- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.701
evet, güzellermiş, anahtarlık kullanılır dabakin sunlar cok tatli demiiii
yanlışlık var mıdır bilmiyorum canım ama içmeden de kan aldılar içtikten bir saat sonra da.Canlar merhaba
Bugun seker yuklemesi icin gittik Sonucu daha cikmadi ama ben sadece ac karnina gidip o sekerli seyi ictim bir saat bekledim ve sonra kan verdim Yani bir kez kan verdim Simdi internette okuduklarima gore aç karnina da kan veriliyormus ben boyle bir sey yapmadim
Yanlışlık mi var bunda sizce?
Benim içmeden önce parmağımı delip baktılar sadece sonra şekerli suyu içtim 1 saat sonra baktılar 2 saat sonra baktılar.. parmaktan baktılarsa ondan kan almamışlardırCanlar merhaba
Bugun seker yuklemesi icin gittik Sonucu daha cikmadi ama ben sadece ac karnina gidip o sekerli seyi ictim bir saat bekledim ve sonra kan verdim Yani bir kez kan verdim Simdi internette okuduklarima gore aç karnina da kan veriliyormus ben boyle bir sey yapmadim
yanlışlık var mıdır bilmiyorum canım ama içmeden de kan aldılar içtikten bir saat sonra da.
Benim içmeden önce parmağımı delip baktılar sadece sonra şekerli suyu içtim 1 saat sonra baktılar 2 saat sonra baktılar.. parmaktan baktılarsa ondan kan almamışlardır
Zorda olsa halleri ez artık bı şekilde :)Sakınca vardir tabi ki canim kullanmamak gerek Ben de goremiyorum ve doguma kadar da gorememeye devam edecegiz Ayna yardimiyla jilet kullanacagiz sanirim
Bilemiyorum ki canım ben agdaya gidiyorum doğrusu...göremediğim her yeri de görüyor sonuçta tertemizKızlar tüy dökücü krem kullanmakta bir sakınca varmidir göbeğinden assasini göremiyorum da
Bebekler kan akisi iyi olunca kendiletini iyi hissedermis.yani hareket ettigi pozisyon rahat oldugu pozisyonmus canim.Dr soylemisti.Kızlar genelde soluma yatıyorum ama arada sağıma da yatıyorum çok az sırt üstü ...sırtım ağrıyor batıyor bisi oluyor zaten yattığımdan bişi anlamıyorum..ama bebeğim her ne tarafa yatarsam yatayım acayip hareketleniyor tekmeliyor dönüyor sürtünüyor bişiyler yapıyor uyutmuyor.. yatmamdan rahatsız mı oluyor kinapim ben hep oturayım mı anlamadım... otururken de harakharaketli ama yattığımda bariz çıldırıyor gibi mutlu mu oluyor rahatsız mi ne oluyor anlamadım
canım çok geçmiş olsun, arkadaşına da sabırlar diliyorum. boğaz iltihabı varsa da mutlaka doktora görünmek lazım demekkiESimim bir akrabası. Kadin hamileydi. Boğazı iltihaplanmış. İltihap bebeğe bulasmis ve anne karninda ölmüş cocuk. Sezeryanla aldilar bebegi. Bu olayi duydugumdan beri kendime daha iyi bakiyim derken ben de hasta oldum. Suan bogazim o kadar agriyor ki kizlarcok mutsuzum. Ve ben bogaz agrisini antibiyotik kullansam bile cok ağır geçiririm. insallah daha fazla artmadan caresine bakabilirim cok korkuyorum.
Canlar merhaba
Kızlar gitti o güzelim hareketler yine. 2 gün önce karnıma öğrencim çarptı sert şekilde. Ondan önce de sessizdi ama hala devam yayine dönemsel bişey mi acaba. O hareket ettiği sürece ağrı sızı akıntı vs hiç beni rahatsız etmiyor ama hareketsizliği korkutuyor beni.
Dolunay22 canım pazartesi çatı ağrım başladı resmen. Kızımda hiç yaşamamıştım. Şimdi anladım seninvalla eziyet gibi. Allah yardımcımız olsun.
Kesinlikle. Ben hamilelikte antibiyotik agri kesici falan kullanmam derdim hep. Ama pazartesi doktor randevuma kadar agri devam ederse soyleyecem doktora. Doktor yazmasa bile arastirip hamilelikte zarari olmayan bir antibiyotik alacam. Cubku malesef bogazim agridiginda faranjite ceviriyor bir iki gun icinde gecmezse ve antibiyotiksiz asla gecmiyor. İltihap bebege ilaclardan daha cok zarar veriyor. İnsallah gecer ya. Birden bire agrimaya basladi hicbir seyim yoktucanım çok geçmiş olsun, arkadaşına da sabırlar diliyorum. boğaz iltihabı varsa da mutlaka doktora görünmek lazım demekki
Bana doktor Yeni bir şurup yazdı . Dünden beri çok şükür rahatladım . Ne gecem vardı ne gündüzüm .Kızlar benim de reflü hepten tavan yaptı, ne yapacağımı şaşırdım. arada gaviscon, arada süt, doktor soda dedi arada da soda içiyorum. soda da iyi geliyor ama etkisi kısa sürüyor. bunun yanında böbrek genişlemesine bağlı sırt ağrısı çekiyorum, o hepsinden fena. çatı ağrısı diyen arkadaşlar ben son muayeneden sonra yürüyüşe başladım ve o eski çatı ağrısı azaldı. önceden yatakta sağdan sola dönerken eziyet çekiyordum.
Can'ım sen yine de kullanmaKızlar tüy dökücü krem kullanmakta bir sakınca varmidir göbeğinden assasini göremiyorum da
Aynı durum bende de var Can'ım :) sağa yatıyorum sağ aşağı tarafı sola yatıyorum sol aşağıyı tekmeliyor :) ordan sıkışıyor mu acaba diye düşünmeden edemiyorum :)Kızlar genelde soluma yatıyorum ama arada sağıma da yatıyorum çok az sırt üstü ...sırtım ağrıyor batıyor bisi oluyor zaten yattığımdan bişi anlamıyorum..ama bebeğim her ne tarafa yatarsam yatayım acayip hareketleniyor tekmeliyor dönüyor sürtünüyor bişiyler yapıyor uyutmuyor.. yatmamdan rahatsız mı oluyor kinapim ben hep oturayım mı anlamadım... otururken de harakharaketli ama yattığımda bariz çıldırıyor gibi mutlu mu oluyor rahatsız mi ne oluyor anlamadım
Can'ım benim sat 5 Ağustostoist benim başıma benzer durum geldi . Ogün hiç hareket etmedi sonra normale döndü aşırı hareketli şuan Buarada ben cuma günü Doğum iznimi hesaplattım . Sat 28 temmuz benim 9 Mart'ta rapor için gelmemi söyledi .
Adı ne şurubun? Ben de alayım iyi geldiyse. Olacak gibi değil çünküBana doktor Yeni bir şurup yazdı . Dünden beri çok şükür rahatladım . Ne gecem vardı ne gündüzüm .
Onuda söyledi cnm ama yeni bi hastane dedi tecrübe etmediği icin sanırım bende aynı fikirdeyim doruk abarttı yani medicalde cok uzak orayı zaten dr da gitmiyo sanırım ben jimeri tercih edicem begendimde umarım iyi olurDorukta yani abarttikca abartti. Dogum hastanesini gecti kalabalikligi neyin havasi bu ya. Mis gibi medical park bile 2500 demisti doktorum hadi zamla beraber olsun 3000. Jimerle kiyas bile olmaz doruk. Medicana acildi aslinda ondan hic bahsetmedi mi. Benden once orada birine dogum yaptirirsa doktorum ben dusunebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?