2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Walla bilmiyorumki canım ben henüz kan vermedim bugün akşama doğru evde test yapıp öğrendim bilen arkadaşlar yorum yaparlar
Canım senin test koyu çizgili mi çıktı. Ben de kan vermedim iki gün önce silik çizgi çıktı bugün yaptım idrar testi yine silik. Beta artsa çizgi koyulaşmaz mı. Allahım inşallah hayırlı sağlıklı tutunur şuan bebeklerimiz

Koyu çıktı evet canım ama tabi tedirginim yinede artıyormu yada artış nasıl diye Allah korktuklarımızla karşılaştırmasın

Koyu çıktı evet canım ama tabi tedirginim yinede artıyormu yada artış nasıl diye Allah korktuklarımızla karşılaştırmasın

Kızlar dört gün önce 218 olan değerim bgün 2225 çıktı bnm değer hep üç katından fazla artıyor

Kızlar dört gün önce 218 olan değerim bgün 2225 çıktı bnm değer hep üç katından fazla artıyor

Dün bana doktorum benim artışımda bana fazla gelince normal dedi ya
En az iki katı istiyoruz çok yüksek bir artış olmadıkça sorun yok dedi
İlk haftalar daha hızlınartarmış
Sonraki haftalarda artış oranı düşermiş
Merak etme

Kızlar dün doktorum progesteronuna bakalım diye tahlil verdirmişti
Sonucu az önce söyledi
25 çıkmış gayet iyi değil
Sizlerden bu tahlili yaptıranınız var mı

Kızlar dün doktorum progesteronuna bakalım diye tahlil verdirmişti
Sonucu az önce söyledi
25 çıkmış gayet iyi değil
Sizlerden bu tahlili yaptıranınız var mı
benden istemedi tatlım, cnm ya şimdi dikkat ettim de benim değer dört gün önce 125 ti bugün 1311 çıktı 3 kat gibi artmış ama doktor olmayınca gösteremedim senin doktor normal demiişti değil mi ?

Mayıs annişleri nasılsınız benim yeğenim bugün bi falcıya fal baktırdı falında ben çıkmışım. Çok korktuğumu evhamlı olduğumu kendimi kastığımı eşiminde çok korktuğunu söylemiş falcı. Tanımadığı halde bilmiş :) ama korkmamam gerektiğini Sağlıkla bebeğimin dünyaya geleceğini söylemiş. Bi nebzede olsa içim rahatladı. Tabiiki fala inanmıyorum ama falsızda kalmıyorum :) :)

Arkadaşlar ben ağustosun 1 önde adet olmuştum. Bugün test yine biraz daha koyuladmakla beraber hala çok koyu değil.acabaadet günüm geçmediği icinmi

Arkadaşlar ben ağustosun 1 önde adet olmuştum. Bugün test yine biraz daha koyuladmakla beraber hala çok koyu değil.acabaadet günüm geçmediği icinmi
Evet cnm henüz yüksek değerde değildir. Önemli olan kan elbette.

Merhaba arkadaşlar. Sat 1 ağustostu 25 günde bir adet olurdum. Olmadım27 si çizg çizgiyi gördüm bugün de 421 çıktı beta normal mi nedir ne değildir bilmiyorum doktora gitmedim çok yoğunlar devlet tatil die.. rv alamadım ben de meraktan parayla baktırdım bi lab.da betaya... malum bayram yola çıkmalı mı bilemedimara ara belim ağrıyor . Meme uçları ısırılıyor gibi oluyor bazen.. ateşim var gibiymiş eşime göre ama ben üşüyorum..hayırlısı hakkımızda

Kızlar bide evde folbiol var folik asit olarak kullansam mı kullanmasam mı bilemedim ..bayramdan sonra doktora gidebilcem büyük ihtimal

Hadi hayırlı olsun cnm hızla gelişecek bu değer, 48 saatte iki kat artış gösteriyor hatta üç bile olabiliyor. Cnm sen bir kez daha yaptir haftaya kadar artışına bak. Artık bayramdan sonra görürsün bebişi.

Kızlar bide evde folbiol var folik asit olarak kullansam mı kullanmasam mı bilemedim ..bayramdan sonra doktora gidebilcem büyük ihtimal
Ben de folidays kullanıyorum cnm ben de senin gibiyim devam ediyorum içmeye ben ebeye aradım sordum test yapmıştı onlar, folik asitin normal seviyede kullan yada kullanma sen bilirsin dedi. Ama önemli folik asit bebişin gelişimi için zararı olmaz devam et sonra doktor değiştirirse bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…