2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım köpük sampuan diyo onu mu kullandın ben normal 500 ml lik varya klasik saç vücut onu kullandım oğlumda şimdi köpük olanı mı alsam dediö
Evet köpük olanı kullandım. Dalin gibi köpürmüyor yıkarken ama konak oluşumunu engelliyor konak varsa geçiriyor. Ben bazen ilk önce mustelayla yıkıyorum kafasını, sonra kokusu güzel olsun diye dalinle yıkıyorum. Mustela da kötü kokmuyor ama bebeksi bi kokusuda yok.

Kızlar yüzünüze cilt bakımı yapıyor musunuz bebeğe bir zararı olurmu ki peelingin falan doğal yada kimyasalların

Kızlar yüzünüze cilt bakımı yapıyor musunuz bebeğe bir zararı olurmu ki peelingin falan doğal yada kimyasalların
Kimyasal peeling yapmiyorum ama sivilcelerim kremimi kullanabilir miyim diye doktoruma sormustum gecen ay, o da yemedigin surece ve insan gibi kullandigin surece sorun yok dedi.

Gerci benim doktorum biraz rahat. Hamilelikten once halter kaldiriyorsam sonrasinda da kaldirmama izin var :). Biz tibbi makaleler okuyan evhamli anne, rahat doktor seklinde bir ikiliyiz. Sizinki ne der bilmem..

Tesekkur ederim . Aynen bende hep duyuyorum konak oldu bebeğinin saci diye. Olmasını bekleyip geçirmeye calismaktansa bastan onlem alayim

Kızlar birşey sorucam şimdi doktor bana b12 iğnesi yazdıysa hani nerden vurucaklar acaba bu iğneyi yüz üstü yaramayacağıma gore
ben 2 haftada bir proluton depot vuruluyorum ve uzanıyorum yüzüstü kısa sürüyo diye
ama artık zorlanmaya başladım, yan durucam bu sefer

günaydın kızlar
ben yine 6 günde 1.4 kilo almışım, çok belli olmuyor ama sinirim bozuldu
toplamda 7 kiloyu geçti sanırım

Cok tesekkur ederim.icime su serptin.insallah bisey cikmayacak.

Canım köpürmesin kokmasın daha iyi zaten benim oğlumda büyüdü bendr artık mustela kullanmıyorum ama ilk zamanlar icin cok iyi bende ondan alayım sağol bilgi icin

ben sırt çantası çeklinde aldım daha kullanışlı diye
bol gözlü, içi geniş olması önemli diye düşünüyorum

canım ben çukurambar koru hastanesinde hamile yogasına gidiyorum 17. haftada başladım gayet memnunum, istresen bi görüş

kızlar siz diyorsunuz bebeği çok fena hissediyorum falan diye ya ben hala tam hissedemiyorum geçen hafta kontrolum vardı dr iyi dedi bebişe ama burayı okudukça kafama takılıyor arada pıt pıt vuruyor kasığımın oraya o kadar , ben ne zaman hissedicem sizin gibi

Reactions: tmz
merhaba fiyatı nekadarmis acaba benimde kontrollerin koruda. Yogayı sormak hic aklıma gelmemişti

Cok tesekkur ederim.icime su serptin.insallah bisey cikmayacak.
İnşallah canım ama çıkarsa da üzülme karnonhidratı kesiyorlar sanırım diyetle çoksa aha sağlıklı besleniyorsun yeterli geliyor bile. Sana tavsiyem tahlilden 2 3 gün önce karbonhidratı kes önceki gün yediklerimiz bile etkiliyormuş kan şekerimizi

Canım köpürmesin kokmasın daha iyi zaten benim oğlumda büyüdü bendr artık mustela kullanmıyorum ama ilk zamanlar icin cok iyi bende ondan alayım sağol bilgi icin
Kızlar ben de mustela yeni doğan kullanmıştım uzun bir süre. Büyük boyu 50 tl ama bir yıla yakın gidiyordu. Çünkü doktorlar bir kez şampuanlama yeter diyordu. Bir ara sebamede geçtim Konak olmuştu.

günaydın kızlar
ben yine 6 günde 1.4 kilo almışım, çok belli olmuyor ama sinirim bozuldu
toplamda 7 kiloyu geçti sanırım
Ben de dün dr da tartıldım 10 kilo almışım tam
Dr fazla tartabilir dedi. 76.7 kilo olmuşum. İlk aylar hiç almamıştım. Daha fazla almak istemiyorum napsam bilemedim. Ekmek makarna türü seyler yemeden de doymuyorum içim kıyılıyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…