Eğer doktor gönlüme bırakırsa 3lü 4lü tarama şeker yüklemesi yaptırmıycam ama ayrıntılı ultrasonu seviyorum renkli fotograf veriyorlar oğlum doğduğunda aynı o fotograftaki gibiydiKizlar ayrintili ultrasona girmeyi dusunuyor musunuz fikriniz nedir ben pek gerek duymuyorum ama size de danismak istedim gerekli mi sizce
Ben de kesin giricem, arkadaşımın bebeğinin ayakları içe dönükmüş ayrıntılıda belli olmuş, doktoru doğumu ben yapamam hastanede bebek ortopedisti olmalı demiş, Doğum için Hacettepeye gelecekler, çünkü doğar doğmaz alçıya alınması gerekiyormuş, ayrıntılı olmasaydı zaman kaybetmiş olurdu. Bence gerekliKizlar ayrintili ultrasona girmeyi dusunuyor musunuz fikriniz nedir ben pek gerek duymuyorum ama size de danismak istedim gerekli mi sizce
İkili sonuçları iyiyse üçlü ve dörtlüyü yapmıyorlar genelde kuzum, benimki yapmayız üçlü ya da dörtlü sesi. Şeker yüklemesini ben de istemiyorum yapmayız falan dedim, yapıcaz dedi gözlerini pörtletipEğer doktor gönlüme bırakırsa 3lü 4lü tarama şeker yüklemesi yaptırmıycam ama ayrıntılı ultrasonu seviyorum renkli fotograf veriyorlar oğlum doğduğunda aynı o fotograftaki gibiydi
Sağol canım hepimize nasip olur inşallah kucağımuza almakCanım gözün aydın, sağ Salim kucağına al inşallah
Evet kizlar dogru hic bu acidan bakmamistimBen de kesin giricem, arkadaşımın bebeğinin ayakları içe dönükmüş ayrıntılıda belli olmuş, doktoru doğumu ben yapamam hastanede bebek ortopedisti olmalı demiş, Doğum için Hacettepeye gelecekler, çünkü doğar doğmaz alçıya alınması gerekiyormuş, ayrıntılı olmasaydı zaman kaybetmiş olurdu. Bence gerekli
Ayakta kalınca mi oluyor anlamadim ama iki üç gündür yataktan zor kalkıyorum belimden dolayı ve benimde aşırı gazım var malesef kiarkadaşlar ayakta biraz fazla kalınca belinizde ağrı oluyor mu ? bir de sabahtan akşama kadar gazman gibi oluyorum ben sizler nasılsınız ?
evet ayakta kalınca oluyor geneldeAyakta kalınca mi oluyor anlamadim ama iki üç gündür yataktan zor kalkıyorum belimden dolayı ve benimde aşırı gazım var malesef ki
Günlerimiz aynıymış seninle belli oldumu cinziyetinizevet ayakta kalınca oluyor genelde
evet, 12+5 te erkek olduğunu söyledi doktor.Günlerimiz aynıymış seninle belli oldumu cinziyetiniz
Ayy pazartesi bende öğrenirim inşallah devletteki doktor daha erken dedi söylemedi saolsun.evet, 12+5 te erkek olduğunu söyledi doktor.
inşallah öğrenirsin, cinsiyeti öğrenince ne diye seveceğin belli oluyorAyy pazartesi bende öğrenirim inşallah devletteki doktor daha erken dedi söylemedi saolsun.
Aynen öyle cnm.isim.dusunuruz hazırlık fln yaparız böyle bilinmezlik zor eskiler nasıl dayanmış 9 ayinşallah öğrenirsin, cinsiyeti öğrenince ne diye seveceğin belli oluyor
Hiç pörtletmese iyi olur uyuyan şekeri ne uyandırcaz zaten tatlı hamurişi yiyemiyorum ben hamilelikte...şekerin sınırı 60-100 ise benimki 61 çikıyor...ne gerek var yani 2 ayda 2 kere tekrarladım bence sorun yokİkili sonuçları iyiyse üçlü ve dörtlüyü yapmıyorlar genelde kuzum, benimki yapmayız üçlü ya da dörtlü sesi. Şeker yüklemesini ben de istemiyorum yapmayız falan dedim, yapıcaz dedi gözlerini pörtletip
Inşallah canim hayırlısı olsun. Ben oğlumda 13 haftada görmüştük 16 haftada tam kesindi bakalım bu sefer ne olacak geçen hafta doktor çok vurdu vurdu kımıldamadı bile çok uslu nazli dedi doktor :)14 haftada ben oğlumun pipisini görmüştüm hatta doktora bile söylemiştim ama bu hafta çok benzer iki hafta sonra konuşalım demişti, iki hafta sonra da kesinleşti erkek olduğu, ben demiştim dedim doktora, güldü ben de görmüştüm ama biraz beklemek istemiştim dedi. İnşallah seninki de belli olur
Bende kesinlikle girmelisin daha net herşey belli oluyo oğlumda resimleri var renkli gerçi pek benzemiyor ama yinede hem anısı oluyor hemde sağlıklı mi bi kez daha görüp için rahat ediyor yaptır canim pişman olmazsın.Kizlar ayrintili ultrasona girmeyi dusunuyor musunuz fikriniz nedir ben pek gerek duymuyorum ama size de danismak istedim gerekli mi sizce
O ultrasonu hiç unutamıyorum ve asla unutamam, 5buçuk yaşında oldu, şimdi bile oğlum uyurken aynı suratBende kesinlikle girmelisin daha net herşey belli oluyo oğlumda resimleri var renkli gerçi pek benzemiyor ama yinede hem anısı oluyor hemde sağlıklı mi bi kez daha görüp için rahat ediyor yaptır canim pişman olmazsın.
Kacinci haftada giriliyor acaba evet girmek her acidan iyi olacak sanirim en onemlisi de sagligi konusunda bilgimiz olucakBende kesinlikle girmelisin daha net herşey belli oluyo oğlumda resimleri var renkli gerçi pek benzemiyor ama yinede hem anısı oluyor hemde sağlıklı mi bi kez daha görüp için rahat ediyor yaptır canim pişman olmazsın.
yok cnm daha belli olmadı malesef bakalım cinsiyetle ilgisi var mı30 tane falan yiyorum sabahları, benim bebek erkek :) senin belli mi cinsiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?