- 17 Haziran 2017
- 643
- 327
- 23
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.781
Anladım canım bende aynı senin gibiydim şimdi bir saatte bir e inince bebeğim hem huysuzlandı hem memeyi istemiyor gibi. Eski düzene devam edeyim. Peki 3 saatte bir emzirdiğinde kaç dakika emziriyorsun canımSirt, bel ve boyun agrisi var bende de. Esime masaj yaptiriyorum. Bebekle surekli egilip kalkiyoruz. Ayrica emzirirken de egiliyoruz. Ondan oluyor bence. Masaj ve sicak banyo iyi geliyor bana.
Bebegim 25 gunluk. O istediginde emziriyorum. Bazen 10 dk sonra bazen 3 saat sonra istiyor. 3 saati gecmedigi surece uyandirmiyorum. Gece de yaklasik 3-4 saat uyuyor. Bu sure icinde uyanmazsa ben uyandiriyorum.
Ah cnm ya sen bi kontrole git... agri bende de kalmadi. Atesi cikinca hastaneye kadar 14 kilo kizimi bile tasidim bugun.. ins en kisa zmaanda duzelirsin. Yada basta iyilesme surecinde cabuk ayaklanip dinlenmediysen süreç uzamis olabilir. Ilk sezeryanimda bn dikkat etmedim gec iyilestmUyusukken taktılar bir şey hissetmedim sonrasında cıkardıgında borunun ucu yamuktu kız saskın saskın baktı bi terslik varmış gibi anlamadım ki ameliyat acımdan cok idrar yaparken ki yanma beni mahvediyordu gidicem canım ya cidden cok pismanım orada ameliyat oldugum icin ameliyat kesiğimde cok uzun geliyor gozume iri bebek oldugu için diyeceğim ama arkadaşımda iri bir bebek doğurdu ve Onun kesiği o kadar küçük ki benimkinin Yanında :/
Benim hala var canım dokununca agırıyor resmen bıktım vallahi gidicem yarın doktora nedense fobim olustu gitmek istemiyorum hicCanım benim 21 gün oldu 3.830 kg dogdu kızım sezeryan izim biraz büyük ama ağrım sızım kalmadı.. br doktora göster istersen
Canım benimse igne yerimde agrı oluyordu resmen igne buradan yapıldı diyebiliyordum omurgam agırıyordu geçti ama bugun biraz yine agrıdı off off bıktım vallahi bitmeyecek sanki hicSpinal anestesi olanlar.... igne yerinde agri oluyor bende. Sezeryn ile ilgili bie skintim kalmadi.sukur. ama bu igne yeri arda bir yokluyor ilginc bi sekilde.
Hic yatmadım cnm bebegimi ilk günden aldım kucagıma iri bi cocuk hep kendim yaptım işlerini bende pusetinide kaldırıyorum ilk günden beri agır işler yapıyorum hic sakınmadım eşim hep kızdı durdu ama ben dayanamıyorum yatmaya kendim ettim kendim buldum sanırımAh cnm ya sen bi kontrole git... agri bende de kalmadi. Atesi cikinca hastaneye kadar 14 kilo kizimi bile tasidim bugun.. ins en kisa zmaanda duzelirsin. Yada basta iyilesme surecinde cabuk ayaklanip dinlenmediysen süreç uzamis olabilir. Ilk sezeryanimda bn dikkat etmedim gec iyilestm
Cnm acik söylemek gerekirse hata etmissin puset tasimak da ne demek ilk gunler. Ben brbegi emzirmek icin bile tasimadim hep kucagma baskalari getrdi. Ilk 10 gun fln.... sonrasi kendim kaldri indrdim besige fln. Neyse artik olan olmus sen kendine dlkat wt ozellkle agir tasima tabikidee eninde aonunda düzeleceksin. Azcik vakit alir ama üzülme bebesin saglikli olsun yeter bnce ole dusunHic yatmadım cnm bebegimi ilk günden aldım kucagıma iri bi cocuk hep kendim yaptım işlerini bende pusetinide kaldırıyorum ilk günden beri agır işler yapıyorum hic sakınmadım eşim hep kızdı durdu ama ben dayanamıyorum yatmaya kendim ettim kendim buldum sanırım
Eger 3 saat olursa yaklasik 15-20 dk emiyor. Daha kisa surede uyanmissa 5-10 dk emiyor canimAnladım canım bende aynı senin gibiydim şimdi bir saatte bir e inince bebeğim hem huysuzlandı hem memeyi istemiyor gibi. Eski düzene devam edeyim. Peki 3 saatte bir emzirdiğinde kaç dakika emziriyorsun canım
20 dk emzirmeye çalışıyorum . Bazen kendi beni zorlamadan emiyor , daha yeni geçtim şimdi bu düzene , Dr degistirti 2 saatte 1 e aldı çok pişman oldum . Dün den beri bazen uyandığında 20 dk emiyor bazen 10 dk emiyor , altını degistiriyorum uyumaya yakın bi 10 dk daha emziriyorum. 20 dk emmesi lazım çünkü . Protein karbonhidrat ve su tam alabilmesi için . Zaman alicak sağlık olsun .Canım peki sen 3 saatte bir emzirdiğinde kaç dakika emziriyorsun
Canim senin ameliyat da kötü geçti ..ben bilmiyorum ya çok büyük bi sancı ile gittim ondan mi bilmiyorum. Ben gündüz 12 de ameliyat oldum , akşam da yürüdüm ertesi gün taburcu oldum . Sonra agrilarm oldu ama çabuk toparladm ağır is yapınca yine oluyor agrilarm tam iyileşmedı . Bence sen dinlenmeye çalış içinde kaç kat dikiş var iyilessin iyice . Ayaklarimi biraz çıplak kalsin ağrım oLuxor benimde eski vücut yok malesefUyusukken taktılar bir şey hissetmedim sonrasında cıkardıgında borunun ucu yamuktu kız saskın saskın baktı bi terslik varmış gibi anlamadım ki ameliyat acımdan cok idrar yaparken ki yanma beni mahvediyordu gidicem canım ya cidden cok pismanım orada ameliyat oldugum icin ameliyat kesiğimde cok uzun geliyor gozume iri bebek oldugu için diyeceğim ama arkadaşımda iri bir bebek doğurdu ve Onun kesiği o kadar küçük ki benimkinin Yanında :/
Puseti bende on beş gün sonra tasımaya basladım ama bebeği ilk günden beri hep tasıdım en kötüsüde hic yatmadım of ne bileyim cnm benım canımın hic kıymeti yoktur.. eşim her gün kavga ediyor benimle ama nafileCnm acik söylemek gerekirse hata etmissin puset tasimak da ne demek ilk gunler. Ben brbegi emzirmek icin bile tasimadim hep kucagma baskalari getrdi. Ilk 10 gun fln.... sonrasi kendim kaldri indrdim besige fln. Neyse artik olan olmus sen kendine dlkat wt ozellkle agir tasima tabikidee eninde aonunda düzeleceksin. Azcik vakit alir ama üzülme bebesin saglikli olsun yeter bnce ole dusun
Kendimi yarım hissediyorumCanim senin ameliyat da kötü geçti ..ben bilmiyorum ya çok büyük bi sancı ile gittim ondan mi bilmiyorum. Ben gündüz 12 de ameliyat oldum , akşam da yürüdüm ertesi gün taburcu oldum . Sonra agrilarm oldu ama çabuk toparladm ağır is yapınca yine oluyor agrilarm tam iyileşmedı . Bence sen dinlenmeye çalış içinde kaç kat dikiş var iyilessin iyice . Ayaklarimi biraz çıplak kalsin ağrım oLuxor benimde eski vücut yok malesef
Sen bide istemeyerek oldun sezaryen benim.ablam da senin gibi . Yillardir içinden atamadi gitti , vücudum yarım ve keşke normal doğum yapsaydim düşüncesi . Ondan belkide . Evet artık vücudumuz böyle ne yapalımKendimi yarım hissediyorumen kötüsüde artık vucudumuz acıldı bir şekilde ve hic iyileşmeyecek psikolojisi var o yara hep orada.. yarın bi doktora gidicem artık
Benimki en fazla 10 dakika emiyor ama çekimi kuvvetli gibi geliyor bana kilo alımı iyi ama son bir haftadır azaldı emmesi bu yüzden tam anlayamıyorum İnş duyuyordur bebişlerimiz20 dk emzirmeye çalışıyorum . Bazen kendi beni zorlamadan emiyor , daha yeni geçtim şimdi bu düzene , Dr degistirti 2 saatte 1 e aldı çok pişman oldum . Dün den beri bazen uyandığında 20 dk emiyor bazen 10 dk emiyor , altını degistiriyorum uyumaya yakın bi 10 dk daha emziriyorum. 20 dk emmesi lazım çünkü . Protein karbonhidrat ve su tam alabilmesi için . Zaman alicak sağlık olsun .
Anladım canım. Sütün nasıl çok geliyor muEger 3 saat olursa yaklasik 15-20 dk emiyor. Daha kisa surede uyanmissa 5-10 dk emiyor canim
Canım ben solomonbaby aldım memnunum. Birkac kere kullandım. Ama iş yaparken kanguru falan çok rahat olmuyo ya önünde bebekle. Bende aynı şekilde yemek yiyorum kucağımda duruyo. O an uyusa bile biz tam yemeğe oturacagimizda uyaniyoBizim kiz da kucakci oldu. Hep birlikteyiz.. Yemegimi yerken bile sol omzumda duruyor. Bu yuzden bir suru isimi yapamiyorum. Kanguru ya da sling almayi dusunuyorum. Hem evde rahat ederim hem disarda markete giderken pratik olur. Ama ne alsam bilemedim.
Ayni durumu yasiyoruz. Sebebini bilmiyorum. Havalar da sogudu birkac gundur. Emdigi sut miktari da artti. Gunde 1 ya da 2 kez oluyor. Asiri olmadigi surece seyirine birakicam. Bakalim artacak mi?
Canım bende de sendeki gibi değil. Ameliyat yerinin ucunda bi siyahlık var bende de. Sen bi doktora git ağrından dolayı geçmiyor devamlı di mi ağrın? Antibiyotiği düzenli kullanman gerektiCanım ben sonradan anladım ki gercekten güzel bir ameliyat geçirmemişim ben dünyanın parasını verdik hic degmezmiş.. sonda çıkarıldıktan sonrada idrar yaparken inanılmaz agrım oluyordu su içmek istemiyordum tuvalete cıkmayayım diye.. ilk günden kalktım gezdim dolaştım ilk kalkış ölüm gibiydi agrıdan konusamıyordum bile narkozun etkisi gectikten sonra ki acı eşiğim çok yüksektir o agrılara ragmen kalktım dolaştım bir gün bile yatmadım şimdide hala karnımda agrı var yabana verilen antibiyotiği düzensiz kullandım belkide enfeksiyon kaptım en kısa zamanda gidicem bi doktoruma Kesi yerimde de siyahlık var sizin ne durumda
Ne kadar geldigini bilmiyorum ki. Bebek ne kadar emerse emiyor. O birakinca birakiyorum. Her altini actigimda idrar ve kaka buluyorum. Sut yeterli heralde ama fazla mi az mi tam bilmiyorum.Anladım canım. Sütün nasıl çok geliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?