2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tuzu kesmeniz lazım sanırım bana öyle demişti doktor ben 15 gündür ekmeği peyniri zeytini hep tuzsuz aldım yemeklere de hiç tuz atmıyorum öyle besleniyorum ileride tansiyon problemi olmasın diye. Siz de bi doktorunuza sorun isterseniz

Ben de yemeyecegim bundan sonrA. Ama neden alelacele yatış verdi o kismi anlamadim. O an basimdan asagi kaynar sular dokuldugunden soramadim da. Doktorun ne dedigini bile hatirlamiyorum suan.

Ben de yemeyecegim bundan sonrA. Ama neden alelacele yatış verdi o kismi anlamadim. O an basimdan asagi kaynar sular dokuldugunden soramadim da. Doktorun ne dedigini bile hatirlamiyorum suan.
Canım bol su istirahat ve muhakkak yediğine dikkat et tansiyon önemli bi konu aslında yatsanda olurdu 2 güne çıkardın düzelip... Takip et ölç muhakkak

Oluyo öyle bende doktora gittiğimde ne soracağımı unutup çıkıyorum hele de tartıldıktan sonra aklım tamamen gidiyo çünkü adam beni resmen azarlıyo yüksek tansiyon gebelikte nasıl bi problem hiç bilmiyorum ama siz sakin olun ki daha çok yükselmesin tansiyonunuz dinlenin tuzsuz beslenin yavas yavas yürüyüş yapın iyi gelir belki bi de sürekli kontrol edin tansiyonunuzu..

Can'ım yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesine neden olabiliyor. Bence kontrol altında gidişatı incelemek için yatış vermiştir. Nst için de erken değil mi
Sancı mı göründü acaba?
Benim bi arkadaşımda da hep yüksek tansiyon vardı. Ama ona gebelik zehirlenmesi olana dek hiç yatış vermediler. İğne yapıp eve yolladılar. Bebeğin ciğer gelişimi için. Ama o 32. Haftadaydı.
Bence seni her ihtimale karşı tutmak istemişler

Canım bol su istirahat ve muhakkak yediğine dikkat et tansiyon önemli bi konu aslında yatsanda olurdu 2 güne çıkardın düzelip... Takip et ölç muhakkak
Kan sonuclarim cikti. Evde biraz dinleniyim. Tekrar gostermeye gidecegim. Yatirinca ne yapacak anlamadim ki. Aklima direk erken dogum falan minyaptiracak diye geldi. Aklim basimdan gitti. Gerci simdi de kendimde degilim ama.

Dikkat edecem artik. Su haftaya kadar sorunsuz geldim. Hep boyle gidecek sandim ama gitmiyormus

Bilmiyorum ki soramadim korkudan bir sey. Allaha sukur idrarimda protein cikmiyor. Protein pozitif olsa zaten direk gebelik zehirlenmesi yasiyor olurdum. Allah korusun ya gercekten cok korkuyorum suan.. Nst icin doktor da dedi erken doye ama bebegim bir hafta onden gidiyor. Kilosu 1.800 olmus. O yuzden istedi heralde.

Oh maşallah kilosu çok iyi kuzunun en azından gözetim altınd alıcaktır oyuzden demiştir risk olmadan bebeği almazlar korkma o en son çare oluyo artık... Senin bebiş de maşallah iyi kilosu falan rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah

Yok canım erken doğum yaptırırlar mı hiç...tansiyonunu kontrol altına almak için yatiralım demiştir, yatabilirdin bişey olmaz...yüksek tansiyon bebek için tehlikeli Allah korusun...sürekli takip edilmesi gerekiyor

Aaa ben aşırı meyve yiyorum çocukta mı şeker çıkabilirmiş bende mi? Mantıklı geldi bu dediğin
Yok bende çıkabilirmiş canım bana yükleme yaptırmadı açlık tokluk baktırmıştı o zaman çıkmadı dedim o da sonraki haftalarda çıkmayacak diye bir şey yok dedi ben bide tahin pekmezde yiyordum canım ama dr ilerilik için olumsuz bişey demedi yani.

Tansiyon normal çıkıyordu ölçümlerde ama acaba başka zamanlarda mı yükseliyordu bilemedim

Canım çok geçmiş olsun, idrarda protein olmaması iyi, ama tansiyonun kontrol altına alınması önemli. Benim de idrarda protein çıktı, yarın tekrar tahlil yaptıracam. Moralimizi bozmayalım, inşallah herşey yoluna girecek. Sen de moralini yüksek tutmaya çalış

Canım geçmiş olsun kilosu çok iyi kaç çıkıyor tansiyonun

kan uyusmazligi olan arkadaslar ignelerini oldumu ben haftaya pazartesi ye randevu aldim 28 haftalik olcam o zaman onuda vurunursam rahatlicam

Sonuclari gostermeye gittigimde sordum zaten yeniden. Takip icin yatiracaktim dedi. Sık sık ölçtur kontrol altinda tutulmasi kazim dedi. Rahatladim biraz ya. Bir kacgundur hastayim. Ona bagliyorum boyle ani yuksekmesini.
Ne biliyim ya o an panikle ne dusundugumun farkinda degilim ki. Doktor da dedi sonra takip ettir surekli diye. Biraz rahat nefes aldim. Ama bundan sonra yine de doktora daha korkulu gidecegim.
Doktor da dedi surekli olctur tansiyonunu diye. Tahlillerim temiz çıktı şükür. İnsallah sen de de bir problem cikmaz. Hamileligimin basinda bende de pozitif cikmisti sanirim ama zamanla duzeldi.

Canım geçmiş olsun kilosu çok iyi kaç çıkıyor tansiyonun
Cok tesekkur ederim. 150/110 du sanirim son olctugu. Gunduz de olcturmustum o da 140/100 du galiba. Saglik ocaginda da yuksek cikiyor hep bundan sinra tuz falan yemeyecegim hic.

Kizlar yaklasik bi 15 sayfa fln okudum herkes farklibir sikintisindan bahsetmis Allah herkese acil sifalar versin insallah. Zeynosrkn84 canim detaylida dr senle bana gerilik var takip edilecekk demisti. Hatirlarsin. Beni 2 hafta sonra cagirdiginda normal demisti. Ama dikkat ettim kilosu gayet iyi bebeginin benimde seninle ayni mesela. Senin gecen 2 haftada ne kdr ilerlemis 2 haftada 10 gun mu ilerlemis mesela . Bide bu olcumler doktordan doktora cok farkediyo ya.

Zeynosrkn84 insallah iyi olacak kuzucuğun gelisimi
minikoglan tansiyon 15/9 un uzerine cikarsa sıkıntı olur ben de doktorun istegi uzerine hamileligin basinda tansiyon aleti aldim duzenli olcuyorum Dusuk olmasi bemi hic ilgilendirmiyor ama 15/9 uzerini gorursen acile gel demisti Seninki simdi dusmus ama dijital tansiyon ölçer alip sen de takip et

Annesi gibi güçlüdür, inançlıdır o da, sıkı sıkı tutunacak inşallah Allah'ın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…