2018 mart-nisan anneleri

Bende göz rengini merak ediyorum ya :) lacivert ti doğduğunda şimdi açıldı rengi mavi gibi tabi koyu mavi. Doğduğunda saçı sarıydı şimdi kumral ve beyaz teni. Eşimle ben kara Kaş kara göz :) ama dedeler açık renkli gözlü ve kızımın amcası esmer ama mavi gözlü

Canım peki sen 3 saatte bir emzirdiğinde kaç dakika emziriyorsun
Benim ki 3 saat durmuyor ki meme istiyor hep mama da kullanıyorum. Önceden meme reddi vardı mama 6 saatte bir. Aralarda sürekli emiyor. Yavaş yavaş mamayı çıkaracağım hayatımızdan ama 3 saat emmeden durmaz benim ki uzunda emiyor

Geçmiş olsun canım

Yaaaa bak işte buda sebep olabilir neden yordun kendini o kadar zorladın. Dinlen biraz

Eger 3 saat olursa yaklasik 15-20 dk emiyor. Daha kisa surede uyanmissa 5-10 dk emiyor canim
Ya ben yeni yeni emziriyorum benim kız yarım saat emiyor ama doymuyor çünkü hep meme istiyor hatta 1 öğün mamasını atladım hani yavaş yavaş bıraksın diye, inan diğer mama saatine kadar sürekli meme de kaldı, uyumadı. Süt var sıkınca bile tazikli ama neden doymuyor acaba. Bilgin var mı? Sütüm mü yaramıyor ki

Be
Bende sut icin humana cay aldim bebisimin dun kakasi cok suluydu acaba o yapiyo mu T tugsem_10 canim sen içiyodun bu cayi bebekte degisiklk hssettn mi
benimkini sanki biraz kuruttu kaka miktarını azalttı gibi sonra mamsel aldım muadili imiş.humana firmasını satmışlar zaten şansıma böle olur.ben hatta kabız oldum.çaydan mı diye düşündüm.doktora kendim icin danıştım böyle yapar mı diye ne etkiler yapar bilmiyoruz dedi aile hekimi

Ven bepantoldan performans alamadim.popolin kardesime de kızıma da. Kullandik.yetiskin insana bile faydasi var.bulamazsaniz saf sızma zeytin yağı da işinizi görür her derde deva

Cnm sen yutkunma sesine bakacaksin. Iki uc cekisten sonra yutkunuyorsa o memede sut kalmams demktr. Her cekiste yutkunuyirsa sut vardır. Bendede sut kalmio bazen ama sikinca fiskiriyor uçtan.
Dun denedigim. Sut qrttiran seyi soyleyeyim bu arada :) oglen kayisi hosafi ictim. Aksam yemegin yanina da iki uc dal yesil sogan yedim. Ama sut resmen fiskiriodu okadar arttirdiki bunlar tecrube ettim artik

Ven bepantoldan performans alamadim.popolin kardesime de kızıma da. Kullandik.yetiskin insana bile faydasi var.bulamazsaniz saf sızma zeytin yağı da işinizi görür her derde deva

Cnm hamazinc yazio doktor bize pisik icin. Ilk sürüşte bile duzeltio hemen. Yani pisik onleyici gbi hergun surulmez sadece pisik olunca suruyorum ben

Çok teşekkür ederim

Bilmiyorum canim ama bebegim huzurauz olunca memeden ayrilmiyor benim de. Belki sutle alakali degildir durum. Gazi cikmamistir, alti islaktir v.s.

Mama yi atlama canım bence ama sutunden de kopmasn . Mama da da vitamin var

Oo senden ben titizsin ben okadar sarmıyorum. Eşimde annesini davranışlarımla istemediği belli ettiğim için özellikle yemek istiyordu yoruluyım annem gelsin ozaman desin bana bende inatla kendim yapıyorum annemi arıyorum o gelir kv resmen bı lousalıkta öldürmek istedim neler yaptı roman olur. İnşallah senin böyle bir sorunun olmaz

Arkadaşlar bebeğim pişik oldu ne tavsiye edersiniz mustela sürüyorum ama bi iyileşme yok
Zalain krem ve fucidin krem kullanıyorum ben doktor verdi ikisini karıştırıp sürüyorum 1 güne hafifletiyor hemen tabi doktora danış yine sende Benimkinin de boynu sürekli pişik oluyor İltihaba dönüyor sonra sulanıyor ama bu ilaç hemen kesiyor problemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…