2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

aslında kaskatılık kısmını yaşadım ama ben ağrı veya sızı hissetmiyorum. Hatta bazen elimle dokunduğumda o katılığı hissediyorum. Korkum şu eşiğim yüksektir belki ve ilerleyen zamanda olur da doğum başlar ve ben anlamazsam ...

Canim benim sancim oluyor .belimden asagi rahmime dogru bi kasilma hissediyorum.karnimda sertlesiyor.dr nagnezyum verdi.normal olur olur dedi .
Bildigin rahatsiz edici bi kasilma hissediyorsun yani

Ben yaşamıyorum o zaman kasılma falan Kendi kendimi fazla dinliyorum diye düşündüm şuan çünkü hiç acım ağrım falan yok

Şuan bende öyle düşündüm sanırım o bebişin kafası falan... Çünkühiç bir ağrı hissetmiyorum.

Ayyy ne kadar cok sey kacirmisim yaaaa uzuldum simdi.kac gundur kalp ve sol kol agrisiyla ugrasiyirum valla insan cani ne tatli uyku nedir bilmiyorum ama az kaldi sabrin sonu selamet insallah sizler nasilsiniz alisverisler basladi mi ben ufaktan bi kac bisiy aldim ama 3 uz alisverisi daha da uzun surcek galiba mobilyalar besikler hic bisey yok ortda ve ben yarin birgun dogurmaktan korkuyorum ben simdi alisverise nerden basalayim kizalr neler aliyim ne yapiyim ay hic bisey bilmiyorum yaaa

O hissettigin sertlik tatli bebisin kafasidir bazen benim elime de geliyor tas gibi bir sey :) bence bu sebepten dolayi korkmayin. İllaki hissedersiniz bir sekilde. Ben hic dogumda canim yanmadi diyeni duymadim illaki acir caniniz :)

Bunda kızacak ne var ne güzel fikir alışverişi yapmışsınız. Daha onu yapamayanlar var :)

Bunda kızacak ne var ne güzel fikir alışverişi yapmışsınız. Daha onu yapamayanlar var :)
Ne biliyim iste. Hamileligim yarattigi duygular sanirim. Dun gece yatana kadar kendime zehir ettim gunu. Oysa cok mutlu olmam gerekirdi bebegimin kiyafet eksiklerini tamamladik. Ama iste. O kadar mutsuz bitirdim ki gunu araba ve yatak kararsizligi yuzunden. Bugun hasta oldum. Zaten ne zaman asiri mutsuz, kendimi banyoya kapatip aglayacak kadar, olsam ertesi gunune hastalanirim hamileligin en dayanilmaz yani sahip cikamadigim duygusallik ve yalnizlik hissi.

Kızlar sağ göğüs kafesim batıyor ya bir iki haftadır . Tam sağ göğsümün altı hem batıyır hem tam kemik acıyor bzim bebiş mi sıkıltırıyor acaba ?başına gelen var mı ?

Allah yardım etsin canım inşallah... Seni hiç düşünemiyorum evet senin telaşın daha çok ve bıdıklar hazır oldumu gelirler sağlıklı sıhhatli inşallah

Kızlar sağ göğüs kafesim batıyor ya bir iki haftadır . Tam sağ göğsümün altı hem batıyır hem tam kemik acıyor bzim bebiş mi sıkıltırıyor acaba ?başına gelen var mı ?
Canm ben o agriyi 20. Haftalarimdan beri cekiyorum benim 3 tane oldugu icin.telas yapma kac tane doktora sordum hatta bazen kirildigini falan dusundum kaburgalarim gogus kafesim surekli batiyo hareket edemiyodum.senin haftalarinda normal 30 olmussun cunku.bana cok erken demislerdi.rahim asagidan buyudukce mide baski yapar demisti doktorum.bebisler biraz asagiya inincr rahatlicaksin ben simdi iyiyim ama kol.agrisi cekiyorum bende sua ara

Kızlar tüy dökücü krem kullanmakta bir sakınca varmidir göbeğinden assasini göremiyorum da
Ben kullaniyorm canım veet in hassas ciltlere olanını. Çünkü karnimdan goremiyorm jilete de guvenemiyorm kan sulandirici kullandığım için parmagimi küçücük cizsem kanamayı durduramiyorm artık. Bide asagiyi goremedigimden riske atamam. Bir sorun olacağını düşünmüyorum benim bir şikayetim yok hem jilet kaşıntı yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…