- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.101
Tuzu kesmeniz lazım sanırım bana öyle demişti doktor ben 15 gündür ekmeği peyniri zeytini hep tuzsuz aldım yemeklere de hiç tuz atmıyorum öyle besleniyorum ileride tansiyon problemi olmasın diye. Siz de bi doktorunuza sorun istersenizHastaneden geliyorum. Nst ye girdim. Onda sıkıntı cikmadi. Ama tansiyonum cok yuksek cikiyor. Doktor yatis verecekti. Kabul etmedim. Kizlar fikri olan var mi? Kafayi yemek uzereyim. Ne tur zarari var tansiyonun? Yatirsa ne yapacakti. O an oanikten korkudan hicbir sey de soramadim.
Ben de yemeyecegim bundan sonrA. Ama neden alelacele yatış verdi o kismi anlamadim. O an basimdan asagi kaynar sular dokuldugunden soramadim da. Doktorun ne dedigini bile hatirlamiyorum suan.Tuzu kesmeniz lazım sanırım bana öyle demişti doktor ben 15 gündür ekmeği peyniri zeytini hep tuzsuz aldım yemeklere de hiç tuz atmıyorum öyle besleniyorum ileride tansiyon problemi olmasın diye. Siz de bi doktorunuza sorun isterseniz
Canım bol su istirahat ve muhakkak yediğine dikkat et tansiyon önemli bi konu aslında yatsanda olurdu 2 güne çıkardın düzelip... Takip et ölç muhakkakBen de yemeyecegim bundan sonrA. Ama neden alelacele yatış verdi o kismi anlamadim. O an basimdan asagi kaynar sular dokuldugunden soramadim da. Doktorun ne dedigini bile hatirlamiyorum suan.
Oluyo öyle bende doktora gittiğimde ne soracağımı unutup çıkıyorum hele de tartıldıktan sonra aklım tamamen gidiyo çünkü adam beni resmen azarlıyoBen de yemeyecegim bundan sonrA. Ama neden alelacele yatış verdi o kismi anlamadim. O an basimdan asagi kaynar sular dokuldugunden soramadim da. Doktorun ne dedigini bile hatirlamiyorum suan.
Can'ım yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesine neden olabiliyor. Bence kontrol altında gidişatı incelemek için yatış vermiştir. Nst için de erken değil miHastaneden geliyorum. Nst ye girdim. Onda sıkıntı cikmadi. Ama tansiyonum cok yuksek cikiyor. Doktor yatis verecekti. Kabul etmedim. Kizlar fikri olan var mi? Kafayi yemek uzereyim. Ne tur zarari var tansiyonun? Yatirsa ne yapacakti. O an oanikten korkudan hicbir sey de soramadim.
Kan sonuclarim cikti. Evde biraz dinleniyim. Tekrar gostermeye gidecegim. Yatirinca ne yapacak anlamadim ki. Aklima direk erken dogum falan minyaptiracak diye geldi. Aklim basimdan gitti. Gerci simdi de kendimde degilim ama.Canım bol su istirahat ve muhakkak yediğine dikkat et tansiyon önemli bi konu aslında yatsanda olurdu 2 güne çıkardın düzelip... Takip et ölç muhakkak
Oluyo öyle bende doktora gittiğimde ne soracağımı unutup çıkıyorum hele de tartıldıktan sonra aklım tamamen gidiyo çünkü adam beni resmen azarlıyoyüksek tansiyon gebelikte nasıl bi problem hiç bilmiyorum ama siz sakin olun ki daha çok yükselmesin tansiyonunuz dinlenin tuzsuz beslenin yavas yavas yürüyüş yapın iyi gelir belki bi de sürekli kontrol edin tansiyonunuzu..
Bilmiyorum ki soramadim korkudan bir sey. Allaha sukur idrarimda protein cikmiyor. Protein pozitif olsa zaten direk gebelik zehirlenmesi yasiyor olurdum. Allah korusun ya gercekten cok korkuyorum suan.. Nst icin doktor da dedi erken doye ama bebegim bir hafta onden gidiyor. Kilosu 1.800 olmus. O yuzden istedi heralde.Can'ım yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesine neden olabiliyor. Bence kontrol altında gidişatı incelemek için yatış vermiştir. Nst için de erken değil mi
Sancı mı göründü acaba?
Benim bi arkadaşımda da hep yüksek tansiyon vardı. Ama ona gebelik zehirlenmesi olana dek hiç yatış vermediler. İğne yapıp eve yolladılar. Bebeğin ciğer gelişimi için. Ama o 32. Haftadaydı.
Bence seni her ihtimale karşı tutmak istemişler
Oh maşallah kilosu çok iyi kuzunun en azından gözetim altınd alıcaktır oyuzden demiştir risk olmadan bebeği almazlar korkma o en son çare oluyo artık... Senin bebiş de maşallah iyi kilosu falan rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallahBilmiyorum ki soramadim korkudan bir sey. Allaha sukur idrarimda protein cikmiyor. Protein pozitif olsa zaten direk gebelik zehirlenmesi yasiyor olurdum. Allah korusun ya gercekten cok korkuyorum suan.. Nst icin doktor da dedi erken doye ama bebegim bir hafta onden gidiyor. Kilosu 1.800 olmus. O yuzden istedi heralde.
Yok canım erken doğum yaptırırlar mı hiç...tansiyonunu kontrol altına almak için yatiralım demiştir, yatabilirdin bişey olmaz...yüksek tansiyon bebek için tehlikeli Allah korusun...sürekli takip edilmesi gerekiyorKan sonuclarim cikti. Evde biraz dinleniyim. Tekrar gostermeye gidecegim. Yatirinca ne yapacak anlamadim ki. Aklima direk erken dogum falan minyaptiracak diye geldi. Aklim basimdan gitti. Gerci simdi de kendimde degilim ama.
Dikkat edecem artik. Su haftaya kadar sorunsuz geldim. Hep boyle gidecek sandim ama gitmiyormus
Yok bende çıkabilirmiş canım bana yükleme yaptırmadı açlık tokluk baktırmıştı o zaman çıkmadı dedim o da sonraki haftalarda çıkmayacak diye bir şey yok dedi ben bide tahin pekmezde yiyordum canım ama dr ilerilik için olumsuz bişey demedi yani.Aaa ben aşırı meyve yiyorum çocukta mı şeker çıkabilirmiş bende mi? Mantıklı geldi bu dediğin
Tansiyon normal çıkıyordu ölçümlerde ama acaba başka zamanlarda mı yükseliyordu bilemedimCan'ım çok geçmiş olsun. İyi olacak her şey. Sen böyle itikatlı ol yeter Kilosu da iyiymiş aslında. Hiç iki hafta geri gibi değil. Ben 26. Haftanın içinde gitmiştim. 25+3 tü sanırım. 700 gr. dı.
Can'ım geçmiş olsun. İnş ikinci test temiz çıkar. Yüksek tansiyon var mıydı sen de? Genelde tansiyon olanlarda oluyor bu durum.
Canım çok geçmiş olsun, idrarda protein olmaması iyi, ama tansiyonun kontrol altına alınması önemli. Benim de idrarda protein çıktı, yarın tekrar tahlil yaptıracam. Moralimizi bozmayalım, inşallah herşey yoluna girecek. Sen de moralini yüksek tutmaya çalışHastaneden geliyorum. Nst ye girdim. Onda sıkıntı cikmadi. Ama tansiyonum cok yuksek cikiyor. Doktor yatis verecekti. Kabul etmedim. Kizlar fikri olan var mi? Kafayi yemek uzereyim. Ne tur zarari var tansiyonun? Yatirsa ne yapacakti. O an oanikten korkudan hicbir sey de soramadim.
Canım geçmiş olsun kilosu çok iyi kaç çıkıyor tansiyonunBilmiyorum ki soramadim korkudan bir sey. Allaha sukur idrarimda protein cikmiyor. Protein pozitif olsa zaten direk gebelik zehirlenmesi yasiyor olurdum. Allah korusun ya gercekten cok korkuyorum suan.. Nst icin doktor da dedi erken doye ama bebegim bir hafta onden gidiyor. Kilosu 1.800 olmus. O yuzden istedi heralde.
Sonuclari gostermeye gittigimde sordum zaten yeniden. Takip icin yatiracaktim dedi. Sık sık ölçtur kontrol altinda tutulmasi kazim dedi. Rahatladim biraz ya. Bir kacgundur hastayim. Ona bagliyorum boyle ani yuksekmesini.Oh maşallah kilosu çok iyi kuzunun en azından gözetim altınd alıcaktır oyuzden demiştir risk olmadan bebeği almazlar korkma o en son çare oluyo artık... Senin bebiş de maşallah iyi kilosu falan rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah
Ne biliyim ya o an panikle ne dusundugumun farkinda degilim ki. Doktor da dedi sonra takip ettir surekli diye. Biraz rahat nefes aldim. Ama bundan sonra yine de doktora daha korkulu gidecegim.Yok canım erken doğum yaptırırlar mı hiç...tansiyonunu kontrol altına almak için yatiralım demiştir, yatabilirdin bişey olmaz...yüksek tansiyon bebek için tehlikeli Allah korusun...sürekli takip edilmesi gerekiyor
Doktor da dedi surekli olctur tansiyonunu diye. Tahlillerim temiz çıktı şükür. İnsallah sen de de bir problem cikmaz. Hamileligimin basinda bende de pozitif cikmisti sanirim ama zamanla duzeldi.Canım çok geçmiş olsun, idrarda protein olmaması iyi, ama tansiyonun kontrol altına alınması önemli. Benim de idrarda protein çıktı, yarın tekrar tahlil yaptıracam. Moralimizi bozmayalım, inşallah herşey yoluna girecek. Sen de moralini yüksek tutmaya çalış
Cok tesekkur ederim. 150/110 du sanirim son olctugu. Gunduz de olcturmustum o da 140/100 du galiba. Saglik ocaginda da yuksek cikiyor hepCanım geçmiş olsun kilosu çok iyi kaç çıkıyor tansiyonun
Benim 147 çıkmıştı canım.100 lük yaptı sonra doktorum.100 lük normal çıktıKızlar cuma günkü şeker yükleme sonucun 164 çıkmış 50 lik yükleme yapmışlardı.
Şimdi diyet mi verilecek 100 lik mu yapılacak
Annesi gibi güçlüdür, inançlıdır o da, sıkı sıkı tutunacak inşallah Allah'ın izniyle...Yatıyorum yatıyorum artık yapıcak başka gerçekten bişey yok insanlar sanıyoki bunun tedavisi ilacı var başımdan geçmese deli gibi saldırcam yine oraya buraya en güzel çözüm 0 stres bol yemek sürekli istirahat .. Bu defa daha bilinçliyim diğerinde ağla ağla öldüm bunda öyle yapmak yokkk 1 gram alsın diye gece bile alarm kurup yemek yicem kızım yeterki iyi olsun inatçıdır o toparlar inşallah dua edecez
Benim 147 çıkmıştı canım.100 lük yaptı sonra doktorum.100 lük normal çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?