2018 mart-nisan anneleri

Anladım canım bende aynı senin gibiydim şimdi bir saatte bir e inince bebeğim hem huysuzlandı hem memeyi istemiyor gibi. Eski düzene devam edeyim. Peki 3 saatte bir emzirdiğinde kaç dakika emziriyorsun canım

Ah cnm ya sen bi kontrole git... agri bende de kalmadi. Atesi cikinca hastaneye kadar 14 kilo kizimi bile tasidim bugun.. ins en kisa zmaanda duzelirsin. Yada basta iyilesme surecinde cabuk ayaklanip dinlenmediysen süreç uzamis olabilir. Ilk sezeryanimda bn dikkat etmedim gec iyilestm

Spinal anestesi olanlar.... igne yerinde agri oluyor bende. Sezeryn ile ilgili bie skintim kalmadi.sukur. ama bu igne yeri arda bir yokluyor ilginc bi sekilde.

Canım benim 21 gün oldu 3.830 kg dogdu kızım sezeryan izim biraz büyük ama ağrım sızım kalmadı.. br doktora göster istersen
Benim hala var canım dokununca agırıyor resmen bıktım vallahi gidicem yarın doktora nedense fobim olustu gitmek istemiyorum hic

Spinal anestesi olanlar.... igne yerinde agri oluyor bende. Sezeryn ile ilgili bie skintim kalmadi.sukur. ama bu igne yeri arda bir yokluyor ilginc bi sekilde.
Canım benimse igne yerimde agrı oluyordu resmen igne buradan yapıldı diyebiliyordum omurgam agırıyordu geçti ama bugun biraz yine agrıdı off off bıktım vallahi bitmeyecek sanki hic

Hic yatmadım cnm bebegimi ilk günden aldım kucagıma iri bi cocuk hep kendim yaptım işlerini bende pusetinide kaldırıyorum ilk günden beri agır işler yapıyorum hic sakınmadım eşim hep kızdı durdu ama ben dayanamıyorum yatmaya kendim ettim kendim buldum sanırım

Cnm acik söylemek gerekirse hata etmissin puset tasimak da ne demek ilk gunler. Ben brbegi emzirmek icin bile tasimadim hep kucagma baskalari getrdi. Ilk 10 gun fln.... sonrasi kendim kaldri indrdim besige fln. Neyse artik olan olmus sen kendine dlkat wt ozellkle agir tasima tabikidee eninde aonunda düzeleceksin. Azcik vakit alir ama üzülme bebesin saglikli olsun yeter bnce ole dusun

Anladım canım bende aynı senin gibiydim şimdi bir saatte bir e inince bebeğim hem huysuzlandı hem memeyi istemiyor gibi. Eski düzene devam edeyim. Peki 3 saatte bir emzirdiğinde kaç dakika emziriyorsun canım
Eger 3 saat olursa yaklasik 15-20 dk emiyor. Daha kisa surede uyanmissa 5-10 dk emiyor canim

Canım peki sen 3 saatte bir emzirdiğinde kaç dakika emziriyorsun
20 dk emzirmeye çalışıyorum . Bazen kendi beni zorlamadan emiyor , daha yeni geçtim şimdi bu düzene , Dr degistirti 2 saatte 1 e aldı çok pişman oldum . Dün den beri bazen uyandığında 20 dk emiyor bazen 10 dk emiyor , altını degistiriyorum uyumaya yakın bi 10 dk daha emziriyorum. 20 dk emmesi lazım çünkü . Protein karbonhidrat ve su tam alabilmesi için . Zaman alicak sağlık olsun .

Canim senin ameliyat da kötü geçti ..ben bilmiyorum ya çok büyük bi sancı ile gittim ondan mi bilmiyorum. Ben gündüz 12 de ameliyat oldum , akşam da yürüdüm ertesi gün taburcu oldum . Sonra agrilarm oldu ama çabuk toparladm ağır is yapınca yine oluyor agrilarm tam iyileşmedı . Bence sen dinlenmeye çalış içinde kaç kat dikiş var iyilessin iyice . Ayaklarimi biraz çıplak kalsin ağrım oLuxor benimde eski vücut yok malesef

Puseti bende on beş gün sonra tasımaya basladım ama bebeği ilk günden beri hep tasıdım en kötüsüde hic yatmadım of ne bileyim cnm benım canımın hic kıymeti yoktur.. eşim her gün kavga ediyor benimle ama nafile

Kendimi yarım hissediyorum en kötüsüde artık vucudumuz acıldı bir şekilde ve hic iyileşmeyecek psikolojisi var o yara hep orada.. yarın bi doktora gidicem artık

Kendimi yarım hissediyorum en kötüsüde artık vucudumuz acıldı bir şekilde ve hic iyileşmeyecek psikolojisi var o yara hep orada.. yarın bi doktora gidicem artık
Sen bide istemeyerek oldun sezaryen benim.ablam da senin gibi . Yillardir içinden atamadi gitti , vücudum yarım ve keşke normal doğum yapsaydim düşüncesi . Ondan belkide . Evet artık vücudumuz böyle ne yapalım ben ayaklarima çorap giymezdm, şimdi corapsiz dolasamam ,sirtim usuyunce iğne olan yer ağrıyor , bazı geceler bacağıma ağrı kesici mi ne vurdular ağrıyor . Ama dinlememeye çalışıyorum kendimi .. Ama.senin karnin ağrıyor o çok önemli , koku varsa iltihap vs bana hemen gel demişti doktor

Benimki en fazla 10 dakika emiyor ama çekimi kuvvetli gibi geliyor bana kilo alımı iyi ama son bir haftadır azaldı emmesi bu yüzden tam anlayamıyorum İnş duyuyordur bebişlerimiz

Canım ben solomonbaby aldım memnunum. Birkac kere kullandım. Ama iş yaparken kanguru falan çok rahat olmuyo ya önünde bebekle. Bende aynı şekilde yemek yiyorum kucağımda duruyo. O an uyusa bile biz tam yemeğe oturacagimizda uyaniyo

Canım bende de sendeki gibi değil. Ameliyat yerinin ucunda bi siyahlık var bende de. Sen bi doktora git ağrından dolayı geçmiyor devamlı di mi ağrın? Antibiyotiği düzenli kullanman gerekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…