Hoşgeldin canimm, ben öğrenemedim eğer ortadan ikiye catlamazsam pazartesi gitcem başka bi doktora, doktorum firar etmiş deSelam kizlar nasilsiniz bebisler nasil?? Rahatsizlanan arkadaslarima gecmis olsun
Cinsiyet ogrenenlere hayirli olsun
ban yiyen arkadaslara da afiyet olsun diyip koseme cekileyim(bana da afiyet olsun 2 gun ban yedim sonucta)
Cinsiyet ogrenemeyenler olarak kac kisi kaldik surda
Bu hafta da değil benim randevum...taaa obür hafta gidicem ögrenirsem o zamana artık...niye oluyor ban manSelam kizlar nasilsiniz bebisler nasil?? Rahatsizlanan arkadaslarima gecmis olsun
Cinsiyet ogrenenlere hayirli olsun
ban yiyen arkadaslara da afiyet olsun diyip koseme cekileyim(bana da afiyet olsun 2 gun ban yedim sonucta)
Cinsiyet ogrenemeyenler olarak kac kisi kaldik surda
Kendimden fikir yürütecektim, bilmem kiyok cnm daha belli olmadı malesef bakalım cinsiyetle ilgisi var mı
WhatsApp grubu kurdukları için sanırım onlar cezalandı kuzum, bi kere ben de çok sinirlenmiştim kadının birine hakaret etmiştimBu hafta da değil benim randevum...taaa obür hafta gidicem ögrenirsem o zamana artık...niye oluyor ban man
Anladım canım...ben de merak ettim niye ceza alınıyor diyeWhatsApp grubu kurdukları için sanırım onlar cezalandı kuzum, bi kere ben de çok sinirlenmiştim kadının birine hakaret etmiştimo zaman bir gün engellenmiştim ama haketmişti
Site kurallarini ihlal edince bi nevi uzaklastrma aliyosnBu hafta da değil benim randevum...taaa obür hafta gidicem ögrenirsem o zamana artık...niye oluyor ban man
Yok ben vatsaptan degil kuzu.. hadsiz kadinin tekine dogrulari soyleyince baya atarlandi konuyu anneligime kadar getirince tabi....WhatsApp grubu kurdukları için sanırım onlar cezalandı kuzum, bi kere ben de çok sinirlenmiştim kadının birine hakaret etmiştimo zaman bir gün engellenmiştim ama haketmişti
A aaa nereye gitmisss doktorun simdi baskasina mi gideceksnnHoşgeldin canimm, ben öğrenemedim eğer ortadan ikiye catlamazsam pazartesi gitcem başka bi doktora, doktorum firar etmiş de
Haber vermeden hastaneyi terketmişA aaa nereye gitmisss doktorun simdi baskasina mi gideceksnn
Canım benim Allah izin verirse temiz çıkacak bak, zaman geçiyor inşallah güzel haberler alıcaz senden. Asma yüzünü, bebisini de üzmeMerhaba kızlar
Vakit geçmek bilmiyor benim için
Amniyo yaptıralı bugün 10 gün oldu
Artık bu bekleyiş bitsin istiyorum
P.ertesi arayacağım sonuç için
Doktorum amniyo sonrası cinsiyet için de baktığında erkek dedi ama bir sonraki gelişinde netleştiririz dedi
Her şey belirsiz
Canım benim Allah izin verirse temiz çıkacak bak, zaman geçiyor inşallah güzel haberler alıcaz senden. Asma yüzünü, bebisini de üzme
Ya bu arada kizlar sabah uyandım gaz ağrısı gibi bi ağrı vardı yataktan zor kalktım. Biraz afedersiniz gaz saldım ortamaama ağrı hala geçmedi. Hareketsiz olunca birşey yok, mesela bacaklarımı karnima çekince bi ağrı oluyo ne olduğunu anlayamıyorum.sizce gaz mi bu çünkü artık gaz da çıkmıyor ya
Kiz resmen randevu tarihlerimiz hep ayni senle bende 20 gun once gittim cumaydi sanrm ve pazartesi gidicem cinsiyet icin cok heycanliyim :))Haber vermeden hastaneyi terketmişbenim doktorumdan da bu beklenirdi. Devamlı gittiğim hastaneye başka bi doktor gelecekmiş oraya devam edicem ama daha gelmemiş. O yüzden başka bi hastaneden randevu aldım p.tesi gitcem bakalım, bebis napiyo merak ediyorum 20 gün oldu görmeyeli. Bi de artık yarın 16.haftaya giriyoruz cinsiyeti söyler belki de
Ayyy benim gibi dayanamadın dimi sen de :) bazı insanlar sabır zorluyor gerçekten canım, uymamak lazım ama insan dayanamıyorYok ben vatsaptan degil kuzu.. hadsiz kadinin tekine dogrulari soyleyince baya atarlandi konuyu anneligime kadar getirince tabi....
Gaz bende de fenaYa bu arada kizlar sabah uyandım gaz ağrısı gibi bi ağrı vardı yataktan zor kalktım. Biraz afedersiniz gaz saldım ortamaama ağrı hala geçmedi. Hareketsiz olunca birşey yok, mesela bacaklarımı karnima çekince bi ağrı oluyo ne olduğunu anlayamıyorum.sizce gaz mi bu çünkü artık gaz da çıkmıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?