- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.721
canım ben fizik tedavi doktoruma gittim, bileklik takıyorum geceleri, ilk bir hafta fayda etti ama sol kolum ve bileğim de uyuşma bileklik takmama rağmen tekrar devam etmeye başladı, kuru iğneymiş yapılan iğne dün kadın doğum doktoruma da sordum, yapılabilir dedi, yaklaşık 1 hafta yada 10 gün sonra gidicem fizik tedavi doktoruma bakalım ne diyecek,,Bu arada iki elimdede karpal tunel var ve cok ilerleedi coook yazamiyorum uyusuk oldugu icin parmaklarim rabbim sifa versin parmak uclarim morarmaya baaladi oderece yani gece uyku haram gecenlerde biri igne yapildigink yazmis o arkadasa aorum umarim okur fizik tedavidenmi almak gerekiyor ven noroloji bakiyor diye biliyorum
Canım ben de içmeden önce idrar verdim kan vermedim, şekerli suyu hazırladılar o arada, 5 dk içinde bitir dediler, yanına da bir bardak su verdiler bunu da istersen iç diye, 1 saat sonra da kan verdim.Icmeden once idrar verdim ama o enfeksiyonla ilgili diye dusunuyorum sekerle ilgili degildir heralde
Doktor da ogleden sonra full ameliyatta olacak kafama takildi ya yanlislik falan varsa hastaneyi baslarina yikmayi dusunuyorum
Ay canım allah korusun, benim de geçen sabah çok şişmişti bogazım, sıcak suya bir kaşık zencefil bir kaşık bal atıp içtim bir kaç kere, iyi geldi. Dene istersen faydası olacağını düşünüyorum, şimdiden geçmiş olsunESimim bir akrabası. Kadin hamileydi. Boğazı iltihaplanmış. İltihap bebeğe bulasmis ve anne karninda ölmüş cocuk. Sezeryanla aldilar bebegi. Bu olayi duydugumdan beri kendime daha iyi bakiyim derken ben de hasta oldum. Suan bogazim o kadar agriyor ki kizlarcok mutsuzum. Ve ben bogaz agrisini antibiyotik kullansam bile cok ağır geçiririm. insallah daha fazla artmadan caresine bakabilirim cok korkuyorum.
canım ben fizik tedavi doktoruma gittim, bileklik takıyorum geceleri, ilk bir hafta fayda etti ama sol kolum ve bileğim de uyuşma bileklik takmama rağmen tekrar devam etmeye başladı, kuru iğneymiş yapılan iğne dün kadın doğum doktoruma da sordum, yapılabilir dedi, yaklaşık 1 hafta yada 10 gün sonra gidicem fizik tedavi doktoruma bakalım ne diyecek,,
dün 50 gr lık şeker yüklemesi yapıldı, sonucuna netten baktım 123 çıkmış, değer aralığı yazmıyordu, netten baktığımda 140 ve üzeri değerler sıkıntılı sanırım, açlık kan şekerim 83 çıkmış, d vitamini 2,3 kan sayımı 11 değerde, yuvarlanıp gidiyorum ben
kabızda olsam , mecburen demir ilacına başlıcam sanırım, ya bu ilaçların kabız yapmayanı yok mu, çok afedersiniz kan gelmese sorun etmicem de , ama büyük abdest kabız olunca kan geliyor.....daha başka sorunlara yol açmasın da
bu arada plasentam öndeydi, yukarı çıkmaya başlamış çok şükür, sağolsun doktorum plasenta önde vs önemli değil biz rahim ağzı açıklığına bakıyoruz dedi, o da iyiydi, doktoruma sordum, evet yaşın 40 , kan sulandırıcı kullanıyorsun, tabiki bir riskin var ama şu an zeynep kamil e gitmeni gerektirecek bir durumun yok dedi, 37. haftalarda bakıyoruz, bir sıkıntı olursa o zaman yönlendiriyoruz dedi, çok sevindim........
.bebişin boyunu sormayı unuttum ama kilosu 700 gr olmuş, ultrason kağıdında anlaşılmıyor, 1 ay önce 22 cm di olmuştur sanırım 30 cm civarı dimi
Cok tesekkur ederim. Balli sut ictim simdi. Onu da aksam deneyim.Ay canım allah korusun, benim de geçen sabah çok şişmişti bogazım, sıcak suya bir kaşık zencefil bir kaşık bal atıp içtim bir kaç kere, iyi geldi. Dene istersen faydası olacağını düşünüyorum, şimdiden geçmiş olsun
çok teşekkür ederimCok cok guzel olmus gercekten.guzel,saglikli,huzurlu gunlerde uyusun kuzun.markasi nedir?bende Boyle bisey yapmak istiyorumda.
Vinalac var probiyotikli multivitamin onu bi sorar mısın doktoruna? Ben kullanıyorum hiç kabız olmadım...Hasta da olmuyorum bağışıklık güclendiricicanım ben fizik tedavi doktoruma gittim, bileklik takıyorum geceleri, ilk bir hafta fayda etti ama sol kolum ve bileğim de uyuşma bileklik takmama rağmen tekrar devam etmeye başladı, kuru iğneymiş yapılan iğne dün kadın doğum doktoruma da sordum, yapılabilir dedi, yaklaşık 1 hafta yada 10 gün sonra gidicem fizik tedavi doktoruma bakalım ne diyecek,,
dün 50 gr lık şeker yüklemesi yapıldı, sonucuna netten baktım 123 çıkmış, değer aralığı yazmıyordu, netten baktığımda 140 ve üzeri değerler sıkıntılı sanırım, açlık kan şekerim 83 çıkmış, d vitamini 2,3 kan sayımı 11 değerde, yuvarlanıp gidiyorum ben
kabızda olsam , mecburen demir ilacına başlıcam sanırım, ya bu ilaçların kabız yapmayanı yok mu, çok afedersiniz kan gelmese sorun etmicem de , ama büyük abdest kabız olunca kan geliyor.....daha başka sorunlara yol açmasın da
bu arada plasentam öndeydi, yukarı çıkmaya başlamış çok şükür, sağolsun doktorum plasenta önde vs önemli değil biz rahim ağzı açıklığına bakıyoruz dedi, o da iyiydi, doktoruma sordum, evet yaşın 40 , kan sulandırıcı kullanıyorsun, tabiki bir riskin var ama şu an zeynep kamil e gitmeni gerektirecek bir durumun yok dedi, 37. haftalarda bakıyoruz, bir sıkıntı olursa o zaman yönlendiriyoruz dedi, çok sevindim........
.bebişin boyunu sormayı unuttum ama kilosu 700 gr olmuş, ultrason kağıdında anlaşılmıyor, 1 ay önce 22 cm di olmuştur sanırım 30 cm civarı dimi
çok sağol canım, inşallah sende güzel sonuçlar ile gelirsin, değer 130 olsa bile o zaman benim sonucu iyi olarak değerlendirebilirimGözün aydın canim insallah sorun çıkmaz da gittiğin doktora devam edersin.
Boyu için ultrason kağıdında yazan fl değerini 7 ole çarpınca boyunu bulabiliyorsun.
Bende dün yaptırdım 50 lik şeker yüklemesi orada kan alan kişiye sordum 130 üzeri çıkınca 100 lik yapılıyor dedi. Zeynep kamil de yaptırdım ogleden sonra sonuç çıkar dedi ama bakıyorum siteden hala sonuç çıkmamış gözüküyor.
gerçekten salı günü tahlil sonuçalrı için gitmeyi düşünüyorum, mutlaka sorucam, çok teşekkür ederim canımVinalac var probiyotikli multivitamin onu bi sorar mısın doktoruna? Ben kullanıyorum hiç kabız olmadım...Hasta da olmuyorum bağışıklık güclendiriciEki Görüntüle 2109337
Ben buraya satı bitiş tarihi olarak düşünüp girmiştim . Ondan yanlış olabilir . Başlangıç tarihi olduğunu bilmiyordum girerkenCan'ım sen yine de kullanmaben de napıcam bilmiyorum. Eldiven kullanıyorum normalde. Bir haftadır erteleyip duruyorum ama sanırım eldivenle denicem. Tüyler bu kadar azalmışken jilet kullanmak istemiyorum ben de.
Aynı durum bende de var Can'ım :) sağa yatıyorum sağ aşağı tarafı sola yatıyorum sol aşağıyı tekmeliyor :) ordan sıkışıyor mu acaba diye düşünmeden edemiyorum :)
Can'ım benim sat 5 Ağustos
Ama gebelik takvimimde Doğum 12 Mayıs. Senin de 13 Mayıs görünüyor. O nasıl oluyor ki
Şurubun adı gastren duo süspansiyon . Gaviscon şurup kullandım herşeyi denedim . İlk defa bu şurupla rahatladımAdı ne şurubun? Ben de alayım iyi geldiyse. Olacak gibi değil çünkü
Ben de hep agda yapardim kendim. Ama artik asagiyi goremiyorum agdayla ugrasamiyorum. Ve malesef jilete basladim napacam bilmiyorumCan'ım sen yine de kullanmaben de napıcam bilmiyorum. Eldiven kullanıyorum normalde. Bir haftadır erteleyip duruyorum ama sanırım eldivenle denicem. Tüyler bu kadar azalmışken jilet kullanmak istemiyorum ben de.
Aynı durum bende de var Can'ım :) sağa yatıyorum sağ aşağı tarafı sola yatıyorum sol aşağıyı tekmeliyor :) ordan sıkışıyor mu acaba diye düşünmeden edemiyorum :)
Can'ım benim sat 5 Ağustos
Ama gebelik takvimimde Doğum 12 Mayıs. Senin de 13 Mayıs görünüyor. O nasıl oluyor ki
Cok tesekkur ederim. Balli sut ictim simdi. Onu da aksam deneyim.
Adı ne şurubun? Ben de alayım iyi geldiyse. Olacak gibi değil çünkü
Ya haklısın benim de okulum açılınca başladı hareketsizliği. Kesin yorgunluktan oluyor. Göbüş de dünden bugüne büyüdü bir etken de bu olabilir :)benim de hareketsiz bu haftahareketleri az desem daha doğru, arada hissetmesem soluğu doktorda alıcam. okul açılınca sorumluluk sınavöarında görev yazmışlar sabah 8 akşam 6 çalıştım, çok yoruldum ona bağladım biraz da, ama göbüş de büyüdü. iki hafta önceki gibi oldu herhalde göbüş büyücünce az hissetmiştim.
Benim sat 2 ağustos sen benden 5 gün öndesin normal :)toist benim başıma benzer durum geldi . Ogün hiç hareket etmedi sonra normale döndü aşırı hareketli şuan Buarada ben cuma günü Doğum iznimi hesaplattım . Sat 28 temmuz benim 9 Mart'ta rapor için gelmemi söyledi .
Ya benim kızımda hep yukardaydı son hafta bile. Her hamilelik farklı tecrübe oyüzden ben de sendenim :) Erkekler aşağıda olur diyorlar seninki belki ondandır :)İnan dün aynada bakıyorum benim de aşağıda gibi geldi. Hatta bu ağrılarım ondan mı acaba diyorum.
Göbeğimi tutup yukarı kaldırasım geliyor :))
Tabi dr lar bişey demedi şimdiye dek.
Ben de tecrübesizim abarttığımı düşünüyorum
Evet canım bir de anasınıfı öğrencisi. Öyle masum sarıldı ki kızamadım bile. Zaten kanama kasılma vs hiçbişey olmadı çok şükür. Sadece hareketsizlik işte.Çocuklar böyle hele konu öğretmenleri olunca durdurmak biraz zor sevgilerde paha biçilemez ama Allah koruyor bebelerimizi
Canım tabiki iltihap zararlı hemen doktora gitmeliyiz vs ama akrabanız çok ekstrem bir durum yaşamış.ESimim bir akrabası. Kadin hamileydi. Boğazı iltihaplanmış. İltihap bebeğe bulasmis ve anne karninda ölmüş cocuk. Sezeryanla aldilar bebegi. Bu olayi duydugumdan beri kendime daha iyi bakiyim derken ben de hasta oldum. Suan bogazim o kadar agriyor ki kizlarcok mutsuzum. Ve ben bogaz agrisini antibiyotik kullansam bile cok ağır geçiririm. insallah daha fazla artmadan caresine bakabilirim cok korkuyorum.
Saat ilerledikce artti ya suan cok kotuyum. Pazartesi kadin dogumda randevum vardi. Ona desem o yazar mi ilac? Yoksa ayriyeten kulak burun bogaza mi gitmem gerekir?Canım tabiki iltihap zararlı hemen doktora gitmeliyiz vs ama akrabanız çok ekstrem bir durum yaşamış.
İlk bebişte İnan her ay grip vs oluyordum anasınıfında çocuklardan geçiyor çünkü virüsler bakteriler. Antibiyotik içmem inadı yüzünden doktora bile gitmiyordum. Çok şükür şimdiki aklım olsa gider içerim tabi doktorsuz olmaz ama gönlünü ferah tut vücudumuz okadar da güçsüz değil. Aksine hamilelikte çok daha güçlü.
Doğru söylüyorsun ama ben diyet yapamam ki o yüzden korkuyorum. Hiç boğazımdan kısmadım ve kisabilene gıptayla baktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?