2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba kızlar dualarınız için Allah razı olsun . Şimdi perintolog baktı gerilik artmış fakat takip edicem dedi riske girdiği an alıcaklar 15 günde 1 takip verdi 15 gün sonra gidicem bidaha . Bakalım Allah büyük ona emanet ettim çok korkuyorum ama bunun bi tedavisi yok onuda biliyorum .. Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumunu nasip etsin şimdi heran beklemekten başka yapacak bişey yok

içini ferah tut canım.allahın izniyle sağ salim alacağız hepimiz kucagimiza

Benimde moralim çok bozuk hastanedeydim zeynep arkadaşın bebeğinde gerilik vat diye dua edecektim benimki de iki hafta ileri çıktı nırmalde kafayı takmam ama kilosu 1450 olmuş bu nedir dr kalbine bakılacak sorun var mı diye bu kadar ileri normal değilmiş sonra nst ye bağlandım ordada doğum yapan kadının çığlıkları çünkü bende normal istiyorum başladım ağlamaya sinirlerim çok bozuldu kızlar

canım hic sıkma canını benimkide önde gidiyor kilo olarakta fazla. Bana hic öyle bisey demediler.hemde 2 doktorumda geçen hafta gördüler

Benimde moralim çok bozuk hastanedeydim zeynep arkadaşın bebeğinde gerilik vat diye dua edecektim benimki de iki hafta ileri çıktı nırmalde kafayı takmam ama kilosu 1450 olmuş bu nedir dr kalbine bakılacak sorun var mı diye bu kadar ileri normal değilmiş sonra nst ye bağlandım ordada doğum yapan kadının çığlıkları çünkü bende normal istiyorum başladım ağlamaya sinirlerim çok bozuldu kızlar
Canım inşallah bi sıkıntı yoktur belki yediklerinden kaynaklıdır önde olması ben 25 haftalık gittiğimde tam bi hfta öndeydi doktorda iyi bakmışsın dedi . Sonra bi düşündüm ne yedim diye o zamn tahin pekmezi çok abartmıştım gece bile yiyodum bu ay biraz azaltmaya çalıştım. Sekz gün sonra randevum var bakalım be durumda benim ki çok merak ediyorum

Ben hiç böyle bi insan değildim gerçekten bak hiç öyle kıyafet düşkünlüğüm olmadı zaten kabinlere girip denemeyi de hiç sevmem ama şu çocuk için aklımı oynatıcam.. görmemiş gibi (ki cocuk görmedim önceden ilk cocuğum) saldırıyorum... en kötüsü de kendime asla engel olamıyorum inşallah sağlıkla doğurup kucağımıza alırız hepimiz binbir aşkla aldığımız şeylerin içinde görürüz bebeklerimizi..
Aminnn insallahh hayırla sağlıkla o günleri göstersin Rabbim hepimize

Merhaba kızlar dualarınız için Allah razı olsun . Şimdi perintolog baktı gerilik artmış fakat takip edicem dedi riske girdiği an alıcaklar 15 günde 1 takip verdi 15 gün sonra gidicem bidaha . Bakalım Allah büyük ona emanet ettim çok korkuyorum ama bunun bi tedavisi yok onuda biliyorum .. Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumunu nasip etsin şimdi heran beklemekten başka yapacak bişey yok
çok geçmiş olsun cnm gerilik sadece fl demi kaç hafta geri görünüyor?diger ölçümler normalmi hl ac falan? bende pazar fakültenin aciline gittim fl sini 4 gün geri çıkardı sabahına özel hastnye gittim 1 hafta önde çıkardı nasıl oluyor anlamadım gitti beni hatrlarsan bende fl deki gerilikten bebeğimi kaybetmiştim ve yine aynı korkuları bende yaşıyorum Allah yardımcımız olsun korktugumuza ugratmasın canm.

Hayırlısıyla sağlıkla 28. Hafta dolsa 7 aylık oluyor ve o haftadan sonra doğan sağlıklı olan 2 tane tanıdığım var. Inşallah sağlıklı olduğu anda gelir bebişin. Dualarımızdasın. Sen de içini ferah tut

C Chivas Regal Niye ağda yaptırmıyorsunuz ki...jiletle tüy dökücüyle uğraşılır mı bu vaziyette...ben ayda 1 kuaföre gidiyorum koltuk altı bikini sir ağda 25 lira verip tertemiz oluyorum...zaten yeterince rahatsızız her yerimizden bişeyler salgılanıyor değişik kokular vs bi de kılla tüyle mi uğraşıcaz...görülmeyen yerleri de görüyor alıyor sonuçta yapan kişi...bence bi deneyin harika

Alın benden de o kadar. Her ay gidip cillop gibi olup geliyorum:KK23: 25 tl iyiymiş bu arada. Ankarada gidiyorum bende 40 tl veriyorum:KK57: ama değiyor. Birde değişik koku demişsiniz yalnız değilim demekki:anneadayı:

Kızlar bebeği ilerde olan arkadaşlar var lütfen sıkınsı yapmayın ileri olması ölüm sebebi değil en kötü 2 3 Hafta erken doğar ama kuvez bile görmez gerilikle ilerilik çok farklı şeyler beterin beteri var Rabbim beterinden korusun ... Hastanede neler neler var hele şu perintolog ve riskli gebelik kapısında 1 saat otur altüst olup geri geliyo insan benim maraton başladı... Rabbim sonumu iyi etsin yavrum iyi olsun ben gider gelirim.... Haftam 26 bitti evet ama ben 26 yı doldurdum kızım hala 24 haftada malesef ama inş büyüyecek annesinin elini bırakmayacak ... Aynı acıyı göstermesin rabbim

Hayırlısıyla sağlıkla 28. Hafta dolsa 7 aylık oluyor ve o haftadan sonra doğan sağlıklı olan 2 tane tanıdığım var. Inşallah sağlıklı olduğu anda gelir bebişin. Dualarımızdasın. Sen de içini ferah tut
Ben 7 aylığım.. ve doğduğumda sadece 900 grammışoım.. hastane de değil evde doğmuşum yani yaşamam tamamen mucize! Ne zaman doğarsa doğsun yeter ki alacak nefesi görecek günü olsun...

çok geçmiş olsun cnm gerilik sadece fl demi kaç hafta geri görünüyor?diger ölçümler normalmi hl ac falan? bende pazar fakültenin aciline gittim fl sini 4 gün geri çıkardı sabahına özel hastnye gittim 1 hafta önde çıkardı nasıl oluyor anlamadım gitti beni hatrlarsan bende fl deki gerilikten bebeğimi kaybetmiştim ve yine aynı korkuları bende yaşıyorum Allah yardımcımız olsun korktugumuza ugratmasın canm.
Evet canım fl gerilemiş yine bende diğer bebeğimi fl geriliğinden kaybettim tabi fl zamanla diğer ölçümleri eksiltiyor hedefim 36 haftaydı şuan ise 1000 gramı görmek İnş onu görünce 1500 gramı görmek enazından yaşama umudu olur inşallah ne kadar gram okadar umut Rabbim büyük ben inanıyorumm İnş herşey güzel olucak

Be
Ben 28 e gelirim az kaldı ne var şurada İnş kızım gelsin önemli olan onun bana yetişmesi azcık koşsa cimcime

İyi de canım öyle olduğu ne malum...2 hafta önde olması sorun olmuyor diyorlar normalde neden peki...kesinliği olmadığı için...bence ultrason cihazına göre fark ediyor ve gerçek halinden büyük gösteriyor bazıları...arkadaşıma 3buçuk 4 kilo doğar bebek demişlerdi devlet hastanesinde ve bebeği 2900 doğdu...bilemiyorum güvenilir mi...e çok gelişmiş dedikleri teknoloji işe yaramıyor o zaman...7.aya gelmiş bebeğin kalbiyle ilgili hala bir fikir yoksa...geri olana bişey yapamıyorlar ileri olana bişey yapamıyorlar...e napıyorlar
Bilmiyorum hep özele gidiyordum test için tıp fak gideyim dedim ağlıyorum iki saattir tekrar gidicem hastaneye kalbine öğleden sonra bakabilirler inş

Ben 7 aylığım.. ve doğduğumda sadece 900 grammışoım.. hastane de değil evde doğmuşum yani yaşamam tamamen mucize! Ne zaman doğarsa doğsun yeter ki alacak nefesi görecek günü olsun...
Aynen öyle Rabbim ne gösterir bilinmez veren o nasibi varsa Yaşar yoksa kendini parçala olmaz zzz... Yaşadım gördüm elden bişey gelmiyor ..

Canım inşallah bi sıkıntı yoktur belki yediklerinden kaynaklıdır önde olması ben 25 haftalık gittiğimde tam bi hfta öndeydi doktorda iyi bakmışsın dedi . Sonra bi düşündüm ne yedim diye o zamn tahin pekmezi çok abartmıştım gece bile yiyodum bu ay biraz azaltmaya çalıştım. Sekz gün sonra randevum var bakalım be durumda benim ki çok merak ediyorum
Yediklerim yaramış olabilir de bilmiyorum çok gerildim inş senin sonuç da iyi çıkar

Back
X