• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Hayır terletme veya başka bir belirti kesinlikle yok. Mideni üşütürsün kramp girer ya da aşırı yağlı yediğinde olur yine mide krampı öyle bir şey. Belirli arakıklarla kesik kesik bıcak saplanması gibi ama rahim büyümesi tarzında bi kramp değil daha şiddetli. Daha önde yaşadınız mı bılmıyorum benim midem hassastır ben hamilelikten önce de sık yaşıyordım mide krampı. İnsan hamileyken sadede hamilelik sorunları yaşıcam sanıyor ama normal insan olduğumuz dönemdeki sorunlarda bırakmıyor peşimizi. Sorarsan bana da haber verir misin? Daha önce yaşasam da yine de tedirgin oldum bir de yola cıkacağım tatile gideceğim böyle olunca daha bir tuhaf oluyor insan. Neyse ki kızım bana bir güzellik yaptı bu sabah biraz kendini hissettirdi içim rahatladı
Canım doktora sordum bagırsak kramplarını.. Bu sıralar çok salgın varmış ishal ve grip salgını hamile hastalarım hep bu şikayetle geliyor dedi. Bol su iç dedi. Benim idrar yolu enfeksiyonu için de antibiyotik yazdı yine 😕

Cilde temas eden kimyasal soz konusu olunca sıcak bakmıyorum ben. Kokusu da cabası. Saçlarımdaki boyayı daha gebelik isterken uzatıp kestim. Risk almazdım şahsen
Aslında ben baktım çok büyük bir alana yapılmadığı sürece sorun değilmiş ama hamilelikte cilt hassas olduğu için alerji yapabilme ihtimali varmış. Bir de solumak sorunmuş ama 5 dakikalık olunca acaba yapsam mı dedim en iyisi az daha duruyum

Ben de saçımı boyatamadım. Aslınsa kaş açmanın zararı olcağını sanmıyorum ama emin değilim :(
Alan küçük olduğu için sanırım sorun olmazmış ama alerji yapma ihtimali varmış az daha bekleyelim. Tesettürlüyüm ama saçım boyalı çok da istiyor saçım şuan boyayı ama yapamam onu maalesef bi tık riskli geldi🥹

Kızlar bi on gün vardır aşırı şekilde tuvalete cıkınca hem rahmim hemde vajinama çok baskı oluyor ve ağrı normalde son aylarda bunlar oluyor diye biliyorum ama doktora gidemediğim için size sorayım dedim

Kızlar bi on gün vardır aşırı şekilde tuvalete cıkınca hem rahmim hemde vajinama çok baskı oluyor ve ağrı normalde son aylarda bunlar oluyor diye biliyorum ama doktora gidemediğim için size sorayım dedim
Zeyna bence eşin seni doktora goturmeli
Cunku bu gebelik ve anladigim kadari ile.birden fazla.sikayetin var
Kacinci cocugun ilk mi

Yok canım 4 düncü ama diğerlerinde böyle olmuyordum
Evey canim ama biz sana yok bisey desek dogru olmaz var desek dpgru olmaz
Her gebeligin dinamigi o kdr.inan farkliki
Bide birden fazla sikayetin var senin
buyuk sozume hacet.yorum yapmam dogru degil ama eşinde o narin totocugunu kaldirip doktora goturecek 2 zahmet ya

Evey canim ama biz sana yok bisey desek dogru olmaz var desek dpgru olmaz
Her gebeligin dinamigi o kdr.inan farkliki
Bide birden fazla sikayetin var senin
buyuk sozume hacet.yorum yapmam dogru degil ama eşinde o narin totocugunu kaldirip doktora goturecek 2 zahmet ya
Maalesef götürmüyor diyor gitsek doktor ya derse bişey yok boşu boşuna gitmiş olucaz diyor bana adam demiyor inşallah bir sıkıntı olmaz diyor Allah korusun buna bişey olsa hemen başka bitane yaparız diyor adama hiç bir şey sıkıntı gelmiyor ki beni mi düşünecek o diğer çocuklarıma dua etsin yoksa çoktan başımı alıp gitmiştim

Maalesef götürmüyor diyor gitsek doktor ya derse bişey yok boşu boşuna gitmiş olucaz diyor bana adam demiyor inşallah bir sıkıntı olmaz diyor Allah korusun buna bişey olsa hemen başka bitane yaparız diyor adama hiç bir şey sıkıntı gelmiyor ki beni mi düşünecek o diğer çocuklarıma dua etsin yoksa çoktan başımı alıp gitmiştim

Allah sabrini versin

Kızçeler gittim doktora plesantam yukarı çekmiş kendini biraz, rahim ağzını kapatmıyormuş ama yine öndeymiş, dikkatli olacağım şeyleri sordum tekrar ağır kaldırma ıkınma dedi, yani önde olması genelde duyduğum karşılaştığımız bir durum olduğunu düşünüyorum biraz dikkatle Allahın izniyle güzel olcak her şey🩷 Güzel enerjiiiiler yolluyorum 💗 M mayda123 C cankulagi
cidooss cidooss

Kızçeler gittim doktora plesantam yukarı çekmiş kendini biraz, rahim ağzını kapatmıyormuş ama yine öndeymiş, dikkatli olacağım şeyleri sordum tekrar ağır kaldırma ıkınma dedi, yani önde olması genelde duyduğum karşılaştığımız bir durum olduğunu düşünüyorum biraz dikkatle Allahın izniyle güzel olcak her şey🩷 Güzel enerjiiiiler yolluyorum 💗 M mayda123 C cankulagi
Cok cok sevindim canim
Bende bugun perinatoluguma gittim biraz.cikmis.dedi
Dikkatli devam edelim dedi😇

Back
X