2018 mart-nisan anneleri

Saatte 1 nedir ya çok şaşırdım :)) Sarılık tehlikesi yoksa sende 3 saate bire dön yazık ya. Az içiyor çünkü sürekli tok ve uyuyamiyor. Nasıl olacak olmazki

Aynen canım bende o düzene döndüm. Doktorun dediği gibi olmuyor bebek mutsuz ben mutsuz

Bende çatlak olmamıştı canım sadece gobegimde koyu renk çizgi vardı o da geçmedi daha

Yanı mikirdaniyor genelde ilgi istiyor bazen ağlıyor zaten o 2 saat falan uyanıklıkta herşeyi yaşıyoruz.

Kızlar evde devamlı bebekle geçiyor vaktimiz eşim ayrı ben ayrı ev işi vs derken birbirimizle ilgilenemiyoruz. Sizde durumlar Nasi? Bizde hiçbirşeye hal kalmıyor. Bi de ağlayınca bebek ben çok geriliyorum. Anca dışarı çıkarsak çıkıyoruz üçümüz onda da bebekle çıktığımız için gene bisi anlamıyoruz. Siz nasılsınız

Sezaryen olanlar ağrılarınız geçti mi biz neredeyse 50 günlük olduk hala agrılarım devam ediyor dikiş yerime dokununca agırıyor karnımın ici daha doğrusu göbek deliğimin çevresi inanılmaz agırıyor egilip kalktıkça agrı hissediyorum dokununcada aynı şekilde bende bir terslik mi var ki

Kızlar iki gündür bebeğim emdikten sonra kusuyor size üşütme mi? Yoksa fazla emdiği sütümü çıkarıyor sizde var mı böyle birsey?

Bizim kiz da kucakci oldu. Hep birlikteyiz.. Yemegimi yerken bile sol omzumda duruyor. Bu yuzden bir suru isimi yapamiyorum. Kanguru ya da sling almayi dusunuyorum. Hem evde rahat ederim hem disarda markete giderken pratik olur. Ama ne alsam bilemedim.
Kızlar iki gündür bebeğim emdikten sonra kusuyor size üşütme mi? Yoksa fazla emdiği sütümü çıkarıyor sizde var mı böyle birsey?
Ayni durumu yasiyoruz. Sebebini bilmiyorum. Havalar da sogudu birkac gundur. Emdigi sut miktari da artti. Gunde 1 ya da 2 kez oluyor. Asiri olmadigi surece seyirine birakicam. Bakalim artacak mi?

2 saatte bir kaç cc mama veriyorsun canım ? Çok sık değilmi 2 saat. İlk zamanlar doktor bana SMA mamadan 4 saatte bir ver demişt. 1 aydan sonra 6 saatte bir ver dedi. Ama doktorun öyle söylediyse bilemem. 2 saatte bir mama aşırı zor olur senin için. Biz termos almıştık, kaynamış dinlenmiş su her zaman hazırdı. Olmadı öyle yap

Bende yazmıştım canım mama saatiyle ilgili ama burada cevaplamışsın :) tekrar cvp yazmaya uğraşma diye yazayım dedim

Bence geçmesi lazım canım ya. Bünye desem onda da şimdiye geçmesi lazım. Ben sezeryan oldum iyiyim şükür.

Aynen öyle havalardan korkuyorum şuanda üşüyor mu diye içim içimi yiyor. Benim kızımda kucakcı hem güzel hemde çok zor oluyor hiç bir iş yapamıyorum eşimde huy değiştirdi gelince yemek bekliyor sanki bütün gün yatıp onun için bişey yapmıyorum sanıyor sanırım kim lousa diyorum bazen sizin eşlerinizde adaptasyon sorunu yaşıyormu

Bence geçmesi lazım canım ya. Bünye desem onda da şimdiye geçmesi lazım. Ben sezeryan oldum iyiyim şükür.
Canım ben sonradan anladım ki gercekten güzel bir ameliyat geçirmemişim ben dünyanın parasını verdik hic degmezmiş.. sonda çıkarıldıktan sonrada idrar yaparken inanılmaz agrım oluyordu su içmek istemiyordum tuvalete cıkmayayım diye.. ilk günden kalktım gezdim dolaştım ilk kalkış ölüm gibiydi agrıdan konusamıyordum bile narkozun etkisi gectikten sonra ki acı eşiğim çok yüksektir o agrılara ragmen kalktım dolaştım bir gün bile yatmadım şimdide hala karnımda agrı var ya bana verilen antibiyotiği düzensiz kullandım belkide enfeksiyon kaptım en kısa zamanda gidicem bi doktoruma Kesi yerimde de siyahlık var sizin ne durumda

Benim ağrım üsütünce oluyor , ama sen başından beri soyluyosun ağrın oldugunu evet en kisa zamanda git canım Allah korusun bi muayene etsinler ya çok geçmiş olsun, bende siyahlik yok 27 gün oldu. Keşke o sonda yi takani bi gorseydin, nasıl taktiki hissettin öyle sonra dan .

Haftasonu esime devrettim cocugu. Gordu halimi. Bir sey demiyor o konuda. Yemegi nobetlese yiyoruz. Ya da kizimizi da omzumuza koyup yiyoruz. Yoksa pek mumkun olmuyo yemek yemek ya da hazirlamak.

Uyusukken taktılar bir şey hissetmedim sonrasında cıkardıgında borunun ucu yamuktu kız saskın saskın baktı bi terslik varmış gibi anlamadım ki ameliyat acımdan cok idrar yaparken ki yanma beni mahvediyordu gidicem canım ya cidden cok pismanım orada ameliyat oldugum icin ameliyat kesiğimde cok uzun geliyor gozume iri bebek oldugu için diyeceğim ama arkadaşımda iri bir bebek doğurdu ve Onun kesiği o kadar küçük ki benimkinin Yanında :/

Kızlarr bebeklerinizin ten sac renkleri değiştimi benim bızdık kıpkırmızı dogdu saclarıda siyah gibiydi şimdi kumrala döndü arada kızıl calıyor. yüzü esmer elleri vucudu bembeyaz nasıl merak icindeyim nasıl olacak diye :) ben beyaz tenli kızılım eşim esmer ama öyle koyu tenli değil sizin bebişler değişti mi daha değişecekler mi acaba :) benimki gibi yuzu esmer vucudu beyaz olan var mı

Canım benim 21 gün oldu 3.830 kg dogdu kızım sezeryan izim biraz büyük ama ağrım sızım kalmadı.. br doktora göster istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…