sahracım cok sagol ya bnde bu sekılde yapmaya calscam calstgm ıcın cok saglıklı olmuyor sankıBen şöyle yapıyorum sabah 7zeytin ,peynir,salatalıkk domates,marul1yumurta haslanmıs 2saat sonra 3ceviz5badem2kayısı kurusı5fındık,5tane kuru siyah üzüm öğlen bir kase yogurt salata ve yemek ne varsa ara öğunce meyveli süt veya yogurt tabiki gercek meyve aksamada yemek salata yatmadan önce süüt
merhaba canım ben adete 4 gun kala yaptgmda 131ınde ve 1 gun gecınce 681dı kuzum bılemedım ama o deger hamıle oldugunu gosterıyorBenim gibi sonucu bu sekilde olup hamile olan var mi?
9.gun 32.25
11.gun 40.64
kızlar ultrasonda gordunuzmu keseyı.
ayy canm bemnm hayrlı olsun aynen banada haftaya gun verdı ıns goruruz bnde cok korkuyrm dıs gebelıkten veya kalp atısını duyamamaktan nıye bole dusunuyrm bılmıyorumBenim sat 26 temmuz. Bugunku beta hcg degerim 824. Doktor ultrasonda goremedi keseyi ama zaten sat a gore normal gozukmez dedi. Haftaya keseyi gormemiz gerekir dedi. Mecburi tetanoz asisi oldm bugun ins beta hcg dusmez veya dis gebelik vs olmaz da gorurum keseyi haftaya...
canım ayrıca tetenoz asısı neden oldun doktorun mu soledıBenim sat 26 temmuz. Bugunku beta hcg degerim 824. Doktor ultrasonda goremedi keseyi ama zaten sat a gore normal gozukmez dedi. Haftaya keseyi gormemiz gerekir dedi. Mecburi tetanoz asisi oldm bugun ins beta hcg dusmez veya dis gebelik vs olmaz da gorurum keseyi haftaya...
Ayagimi bir sey yardi denizde cnm ne oldugunu goremedim. Doktor mutlaks olman lazım bebeğe zarari yok dedi. Ama netten baktigim kadarıyla hamilelere ilk 3 aydan sonra onerildigi yaziyor...ins bir sey olmazcanım ayrıca tetenoz asısı neden oldun doktorun mu soledı
ayy canm bemnm hayrlı olsun aynen banada haftaya gun verdı ıns goruruz bnde cok korkuyrm dıs gebelıkten veya kalp atısını duyamamaktan nıye bole dusunuyrm bılmıyorumıns gorur ve duyarız mınıklerımz bızımledır.
Cnm bu reglinden sonra 9 gün mü o kısmı anlamadım, henüz küçük olduğu için az artıyor olabilir ama gebelik var inş sağlıklı ilerler.Benim gibi sonucu bu sekilde olup hamile olan var mi?
9.gun 32.25
11.gun 40.64
Ya sorma bugün eşime diyorum biz bayramı beklemeyelim önce bir kan daha yaptıralım. Sanki bebisten haber var gibi oluyor kan sonucunu görünce.Gebeligi erken ogrenmenin de boyle bi dezavantaji var iste gun gun sabirsizlaniosun. Hep en kotusu aklina gelio insanin. Iyi dusunelim ii olsun
hoşşgeldinnnn :) gözün aydınnn allah saglıkla kucagına almayı nasipe etsin :)Kızlar bende kısmetse mayıs annesi olacağım bugün evde yaptığım testte pozitifi gördüm inşallah devamı gelir Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi
evet 9.gunku ve 11.gunku degerleriCnm bu reglinden sonra 9 gün mü o kısmı anlamadım, henüz küçük olduğu için az artıyor olabilir ama gebelik var inş sağlıklı ilerler.
Çok sağol canım biraz tedirginlik biraz heyecan ve çookk sevinç birarada bakalım hepimiz için hayırlısı olsunhoşşgeldinnnn :) gözün aydınnn allah saglıkla kucagına almayı nasipe etsin :)
Sen erken mı yumurtladin acaba reglin bittikten sonra 9 ve 11. Gün mü yoksa reglinin 9. ve 11. günü mu gerçi her iki sekildede çok erken yumurtlamissin ve daha yeni tutunmuş bebiş belki bir günlükken yapmışsın sanki testi.evet 9.gunku ve 11.gunku degerleri
bende aynı durumdaymmmÇok sağol canım biraz tedirginlik biraz heyecan ve çookk sevinç birarada bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
Walla bilmiyorumki canım ben henüz kan vermedim bugün akşama doğru evde test yapıp öğrendim bilen arkadaşlar yorum yaparlarKizlar merhaba bende bugun kan verdim ve hcg 30 cikti 3+5 hafta dusuk mu sizce sizce
canım herkeste farklı oluyor yumurtlama günün önemli kac hafta kac gunluk olusundan ziyade. benım 3+1 de 58 di . sanırım erken yumurtladım. önemli olan 2 gün aralıklarla kendisini en az ikiye katlaması. 2 gün sonra aynı saatte aynı yere bir daha ölçtür 60 ın üzerindeyse sorun yok demek canım.Kizlar merhaba bende bugun kan verdim ve hcg 30 cikti 3+5 hafta dusuk mu sizce sizce
senin ilk gebeliğin mi? ne zaman kan vereceksin?Walla bilmiyorumki canım ben henüz kan vermedim bugün akşama doğru evde test yapıp öğrendim bilen arkadaşlar yorum yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?