2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canım baktırdın mı kanda. Özele mi gittin

Özelde mi yaptırdın canım

arkadaslar folik asit dışında kullandığınız bir vitamin varmı benim kan vermek için gittiğim doktorun ağzını bıçak açmıyordu :)

Yani en başından beri o doktor takip etmiyordu acil doktoru ve devlet hastanesi olduğundan fazla konuşmadan gebesin dikkat et kendine kadın dopumcuya görün diyerek uğurladı. Anormal mi değerim
Valla ben pazar günü gittim resmi tatilde kan testi yapılmıyor dedi canım. Hayret. Devlet hastanesi idi.

Kuzum kadın dogumcuyu nerden buldun tatilde değiller mi. Geçmiş olsun cok. Dikiş atılırken felan iyi dayandın

Kuzum kadın dogumcuyu nerden buldun tatilde değiller mi. Geçmiş olsun cok. Dikiş atılırken felan iyi dayandın

Nasil dayandim bir ben bilirim...valla Kusadasi nda ozel bi hastenede gttm kadin dogumcuya cnm. Cok ii bir doktormus nette araştırdım. Bayagi da hastasi vardı randevusuz gttim ama gorebildm neyse ki

Ay mayıs annelerim ve adaylarım. Bu geceden itibaren adet günüm normalde. Adet sancısı tarzı ağrım başladı. Ödim ağzımda geziyorum şuan yaaa

Tesekkurler canim cevap icin daha once iki kaybim oldugu icin cok stresliyim galiba.insallah bende bu topikte sizlerle devam edebilirim

endişeni anlıyorum canım. ben bu kez sağlıkla kucagına alacagına inanıyorum..önceki düşüklerin sebebi belli mi ne kadarlıkken düştüler?

endişeni anlıyorum canım. ben bu kez sağlıkla kucagına alacagına inanıyorum..önceki düşüklerin sebebi belli mi ne kadarlıkken düştüler?
Valla kuzum şubattahamilr olduğumu öğrendim nisanda kontrolümde 5 gün önce ölmüş dedi acil kürtaj dedi 2. 3 dpktor gezdim hiçbiri kesin bir şey demiyor. Kürtaj oldum patolojiye gönderildi kanserli r hücremidir diye teiz çıktı. Doktorum ölmesiyle ilişkin ihtimallerden bahsetti. Kromozomal anomalisi kan pıhtılaşması işte genetik sebepler veya hiçbir şey. 2. De olursa araştırıyolarmış. Genelde 2.de olmuyo olursa araştırırız dedi bana.

korkma o öyle düştü diye bu da düşecek değil kötüyü düşünme iyiyidüşün ki iyi olsun Allahın izniyle kucağına alırsın inşallah bebişini

kızlar sızlerınde arasıra sol kasıklarınzda batma tarzı veya sancı tarzı bır durum oluyormu normalmı sızce

kızlar sızlerınde arasıra sol kasıklarınzda batma tarzı veya sancı tarzı bır durum oluyormu normalmı sızce

ben de oluyor eğildiğimde yorulduğumda yüzüstü yattığımda ters hareket yaptığımda solda oluyor arada çok nadir sağda da oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…