2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canlar merhaba
Bugun seker yuklemesi icin gittik Sonucu daha cikmadi ama ben sadece ac karnina gidip o sekerli seyi ictim bir saat bekledim ve sonra kan verdim Yani bir kez kan verdim Simdi internette okuduklarima gore aç karnina da kan veriliyormus ben boyle bir sey yapmadim
Yanlışlık mi var bunda sizce?

yanlışlık var mıdır bilmiyorum canım ama içmeden de kan aldılar içtikten bir saat sonra da.

Benim içmeden önce parmağımı delip baktılar sadece sonra şekerli suyu içtim 1 saat sonra baktılar 2 saat sonra baktılar.. parmaktan baktılarsa ondan kan almamışlardır

yanlışlık var mıdır bilmiyorum canım ama içmeden de kan aldılar içtikten bir saat sonra da.

Benim içmeden önce parmağımı delip baktılar sadece sonra şekerli suyu içtim 1 saat sonra baktılar 2 saat sonra baktılar.. parmaktan baktılarsa ondan kan almamışlardır

Icmeden once idrar verdim ama o enfeksiyonla ilgili diye dusunuyorum sekerle ilgili degildir heralde
Doktor da ogleden sonra full ameliyatta olacak kafama takildi ya yanlislik falan varsa hastaneyi baslarina yikmayi dusunuyorum

Kızlar genelde soluma yatıyorum ama arada sağıma da yatıyorum çok az sırt üstü ...sırtım ağrıyor batıyor bisi oluyor zaten yattığımdan bişi anlamıyorum..ama bebeğim her ne tarafa yatarsam yatayım acayip hareketleniyor tekmeliyor dönüyor sürtünüyor bişiyler yapıyor uyutmuyor.. yatmamdan rahatsız mı oluyor ki napim ben hep oturayım mı anlamadım... otururken de harakharaketli ama yattığımda bariz çıldırıyor gibi mutlu mu oluyor rahatsız mi ne oluyor anlamadım

Bebekler kan akisi iyi olunca kendiletini iyi hissedermis.yani hareket ettigi pozisyon rahat oldugu pozisyonmus canim.Dr soylemisti.

Kızlar benim de reflü hepten tavan yaptı, ne yapacağımı şaşırdım. arada gaviscon, arada süt, doktor soda dedi arada da soda içiyorum. soda da iyi geliyor ama etkisi kısa sürüyor. bunun yanında böbrek genişlemesine bağlı sırt ağrısı çekiyorum, o hepsinden fena. çatı ağrısı diyen arkadaşlar ben son muayeneden sonra yürüyüşe başladım ve o eski çatı ağrısı azaldı. önceden yatakta sağdan sola dönerken eziyet çekiyordum.

ESimim bir akrabası. Kadin hamileydi. Boğazı iltihaplanmış. İltihap bebeğe bulasmis ve anne karninda ölmüş cocuk. Sezeryanla aldilar bebegi. Bu olayi duydugumdan beri kendime daha iyi bakiyim derken ben de hasta oldum. Suan bogazim o kadar agriyor ki kizlar cok mutsuzum. Ve ben bogaz agrisini antibiyotik kullansam bile cok ağır geçiririm. insallah daha fazla artmadan caresine bakabilirim cok korkuyorum.

canım çok geçmiş olsun, arkadaşına da sabırlar diliyorum. boğaz iltihabı varsa da mutlaka doktora görünmek lazım demekki

Canim aynı şekilde bende dün şeker yüklemesi yaptırdım. Zeynep kamil de yapıldı. 50 lik yüklemeden 1 saat sonra kan aldılar öncesinde almadılar. Bende şaşırdım. Oğlumda 75 lik yükleme yapılmıştı. Yükleme öncesi kan almışlardı.
Bende anlamadım bakalım salı günü gideceğim o zaman ogrenicem

toist benim başıma benzer durum geldi . Ogün hiç hareket etmedi sonra normale döndü aşırı hareketli şuan Buarada ben cuma günü Doğum iznimi hesaplattım . Sat 28 temmuz benim 9 Mart'ta rapor için gelmemi söyledi .

canım çok geçmiş olsun, arkadaşına da sabırlar diliyorum. boğaz iltihabı varsa da mutlaka doktora görünmek lazım demekki
Kesinlikle. Ben hamilelikte antibiyotik agri kesici falan kullanmam derdim hep. Ama pazartesi doktor randevuma kadar agri devam ederse soyleyecem doktora. Doktor yazmasa bile arastirip hamilelikte zarari olmayan bir antibiyotik alacam. Cubku malesef bogazim agridiginda faranjite ceviriyor bir iki gun icinde gecmezse ve antibiyotiksiz asla gecmiyor. İltihap bebege ilaclardan daha cok zarar veriyor. İnsallah gecer ya. Birden bire agrimaya basladi hicbir seyim yoktu

Bana doktor Yeni bir şurup yazdı . Dünden beri çok şükür rahatladım . Ne gecem vardı ne gündüzüm .

Kızlar tüy dökücü krem kullanmakta bir sakınca varmidir göbeğinden assasini göremiyorum da
Can'ım sen yine de kullanma ben de napıcam bilmiyorum. Eldiven kullanıyorum normalde. Bir haftadır erteleyip duruyorum ama sanırım eldivenle denicem. Tüyler bu kadar azalmışken jilet kullanmak istemiyorum ben de.
Aynı durum bende de var Can'ım :) sağa yatıyorum sağ aşağı tarafı sola yatıyorum sol aşağıyı tekmeliyor :) ordan sıkışıyor mu acaba diye düşünmeden edemiyorum :)

Can'ım benim sat 5 Ağustos
Ama gebelik takvimimde Doğum 12 Mayıs. Senin de 13 Mayıs görünüyor. O nasıl oluyor ki

Onuda söyledi cnm ama yeni bi hastane dedi tecrübe etmediği icin sanırım bende aynı fikirdeyim doruk abarttı yani medicalde cok uzak orayı zaten dr da gitmiyo sanırım ben jimeri tercih edicem begendimde umarım iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…