2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Benim gibi sonucu bu sekilde olup hamile olan var mi?
9.gun 32.25
11.gun 40.64

sahracım cok sagol ya bnde bu sekılde yapmaya calscam calstgm ıcın cok saglıklı olmuyor sankı Rabbım mınıklerımıze saglıcakla kavusmamızı nasıp etsn ıns

kızlar ultrasonda gordunuzmu keseyı.

Benim sat 26 temmuz. Bugunku beta hcg degerim 824. Doktor ultrasonda goremedi keseyi ama zaten sat a gore normal gozukmez dedi. Haftaya keseyi gormemiz gerekir dedi. Mecburi tetanoz asisi oldm bugun ins beta hcg dusmez veya dis gebelik vs olmaz da gorurum keseyi haftaya...

ayy canm bemnm hayrlı olsun aynen banada haftaya gun verdı ıns goruruz bnde cok korkuyrm dıs gebelıkten veya kalp atısını duyamamaktan nıye bole dusunuyrm bılmıyorum ıns gorur ve duyarız mınıklerımz bızımledır.

canım ayrıca tetenoz asısı neden oldun doktorun mu soledı

canım ayrıca tetenoz asısı neden oldun doktorun mu soledı
Ayagimi bir sey yardi denizde cnm ne oldugunu goremedim. Doktor mutlaks olman lazım bebeğe zarari yok dedi. Ama netten baktigim kadarıyla hamilelere ilk 3 aydan sonra onerildigi yaziyor...ins bir sey olmaz

Gebeligi erken ogrenmenin de boyle bi dezavantaji var iste gun gun sabirsizlaniosun. Hep en kotusu aklina gelio insanin. Iyi dusunelim ii olsun

Kızlar bende kısmetse mayıs annesi olacağım bugün evde yaptığım testte pozitifi gördüm inşallah devamı gelir Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi

Gebeligi erken ogrenmenin de boyle bi dezavantaji var iste gun gun sabirsizlaniosun. Hep en kotusu aklina gelio insanin. Iyi dusunelim ii olsun
Ya sorma bugün eşime diyorum biz bayramı beklemeyelim önce bir kan daha yaptıralım. Sanki bebisten haber var gibi oluyor kan sonucunu görünce.

evet 9.gunku ve 11.gunku degerleri
Sen erken mı yumurtladin acaba reglin bittikten sonra 9 ve 11. Gün mü yoksa reglinin 9. ve 11. günü mu gerçi her iki sekildede çok erken yumurtlamissin ve daha yeni tutunmuş bebiş belki bir günlükken yapmışsın sanki testi.

Kizlar merhaba bende bugun kan verdim ve hcg 30 cikti 3+5 hafta dusuk mu sizce sizce
canım herkeste farklı oluyor yumurtlama günün önemli kac hafta kac gunluk olusundan ziyade. benım 3+1 de 58 di . sanırım erken yumurtladım. önemli olan 2 gün aralıklarla kendisini en az ikiye katlaması. 2 gün sonra aynı saatte aynı yere bir daha ölçtür 60 ın üzerindeyse sorun yok demek canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…