Benimde randevum pazartesi 14:00 inşallah bizim ayrintilimizda çok iyi geçer bir sıkıntı yoktur inşallahKızçeler gittiğim doktor inanılmaz iyi bi doktormus resmen daha yeni anladım hamile olduğumuperinatolog doçentmiş. Ayrintilimizi olduk Allah'ım çocuk aynı ben maşallah hiç bi sorun yok, kuzum uyuyodu mışıl mışıl. 25 cm olmus sipacik. Darısı detaylı ultrasonu bekleyen arkadaslara inşallah
Ne mutlu sana guzelim zamanla siddetlenecek bu kipirtilar :)Canım bu sabah ben de alarmla uyandım ama bi 10 dakika daha uyuyayim dedim, bizim sipa kıpır kıpır uyutmadıben daha ilk defa hissediyorum öyle saskinim ki
Ayy benim de salı...sürekli bişey bekliyoruz hamilelik sabır işi...hayırlisıyla sağlıkla gelsin kuzular inşallahBenimde randevum pazartesi 14:00 inşallah bizim ayrintilimizda çok iyi geçer bir sıkıntı yoktur inşallah
Biran önce Mayıs gelse mis gibi koklasak kuzularimizi ancak o zaman rahat edicez heralde :)Ayy benim de salı...sürekli bişey bekliyoruz hamilelik sabır işi...hayırlisıyla sağlıkla gelsin kuzular inşallah
Hadi hayırlısı canım tadını çıkar bebişi görmenin ya yarım saat bakiyolar ama öyle güzel kiBenimde randevum pazartesi 14:00 inşallah bizim ayrintilimizda çok iyi geçer bir sıkıntı yoktur inşallah
Ayy yarım saat sırt üstü nasıl yatıcam.bakalim yatmak bişey değilde kalkarken zor olacak ama değer tabikiHadi hayırlısı canım tadını çıkar bebişi görmenin ya yarım saat bakiyolar ama öyle güzel ki
Bende bulamıyorum valla zaten sıkıntılı bizim isim ama oğlumun ismi Umut ve çok seviyorum bu ismi.Günaydın kızlar
Bir türlü oğluma isim bulamıyorum
Kız ismi alternatifleri çok ama bana göre erkek yok
Kız olsaydı rengin koyacaktım adını.Ben çok beğeniyorum bu ismi.
Var mı aranızda isim konusunu netleştiren
Umut'a ufuk yakışır sanki :)Bende bulamıyorum valla zaten sıkıntılı bizim isim ama oğlumun ismi Umut ve çok seviyorum bu ismi.
Olabilir ama bebegim kiz şuan kiz ismi de ufuk olarak hoşuma gitmiyor pekUmut'a ufuk yakışır sanki :)
Pardon ben erkek sandım :)Olabilir ama bebegim kiz şuan kiz ismi de ufuk olarak hoşuma gitmiyor pek
Bende bazen o kadar net hissedyrm ki cok garip ve guzel bi duygu :)Kizlaar selam. Bu sabah gozumu acar acmaz kizim guzel tekmelerle annesine gunaydin dedi. Sonra kahvalti yaptik karni doyduktan sonra daha bi guclu vurdu ve resmen beni yerimden sicratti. Hem cok tuhaf hem cok guzel. 21. Haftada bu kadar sert vuruyorsa 30 lu haftalari dusunemiyorum ben. Var mi benin gibi baska cok net hisseden ♡
Canm sen iyisin ben homini girtlak yiyorum yedigim gbide bana kilo oluyo toplamda 6-7 kilo aldm hayatmnda ilkkez 60 i gectim ve yavastan agirlasmaya basladm hareketliyim aslnda calismyrm ama evde elimden geldgnce hareket yapyrm yuruyusde yapablirsem yapiyorum ama yemge dur diyemiyorumKızlar kızlar +1 kilo daha almışım toplamda 5 kilo oldu ben tırsıyorum yaaa.. 74 kiloyum şu anda hiç böyle kilolu olmamıştım en kilolu halimle hamile kaldım zaten, ah on kilo verip de kalsaydım keşke eşşek kafam.
Önemli değil canim eşim zaten takmış annesinin adini onu istiyorum onu istiyorum en azından gül olsun falan hiç halim yok onla uğraşmaya oğlum hastaydı ağzı yaraydı iç gündür çok şükür ki şuan biraz daha iyi Allaha şükürler olsun bu gece de ateşi çıkmaz uyuyabilirse yemesi de düzelir inşallahPardon ben erkek sandım :)
Allah şifa versin inşallah sende gönlüne göre bir isim bulursun rabbim rruyanda göstersin sanaÖnemli değil canim eşim zaten takmış annesinin adini onu istiyorum onu istiyorum en azından gül olsun falan hiç halim yok onla uğraşmaya oğlum hastaydı ağzı yaraydı iç gündür çok şükür ki şuan biraz daha iyi Allaha şükürler olsun bu gece de ateşi çıkmaz uyuyabilirse yemesi de düzelir inşallah
Amin inşallah çok güzel bi isim Allah hepimizin sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rüyalarımda görüyorum bazen ama kötü görüyorum ilk doğumdan etkileniyorum galiba arası kısa olduguı için hala atlatamadım sanırım benim adımı koyuyorlar ben vefat etmiş oluyorum Allahım bebeklerinden ayırmasın beni de tüm annelerde inşallah.Allah şifa versin inşallah sende gönlüne göre bir isim bulursun rabbim rruyanda göstersin sana
Biz Betül koymayı düşünüyoruz sagsaglim bir doğsun da
Hep iyiyi düşünmek lazim ama hamilelikte böyle rüyalar görülüyor malesef bilinçaltının oyunları hepsi Allah bebeklerimizi bize bizide onlara bağışlasın.Amin inşallah çok güzel bi isim Allah hepimizin sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rüyalarımda görüyorum bazen ama kötü görüyorum ilk doğumdan etkileniyorum galiba arası kısa olduguı için hala atlatamadım sanırım benim adımı koyuyorlar ben vefat etmiş oluyorum Allahım bebeklerinden ayırmasın beni de tüm annelerde inşallah.
Amin canim amin. Bugünde kuzenim Almanyada yaşıyor bebeği doğmuştu arayacaktım iste aklimdan çıkmış anneme dedim bi arım yok yok arama sonra ararsın falan dedi anne dedim hiç resim falanda atmıyorlar arım atarlar dedim ısrar edince birşey oldu dedim anladim meğersem bebek doğumdan bi saat sonra vefat etmiş ya hala aklımdan çıkmıyor beni de üzülür unutamaz diye söylemiyorlarmış mahvoldum Allahın takdiri ama insan böyle birşeyle nasıl başa çıkıyor çok zor Allahım kimseye yasatmasin.Hep iyiyi düşünmek lazim ama hamilelikte böyle rüyalar görülüyor malesef bilinçaltının oyunları hepsi Allah bebeklerimizi bize bizide onlara bağışlasın.
Ayy canım yaaa Allah sabır versin kuzenine çok zordur eminim 9 ay taşıyorsun herşeyiyle benimsiyorsun bir anda uçup gidiyor elinden Allah büyük sabır versinAmin canim amin. Bugünde kuzenim Almanyada yaşıyor bebeği doğmuştu arayacaktım iste aklimdan çıkmış anneme dedim bi arım yok yok arama sonra ararsın falan dedi anne dedim hiç resim falanda atmıyorlar arım atarlar dedim ısrar edince birşey oldu dedim anladim meğersem bebek doğumdan bi saat sonra vefat etmiş ya hala aklımdan çıkmıyor beni de üzülür unutamaz diye söylemiyorlarmış mahvoldum Allahın takdiri ama insan böyle birşeyle nasıl başa çıkıyor çok zor Allahım kimseye yasatmasin.
Bebeklerin hasta olması cok zor Rabbim şifa versin oglusuna ateş yememesi ins. Bi an once iyi olsun kuzuÖnemli değil canim eşim zaten takmış annesinin adini onu istiyorum onu istiyorum en azından gül olsun falan hiç halim yok onla uğraşmaya oğlum hastaydı ağzı yaraydı iç gündür çok şükür ki şuan biraz daha iyi Allaha şükürler olsun bu gece de ateşi çıkmaz uyuyabilirse yemesi de düzelir inşallah
Inşallah amin amin ama şuan bile vi lokma ekmeği zor yuttu pipetle su içiyo için yaniyo ya eridi eridi göbeği vardı biraz herkes göbeğini severdi şimdi iğne iplik gibi ama Allahım beterinden korusun kuzenimin ici nasıl yaniyordur kim bilir Allah sabır versin Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.Bebeklerin hasta olması cok zor Rabbim şifa versin oglusuna ateş yememesi ins. Bi an once iyi olsun kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?