Canım baktırdın mı kanda. Özele mi gittinMerhabalar kızlar bende dün akşam öğrendim idarar testiyle silik çizgi çıktı sonra bu sabah kalkınca tekrarladım yine ikinci çizgi çıktı bugün adet olmam gerekiyor bekliyorum bakayım adet olacak mıyım pazartesi doktora gidip kanda da baktıracam nasıl bir mutlulukmuş eğer hamileysem Mayıs'ta doğacak bebişim
Özelde mi yaptırdın canımKızlar sat 29 temmuzdu. Beta Hcg dün 125 çıkmıştı bugün 211 çıktı doktorum gayet normal bayramdan sonra gel keseyi de görürüz inşallah kalp atışını da duyarız dedi. Ay o kadar nasıl beklicem ben arada bir kez daha test yaptırayım mı dedim gerek yok dedi doktor ama ben yaptırabilirim galiba
Valla ben pazar günü gittim resmi tatilde kan testi yapılmıyor dedi canım. Hayret. Devlet hastanesi idi.Yani en başından beri o doktor takip etmiyordu acil doktoru ve devlet hastanesi olduğundan fazla konuşmadan gebesin dikkat et kendine kadın dopumcuya görün diyerek uğurladı. Anormal mi değerim
Kuzum kadın dogumcuyu nerden buldun tatilde değiller mi. Geçmiş olsun cok. Dikiş atılırken felan iyi dayandınGunde 2 kat artis olmali diye bliodum oyle hesaplayinca az gibi geldi ama ii mi diyosunuz? Yarin kadin dogumcu kese filan goremez degil mi? Tetanoz ol diyecek mi bakalim. Olmazsam allah korusun daha buyuk bi risk alms olmayayim. Valla cok kararsz ve mutsuzum ya...
Kuzum kadın dogumcuyu nerden buldun tatilde değiller mi. Geçmiş olsun cok. Dikiş atılırken felan iyi dayandın
Evet cnm 16 lira gibi birşey zaten ne yapalım bebisler tatile denk geldiÖzelde mi yaptırdın canım
Korkma canim normaldir adet gunu tum adet belirtilerini yasamistim bende diger gebeliklerimdeAy mayıs annelerim ve adaylarım. Bu geceden itibaren adet günüm normalde. Adet sancısı tarzı ağrım başladı. Ödim ağzımda geziyorum şuan yaaa
Tesekkurler canim cevap icin daha once iki kaybim oldugu icin cok stresliyim galiba.insallah bende bu topikte sizlerle devam edebilirimcanım herkeste farklı oluyor yumurtlama günün önemli kac hafta kac gunluk olusundan ziyade. benım 3+1 de 58 di . sanırım erken yumurtladım. önemli olan 2 gün aralıklarla kendisini en az ikiye katlaması. 2 gün sonra aynı saatte aynı yere bir daha ölçtür 60 ın üzerindeyse sorun yok demek canım.
Valla kuzum şubattahamilr olduğumu öğrendim nisanda kontrolümde 5 gün önce ölmüş dedi acil kürtaj dedi 2. 3 dpktor gezdim hiçbiri kesin bir şey demiyor. Kürtaj oldum patolojiye gönderildi kanserli r hücremidir diye teiz çıktı. Doktorum ölmesiyle ilişkin ihtimallerden bahsetti. Kromozomal anomalisi kan pıhtılaşması işte genetik sebepler veya hiçbir şey. 2. De olursa araştırıyolarmış. Genelde 2.de olmuyo olursa araştırırız dedi bana.endişeni anlıyorum canım. ben bu kez sağlıkla kucagına alacagına inanıyorum..önceki düşüklerin sebebi belli mi ne kadarlıkken düştüler?
Valla kuzum şubattahamilr olduğumu öğrendim nisanda kontrolümde 5 gün önce ölmüş dedi acil kürtaj dedi 2. 3 dpktor gezdim hiçbiri kesin bir şey demiyor. Kürtaj oldum patolojiye gönderildi kanserli r hücremidir diye teiz çıktı. Doktorum ölmesiyle ilişkin ihtimallerden bahsetti. Kromozomal anomalisi kan pıhtılaşması işte genetik sebepler veya hiçbir şey. 2. De olursa araştırıyolarmış. Genelde 2.de olmuyo olursa araştırırız dedi bana.
Icini ferah tut ii dusun ii olsun. Ins olmazsib hamileligin saglikli ilerlerAy mayıs annelerim ve adaylarım. Bu geceden itibaren adet günüm normalde. Adet sancısı tarzı ağrım başladı. Ödim ağzımda geziyorum şuan yaaa
cok gecmıs olsun canım benımAyagimi bir sey yardi denizde cnm ne oldugunu goremedim. Doktor mutlaks olman lazım bebeğe zarari yok dedi. Ama netten baktigim kadarıyla hamilelere ilk 3 aydan sonra onerildigi yaziyor...ins bir sey olmaz
bana smdılık folık asıt verdı kuzum bnde baska bırsey kullanmıyormarkadaslar folik asit dışında kullandığınız bir vitamin varmı benim kan vermek için gittiğim doktorun ağzını bıçak açmıyordu :)
kızlar sızlerınde arasıra sol kasıklarınzda batma tarzı veya sancı tarzı bır durum oluyormu normalmı sızce
aynen canm bnmde solda oluyor genelde hayırlı olsun buarada:)ben de oluyor eğildiğimde yorulduğumda yüzüstü yattığımda ters hareket yaptığımda solda oluyor arada çok nadir sağda da oluyor.
aynen canm bnmde solda oluyor genelde hayırlı olsun buarada:)
ayrıca gecelerı cok uyanıyrm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?