2018 mart-nisan anneleri

Kokuda var cnm değişik bi koku gidicem bugun bakalım me diyecek benimde doktor gel demişti böyle durumlarda ama onada kızgın hissediyorum nedense gitmek gelmiyor icimden.. aynen cnm belkide ondan agrı sızıya dayanıklıyım umurumda olmuyor ama hep normal olsaydım amleiyatlıyım artık dusuncesi var. Mesela cok az göbegim kaldı demek ki normal olsam dumduz kalacaktı diyorum böyle sacma dusuncelerle dogusuyorum bazen sacmalıyorum

Canım bende de sendeki gibi değil. Ameliyat yerinin ucunda bi siyahlık var bende de. Sen bi doktora git ağrından dolayı geçmiyor devamlı di mi ağrın? Antibiyotiği düzenli kullanman gerekti
Yani hep agrımıyor ama bazen inanılmaz agrı sızı oluyor birde kesinlikle dokunamıyorum göbek deliğimin cevresine agrı oluyor gidicem bugun bakalm ne diyecek

O kalan da gider hiç düşünme.canım millet sezaryen den sonra göbek de kas yapıyor sıkı bi spor ile .

Valla napcaz böyle bilmem benimkide kucakta uyuyo koyunca uyaniyo ben oturayım o kucağımda uyusun. Insanın gece ısrarla uyumayınca siniri bozuluyor.
Gündüz uykuları nasıl bebeğin, gece gündüz yer de değiştirmişde olabilir . Sen kaç saatte bir emzirjyosun kaç saat uyuyor bebeğin

Yani hep agrımıyor ama bazen inanılmaz agrı sızı oluyor birde kesinlikle dokunamıyorum göbek deliğimin cevresine agrı oluyor gidicem bugun bakalm ne diyecek
Ağır kaldırdığım zaman benimde öyle ağrı oluyor sonra geçiyor dinlenince ertesi gün.

Gündüz uykuları nasıl bebeğin, gece gündüz yer de değiştirmişde olabilir . Sen kaç saatte bir emzirjyosun kaç saat uyuyor bebeğin
Yok canım gece gündüz ayrımı var allahtan gündüz daha az uyuyor çünkü sabahtan 1 akşamda 1 kere kesin uyuyor sonra bizle

Ay çok sinir oldum ya 2 komşu bebeğin ne çok ağlıyor diyor gazi var ağlıyor hayret yani sanki benden kaynaklı ağlıyor

Kızlar sol göğsümde bir sızı var.mastit olmadım insallah ya bacaklarım ağrıyor az yorulunca.sizde de var mı.

Ay çok sinir oldum ya 2 komşu bebeğin ne çok ağlıyor diyor gazi var ağlıyor hayret yani sanki benden kaynaklı ağlıyor
Desinler canım hiç orali olma ,mecbur sesini de duyacaklar daha neler duyacaklar evine misafir gelmedi bebek ,Evin üyesi artık , hiç strese girme.. Milletin kocaman çocuğu ağlıyor, ne anne babalar var öyle tepkisiz bakıyorlar

Kızlar sol göğsümde bir sızı var.mastit olmadım insallah ya bacaklarım ağrıyor az yorulunca.sizde de var mı.
Gogsune elinle masaj yap canim parmak uclarinla. Bir de sert fircan varsa banyodayken biraz fircala. Eger mikrop kapmadiysa, sut kanali tikandiysa rahatlarsin acilir. Bende de oluyor bazen. Masajla geciriyorum. Gogsu tam bitirmiyor bebekler bazen ondan oluyor galiba. Bir iki kez de sagdim rahatlamak icin

Ağır kaldırdığım zaman benimde öyle ağrı oluyor sonra geçiyor dinlenince ertesi gün.
Aynen agır kaldırınca zaten daha berbat oluyor
Canım madem onlar böyle hadsiz sende susturucunuz var mı takayım deseydin sanki kendileri aglamadan buyuduler sabır beyinsiz bu millet

sırtımda da kırıklık var.süt olan yer sıcak. Bu süt çayını ictim diye mi bozuldu denge acaba emince azIcik rahatladım sıcak bisey koyayim mi göğsüme artik elelktrikli sagim makinesini alsam mi

Lahana yaprafi diyor kızlar yapayim mi sizce.sütyen takmayınca iyide geniş sutyende bile işkence

Sinir olmam sanki garip biseymis kusurmus gibi hissettirmeleri. O kadar çok ağlamış ji çıkıp bakası gelmiş falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…