- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.781
İnşallah çıkmaz cnn. İcini ferah tut.Saol canım sanada çok geçmiş olsun bana azosilin verdi 500 mg günde 3 tane alicam b12 çok düşük iğne verdi onun içinde şeker yuklemesini de önümüzdeki hafta yaptırıcam inşallah bende de çıkmaz :)
aynen şimdilik lcw den iki alt iki üst işimizi görür. uyguna bulursam ben de hastane için düğmeli takımlardan alıcam bir tane ama öyle fistolu dantelli saten olanları sevmiyorum.Sagolun lcw ye bakayim bende .trendyolda cok pahali takimlar 150 200 civari iki takim lazim 3 ay icin o kadar paraya gunah. Anca belki hastanede giymek icin doguma yakin oyle bi tane alinabilir.
Maşallah canım gözün aydın büyüsün bıdıklar sağlıkla sıhhatleKızlar kontrolden çıktım idrarda englfeksiyon var gene antibiyotik verdi kızım 600 Gr olmuş geeilikte kalmamış çok şükür hatta bir hafta öne geçmis kafasi :)) çok şükür
Amin canım sağ salim kavussak mis gibi koklasak ooohhhMaşallah canım gözün aydın büyüsün bıdıklar sağlıkla sıhhatle
Maşallah bal kıza. Bizimki de uyurdu normalde. Gece 12-1 gibi uyanık oluyordu sadece ama dün gece uyumadı hiç. Hatta gün içinde de. Ya da bilmiyorum artık iyice büyüdüler uykudaki hareketlerini bile hisseder olduk.Bugün bende gidicem doktora randevu almadım 1 saat kadar bekler girerim inşallah güzel haberler alalim beraber :) bu arada benim kızım geceleri uyuyor balkizim
Evet canım benim de azalmıştı. Ama bu hafta çoştu inanki. Ay bi de dün eşim karnımı masaj yapar gibi okşadı bekledi tık tık. Sonra bi daha yaptı yine karşılık verdi24. haftada olanlar bebegin hareketlerinde azalma oldu demislerdi ciddende ole oldu bendede Allah tan haftasi onde olanlar varyarin aksamda randevum var bebisimi gorcem 1 ay sonraaa
Gözün aydın Can'ım. Enfeksiyonda geçer gider inş.Kızlar kontrolden çıktım idrarda englfeksiyon var gene antibiyotik verdi kızım 600 Gr olmuş geeilikte kalmamış çok şükür hatta bir hafta öne geçmis kafasi :)) çok şükür
Saol canım sen ne yaptın seninde kontrolün vardı sanırım bugün gittin mi doktoraMaşallah bal kıza. Bizimki de uyurdu normalde. Gece 12-1 gibi uyanık oluyordu sadece ama dün gece uyumadı hiç. Hatta gün içinde de. Ya da bilmiyorum artık iyice büyüdüler uykudaki hareketlerini bile hisseder olduk.
Evet canım benim de azalmıştı. Ama bu hafta çoştu inanki. Ay bi de dün eşim karnımı masaj yapar gibi okşadı bekledi tık tık. Sonra bi daha yaptı yine karşılık verdi
Birkaç kez tekrarladık bunu. O da karşılık verdi resmen. Sonra belki rahatsız olmuştur diyip vazgeçtik.
Senin de coşar haftaya.
Gözün aydın Can'ım. Enfeksiyonda geçer gider inş.
Cok guzel cnm. Gecmis olsun. Doktor isinin hakkını veriyor demekki yogun olmasına ragmen de ilgili olunabiliyormusKontrolden geldim kızlar. Her şey yolunda çok şükür. 700 gr olmuş oğluşum. Boyu da 28 cm miş. Günüyle uyumlu dediler.
Yeni doktorum çok tatlı. Bayıldım. Çok canayakın tam benlik. Ama Nisa hastanesi gerçekten tıklım tıklım devletten beter.
Şeker yüklemesini sordum. 1 ay sonra çağırdı. Birkaç test verdi onları yaptır ona göre bakarız dedi. Bu da memnun etti beni. Belki de yapmaz.
Maşallah senin sipanda büyümüş insan doktorunun sevince çok iyi oluyo kafanda gönlünde rahat oluyor ben boyunu sormadım ya doktorda söylemedi hiç gelmedi aklıma :)Kontrolden geldim kızlar. Her şey yolunda çok şükür. 700 gr olmuş oğluşum. Boyu da 28 cm miş. Günüyle uyumlu dediler.
Yeni doktorum çok tatlı. Bayıldım. Çok canayakın tam benlik. Ama Nisa hastanesi gerçekten tıklım tıklım devletten beter.
Şeker yüklemesini sordum. 1 ay sonra çağırdı. Birkaç test verdi onları yaptır ona göre bakarız dedi. Bu da memnun etti beni. Belki de yapmaz.
ANNONA canım yazdım buraya. Tekrar yazmayayım
insallah cnm sabirsizlikla haftayi bekliyorum :)))Maşallah bal kıza. Bizimki de uyurdu normalde. Gece 12-1 gibi uyanık oluyordu sadece ama dün gece uyumadı hiç. Hatta gün içinde de. Ya da bilmiyorum artık iyice büyüdüler uykudaki hareketlerini bile hisseder olduk.
Evet canım benim de azalmıştı. Ama bu hafta çoştu inanki. Ay bi de dün eşim karnımı masaj yapar gibi okşadı bekledi tık tık. Sonra bi daha yaptı yine karşılık verdi
Birkaç kez tekrarladık bunu. O da karşılık verdi resmen. Sonra belki rahatsız olmuştur diyip vazgeçtik.
Senin de coşar haftaya.
Gözün aydın Can'ım. Enfeksiyonda geçer gider inş.
Sağol kuzum. Evet kadıncağız zaten çok yorgundu. Halinden belliydi. 5 Doğuma girmiş. Hepsi de normalmiş. Biri de bekliyormuş hatta. Ben çok bekledim diye almış beni. Ama Güler yüzünden bi şey kaybetmemiş o yorgunluğa yoğunluğa rağmen. Koştur koştur diğer Doğuma gitti :))Cok guzel cnm. Gecmis olsun. Doktor isinin hakkını veriyor demekki yogun olmasına ragmen de ilgili olunabiliyormus
Evet canım. Çok şükür. Bu aralar pek dikkat etmemiştim yediklerime. Endişeliydim büyüdü mü acaba diye. Şükür ki büyümüş.Maşallah senin sipanda büyümüş insan doktorunun sevince çok iyi oluyo kafanda gönlünde rahat oluyor ben boyunu sormadım ya doktorda söylemedi hiç gelmedi aklıma :)
Yok canım yazmıyor malesef zaten doktorun monitör falan bozulmuştu 1 saat fln yapılmasını bekledik açıkçası bende kilosunu merak ediyodum senin gibi şükür oda iyiSağol kuzum. Evet kadıncağız zaten çok yorgundu. Halinden belliydi. 5 Doğuma girmiş. Hepsi de normalmiş. Biri de bekliyormuş hatta. Ben çok bekledim diye almış beni. Ama Güler yüzünden bi şey kaybetmemiş o yorgunluğa yoğunluğa rağmen. Koştur koştur diğer Doğuma gitti :))
Evet canım. Çok şükür. Bu aralar pek dikkat etmemiştim yediklerime. Endişeliydim büyüdü mü acaba diye. Şükür ki büyümüş.
Doktoru sevdim Can'ım hastane ile ilgili bi sıkıntı yaşamazsak devam ederim. O yoğunluğa rağmen Cep numarasını vermesiyle gözüme girdi Zaten
Can'ım ultrason kağıdında fl ye bakarak boy hesaplanıyordu. 7 ile mi ne çarpılıyordu sanırım. Ona bak istersen. Benim fl ye bakınca 30 cm çıkıyor. Ama dr 28 cm dedi.
Aynen canım kilosu çok iyi fıstığının. Boyu tam ölçemiyorlarmış zaten.Yok canım yazmıyor malesef zaten doktorun monitör falan bozulmuştu 1 saat fln yapılmasını bekledik açıkçası bende kilosunu merak ediyodum senin gibi şükür oda iyi
İnşallah canım inşallah Rabbim nasip etsin Ogün leri hepimize ve tüm isteyen kardeşlerimeAmin canım sağ salim kavussak mis gibi koklasak ooohhh
Maşallah canım Rabbim bağışlasınKontrolden geldim kızlar. Her şey yolunda çok şükür. 700 gr olmuş oğluşum. Boyu da 28 cm miş. Günüyle uyumlu dediler.
ANNONA canım yazdım buraya. Tekrar yazmayayım
Çok sağol Can'ım. Hepimizinkini inşMaşallah canım Rabbim bağışlasın
Şık duruyor gerçekten kremi daha ni hoşuma gittikizlar e lohusa da 29.90 mis bu gecelik almak isteyen olursa baksin yanliz beden standart yaziyor buyuk bedene olmaz heralde bende alayim dedim ama
evet cnm cidden guzel fiyati da uygun bende pudrasini begendimŞık duruyor gerçekten kremi daha ni hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?