2018 mart-nisan anneleri

Gittiğin özel hastanede yokmu Canım ultrason.

Canım gözünaydın .Saglıkla güzel günlerde büyüt yavrunu.Nasıl doğum yaptın normalmi,sezeryanmı.Meryem hanımdan memnun kaldınmı.Canım yanlış oturmaktan olmuş olabilir,Bol bol duş al sıcak havlu falan koyun.Zaten geçmezse doktora gidersin.Geçmiş olsun.

Aynn sicsk tutmaliuiz kendimizi cnm

Kiyamam simdi nasil zorlaniyodur ya bizinki Dr bugun yapti iki defa zeytinyagi verecektm ama vermeme kalmadan yapti doldu tasti ortalik ya be acayip kakaya muylu oluyoz:))

Kiyamam simdi nasil zorlaniyodur ya bizinki Dr bugun yapti iki defa zeytinyagi verecektm ama vermeme kalmadan yapti doldu tasti ortalik ya be acayip kakaya muylu oluyoz:))
Evet Canım şu Anda herşeylerine çok mutlu oluyoruz.Günlük rutinimiz yedi,gaz çıkardı,uyudu,ağladı,kakasını yaptı,çiş yapmış.Sürekli böyleyiz.Bütün gün bu şekilde nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.

Kiz uyardim da noldu yapanadi ki kakasini bnde bilenrdim hic ama deneyeyim az birsey verip
Bir tur cevirdin mi içinde hemen yapamıyorlar ama işe yarıyordu. Bizde en etkilisi zeytinyağı oldu şu üç ay bir bitsede kurtulsak
Benim okuduğum kitapta da mahallenin en mutlu bebeği adı 6. Haftada infertil kolik yani şuan bizim çocukların ağlama krizi pik yapar zirve yapar diyor. Ve bizde oldu.
Aynen bizimkide öyle gereksiz ağlıyor panik içinde kalıyoruz. Bugun artık güldüm sinirlerim bozuldu arabada aglamaya basladı yuzune sapkası geldi diye çığlık kıyamet bagırmaya basladı :) normalde o ağlayınca ben ondan cok aglıyordum güldüm sinirlerim bozuldu delirtecek bu bebeler bizi :)))
Kokuyu fark etmedim canım şimdi anbiyotik kullandığımız için onun kokusu var ama hala idrarını yapmadan önce ağlıyor demekki daha geçmedi enfeksiyon :/
Kıyamam ben ona ya canım benim cok acıyordur acaba acısını hafifletecek basla bir şey yapılabilir mi
Canim o damlayi kac gun kullandin birde 2 damla damlatiyoruz ya kalani atiyomusun yoksa kapagni kapatp tekrar mi kullaniosun ben agzi acildi die atiyodum yeni serumu aciyodum
Tabi cnm muhakkak at ben o damlayı steril diye tercih etmiştim buarada ben sunu farkettim banyoda gözüne sampuan gelirse çapaklanıyor o yuzden sampuan kullanmamaya calısıyorum kullanıncada gözune gelmemesini sağlıyorum birde göz masajını yaptıkca geciyor cok şükür

Kızlar bebeğim kacta yatarsa yatsın 3.30 da kesin uyanıyor tabi o vakte kadar kalkıyor ama 3.30 da bi uyandı mi bi daha uyumuyor cidden ne yaparsam yapayım kıpır kıpır enerji içeceği içmiş gibi saat 6 oldu hala uyanık ve sinirlerim bozuldu cidden bakamicam gibi hissediyorum uykusuzluk beni artık çok yordu ve ben gündüz hiç uyuyamiyorum yapı olarak gece uyudugumla. Napicam bilmiyorum

Evet yA kendime ayrdigim bi saniyem yok ama insn oflamiyo bazen vok huysuz oluyo tam kizcam suratins bskiyom butun hersey bitiyo

Ay bizimkide oyls gozunr sapks gekince cildiriyo resmen:)hala burun tikanikligi var bi gecmedi valla

Kizlar kehribar kolyeleri hskkinds ne dusunuyosunuz bn almayi dusunuyorum belki huysuzlugu azalir bi iki tanidigim kullaniyo memnunlsr sikayetler tam olarak bitmesedde cok azaldi diyoksr

Bizimkide 4 te uyaniyo hep uyanik mizmiz hals uyanik su an cnnm zor ama yaoarsin sen gunduz uyumaya alismalisn uykusuzluk cok kotu

Ben ilk 10 gün 2 saatte bir emzirdim uyuttum sonra bebeği kendi haline bıraktım. Nasıl olsa sarılık tehlikesi geçti diye . Bebek çok rahat etmişti , 1 hafta boyunca gündüzleri 3 saat sonra kendiliginden uyanıp emiyodu, gece de 1 kere kalkiyodu emiyodu. bebek de rahat etmişti bende . Sonra doktora götürdüm . Göbek bağı geç düştü bebeğin o yüzden götürmüştüm. .doktor bana o daha çok küçük 2 saatte bir emzir dedi . Bende döndüm bi daha 2 saatte bire bebek yine uykusunu alamadı . Huzursuz bir bebek oldu . Hasta da oldu o da bi etken tabiki . Ama okudum kitap da ,bebeginiz 3.5 kg ve üzeri ise , 3 saatte bir emzirın gece de 1 kere emzirin yazıyor . Yani bebeğin doğası da bu gerçekten . Şimdi bu rutine dönmeye çalışıyorum . Şimdi saçma sapan gündüzleri doğru düzgün uyumuyor az emiyor çok uyuyor karıştı hep . Bazen bebekleri dinlemek lazım bebek çünkü acikinca uyaniyor. Keşke hiç değiştirmeseydim. Pramature bebekler 2 saatte bir emmeli yazıyor kitabimda o da bebek 3.5 kg ulaşıncayâ kadar . Kitabimada güveniyorum , tracy hogg Melinda blau nun bebek bakım sorunlarina mucize çözümler adı . 4 bebek akrabam bu kitaba göre büyüdü. Sorun yaşamadilar

Benim kitabım diyorki uyku uykunun mayasidir. Uyudukca buyuyecek. En az 20 dk emzir gazını al altini degistir hemen yatır uykusu kacmasin. Uyarilmssin hiç bebek , mantık hep bu . Ama bu 2 saatlik sistem de , bebek uykusuz ne emdigini anlıyor ne yediğini anlıyor ..tam ememiyor yoruluyor. Uykusuz bebek de sinirli oluyor huzursuz oluyor .

Kızlar biz bir aylık olduk 3gun önce komple agdaya gittim. Karnimda bisey yok gibiydi çatlak namına aradan 3 gun geçip 30.günü geçince.dikis yerleri mde sanki yanma hissi var ama gorunurde. Bir sıkıntı terslik yok fakat karnimda kırmızı catlaklar olmuş.tum gebelik boyu çatlaksız geçirmiştim.duzelirkende catlak görünmüyor idi su son 3 günde ne değişti

Karnindaykende oyledir bence . Çünkü benim bebeğimde, 18 haftalik hamileyken ilk o zaman wc ye kalkmistim ilk kipirtisjni sabah 5 de hissetmistim . Sonra her gece aynı şey oldu ..şimdi de öyle 4 ya da 5 de uyanır mutlaka . Onunda düzeni böyle. Gündüzleri kaç saatte bir emziriyosun

Benim de sırtım çok ağrıdı ilk haftalar bugün bir ayımız bitti eskisi gibi ağrımıyor.zamanla geçecek canım..

Ay bizimkide oyls gozunr sapks gekince cildiriyo resmen:)hala burun tikanikligi var bi gecmedi valla
Delirmiş gibi aglıyor ya :)) doktor bana bişi önermişti ya bulabilirsem kagıdı yazarım bir burundan sıkıyorsun ötekinden dökülüyormuş pislikler otri bebe tarzı şeyleri önermiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…