- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.121
Dusmedi aksine yukseldi surekli. Bana da surekli takip et dedi. Cihazim yok. Yakinda eczNe var orasi acaba takip eder mi her gun gitsem?Zeynosrkn84 insallah iyi olacak kuzucuğun gelisimi
minikoglan tansiyon 15/9 un uzerine cikarsa sıkıntı olur ben de doktorun istegi uzerine hamileligin basinda tansiyon aleti aldim duzenli olcuyorum Dusuk olmasi bemi hic ilgilendirmiyor ama 15/9 uzerini gorursen acile gel demisti Seninki simdi dusmus ama dijital tansiyon ölçer alip sen de takip et
İnsallah canim . Ama haftasina gore normal degil mi kilosu? Bufun doktorum +- 300 gram oynama yapabilir dedi bizim Hesapladigimizla. İcini ferah tut. Biz iyi hissedecegiz ki onlar iyi olacak ( dedi ve kendi hakkinda karamsar dusuncelere yeniden daldi)Bıcırığım 745 gram olmuş çok şükür tabi az ama şükür hiç almaması daha kötü.... İnş 15 gün sınra dahada alcak benim kızım teyzesi
Bizim burda saat 10da bitiyo süresiKizlar bide acil cevap lutfen yarin tetanoz 2. Dozum var. Cok akintimda var idrar tahlili yaptircam gitmisken. Onunda kan tahlili gibi bi saati var mi sanirim kani 9 30a kdr aliyolardi
Cok buyuk ihtimalle vardir. Tum ornekleri ayni anda gonderiyorlardir laboratuvara. 9,30 da kan, 10 da idrar yapmiyorlardir. 9 bucukta kan idrar ne varsa yolluyorlardir.Kizlar bide acil cevap lutfen yarin tetanoz 2. Dozum var. Cok akintimda var idrar tahlili yaptircam gitmisken. Onunda kan tahlili gibi bi saati var mi sanirim kani 9 30a kdr aliyolardi
evet hem benim aldığm hemde ikeanınki de sökülebiliyor, ama yan korululukları-baş kısımları-şilte konulan yer epey yer kaplar. Hani park yataktan daha çok yer kaplar malesef. evde bazanız varsa onun içine yerleştirirsiniz. Allah nasip ederse ikinxi bebeği çok geciktirmeyeceğim :) bu yüzden uzun bir süre bizim evin demirbaşı olacak bu beşik. şimdiden hayırlı olsuın satın alcagınz beşik, huzurla sağlıkla büyütün yavrunuzu :)1)Yatılı kimseye gitmiyoruz,
2)Aslında benim baktığım park yataklarda 500 civarı ikeanın beşiğide onun için maddi olarak aynı geliyor bana,
3) Park yatak katlanınca küçük oluyormuş evet. Bu yatakta sökülüp monte edilebiliyor değil mi, bunu da söker kaldırırız diye düşünüyorum.
Ve benimde görsel olarak odama uyucak bir yatak bu gerçekten. Ondan bunu daha çok istiyorum şimdilik :)
çok güzel olmuş, emeklerinize sağlık, çok begendim :)Şuraya buldumcuk bi arohi bırakayım... ortada çocuk yokken böyleyim beni bi de doğurduktan sonra düşünün.. sakın engellemeyesiniz beni :) kötü şeyler düşünmek istemiyorum bol bol hem kendim için hem sizler için dua ediyorum böyle şeylerle oyalıyorum kendimi sizin de biraz kafanız dağılsın diye paylaşıyorum sakın yanlış anlamayınn
İnsan gercekten panikliyor. Dunden beri resmen afallamis vaziyetteyim. Bas agrisi şöyle bende. Her an agrimaz ama gun icinde mutlaka en az bir sefer agirir basimZ ama bu ara hem hastayim. Hem de yillardir migrenim ve sinuzitim var.minikoglan Canım tansiyonun yüksek demiş doktorun sen de bas ağrısı filan gibi belirti verdi mi bende aklıma geldikçe eczanelerde filan ölçtüruyorum. Geçen hafta 14/10 a yükselince panikledim. Bende dijital cihaz ölçümleri hep yüksek çıkıyor manuel ölçüm daha sağlıklı bilgi veriyor aklında bulunsun. Zeynosrkn84 dualarım seninle bişey olmayacak Allahın izniyle kilosu filanda çok düşük değil bence. Hepimiz aynı tedirginlikleri yaşıyoruz gün geçtikçe Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Evet canım öyleydi ayrıntılıda sonra bu 4 güne düştü farklı hastanede ölçüm olmuştu... Şimdi ise 2 hastane 3 doktor ölçtü24 de duruyor bebiş şuan ben 26 +1 im aslında Allah benzetmesin ama diğer bebeğimde de böyle ni anda durmuştu tek fark o 21 de durdu bu 24 de şuan inş bu gelişir azda olsa büyümesi çook önemli kilosu şuan için bencede normal ama aslında haftasına göre daha çok olmalıymış... Dua edip beklicez herşeye hazır olucaz dedi erken doğum heran dedi bişey diyemem dedi riski artarsa hemen 15 gün sonraki kontrolde alır bebeği ama azda olsa büyürse gelişim durduğu yere kadar almazlar ama inş büyür yavrum Allah büyük ona emanet ettim .. Elden bişey gelmiyor zaten biliyorum .. Şimdi bilen bilmeyen akıl verir yine yaşadım çünkü yok yemedin yok uyumadın yok şöyle yaptın ... Annem bile başladı yok diğerinde su aldılar çocuk ondan öldü bunda su almadılar büyür bu... Yaaa ne alaka anlatamıyorsun Allah başa vermesin bu gerilik çok farklı bişey be yaparsan yappp olmazz . Çünkü benlik değil bebeklik bişey bu... Çok şüjşü evimizde artık herşey var herkes herşeyi yiyor .. Ya benim eşim organik olsun diye tavuk besliyor çatıda sırf ben beslencem diye 2 derin dondurucu var tıka basa dolu... Özkardeşim sakladın yemedin çocuk ondan öyle oldu dedi aklım almıyor ya ben neden yemiyeyim cahille baş etmek zor hani anlat anlat anlamıyorlar yaa beddua etmekte istemiyorum ama canım çok sıkılıyor.... ALLAH BÜYÜK HERŞEY İMTİHAN...başa gelmeden bilinmez... Bekara karı boşamak derler ya benimki Oo misal arkadaş yaşamışım görmüşüm benmi bilicem senmi dua et akıl verme ... Ay sabah sabah içimi döktüm.. Hakkınızı helal edinKizlar yaklasik bi 15 sayfa fln okudum herkes farklibir sikintisindan bahsetmis Allah herkese acil sifalar versin insallah.Zeynosrkn84 canim detaylida dr senle bana gerilik var takip edilecekk demisti. Hatirlarsin. Beni 2 hafta sonra cagirdiginda normal demisti. Ama dikkat ettim kilosu gayet iyi bebeginin benimde seninle ayni mesela. Senin gecen 2 haftada ne kdr ilerlemis 2 haftada 10 gun mu ilerlemis mesela . Bide bu olcumler doktordan doktora cok farkediyo ya.
Allah razı olsun canım benim namazdan sonra aklınza geldiğimde edin yeter Müslümanın Müslümana duası kabul olur inşallahKizlar en onemli sikintiZeynosrkn84 da var gibi gorunuyo. Boyle duanin kabul olmasi icin bolusebilecegimiz bi dua varsa. Onun icin yapalimmi bu 2 hafta suresince ne dersiniz. Ben bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi. Baska agizdan daha makbul hem. Hemde destek ve dua cok onemli. Oyle bindua varsa paylaşırmısınız boluselim
İnsanların ağzı torba değil büzemiyoruz.. duyma görme! Ağzı olan konuşuyo malesef kimsenin canı senin kadar yanmaz ama herkes konuşur!! Sen şimdi özellikle hiç bunları düşünme bebeğinle güzel günleri hayal et, kitap oku, sevdiğin müzikleri dinle, canın ne istiyosa ye iç, uzat ayakların yat soluna dinlen...Evet canım öyleydi ayrıntılıda sonra bu 4 güne düştü farklı hastanede ölçüm olmuştu... Şimdi ise 2 hastane 3 doktor ölçtü24 de duruyor bebiş şuan ben 26 +1 im aslında Allah benzetmesin ama diğer bebeğimde de böyle ni anda durmuştu tek fark o 21 de durdu bu 24 de şuan inş bu gelişir azda olsa büyümesi çook önemli kilosu şuan için bencede normal ama aslında haftasına göre daha çok olmalıymış... Dua edip beklicez herşeye hazır olucaz dedi erken doğum heran dedi bişey diyemem dedi riski artarsa hemen 15 gün sonraki kontrolde alır bebeği ama azda olsa büyürse gelişim durduğu yere kadar almazlar ama inş büyür yavrum Allah büyük ona emanet ettim .. Elden bişey gelmiyor zaten biliyorum .. Şimdi bilen bilmeyen akıl verir yine yaşadım çünkü yok yemedin yok uyumadın yok şöyle yaptın ... Annem bile başladı yok diğerinde su aldılar çocuk ondan öldü bunda su almadılar büyür bu... Yaaa ne alaka anlatamıyorsun Allah başa vermesin bu gerilik çok farklı bişey be yaparsan yappp olmazz . Çünkü benlik değil bebeklik bişey bu... Çok şüjşü evimizde artık herşey var herkes herşeyi yiyor .. Ya benim eşim organik olsun diye tavuk besliyor çatıda sırf ben beslencem diye 2 derin dondurucu var tıka basa dolu... Özkardeşim sakladın yemedin çocuk ondan öyle oldu dedi aklım almıyor ya ben neden yemiyeyim cahille baş etmek zor hani anlat anlat anlamıyorlar yaa beddua etmekte istemiyorum ama canım çok sıkılıyor.... ALLAH BÜYÜK HERŞEY İMTİHAN...başa gelmeden bilinmez... Bekara karı boşamak derler ya benimki Oo misal arkadaş yaşamışım görmüşüm benmi bilicem senmi dua et akıl verme ... Ay sabah sabah içimi döktüm.. Hakkınızı helal edin
Öyle yapıyorum bende artık diyorumya 1.de dinledim sadece akıl verildi toprağa koyan eve gitti bunda müsade etmiyorum istemiyorum ne gelsin ne sorsunlar gerek yok bu haftalarıda atlatırız İnş Rabbim ol dedi oldu... Verir imtihan eder . vermez imtihan eder . Verir geri alır yine imtihan eder... Hesap sorma lüksümüz yok Allah eniyi bilendirİnsanların ağzı torba değil büzemiyoruz.. duyma görme! Ağzı olan konuşuyo malesef kimsenin canı senim kadar yanmaz ama herkes konuşur!! Sen şimdi özellikle hiç bunları düşünme bebeğinle güzel günleri hayal et, kitap oku, sevdiğin müzikleri dinle, canın ne istiyosa ye içbırak, uzat ayakların yat soluna dinlen...
isteyen istediğini desin... Allah cok büyük seni de gerekli gereksiz konuşanı da görüyo bu da bizim sınavımız belki de. Hiç üzme kendini kimsenin lafıyla sözüyle şuan sen sadece bebeği düşün...
canim benim insani zaten en yakinlari daha cok uzuyor hersey olacagina varir bilmiyorum kac yadindasin ama bunlar cok normal seyler yill olmus 2018 hala cinsiyeti kadin belirliyormus kafasinda olan insanlar var eyy rabbim bos vericez gormezden gelicez iyi olacaksiniz insallah bolbol ya musavvir cek bizlerde senin icin dua edelim rabbim hayirlisyla evladini kucagina almayi nasıp etsin soyle bir sey ekliyeyim bir arkadasim vardi 43 45 kilo civariydi 36. haftada bebegini aldilar yani sezeryana erken gitdi bebegide gayey saglikliydiEvet canım öyleydi ayrıntılıda sonra bu 4 güne düştü farklı hastanede ölçüm olmuştu... Şimdi ise 2 hastane 3 doktor ölçtü24 de duruyor bebiş şuan ben 26 +1 im aslında Allah benzetmesin ama diğer bebeğimde de böyle ni anda durmuştu tek fark o 21 de durdu bu 24 de şuan inş bu gelişir azda olsa büyümesi çook önemli kilosu şuan için bencede normal ama aslında haftasına göre daha çok olmalıymış... Dua edip beklicez herşeye hazır olucaz dedi erken doğum heran dedi bişey diyemem dedi riski artarsa hemen 15 gün sonraki kontrolde alır bebeği ama azda olsa büyürse gelişim durduğu yere kadar almazlar ama inş büyür yavrum Allah büyük ona emanet ettim .. Elden bişey gelmiyor zaten biliyorum .. Şimdi bilen bilmeyen akıl verir yine yaşadım çünkü yok yemedin yok uyumadın yok şöyle yaptın ... Annem bile başladı yok diğerinde su aldılar çocuk ondan öldü bunda su almadılar büyür bu... Yaaa ne alaka anlatamıyorsun Allah başa vermesin bu gerilik çok farklı bişey be yaparsan yappp olmazz . Çünkü benlik değil bebeklik bişey bu... Çok şüjşü evimizde artık herşey var herkes herşeyi yiyor .. Ya benim eşim organik olsun diye tavuk besliyor çatıda sırf ben beslencem diye 2 derin dondurucu var tıka basa dolu... Özkardeşim sakladın yemedin çocuk ondan öyle oldu dedi aklım almıyor ya ben neden yemiyeyim cahille baş etmek zor hani anlat anlat anlamıyorlar yaa beddua etmekte istemiyorum ama canım çok sıkılıyor.... ALLAH BÜYÜK HERŞEY İMTİHAN...başa gelmeden bilinmez... Bekara karı boşamak derler ya benimki Oo misal arkadaş yaşamışım görmüşüm benmi bilicem senmi dua et akıl verme ... Ay sabah sabah içimi döktüm.. Hakkınızı helal edin
1. cocukta yaptirmistim cok igrenc bir durum du 2. de yaptirmadim bende hic bisey olmaz rabbime emanetizBende iki ay üstüne hastaneye tahlil vermeye geldim ünv.endokrin bölümüne doktor illa tutturdu şeker yüklemesi yaptır diye yaptırmadım ben zamanımda doldu nerdeyse yapanlarda çok çok diyet yapıyor inşallah sorun olmaz yaptırmak hiç istemedim
Düşün canım 2 tane sağlıklı yetişkin evladın varken böyle canını yakıyorlar ya hiç hamile kalamayanlara doğuramayanlara neler yapıyorlar neler...Allah akıl fikir versin...sağ salim kucağıma alana kadar sevinmeye korkarım, oğlum 6 yaşında olacak yüzüne bakınca içim titrer hepsi Allah a emanet sabah ben okula o okula çıkıp gidiyoruz akşam dönüp dönmeyeceğimiz bile belli değil...hiçbir şey garanti değil hiçbirisi bizim değil Rabbim acılarını göstermesin...bizim sitenin yanındaki boşluğa çingeneler yerleşmiş inan çadır bile değil yattıkları yerler leş gibi bu soğukta üstleri başları yırtık aman Allah ım boy boy çocuklar ayakları çıplak ne beslenmesi ne dinlenmesi...Elimizden geleni yapıyoruz sonuçta hamile halimizde maraton koşmuyoruz gerisi Allah ın takdiriÖyle yapıyorum bende artık diyorumya 1.de dinledim sadece akıl verildi toprağa koyan eve gitti bunda müsade etmiyorum istemiyorum ne gelsin ne sorsunlar gerek yok bu haftalarıda atlatırız İnş Rabbim ol dedi oldu... Verir imtihan eder . vermez imtihan eder . Verir geri alır yine imtihan eder... Hesap sorma lüksümüz yok Allah eniyi bilendir
Benim var kan uyuşmazlığım ama dr um yapalım demedi daha. 28 şubatta kontrolum var o zaman soracağım.kan uyusmazligi olan arkadaslar ignelerini oldumu ben haftaya pazartesi ye randevu aldim 28 haftalik olcam o zaman onuda vurunursam rahatlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?