2018 mart-nisan anneleri

Kizlar bebegimin kakasi cok sulu anne sutu veriyorum 23gunluguz normal mi acaba arada yesil rengi ama bugun bildigin su gibiydi tedirgin olmalimiyim acaba

Bende kendimi üşütmüş haldeyken.kocam gece bire kadar goy goy yapmış.gelmis eve utanmadan kendini hakli çıkarmaya yer ariyor.sanki evde lohusa karisi bebeği yokta bekar.

Sinir olmam sanki garip biseymis kusurmus gibi hissettirmeleri. O kadar çok ağlamış ji çıkıp bakası gelmiş falan
Benim.evimin duvarlarida çok ince ,yan komşu çok rahat duyuyor bizi . Çok stres yapiyorum bende, bebek de durmuyor belli saatlerde napim. Böyle böyle buyuyecekler her bebeğin ayrı sorunu var.. Zaten bebeği susturamayinca strese giriyorum. Bide ne dusuneceklerinide tahmin ediyorum. Eşim. Bişey olmaz diyor ama insan zaten o an kendini yetersiz hissediyor . Bide öyle şeyler soylemeleri sana kötü olmuş .

Kızlar iki gündür bebeğim emdikten sonra kusuyor size üşütme mi? Yoksa fazla emdiği sütümü çıkarıyor sizde var mı böyle birsey?
Ya bizdede öyle kusmayan bebek kusuyor ama bn emdigi sutu çıkarıyor dur diye dusunuyom bazen. Hiç yutmuyor ağzında biriktiriyor ağzının kenarından atıyor

Cnm valla bm dogalgaxi cayır cayır yakiyom ustunjde çok kLin giydirmiyom ama uyutunca yorgan da batyaniyede cekiyom usumuyo terliyo hatts gece bide h bire üstünü degisiyom biliyom sıcak ts çok iyi deil ama ne yapım bilmiyom bnm annenmler burda eşim annen gidince yemek falN yapmA diyo bNa ama bSks çok sinir oluyom düşüncesiz ilgisiz sanki sonra diyorum o da bütün gün yoruluyor ışte ama ışte bizde ilgi beiuoz

Canim sen sütünü sağ biraz yoksa mastit olursan çok kötü ..buzluga atabilirsin sagip
sagilmiyor sıktım kiz çekince biraz iyi gibiyim sonrasinda yine ağrıyor dokunurken.şu yağmurlu ılık havada hasta olmayı becerdim sonunda sirtlarimda kulunç gerinince kitirdiyor.

Cnm belki doktorun cerrahisi iyi değildir ihml etme bnm bi arkads 4 kilo 100 gramla sexerysn olmuştu inanki kesisi o kadar küçük ki şok oldm bebeği nasıl çıkardı ordan diye

Merhaba kizlar biz bugün 29 günlüğüz ama hala sariligimiz geçmedi dün kan verdik dogumdan sonra 12 olan sarilik dün 14 e yükselmiş ayy cok uzuluyorum ya niye böyle oldu sık sık emzirdigim halde bazen anne sütü de yapabiliyormus

Aynen cnm neyse artık ne düşünürlerse dusunsunler ağlama geliyor çocuğuma arada çünkü aşırı gazi var öyleki masaj yapıyorum herseferinde cikariyor bitmiyor. Takmamaya çalışıcaz. Buarada çalışmaya 3 ay sonunda başlayacak msnz

Canım üzülme geçecek. Işın verdiler mi

Biz anca bebegi idare etmeye calisiyoruz bide komsulari mi dusunucez.. benim bebekte sabaha kadar uyumuyo gun icinde uyuyo ve gecede agligor baya napalim mecbur boyle idare edicez

Benim kesi yerine krem verdi sürekli sür dedi. Sondayı hoyrat takmış olabilirler bence. Benim hiç acımadı. Doktor kesinlikle çok önemli bence de sen doktorun azizliğine uğradın acı eşiğin düşük olsa bile şimdiye iyi olman lazımdı. Siyahlık dediğin yaranın kabuk bağladıktan sonra ki halimi?

Canim ne kremi kullaniyosun krem ne icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…