- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.801
Valla napcaz böyle bilmem benimkide kucakta uyuyo koyunca uyaniyo ben oturayım o kucağımda uyusun. Insanın gece ısrarla uyumayınca siniri bozuluyor.Bu saat oldu bzde yatmadk dahs kzlsr mahboldum
Kokuda var cnm değişik bi koku gidicem bugun bakalım me diyecek benimde doktor gel demişti böyle durumlarda ama onada kızgın hissediyorum nedense gitmek gelmiyor icimden.. aynen cnm belkide ondan agrı sızıya dayanıklıyım umurumda olmuyor ama hep normal olsaydım amleiyatlıyım artık dusuncesi var. Mesela cok az göbegim kaldı demek ki normal olsam dumduz kalacaktı diyorum böyle sacma dusuncelerle dogusuyorum bazen sacmalıyorumSen bide istemeyerek oldun sezaryen benim.ablam da senin gibi . Yillardir içinden atamadi gitti , vücudum yarım ve keşke normal doğum yapsaydim düşüncesi . Ondan belkide . Evet artık vücudumuz böyle ne yapalımben ayaklarima çorap giymezdm, şimdi corapsiz dolasamam ,sirtim usuyunce iğne olan yer ağrıyor , bazı geceler bacağıma ağrı kesici mi ne vurdular ağrıyor . Ama dinlememeye çalışıyorum kendimi .. Ama.senin karnin ağrıyor o çok önemli , koku varsa iltihap vs bana hemen gel demişti doktor
Yani hep agrımıyor ama bazen inanılmaz agrı sızı oluyor birde kesinlikle dokunamıyorum göbek deliğimin cevresine agrı oluyor gidicem bugun bakalm ne diyecekCanım bende de sendeki gibi değil. Ameliyat yerinin ucunda bi siyahlık var bende de. Sen bi doktora git ağrından dolayı geçmiyor devamlı di mi ağrın? Antibiyotiği düzenli kullanman gerekti
O kalan da gider hiç düşünme.canım millet sezaryen den sonra göbek de kas yapıyor sıkı bi spor ile .Kokuda var cnm değişik bi koku gidicem bugun bakalım me diyecek benimde doktor gel demişti böyle durumlarda ama onada kızgın hissediyorum nedense gitmek gelmiyor icimden.. aynen cnm belkide ondan agrı sızıya dayanıklıyım umurumda olmuyor ama hep normal olsaydım amleiyatlıyım artık dusuncesi var. Mesela cok az göbegim kaldı demek ki normal olsam dumduz kalacaktı diyorum böyle sacma dusuncelerle dogusuyorum bazen sacmalıyorum
Gündüz uykuları nasıl bebeğin, gece gündüz yer de değiştirmişde olabilir . Sen kaç saatte bir emzirjyosun kaç saat uyuyor bebeğinValla napcaz böyle bilmem benimkide kucakta uyuyo koyunca uyaniyo ben oturayım o kucağımda uyusun. Insanın gece ısrarla uyumayınca siniri bozuluyor.
Ağır kaldırdığım zaman benimde öyle ağrı oluyor sonra geçiyor dinlenince ertesi gün.Yani hep agrımıyor ama bazen inanılmaz agrı sızı oluyor birde kesinlikle dokunamıyorum göbek deliğimin cevresine agrı oluyor gidicem bugun bakalm ne diyecek
Yok canım gece gündüz ayrımı var allahtan gündüz daha az uyuyor çünkü sabahtan 1 akşamda 1 kere kesin uyuyor sonra bizleGündüz uykuları nasıl bebeğin, gece gündüz yer de değiştirmişde olabilir . Sen kaç saatte bir emzirjyosun kaç saat uyuyor bebeğin
Desinler canım hiç orali olma ,mecbur sesini de duyacaklar daha neler duyacaklar evine misafir gelmedi bebek ,Evin üyesi artık , hiç strese girme.. Milletin kocaman çocuğu ağlıyor, ne anne babalar var öyle tepkisiz bakıyorlarAy çok sinir oldum ya 2 komşu bebeğin ne çok ağlıyor diyor gazi var ağlıyor hayret yani sanki benden kaynaklı ağlıyor
Gogsune elinle masaj yap canim parmak uclarinla. Bir de sert fircan varsa banyodayken biraz fircala. Eger mikrop kapmadiysa, sut kanali tikandiysa rahatlarsin acilir. Bende de oluyor bazen. Masajla geciriyorum. Gogsu tam bitirmiyor bebekler bazen ondan oluyor galiba. Bir iki kez de sagdim rahatlamak icinKızlar sol göğsümde bir sızı var.mastit olmadım insallah ya bacaklarım ağrıyor az yorulunca.sizde de var mı.
O kdr acıyorki dikiş yeri spor yapamayacak gibi hissediyorum hep.. geldim şimdi doktoruma ne diyecek cok merak ediyorum alttan muayene etmez umarımO kalan da gider hiç düşünme.canım millet sezaryen den sonra göbek de kas yapıyor sıkı bi spor ile .
Aynen agır kaldırınca zaten daha berbat oluyorAğır kaldırdığım zaman benimde öyle ağrı oluyor sonra geçiyor dinlenince ertesi gün.
Canım madem onlar böyle hadsiz sende susturucunuz var mı takayım deseydin sanki kendileri aglamadan buyuduler sabır beyinsiz bu milletAy çok sinir oldum ya 2 komşu bebeğin ne çok ağlıyor diyor gazi var ağlıyor hayret yani sanki benden kaynaklı ağlıyor
Merak ettim canım çıkınca yazarmisinO kdr acıyorki dikiş yeri spor yapamayacak gibi hissediyorum hep.. geldim şimdi doktoruma ne diyecek cok merak ediyorum alttan muayene etmez umarım
sırtımda da kırıklık var.süt olan yer sıcak. Bu süt çayını ictim diye mi bozuldu denge acaba emince azIcik rahatladım sıcak bisey koyayim mi göğsüme artik elelktrikli sagim makinesini alsam miGogsune elinle masaj yap canim parmak uclarinla. Bir de sert fircan varsa banyodayken biraz fircala. Eger mikrop kapmadiysa, sut kanali tikandiysa rahatlarsin acilir. Bende de oluyor bazen. Masajla geciriyorum. Gogsu tam bitirmiyor bebekler bazen ondan oluyor galiba. Bir iki kez de sagdim rahatlamak icin
Sütünu sagman lazımsırtımda da kırıklık var.süt olan yer sıcak. Bu süt çayını ictim diye mi bozuldu denge acaba emince azIcik rahatladım sıcak bisey koyayim mi göğsüme artik elelktrikli sagim makinesini alsam mi
mastit degildir insallah emziriyorum suan.az acıyan göğsümde n basladimSütünu sagman lazım
Sinir olmam sanki garip biseymis kusurmus gibi hissettirmeleri. O kadar çok ağlamış ji çıkıp bakası gelmiş falanDesinler canım hiç orali olma ,mecbur sesini de duyacaklar daha neler duyacaklar evine misafir gelmedi bebek ,Evin üyesi artık , hiç strese girme.. Milletin kocaman çocuğu ağlıyor, ne anne babalar var öyle tepkisiz bakıyorlar
Canım naptin doktor ne dediO kdr acıyorki dikiş yeri spor yapamayacak gibi hissediyorum hep.. geldim şimdi doktoruma ne diyecek cok merak ediyorum alttan muayene etmez umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?