- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.821
Canim sen sütünü sağ biraz yoksa mastit olursan çok kötü ..buzluga atabilirsin sagipKizlar mastit gibiyim parol ictim kazak yelek giydim terledim biraz iyi gibiyim.
Benim.evimin duvarlarida çok ince ,yan komşu çok rahat duyuyor bizi . Çok stres yapiyorum bende, bebek de durmuyor belli saatlerde napim. Böyle böyle buyuyecekler her bebeğin ayrı sorunu var.. Zaten bebeği susturamayinca strese giriyorum. Bide ne dusuneceklerinide tahmin ediyorum. Eşim. Bişey olmaz diyor ama insan zaten o an kendini yetersiz hissediyor . Bide öyle şeyler soylemeleri sana kötü olmuş .Sinir olmam sanki garip biseymis kusurmus gibi hissettirmeleri. O kadar çok ağlamış ji çıkıp bakası gelmiş falan
Ya bizdede öyle kusmayan bebek kusuyor ama bn emdigi sutu çıkarıyor dur diye dusunuyom bazen. Hiç yutmuyor ağzında biriktiriyor ağzının kenarından atıyorKızlar iki gündür bebeğim emdikten sonra kusuyor size üşütme mi? Yoksa fazla emdiği sütümü çıkarıyor sizde var mı böyle birsey?
Cnm valla bm dogalgaxi cayır cayır yakiyom ustunjde çok kLin giydirmiyom ama uyutunca yorgan da batyaniyede cekiyom usumuyo terliyo hatts gece bide h bire üstünü degisiyom biliyom sıcak ts çok iyi deil ama ne yapım bilmiyom bnm annenmler burda eşim annen gidince yemek falN yapmA diyo bNa ama bSks çok sinir oluyom düşüncesiz ilgisiz sanki sonra diyorum o da bütün gün yoruluyor ışte ama ışte bizde ilgi beiuozAynen öyle havalardan korkuyorum şuanda üşüyor mu diye içim içimi yiyor. Benim kızımda kucakcı hem güzel hemde çok zor oluyor hiç bir iş yapamıyorum eşimde huy değiştirdi gelince yemek bekliyor sanki bütün gün yatıp onun için bişey yapmıyorum sanıyor sanırım kim lousa diyorum bazen sizin eşlerinizde adaptasyon sorunu yaşıyormu
sagilmiyor sıktım kiz çekince biraz iyi gibiyim sonrasinda yine ağrıyor dokunurken.şu yağmurlu ılık havada hasta olmayı becerdim sonunda sirtlarimda kulunç gerinince kitirdiyor.Canim sen sütünü sağ biraz yoksa mastit olursan çok kötü ..buzluga atabilirsin sagip
Cnm belki doktorun cerrahisi iyi değildir ihml etme bnm bi arkads 4 kilo 100 gramla sexerysn olmuştu inanki kesisi o kadar küçük ki şok oldm bebeği nasıl çıkardı ordan diyeCanım ben sonradan anladım ki gercekten güzel bir ameliyat geçirmemişim ben dünyanın parasını verdik hic degmezmiş.. sonda çıkarıldıktan sonrada idrar yaparken inanılmaz agrım oluyordu su içmek istemiyordum tuvalete cıkmayayım diye.. ilk günden kalktım gezdim dolaştım ilk kalkış ölüm gibiydi agrıdan konusamıyordum bile narkozun etkisi gectikten sonra ki acı eşiğim çok yüksektir o agrılara ragmen kalktım dolaştım bir gün bile yatmadım şimdide hala karnımda agrı var yabana verilen antibiyotiği düzensiz kullandım belkide enfeksiyon kaptım en kısa zamanda gidicem bi doktoruma Kesi yerimde de siyahlık var sizin ne durumda
Aynen cnm neyse artık ne düşünürlerse dusunsunler ağlama geliyor çocuğuma arada çünkü aşırı gazi var öyleki masaj yapıyorum herseferinde cikariyor bitmiyor. Takmamaya çalışıcaz. Buarada çalışmaya 3 ay sonunda başlayacak msnzBenim.evimin duvarlarida çok ince ,yan komşu çok rahat duyuyor bizi . Çok stres yapiyorum bende, bebek de durmuyor belli saatlerde napim. Böyle böyle buyuyecekler her bebeğin ayrı sorunu var.. Zaten bebeği susturamayinca strese giriyorum. Bide ne dusuneceklerinide tahmin ediyorum. Eşim. Bişey olmaz diyor ama insan zaten o an kendini yetersiz hissediyor . Bide öyle şeyler soylemeleri sana kötü olmuş .
Canım üzülme geçecek. Işın verdiler miMerhaba kizlar biz bugün 29 günlüğüz ama hala sariligimiz geçmedi dün kan verdik dogumdan sonra 12 olan sarilik dün 14 e yükselmiş ayy cok uzuluyorum ya niye böyle oldu sık sık emzirdigim halde bazen anne sütü de yapabiliyormus
son durumun nasil canimO kdr acıyorki dikiş yeri spor yapamayacak gibi hissediyorum hep.. geldim şimdi doktoruma ne diyecek cok merak ediyorum alttan muayene etmez umarım
Midesi dolmuştur belki cnm ondandirYa bizdede öyle kusmayan bebek kusuyor ama bn emdigi sutu çıkarıyor dur diye dusunuyom bazen. Hiç yutmuyor ağzında biriktiriyor ağzının kenarından atıyor
Hayir cnm 12 çıktığında doktor bol bol emzir gecer dedi 3 hafta sonra 14 oldu yani dün doktor 17 olmadığı surece işin vermiyoruz dedi cuma günü tekrar kan vereceğizCanım üzülme geçecek. Işın verdiler mi
Benim kesi yerine krem verdi sürekli sür dedi. Sondayı hoyrat takmış olabilirler bence. Benim hiç acımadı. Doktor kesinlikle çok önemli bence de sen doktorun azizliğine uğradınCanım ben sonradan anladım ki gercekten güzel bir ameliyat geçirmemişim ben dünyanın parasını verdik hic degmezmiş.. sonda çıkarıldıktan sonrada idrar yaparken inanılmaz agrım oluyordu su içmek istemiyordum tuvalete cıkmayayım diye.. ilk günden kalktım gezdim dolaştım ilk kalkış ölüm gibiydi agrıdan konusamıyordum bile narkozun etkisi gectikten sonra ki acı eşiğim çok yüksektir o agrılara ragmen kalktım dolaştım bir gün bile yatmadım şimdide hala karnımda agrı var yabana verilen antibiyotiği düzensiz kullandım belkide enfeksiyon kaptım en kısa zamanda gidicem bi doktoruma Kesi yerimde de siyahlık var sizin ne durumda
Canim ne kremi kullaniyosun krem ne icinBenim kesi yerine krem verdi sürekli sür dedi. Sondayı hoyrat takmış olabilirler bence. Benim hiç acımadı. Doktor kesinlikle çok önemli bence de sen doktorun azizliğine uğradınacı eşiğin düşük olsa bile şimdiye iyi olman lazımdı. Siyahlık dediğin yaranın kabuk bağladıktan sonra ki halimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?