2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar selam bir süredir forumu takio edemiyorum. Umarım herkes ve bebişler iyidir :)
Önceden konuşuldu mu bilmiyorum ama Ankara'da hamile pilatesi veya yogası yapabileceğim iyi bir yer arıyorum. Tavsiyesi olan var mı acaba?

Kızlar birşey sorucam şimdi doktor bana b12 iğnesi yazdıysa hani nerden vurucaklar acaba bu iğneyi yüz üstü yaramayacağıma gore

Mustela bebek sampuaninin hangisni tavsiye edersiniz kullanan arkadaşlar. Hassas ciltler falan var vs...

Mustela bebek sampuaninin hangisni tavsiye edersiniz kullanan arkadaşlar. Hassas ciltler falan var vs...
Mustela yeni doğan konak önleyici şampuanını kullandım oglumda. Çok memnun kaldım. Bebeklerin çoğunda konak oluyor denediğim hiçbirşey sonuç vermedi. Sadece bu şampuanla geçti. Hâlâ da şampuan olarak dalin ve mustelayi dönüşümlü kullanıyorum

Kızlar maşallah bir çoğunuz bir sürü cicişler almış bebişlerini..Güle güle kullanın inşallah..bende daha tık yok..bir pijama ve alt üst bir takım aldım sadece sabradebilirsem 30 haftadan sonra alacağız inşallah

Bende cok çok bisey almadım alında bikac.alt üst takım hastane çıkışı bide küveti kovası falan bikac şey daha alicam ama daha sonra :)

Selam kizlar,arada gelip soru sorup kaçan forumun manyağı olarak ben yine geldim.. hepsi brd. alışveriş sitesinde bebek bakım çantalarında indirimler var.. alayım dedim ama hiç anlamiyom... Anlayan varsa tavsiye edeceğiniz varmı..

Kızlar birşey sorucam şimdi doktor bana b12 iğnesi yazdıysa hani nerden vurucaklar acaba bu iğneyi yüz üstü yaramayacağıma gore

kalcadan vuruyolar kizim ve benim cok dusuk cikti kizim e bana 20 igne yazdi doktor biz 12 Taneye katlandik kalcadan yapiyolar biraz yakiyor

Canım köpük sampuan diyo onu mu kullandın ben normal 500 ml lik varya klasik saç vücut onu kullandım oğlumda şimdi köpük olanı mı alsam dediö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…