2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil?? Rahatsizlanan arkadaslarima gecmis olsun
Cinsiyet ogrenenlere hayirli olsun
ban yiyen arkadaslara da afiyet olsun diyip koseme cekileyim (bana da afiyet olsun 2 gun ban yedim sonucta)
Cinsiyet ogrenemeyenler olarak kac kisi kaldik surda

Hoşgeldin canimm, ben öğrenemedim eğer ortadan ikiye catlamazsam pazartesi gitcem başka bi doktora, doktorum firar etmiş de

Bu hafta da değil benim randevum...taaa obür hafta gidicem ögrenirsem o zamana artık...niye oluyor ban man

Bu hafta da değil benim randevum...taaa obür hafta gidicem ögrenirsem o zamana artık...niye oluyor ban man
WhatsApp grubu kurdukları için sanırım onlar cezalandı kuzum, bi kere ben de çok sinirlenmiştim kadının birine hakaret etmiştim o zaman bir gün engellenmiştim ama haketmişti

WhatsApp grubu kurdukları için sanırım onlar cezalandı kuzum, bi kere ben de çok sinirlenmiştim kadının birine hakaret etmiştim o zaman bir gün engellenmiştim ama haketmişti
Anladım canım...ben de merak ettim niye ceza alınıyor diye

Kizlar banada doktor 16-17 haftann arasinda gel 4 lu testini yapalim dedi devletteki doktor istemiyorum deyince kabul ediyolar mi ediyolarsa ultrasonda da mi bakmiyolar

Yok ben vatsaptan degil kuzu.. hadsiz kadinin tekine dogrulari soyleyince baya atarlandi konuyu anneligime kadar getirince tabi....

A aaa nereye gitmisss doktorun simdi baskasina mi gideceksnn
Haber vermeden hastaneyi terketmiş benim doktorumdan da bu beklenirdi. Devamlı gittiğim hastaneye başka bi doktor gelecekmiş oraya devam edicem ama daha gelmemiş. O yüzden başka bi hastaneden randevu aldım p.tesi gitcem bakalım, bebis napiyo merak ediyorum 20 gün oldu görmeyeli. Bi de artık yarın 16.haftaya giriyoruz cinsiyeti söyler belki de

Merhaba kızlar
Vakit geçmek bilmiyor benim için
Amniyo yaptıralı bugün 10 gün oldu
Artık bu bekleyiş bitsin istiyorum
P.ertesi arayacağım sonuç için
Doktorum amniyo sonrası cinsiyet için de baktığında erkek dedi ama bir sonraki gelişinde netleştiririz dedi
Her şey belirsiz

Ya bu arada kizlar sabah uyandım gaz ağrısı gibi bi ağrı vardı yataktan zor kalktım. Biraz afedersiniz gaz saldım ortama ama ağrı hala geçmedi. Hareketsiz olunca birşey yok, mesela bacaklarımı karnima çekince bi ağrı oluyo ne olduğunu anlayamıyorum.sizce gaz mi bu çünkü artık gaz da çıkmıyor ya

Canım benim Allah izin verirse temiz çıkacak bak, zaman geçiyor inşallah güzel haberler alıcaz senden. Asma yüzünü, bebisini de üzme

Yaşadıklarının hepsi normal canım
Rahim büyüyor,damarlar geriliyor
İç organlarımız bile yer değiştirecek bebek yer açıyor kendine
Hızlı yürüdüğümde
Biraz dinlenmeden iş yaparsam
Hemen rahatsız oluyor insan
Böyle otur olmuyor öyle otur olmuyor
Yatış pozisyonları v.s zor zor
Allah kolaylık versin tüm hamişlere

Kiz resmen randevu tarihlerimiz hep ayni senle bende 20 gun once gittim cumaydi sanrm ve pazartesi gidicem cinsiyet icin cok heycanliyim :))
Insallah gosterirler bebisler bakalim pipi mi kuku mu ahahah
20 gun once gittigimde dr cihazi koyar koymaz karnima totoyu dondu gostermedi
Aramizda bi hafta olcak bende 15 e gircem

Yok ben vatsaptan degil kuzu.. hadsiz kadinin tekine dogrulari soyleyince baya atarlandi konuyu anneligime kadar getirince tabi....
Ayyy benim gibi dayanamadın dimi sen de :) bazı insanlar sabır zorluyor gerçekten canım, uymamak lazım ama insan dayanamıyor

Gaz bende de fena bi de kötü kokuyor ki sorma, kendimden utanıyorum bazen Rezene Çayı iyi geliyor gaz sıkışmasına dene istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…