2018 mart-nisan anneleri

Bebegi uyumayan bayanlar. Gece ile gunduz karismis mi sizde? Gunduz uyuyup gece uyumuyorsa?? kundak yapmayı denesenize bence uyur ama sıkı kundak elleri çıkmayacak çıktığı an agliyorlar. Kitaplar kundak yapin yaziyor sonra kucakta sallayi hafif sssst sesi çıkarın. Ağlasa bile devam edin birkaç ataktan sonra uyur

Evet ben kundak yapmadan yatırdığımda uykuya damlası uzun sürüyor çok sıkı yapmıyorum ben aslında ama yinede yapıyorum çünkü içeride dar bi alanda olduğu için kundak isterlermiş 40 çıkana kadar tabi bazı bebekler istemiyor ona siz karar vericeksiniz

Aynen benim gündüz uyuyor gece hc uyumuyor.. kundakta da durmuyor asiri tepki veriyor ne yapsam uyumuyor gece salliyorm isigi kapiyorum olmuyor pdikolojm bozuldu

Gozu capaklanan arkadaslar bebeginiz iglestimi capak sorunu gectiyse nasil gecti biz 20 gunluk olduk hala devam ediyor..
Canım capak geçtimi nasıl bzim kzıın dün kontorlü vardı bir aylık değil dediler 29 günlükmüş doğduğu gün sayılmıyormuş ama muayeneleri olduk gözdeki çapak dmar tıkandığı için oluyormuş doğuştan açılanda varmış açılmayanda doktor bir yaşına kadar hergün her kucağına aldığında masaj yapcaksın dedi öyle öyle düzeliyormuş yoksa ilerisi için iyi olmuyormuş inş geçer

Off kızlar göğsümde süt birikti iltihap oldu sağıyorum adam gibi çıkmıyor doktor antibiyotik verdi. Tek göğüste yetmiyor kuzuma ağlayacağım ya 43 gün oldu dertlerimiz bitmedi

Ya bnde mama vermek istiyom sute ek olarak ama herkes verme diyo sutum yetiyor şimdilik şükür ama ne biliyim günde. Bi defa mama versem nolir ki
Ben veriyorum valla ne yapayım aç mı kalsın. Özellikle gece yatmadan verince baya tok tutuyor iyi uyur o zaman. Zamanla mamayı bırakacağım ama. Kilo alımı ve doktorun dediğine bak sen. Mamayı tüh kaka yaptılarsa resmen ama benim hayatımı kurtardı kızım ilk zamanlar emmedi.

Canim benimkide gecmedi ama goz damlasi biraz iyi geldi hala devam ediyoruz damlaya o masaji hep yap duzelicek insallah

Kızlar komşum geçen hafta geldi ,bebeğin çok zayıf dedi . Sütun yetmiyor mi falan dedi . Benim bebeğim söyle kg aldı böyle kg Aldi. Ben çok beslendim receller pekmezler dedi . Sende Beslen dedi . Galiba yetmiyor sütun dedi . 23 günlük bebek ne bekledi anlamadım . Dün de beni markette gördü bi daha sordu sütun yetiyormu diye . Kadın resmen beni depresyona soktu . Mama.verdim bebeğe kustu . Bugün 30 gün oldu aşı olduk . 1 kg almış toplamda, cok sukur bu millet manyakmidir nedir ben anlamadım. Çok şükür ya Aman Allahım zaten tecrubesiz anneyiz bide böyle insanı yetersiz hissettirmek için mi söylüyorlar anlamadim.

1 kilo gayet iyi insanlarin dedigine bakmayin bence benim bebek 20 gunluk 500 gram almisti doktor normal demisti benimkide anne sutuyle besleniyo

1 kilo gayet iyi insanlarin dedigine bakmayin bence benim bebek 20 gunluk 500 gram almisti doktor normal demisti benimkide anne sutuyle besleniyo
Evet çok şükür sağlıklı ideal yazıyor nette çok şükür . Az da alabilir hiç önemli değil . Bebek minyon olabilir . Ama.burada insan lar yetersiz hissettiriyor o çok kötü .

Kizlar merhaba, elektirikli gogus pompasi kullanan var mi? Hangi markayi kullanıyorsunuz? Ben manuel almistim ama yorucu oluyo

Kızlar ben nezle gibiyim birinden bulaşmadı havalardan hasta oldum kizda havada yel esse hapsurur altını açarken özellikle ne kadar yaninda öksürüp aksirmasamda durup durup hapsuruyo.sizce süt korumaz mı hep emiyor.

Ya abuk subuk tipler en güzeli lafı yapistiracaksin muhatap olmayacaksın. Zaten 1 kilo almış bi bebek gayet iyi kilo almış demek. Sen üzülme cnm böyle tipler malesef var çevrende tutmican

Doktorum verme sütun yetiyor kilo alımı iyi diyo

Cnm bnm bi arkadaşım n kızına da dedi masaj yap geçiyor onunki geçti yani inşallah sende faydasını gorursun

Off kızlar göğsümde süt birikti iltihap oldu sağıyorum adam gibi çıkmıyor doktor antibiyotik verdi. Tek göğüste yetmiyor kuzuma ağlayacağım ya 43 gün oldu dertlerimiz bitmedi
Of çok canın yaniyodur şimdi kiyamam ya sakin ol cnm gececk bi şekilde düzene gircek herşey bizde de hergün yeni bişey çıkıyor niye birikti ki öyle ya süt tam ememedi mi ki

Salla gitsin hiç takma bile o densizleri sen senin sütun minnosuna yariyodir da yetiyodur da bak ne güzel kilo da almış maşallah minik kuşa insanlar bazı konularda çok anlayissiz düşüncesiz hiç bunalma sıkılma cnm sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…