskiyom butun hersey bitiyoEvet Canım şu Anda herşeylerine çok mutlu oluyoruz.Günlük rutinimiz yedi,gaz çıkardı,uyudu,ağladı,kakasını yaptı,çiş yapmış.Sürekli böyleyiz.Bütün gün bu şekilde nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.
Ay bizimkide oyls gozunr sapks gekince cildiriyo resmen:)hala burun tikanikligi var bi gecmedi vallaBir tur cevirdin mi içinde hemen yapamıyorlar ama işe yarıyordu. Bizde en etkilisi zeytinyağı oldu şu üç ay bir bitsede kurtulsak
Aynen bizimkide öyle gereksiz ağlıyor panik içinde kalıyoruz. Bugun artık güldüm sinirlerim bozuldu arabada aglamaya basladı yuzune sapkası geldi diye çığlık kıyamet bagırmaya basladı :) normalde o ağlayınca ben ondan cok aglıyordum güldüm sinirlerim bozuldu delirtecek bu bebeler bizi :)))
Kıyamam ben ona ya canım benim cok acıyorduracaba acısını hafifletecek basla bir şey yapılabilir mi
Tabi cnm muhakkak at ben o damlayı steril diye tercih etmiştim buarada ben sunu farkettim banyoda gözüne sampuan gelirse çapaklanıyor o yuzden sampuan kullanmamaya calısıyorum kullanıncada gözune gelmemesini sağlıyorum birde göz masajını yaptıkca geciyor cok şükür
Bizimkide 4 te uyaniyo hep uyanik mizmiz hals uyanik su an cnnm zor ama yaoarsin sen gunduz uyumaya alismalisn uykusuzluk cok kotuKızlar bebeğim kacta yatarsa yatsın 3.30 da kesin uyanıyor tabi o vakte kadar kalkıyor ama 3.30 da bi uyandı mi bi daha uyumuyor cidden ne yaparsam yapayım kıpır kıpır enerji içeceği içmiş gibi saat 6 oldu hala uyanık ve sinirlerim bozuldu cidden bakamicam gibi hissediyorum uykusuzluk beni artık çok yordu ve ben gündüz hiç uyuyamiyorum yapı olarak gece uyudugumla. Napicam bilmiyorum
İlk defa senden duydum canım bi arastirimKizlar kehribar kolyeleri hskkinds ne dusunuyosunuz bn almayi dusunuyorum belki huysuzlugu azalir bi iki tanidigim kullaniyo memnunlsr sikayetler tam olarak bitmesedde cok azaldi diyoksr
Karnindaykende oyledir bence . Çünkü benim bebeğimde, 18 haftalik hamileyken ilk o zaman wc ye kalkmistim ilk kipirtisjni sabah 5 de hissetmistim . Sonra her gece aynı şey oldu ..şimdi de öyle 4 ya da 5 de uyanır mutlaka . Onunda düzeni böyle. Gündüzleri kaç saatte bir emziriyosunKızlar bebeğim kacta yatarsa yatsın 3.30 da kesin uyanıyor tabi o vakte kadar kalkıyor ama 3.30 da bi uyandı mi bi daha uyumuyor cidden ne yaparsam yapayım kıpır kıpır enerji içeceği içmiş gibi saat 6 oldu hala uyanık ve sinirlerim bozuldu cidden bakamicam gibi hissediyorum uykusuzluk beni artık çok yordu ve ben gündüz hiç uyuyamiyorum yapı olarak gece uyudugumla. Napicam bilmiyorum
Benim de sırtım çok ağrıdı ilk haftalar bugün bir ayımız bitti eskisi gibi ağrımıyor.zamanla geçecek canım..Kızlar slm sezeryan ile doğum yaptım bugün 11. Günümüz hastane de kv kızdığım için çocuk için ve benim için birsey yapmasına izin vermiyorum bir hafta yanımda annem kaldı Allah razı olsun onun sayesin de alıştım ama kv kıskançlığı yüzünden eve gitmesini istedim çünkü bu sefer gelip saçma sapan şeyler yapmaya çalışıyor ona hakkımı helal etmiyorum sinir hastası yaptı resmen beni. Benim cok fazla sırtım arıyor böyle bir durum yaşayan varmı acaba neden olmuştur emzirmek için çok uğraştım yanlış oturmaktan mı yoksa soğuktan mı neden inanılmaz sırt ağrısı bıraç batar gibi yerimden doğrulurken iki büklüm kalıyorum çopunlukla
Delirmiş gibi aglıyor ya :)) doktor bana bişi önermişti ya bulabilirsem kagıdı yazarım bir burundan sıkıyorsun ötekinden dökülüyormuş pislikler otri bebe tarzı şeyleri önermiyormuşAy bizimkide oyls gozunr sapks gekince cildiriyo resmen:)hala burun tikanikligi var bi gecmedi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?