- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.921
Nasıl kan geliyor cnm normal kanama deil mi sıkma canını ne olursa olsun annen sonuçta herkesin bi huyu var ışte onuda öyle kabullenmek lazım demekki dikkat et kendine de bebisinede mevlit telaşına dalıp ihmal etme kendiniallah razi olsun mevlut üstü kendi annem yamuk yapmaya musait. Sanki gece 9 11 arasini kapatan dizisine laf dedim diye trip atiyor.birazda kardesim burnundan getirsin.hayatını onun ben anlamiyorum birinin evine gelip televiyonunu ele gecirmekten ne anlıyor insanlar.tuvalete cikarken kan geliyor.bi proktologa gitmem lazim mevlit telasi bi yandan.ben burda rota yaptirip alerji cikanlardan tirstim vurdurmak istemiom
Gece 10-11 gibi banyo yaptirmayi dene canim. Banyodan sonra emince kendilerinden geciyorlar. Gece uykusuna alisir boyleKizlar bebeğim gece uyumuyor gece 12 uyaniyo sabah 7 8 e kadar sifir uyku sonra tum gun uyuyuor ne yapacagm bilmiyorum
Ben ilk haftasindan beri gece banyo yaptiriyorum. Simdi 29 gunluk. Bir sey olmadi. Aksam kaloriferi aciyoruz. Rahat rahat uyuyo.Canim kirki cikmadi daha 26 gunluk gece dus aldirmak iyi olur mu bilmiyorum
Doğduğu geceden beri 2,5tan önce uyumadı banyoyu da denedik yok yine olmadı. Olmayınca olmuyor galiba. Bir ayı geçirdik üçüncü ayda biter inşallah.Ben ilk haftasindan beri gece banyo yaptiriyorum. Simdi 29 gunluk. Bir sey olmadi. Aksam kaloriferi aciyoruz. Rahat rahat uyuyo.
2. Ay olacağı 3 aşı karma verem zatürre miydiHangisi cnm rotavirus mu
Gündüzleri az uyutmayi dene istersenDoğduğu geceden beri 2,5tan önce uyumadı banyoyu da denedik yok yine olmadı. Olmayınca olmuyor galiba. Bir ayı geçirdik üçüncü ayda biter inşallah.
Canım bence sen artık gece gündüz ters onda. Sen bence gündüz çok uyumasını engelle bi şekilde gece uyusun sizle.bi internetten yazsana yenidoğan gece gündüzün yer değiştirmesi nasıl engellenir falan diyeKizlar bebeğim gece uyumuyor gece 12 uyaniyo sabah 7 8 e kadar sifir uyku sonra tum gun uyuyuor ne yapacagm bilmiyorum
Insaallah. Valla bazi seyler kurallarla olmuyor. Ben de bebegimi kucaga alistirmiycam dedim ama ne yaptiysam olmadi.Doğduğu geceden beri 2,5tan önce uyumadı banyoyu da denedik yok yine olmadı. Olmayınca olmuyor galiba. Bir ayı geçirdik üçüncü ayda biter inşallah.
Evet canim. Kan ve vitamin kullaniyorum .Hamilelikte kullandiklarina 6 ay devam et demisti doktorum.Kızlar siz kan ilacı kullaniyormusunuz
Ben aldırıyorum Canım gece duş bebeğime yoksa bir türlü dalamıyor .Canim kirki cikmadi daha 26 gunluk gece dus aldirmak iyi olur mu bilmiyorum
Evet canım kullanıyorum,Doğum doktorum reçeteye yazmıştı çıkarken .Bazen yoğunluktan unutuyorum içmeyi.Kızlar siz kan ilacı kullaniyormusunuz
Canım doyuyor.Doymasa sürekli ağlar.Kilosuda maşallah gayet iyi endişe etme.Sürekli emdiği için az olur tabiki.Boşuna üzüyorsun kendini .Kızlar cook mutsuz m bebeğim doymuyor mu bilmiyom annem sütun göğsünden tasmiyo bebekte az kaka yapiyo doymuyor mu diyo çiş yapiyo çok kaka da on gün önceye kadar günde 2 defa yapiykdu ama şimdi 3 günde 4 günde bir yapiyo az yapiyo yani ama hani aglamiyods aç kalsa ağlamaz mi deli olacam valla süt yapsın diye yemedigim icmedigim şey kalmadı bebeğim uyiyunca göğüslerim doluyor taş gbi oluyor süt oluyor ama uyanıkken sürekli emdiği için az oluyor ilk ay 1.5 kilo almıştı 2.ay on güne doluyor kontrolmuz var o zamana kadar bekleyebilirsem bekleyeceğim
Kakanin 2-3 gunde olmasi normal. Idrarini yapiyorsa kafana takma. Ac olsa aglar surekli. Ayrica sut tasicak diye bir kural yok bence. Bana da ayni seyleri dediler. Ağlayarak saglik ocagina gittim. Kilosunu olctuler gayet iyi cikti. Sen de telaslaniyorsan kilosunu olctur ama idrar yapiyorsa sorun yokturKızlar cook mutsuz m bebeğim doymuyor mu bilmiyom annem sütun göğsünden tasmiyo bebekte az kaka yapiyo doymuyor mu diyo çiş yapiyo çok kaka da on gün önceye kadar günde 2 defa yapiykdu ama şimdi 3 günde 4 günde bir yapiyo az yapiyo yani ama hani aglamiyods aç kalsa ağlamaz mi deli olacam valla süt yapsın diye yemedigim icmedigim şey kalmadı bebeğim uyiyunca göğüslerim doluyor taş gbi oluyor süt oluyor ama uyanıkken sürekli emdiği için az oluyor ilk ay 1.5 kilo almıştı 2.ay on güne doluyor kontrolmuz var o zamana kadar bekleyebilirsem bekleyeceğim
insallah oyledir cok uzuluyorum yetmiyo diye mama alsam diuoeum emzirdikte n sonra bi olcek yaparim acsa alir zaten ama esim falan hic tarFtar Dell doktor onermedi diye bilmiuom cnm ya insallan ac deildirCanım doyuyor.Doymasa sürekli ağlar.Kilosuda maşallah gayet iyi endişe etme.Sürekli emdiği için az olur tabiki.Boşuna üzüyorsun kendini .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?