2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kizlar ayrintili ultrasona girmeyi dusunuyor musunuz fikriniz nedir ben pek gerek duymuyorum ama size de danismak istedim gerekli mi sizce
Eğer doktor gönlüme bırakırsa 3lü 4lü tarama şeker yüklemesi yaptırmıycam ama ayrıntılı ultrasonu seviyorum renkli fotograf veriyorlar oğlum doğduğunda aynı o fotograftaki gibiydi

Kizlar ayrintili ultrasona girmeyi dusunuyor musunuz fikriniz nedir ben pek gerek duymuyorum ama size de danismak istedim gerekli mi sizce
Ben de kesin giricem, arkadaşımın bebeğinin ayakları içe dönükmüş ayrıntılıda belli olmuş, doktoru doğumu ben yapamam hastanede bebek ortopedisti olmalı demiş, Doğum için Hacettepeye gelecekler, çünkü doğar doğmaz alçıya alınması gerekiyormuş, ayrıntılı olmasaydı zaman kaybetmiş olurdu. Bence gerekli

Eğer doktor gönlüme bırakırsa 3lü 4lü tarama şeker yüklemesi yaptırmıycam ama ayrıntılı ultrasonu seviyorum renkli fotograf veriyorlar oğlum doğduğunda aynı o fotograftaki gibiydi
İkili sonuçları iyiyse üçlü ve dörtlüyü yapmıyorlar genelde kuzum, benimki yapmayız üçlü ya da dörtlü sesi. Şeker yüklemesini ben de istemiyorum yapmayız falan dedim, yapıcaz dedi gözlerini pörtletip

Evet kizlar dogru hic bu acidan bakmamistim

arkadaşlar ayakta biraz fazla kalınca belinizde ağrı oluyor mu ? bir de sabahtan akşama kadar gazman gibi oluyorum ben sizler nasılsınız ?

arkadaşlar ayakta biraz fazla kalınca belinizde ağrı oluyor mu ? bir de sabahtan akşama kadar gazman gibi oluyorum ben sizler nasılsınız ?
Ayakta kalınca mi oluyor anlamadim ama iki üç gündür yataktan zor kalkıyorum belimden dolayı ve benimde aşırı gazım var malesef ki

Hiç pörtletmese iyi olur uyuyan şekeri ne uyandırcaz zaten tatlı hamurişi yiyemiyorum ben hamilelikte...şekerin sınırı 60-100 ise benimki 61 çikıyor...ne gerek var yani 2 ayda 2 kere tekrarladım bence sorun yok

Inşallah canim hayırlısı olsun. Ben oğlumda 13 haftada görmüştük 16 haftada tam kesindi bakalım bu sefer ne olacak geçen hafta doktor çok vurdu vurdu kımıldamadı bile çok uslu nazli dedi doktor :)

Bende kesinlikle girmelisin daha net herşey belli oluyo oğlumda resimleri var renkli gerçi pek benzemiyor ama yinede hem anısı oluyor hemde sağlıklı mi bi kez daha görüp için rahat ediyor yaptır canim pişman olmazsın.

O ultrasonu hiç unutamıyorum ve asla unutamam, 5buçuk yaşında oldu, şimdi bile oğlum uyurken aynı surat

Kacinci haftada giriliyor acaba evet girmek her acidan iyi olacak sanirim en onemlisi de sagligi konusunda bilgimiz olucak

Ayrıntılı usg kaçıncı haftada ve kendi doktorumuz mu yapıyor yoksa yönlendiriyor mu benim doktor ikili testi kendi yaptı yar.doc. o nedenle soruyorum bende hem merak ediyorum bebisi hem de hatıra kalsın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…