- 24 Mayıs 2012
- 232
- 160
- 303
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.861
Sıcaktan eriyip akar SanırımKızlar kızımın orasına pişik kremi kaçmış dudak içleri beyaz beyaz pamukla silememe rağmen çıkmıyor oyle kalırsa sorun olurmu acaba siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben bebek kulak çubuğu ile temizledm çok. Dikkat ettim ama bayagi ugrastm .Kızlar kızımın orasına pişik kremi kaçmış dudak içleri beyaz beyaz pamukla silememe rağmen çıkmıyor oyle kalırsa sorun olurmu acaba siz nasıl yapıyorsunuz?
Bak o mantıklıymış ama bende bebek kulak cubuğu yok normal ile silsem?Ben bebek kulak çubuğu ile temizledm çok. Dikkat ettim ama bayagi ugrastm .
Olur canım , ucuyla hafif Hafif ustten ustten almaya çalış biraz zor oluyorBak o mantıklıymış ama bende bebek kulak cubuğu yok normal ile silsem?
Bir süre böyle gideyim o zaman canım. Gece mama verince uykusu daha güzel oluyorMama yi atlama canım bence ama sutunden de kopmasn . Mama da da vitamin var
Bapanthol baby pisik kremi sürdum ben iyi geldi . Islak mendil mi kullanıyorsun . İslak mendil , bez markası bide idrar yolu enfeksiyonu pisik yapıyor
Zalain krem ve fucidin krem kullanıyorum ben doktor verdi ikisini karıştırıp sürüyorum 1 güne hafifletiyor hemen tabi doktora danış yine sende Benimkinin de boynu sürekli pişik oluyor İltihaba dönüyor sonra sulanıyor ama bu ilaç hemen kesiyor problemi
Canım benim bebiş hep öyle ve uzun emiyordu ama şimdi çok fazla emmiyor neden acaba korkuyorum bırakır mı diyeBenim ki 3 saat durmuyor ki meme istiyor hepmama da kullanıyorum. Önceden meme reddi vardı mama 6 saatte bir. Aralarda sürekli emiyor. Yavaş yavaş mamayı çıkaracağım hayatımızdan ama 3 saat emmeden durmaz benim ki uzunda emiyor
3 gündür kaka da yapmıyor onunda etkisi var midir acabaMidesi dolmuştur belki cnm ondandir
Of cidden sinir bozucu bi durum bide eşlerin bu dönemde daha çok yardımcı olması azimOo senden ben titizsin ben okadar sarmıyorum. Eşimde annesini davranışlarımla istemediği belli ettiğim için özellikle yemek istiyordu yoruluyım annem gelsin ozaman desin bana bende inatla kendim yapıyorum annemi arıyorum o gelir kv resmen bı lousalıkta öldürmek istedim neler yaptı roman olur. İnşallah senin böyle bir sorunun olmaz
Cnm bepanthol pisik kremi al dua edersin bana :)çok iyi dene pişman olmazsinArkadaşlar bebeğim pişik oldune tavsiye edersiniz mustela sürüyorum ama bi iyileşme yok
Cnm temizle temizlenmezse enfeksiyon yapiyomus bn pamukla hallettim tabi bi defada olmuyor incitmwmek için her altını değiştikçe azar azar temizledimKızlar kızımın orasına pişik kremi kaçmış dudak içleri beyaz beyaz pamukla silememe rağmen çıkmıyor oyle kalırsa sorun olurmu acaba siz nasıl yapıyorsunuz?
Ya bnde mama vermek istiyom sute ek olarak ama herkes verme diyo sutum yetiyor şimdilik şükür ama ne biliyim günde. Bi defa mama versem nolir kiBir süre böyle gideyim o zaman canım. Gece mama verince uykusu daha güzel oluyor
Bağırsakları dolu vardır gazla da ilgisi oluyo cunku3 gündür kaka da yapmıyor onunda etkisi var midir acaba
Bizim 8de başlıyor dün 3.30da uyudu bu gece kaçı bulacak saat bakalım. Allah kolaylık versin bize..Bizim mesai basladi
Bizimkide:)Bizim mesai basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?