2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah çıkmaz cnn. İcini ferah tut.

Sagolun lcw ye bakayim bende .trendyolda cok pahali takimlar 150 200 civari iki takim lazim 3 ay icin o kadar paraya gunah. Anca belki hastanede giymek icin doguma yakin oyle bi tane alinabilir.
aynen şimdilik lcw den iki alt iki üst işimizi görür. uyguna bulursam ben de hastane için düğmeli takımlardan alıcam bir tane ama öyle fistolu dantelli saten olanları sevmiyorum.

Kızlar kontrolden çıktım idrarda englfeksiyon var gene antibiyotik verdi kızım 600 Gr olmuş geeilikte kalmamış çok şükür hatta bir hafta öne geçmis kafasi :)) çok şükür
Maşallah canım gözün aydın büyüsün bıdıklar sağlıkla sıhhatle

Bugün bende gidicem doktora randevu almadım 1 saat kadar bekler girerim inşallah güzel haberler alalim beraber :) bu arada benim kızım geceleri uyuyor balkizim
Maşallah bal kıza. Bizimki de uyurdu normalde. Gece 12-1 gibi uyanık oluyordu sadece ama dün gece uyumadı hiç. Hatta gün içinde de. Ya da bilmiyorum artık iyice büyüdüler uykudaki hareketlerini bile hisseder olduk.

24. haftada olanlar bebegin hareketlerinde azalma oldu demislerdi ciddende ole oldu bendede Allah tan haftasi onde olanlar var yarin aksamda randevum var bebisimi gorcem 1 ay sonraaa
Evet canım benim de azalmıştı. Ama bu hafta çoştu inanki. Ay bi de dün eşim karnımı masaj yapar gibi okşadı bekledi tık tık. Sonra bi daha yaptı yine karşılık verdi
Birkaç kez tekrarladık bunu. O da karşılık verdi resmen. Sonra belki rahatsız olmuştur diyip vazgeçtik.
Senin de coşar haftaya.

Kızlar kontrolden çıktım idrarda englfeksiyon var gene antibiyotik verdi kızım 600 Gr olmuş geeilikte kalmamış çok şükür hatta bir hafta öne geçmis kafasi :)) çok şükür
Gözün aydın Can'ım. Enfeksiyonda geçer gider inş.

Saol canım sen ne yaptın seninde kontrolün vardı sanırım bugün gittin mi doktora

Kontrolden geldim kızlar. Her şey yolunda çok şükür. 700 gr olmuş oğluşum. Boyu da 28 cm miş. Günüyle uyumlu dediler.
Yeni doktorum çok tatlı. Bayıldım. Çok canayakın tam benlik. Ama Nisa hastanesi gerçekten tıklım tıklım devletten beter.
Şeker yüklemesini sordum. 1 ay sonra çağırdı. Birkaç test verdi onları yaptır ona göre bakarız dedi. Bu da memnun etti beni. Belki de yapmaz.

ANNONA canım yazdım buraya. Tekrar yazmayayım

Cok guzel cnm. Gecmis olsun. Doktor isinin hakkını veriyor demekki yogun olmasına ragmen de ilgili olunabiliyormus

Maşallah senin sipanda büyümüş insan doktorunun sevince çok iyi oluyo kafanda gönlünde rahat oluyor ben boyunu sormadım ya doktorda söylemedi hiç gelmedi aklıma :)

insallah cnm sabirsizlikla haftayi bekliyorum :)))

Cok guzel cnm. Gecmis olsun. Doktor isinin hakkını veriyor demekki yogun olmasına ragmen de ilgili olunabiliyormus
Sağol kuzum. Evet kadıncağız zaten çok yorgundu. Halinden belliydi. 5 Doğuma girmiş. Hepsi de normalmiş. Biri de bekliyormuş hatta. Ben çok bekledim diye almış beni. Ama Güler yüzünden bi şey kaybetmemiş o yorgunluğa yoğunluğa rağmen. Koştur koştur diğer Doğuma gitti :))

Maşallah senin sipanda büyümüş insan doktorunun sevince çok iyi oluyo kafanda gönlünde rahat oluyor ben boyunu sormadım ya doktorda söylemedi hiç gelmedi aklıma :)
Evet canım. Çok şükür. Bu aralar pek dikkat etmemiştim yediklerime. Endişeliydim büyüdü mü acaba diye. Şükür ki büyümüş.
Doktoru sevdim Can'ım hastane ile ilgili bi sıkıntı yaşamazsak devam ederim. O yoğunluğa rağmen Cep numarasını vermesiyle gözüme girdi Zaten
Can'ım ultrason kağıdında fl ye bakarak boy hesaplanıyordu. 7 ile mi ne çarpılıyordu sanırım. Ona bak istersen. Benim fl ye bakınca 30 cm çıkıyor. Ama dr 28 cm dedi.

Yok canım yazmıyor malesef zaten doktorun monitör falan bozulmuştu 1 saat fln yapılmasını bekledik açıkçası bende kilosunu merak ediyodum senin gibi şükür oda iyi

Kızlar az önce mathercare den sipariş verdim. Yazın çok iyi oluyormuş bu tulumlar. Herkes öyle söylüyor. Almak isterseniz 3-6 ay için vardı. Sonunda yakalabildim normalde hiç beden bulamıyordum. Almak isterseniz bilginize. Başka çeşitlerde var.

Eklentiler

• IMG_3979.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_3980.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 80
Maşallah canım Rabbim bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…