- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
oooo süper valla, bir sefer Manisa dan gelmişti bizeNormalde yemem kuzum, üç haftadır böyle, allahtan Aydınlıyız zeytin sıkıntımız yok
benimde çok tuhafım yatana kadar gün içinde ayaklarım ısınmaz ne yaparsam yapayım, ısınınınca da özellikleBacağımi oynatmadan duramadim bütün gece zor zanaat su hamilelik
Zeytin severlerden biride benim yeşil zeytin alıp kendim kurasim var zeytinimioooo süper valla, bir sefer Manisa dan gelmişti bize
çizik zeytini çok severim , ama oradan gelen gibi bir daha bulamadım
tadı çok güzeldi hem iri hemde lokum gibiydi, hani böyle kahverengili oluyor ya ondan
buralardan aldıklarımız deri gibi yapışık tadı bile yok,
akşama çizik zeytin alayım nerden aklıma geldi
valla ne güzel yapabiliyor san, ben karamürsel e gittiğim zamanlarda alıp geliyorum, oralarda da kendi yapıp satanlar var, bu istanbul da zor iyi bir zeytin bulmak, yada ben bulamıyorumZeytin severlerden biride benim yeşil zeytin alıp kendim kurasim var zeytinimi
Çanakkale'den gelirken getirdim bende halam kurmuş saolsun bı şaşal verdi banada ama denemek istiyorumvalla ne güzel yapabiliyor san, ben karamürsel e gittiğim zamanlarda alıp geliyorum, oralarda da kendi yapıp satanlar var, bu istanbul da zor iyi bir zeytin bulmak, yada ben bulamıyorum
Aynen ben de o durumdayım canım.yeni doktor gelmiş önümüzdeki hafta gidecegim bakalım sevecek miyim bilmiyorum ben de.Doktorum hastaneden ayrıldı ve paket satın almıştımPeşinden gitsem mi başka bi doktorla mı devam etsem. Şansıma ne desem peki, bilemedim
Aynı doktora mı gidiyoruz acaba:) Korhan hoca benim doktorum.Aynen ben de o durumdayım canım.yeni doktor gelmiş önümüzdeki hafta gidecegim bakalım sevecek miyim bilmiyorum ben de.
Yok canım benimki kadınAynı doktora mı gidiyoruz acaba:) Korhan hoca benim doktorum.
Yaaaaa masallah minik kuzuyaa teyzesi yesin onu allahimmmEki Görüntüle 2068583 Kızlar bnm minnoşuma bakın hele dün doktora gittim . Kuzum annesine cinsiyet göstermek için kocaman açmış bacaklarınıKumsalım geliyor
Hey maşallah yavruya darısı başımıza artıkEki Görüntüle 2068583 Kızlar bnm minnoşuma bakın hele dün doktora gittim . Kuzum annesine cinsiyet göstermek için kocaman açmış bacaklarınıKumsalım geliyor
İnşallah gönlünüzden ne geçerse o olur . Ben hep kızım olsun istiyodum çevremdeki herkes erkek diye tutturmuştu . Beklemek çok zor gerçekten bi de bnm doktor gripti hasta almıyodu yalvardım yakardım resmen baksın diyeYaaaaa masallah minik kuzuyaa teyzesi yesin onu allahimmmne olur ben de öğreneyim heveslendiriyorsunuz valla
Bencede gerekli ayrıntılı ultrason ben kesinlikle yaptırıcamKizlar ayrintili ultrasona girmeyi dusunuyor musunuz fikriniz nedir ben pek gerek duymuyorum ama size de danismak istedim gerekli mi sizce
Bize de 11.haftada erkek gibi dedi doktor ama sonradan valla hiç bilemicem değişebilir dedi, sonra popoyu döndü. Herkes kesin erkek deyip duruyor benim de gönlümden geçen kız ama hayırlısı olsunİnşallah gönlünüzden ne geçerse o olur . Ben hep kızım olsun istiyodum çevremdeki herkes erkek diye tutturmuştu . Beklemek çok zor gerçekten bi de bnm doktor gripti hasta almıyodu yalvardım yakardım resmen baksın diye
Ahh canım hakkını helal et, ben aklına getirdimoooo süper valla, bir sefer Manisa dan gelmişti bize
çizik zeytini çok severim , ama oradan gelen gibi bir daha bulamadım
tadı çok güzeldi hem iri hemde lokum gibiydi, hani böyle kahverengili oluyor ya ondan
buralardan aldıklarımız deri gibi yapışık tadı bile yok,
akşama çizik zeytin alayım nerden aklıma geldi
Kötü olmuş, Paketi iade ediyorlar mı? Etmiyorlarsa ordan kafana yatan bi doktoru dene bakalımDoktorum hastaneden ayrıldı ve paket satın almıştımPeşinden gitsem mi başka bi doktorla mı devam etsem. Şansıma ne desem peki, bilemedim
Canım gözün aydın, sağ Salim kucağına al inşallahİnşallah gönlünüzden ne geçerse o olur . Ben hep kızım olsun istiyodum çevremdeki herkes erkek diye tutturmuştu . Beklemek çok zor gerçekten bi de bnm doktor gripti hasta almıyodu yalvardım yakardım resmen baksın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?