- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.901
Evet çok yanıyor inanki canımOf çok canın yaniyodur şimdi kiyamam ya sakin ol cnm gececk bi şekilde düzene gircek herşey bizde de hergün yeni bişey çıkıyor niye birikti ki öyle ya süt tam ememedi mi ki
benimkinde de gecmiyo sari sarı akiyor. Bende nezle gibi oldum burnum tıkalı süt korur inşCnm bnm bi arkadaşım n kızına da dedi masaj yap geçiyor onunki geçti yani inşallah sende faydasını gorursun
canim agri kesici ile terle biraz saf zeytin yağı ile masaj yap. Yelek cikarma sırtındanOf çok canın yaniyodur şimdi kiyamam ya sakin ol cnm gececk bi şekilde düzene gircek herşey bizde de hergün yeni bişey çıkıyor niye birikti ki öyle ya süt tam ememedi mi ki
benim annemde sıkıldı artik bizden gece gelmicek 40 gun yalnız birakilmaz lohusa neden. Hevesi kacar insanlarin bilmem.kocanla bakın diyor iyi hoş ama kocam dengesizin teki bi lafı bi lafını tutmuyor.kafasına esince geç geldigi de oluyor eve.annem bize gelince hemen dizi derdine düşüyo.gunduz hint dizisi aksam hint dizisi.erken vakit bizde ise mümkünse hepsini izlemeye çalışıyor bende.kocam ve ben sevmiyoruz hint dizisi.hatta kocam laf arasında .aksam neden oturayım hint dizisi izlemek icin mi diye bahane ediyor.bahane belki ama annemde işin şeyini cikariyor.artık izleme deyince de somurtuyor mu bilmiyorum.evde tv izleme hevesimiz kaciyor.tekrarları gündüz var.kimi komşu. Anneme neden sadece gece geliyorsun dedi ses çıkarmadı.kocam ailesi kendini mükemmel zannediyor.evlerinde de oturuyoruz ya kpeder de dengesiz.kvalidemi istemedim 10Kizlar eşimde bende çok gerginiz ve eşin benle ilgilenmiyor. Bi bebekle onda da artık bazı şeyler zor gelip bana söyleniyo o kadar sinir oluyorum ki tüm gün bakan benim bi de laf etmeye başladı. 2 gündür böyleyiz. Resmen adam değişti. Bunda biraz benim de payım var dökme dağıtma şöyle böyle çok söylendim bebekle yapmaya çalıştığım için. Ama o da tin gün bebeğe bakan ben değilmişim gibi davranmaya başladı. Siniri geçince söylediklerini kabul etmeyecek ben öyle bişey demedim diyecek ama çok moralim bozuk. Hiç anlayışlı değil 3 gün önceki adam gitti başkası geldi yani. Benle ilgilenmiyor. Bebek onda durmuyor artık acaba o da mi etkiledi muhtemelen. Ona gidince ağlıyor falan sinir oluyor ona da. Bi sürü şey işte. Regl oldum bi de ustune 45 günde oluyor mu öyle ya
Boşaltmaya çalış cnm sende ateş falan da yapabilir o dikkatli olEvet çok yanıyor inanki canım( çatlak vardı mikrop kaptı herhalde çocuk da sertleşince emmedi doldu patlayacak ((
Geçmiş olsn cnm insallh geçer ya gozudebenimkinde de gecmiyo sari sarı akiyor. Bende nezle gibi oldum burnum tıkalı süt korur inş
canim agri kesici ile terle biraz saf zeytin yağı ile masaj yap. Yelek cikarma sırtından
Ya senn işinde çok zor bide bunlarla ugradsiuon bunca gerginlik arasindabenim annemde sıkıldı artik bizden gece gelmicek 40 gun yalnız birakilmaz lohusa neden. Hevesi kacar insanlarin bilmem.kocanla bakın diyor iyi hoş ama kocam dengesizin teki bi lafı bi lafını tutmuyor.kafasına esince geç geldigi de oluyor eve.annem bize gelince hemen dizi derdine düşüyo.gunduz hint dizisi aksam hint dizisi.erken vakit bizde ise mümkünse hepsini izlemeye çalışıyor bende.kocam ve ben sevmiyoruz hint dizisi.hatta kocam laf arasında .aksam neden oturayım hint dizisi izlemek icin mi diye bahane ediyor.bahane belki ama annemde işin şeyini cikariyor.artık izleme deyince de somurtuyor mu bilmiyorum.evde tv izleme hevesimiz kaciyor.tekrarları gündüz var.kimi komşu. Anneme neden sadece gece geliyorsun dedi ses çıkarmadı.kocam ailesi kendini mükemmel zannediyor.evlerinde de oturuyoruz ya kpeder de dengesiz.kvalidemi istemedim 10
Günden sonra yanımda dursun diye ama annemde bıktı tam kirki bitiremeden.bnde de ara ara hafif adet sancisi benzeri agrilar oluyor korkuyorum.en erken 6 haftada adet olinabiliyor arastirdim.
Bi de o ateş yapiyormusKızlar rotavirus aşısı vurdurcaknisiniz bide bni şimdiden panik sardı 2.ay aşısı 3tane vurulacskmos nasıl daysnirim bebeğim ağlarken ya( LadyBird59 sen bizden önce olcsn aşıyı canm ne nasıl haber verir misin
Gecmis olsun Allah şifa versin . Biz tek bebekle zor ayakta kalıyoruz seni düşünemiyorum Allah yardimcin olsun.Sabır iste hep Allah dan.3 yasindaki kizim agir bi boğaz enfeksiyonu geçiriyor ates öksürük ne ararsaniz var dun bebegime de geçti ikisini doktora goturdum binbir zorluk...
Ikisi beraber hasta olunca gun boyu çok yıprandım resmen cilgina dondum esim de uyudu beni resmen yalniz brakti....yorgunluktan bebegi uyutana kadar anam ağladı o uyuynca benim kiz yatak odasina gelmedi illa çizgi film isleyecem diye 1 saat bekledim uykusuzluk yorgunluk beni bi aglama tutttuuuu kızımla resmen kavgaya tutuştum eline vurdum gözüm bisey görmedi. Simdi okadar kotuyunki ben nasil kiydim allah belami versin nasil vurdum o bembeyaz eleben ki onu kucagma almak icin ne ameliyatlar geçirdim 9ay yatakta yattım simdi nasil kiydim o atesli hasta haliyle (( o dünkü ben ben degildim icime sanki farkli bir insan kaçmışti....
Size anlattm. Cunku wuan patlayacak gbiyim ikisini idare edemiyorum yapamiyorum iste baslarda kolay gelmsti ama hastalaninca hemde ikisi mahvoldum resmen. Bugun benimde boğaz şiş .. cok yıprandım cok...
Saol cnm benim icin dua eder misin yemen ederim depresyona grdim grcem...Gecmis olsun Allah şifa versin . Biz tek bebekle zor ayakta kalıyoruz seni düşünemiyorum Allah yardimcin olsun.Sabır iste hep Allah dan.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm hasta olmalarına senin yıpranmana. Normal canım sinirin yıpranmış devamlı senin üstünde yük insan istemese de bazen cinnet geçirir gibi oluyor. Erkeklerde yavaştan postu sermeye başlayınca. Sana destek olacak biri lazım. Benim eşimde çok iyiydi ama 2 gündür içine bisey kaçmış gibi bi de sebebi beni görüyor sıfır anlayış. Bebeğe kundak yapmayı öğrenememişim beceriksizmisim sinirlenip bana böyle dedi. Tüm gün bebeklyim normalde anneni üzme vs deyip gelince hemen bebeği alırdı dinlenmem için ama o adam gitti başkası geldi sanki. Şimdide senin yüzünden ben böyleyim diyor. Yanı eşler böyle yapma lüksüne sahip ama malesef biz değiliz3 yasindaki kizim agir bi boğaz enfeksiyonu geçiriyor ates öksürük ne ararsaniz var dun bebegime de geçti ikisini doktora goturdum binbir zorluk...
Ikisi beraber hasta olunca gun boyu çok yıprandım resmen cilgina dondum esim de uyudu beni resmen yalniz brakti....yorgunluktan bebegi uyutana kadar anam ağladı o uyuynca benim kiz yatak odasina gelmedi illa çizgi film isleyecem diye 1 saat bekledim uykusuzluk yorgunluk beni bi aglama tutttuuuu kızımla resmen kavgaya tutuştum eline vurdum gözüm bisey görmedi. Simdi okadar kotuyunki ben nasil kiydim allah belami versin nasil vurdum o bembeyaz eleben ki onu kucagma almak icin ne ameliyatlar geçirdim 9ay yatakta yattım simdi nasil kiydim o atesli hasta haliyle (( o dünkü ben ben degildim icime sanki farkli bir insan kaçmışti....
Size anlattm. Cunku wuan patlayacak gbiyim ikisini idare edemiyorum yapamiyorum iste baslarda kolay gelmsti ama hastalaninca hemde ikisi mahvoldum resmen. Bugun benimde boğaz şiş .. cok yıprandım cok...
Geçmiş olsn cnm insallh geçer ya gozude
Ya senn işinde çok zor bide bunlarla ugradsiuon bunca gerginlik arasinda
allah razi olsun mevlut üstü kendi annem yamuk yapmaya musait. Sanki gece 9 11 arasini kapatan dizisine laf dedim diye trip atiyor.birazda kardesim burnundan getirsin.hayatını onun ben anlamiyorum birinin evine gelip televiyonunu ele gecirmekten ne anlıyor insanlar.tuvalete cikarken kan geliyor.bi proktologa gitmem lazim mevlit telasi bi yandan.ben burda rota yaptirip alerji cikanlardan tirstim vurdurmak istemiomKızlar rotavirus aşısı vurdurcaknisiniz bide bni şimdiden panik sardı 2.ay aşısı 3tane vurulacskmos nasıl daysnirim bebeğim ağlarken ya( LadyBird59 sen bizden önce olcsn aşıyı canm ne nasıl haber verir misin
Cnm cok tesekkur ederim. Bende deddigin gbi esimden allah razi olsun yemege kosar buyuk kisimin sorurunlulugu ondadr nornalde yedirir yatirjr.... ama dun en ihtiyacim olan gündü ikiside hasta ve uyumuyorlar ikiside agliyor. O cekilip yatinca sanirim onun siniri bossldi üstümden... ins bi an once normale dönerler. Anlattim bak ben bu haldeyken brakma veni kris geciriyorum resmen die... bakalm gorcezCok
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm hasta olmalarına senin yıpranmana. Normal canım sinirin yıpranmış devamlı senin üstünde yük insan istemese de bazen cinnet geçirir gibi oluyor. Erkeklerde yavaştan postu sermeye başlayınca. Sana destek olacak biri lazım. Benim eşimde çok iyiydi ama 2 gündür içine bisey kaçmış gibi bi de sebebi beni görüyor sıfır anlayış. Bebeğe kundak yapmayı öğrenememişim beceriksizmisim sinirlenip bana böyle dedi. Tüm gün bebeklyim normalde anneni üzme vs deyip gelince hemen bebeği alırdı dinlenmem için ama o adam gitti başkası geldi sanki. Şimdide senin yüzünden ben böyleyim diyor. Yanı eşler böyle yapma lüksüne sahip ama malesef biz değiliz
Canim kusura bakma da kadin evini bırakıp sana geliyor ne olmus tv izlemisse yani buna da sikayet etmemelisin. Benim annem 10gun geldi ona sukrettim hatta o yorulmasin diye zorla gonderdim evine git rahat et diye. Sen yamuk yapio diosun kadin senle kalmak zorunda degilki yani boyle bi zorunluluk yok.Sen galiba braz zor memnun olan bi insansin cevrendeki kimseyi sevmiyorsun baksana.allah razi olsun mevlut üstü kendi annem yamuk yapmaya musait. Sanki gece 9 11 arasini kapatan dizisine laf dedim diye trip atiyor.birazda kardesim burnundan getirsin.hayatını onun ben anlamiyorum birinin evine gelip televiyonunu ele gecirmekten ne anlıyor insanlar.tuvalete cikarken kan geliyor.bi proktologa gitmem lazim mevlit telasi bi yandan.ben burda rota yaptirip alerji cikanlardan tirstim vurdurmak istemiom
Anladığım kadarıyla onlarada gelenler geliyor . Ama 24 saat onlarla olan asıl yıpranan biziz. Onlar fazla sıkıntıya gelemiyorlar. Sukoyu veriyorlar arada işte napcan. Kızlar bi de benim bebiş benden başka kimsede durmamaya basladi. Babada ağlıyor artık o da moral bozuyorCnm cok tesekkur ederim. Bende deddigin gbi esimden allah razi olsun yemege kosar buyuk kisimin sorurunlulugu ondadr nornalde yedirir yatirjr.... ama dun en ihtiyacim olan gündü ikiside hasta ve uyumuyorlar ikiside agliyor. O cekilip yatinca sanirim onun siniri bossldi üstümden... ins bi an once normale dönerler. Anlattim bak ben bu haldeyken brakma veni kris geciriyorum resmen die... bakalm gorcez
tek kızıyım yaninda olcam diyip hastanede yatmamin son akşamı gidip gelicem diyip gitti gelmedi.en basindan bana dahi haber verebilirdi.insan öyle kötü hissediyor ki evi derken 2 sokak asagida oturuyor.bir sey de kocam ve ailesi bi tarafa cekiyor annem bi tarafa cekistiriyor. Annem kendi kararlarını veren biri kocam tarafı cahil dengesiz yapida.kocamı cok haklı bulmiyorum.ama dizi konusunda hak veriyorum sabah akşam hint dizisi izlemek istemiyorum.anneme gittigimde neyi izledigine de müdahale etmem.kahırlı şeyler ruhumu daraltiyor.mevliti yaptık.gece artık gelmicem dedi.tamam gelme dedim.artik sürekli biseyler icin çağırmam.ruh hastası huylu kardeşim bunaltsin onu ne diyeyim.kocamda annemden çekindiği içinde hoşuna gitmiyorduCanim kusura bakma da kadin evini bırakıp sana geliyor ne olmus tv izlemisse yani buna da sikayet etmemelisin. Benim annem 10gun geldi ona sukrettim hatta o yorulmasin diye zorla gonderdim evine git rahat et diye. Sen yamuk yapio diosun kadin senle kalmak zorunda degilki yani boyle bi zorunluluk yok.Sen galiba braz zor memnun olan bi insansin cevrendeki kimseyi sevmiyorsun baksana.
Anneligin ne kadar zor oldugunu bizzat yasayarak goruyoruz. Ayni sekilde seni de bu zorluklarla büyütmüş bi insana karşı boyle dusunmemelisin bnce.
Hangisi cnm rotavirus muBi de o ateş yapiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?