2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hayırlı olsun. Ben de ikea nın aynı model beşiği ve park yatak arasında kaldım. Hangisini alsam bilemedim..
teşekkür ederim :) aynı kararsızlıkta bende kaldım,
park yatak tercih sebebi;
1)aile büyüklerine yada arkadaslarınıza çok sık yatılı olarak gidiyorsanız,
2) maddiyat açısından daha uygun olsun diyorsanız.
3)kullanım süresi dolunca az yer kaplaması.

ahsap beşik tercih sebebi;
1) sağlık açısından daha iyi gibi (tamamen kendi düşüncem )
2)görseli daha güzel duruyor.
karar sizin :)

1)Yatılı kimseye gitmiyoruz,
2)Aslında benim baktığım park yataklarda 500 civarı ikeanın beşiğide onun için maddi olarak aynı geliyor bana,
3) Park yatak katlanınca küçük oluyormuş evet. Bu yatakta sökülüp monte edilebiliyor değil mi, bunu da söker kaldırırız diye düşünüyorum.

Ve benimde görsel olarak odama uyucak bir yatak bu gerçekten. Ondan bunu daha çok istiyorum şimdilik :)

Bıcırığım 745 gram olmuş çok şükür tabi az ama şükür hiç almaması daha kötü.... İnş 15 gün sınra dahada alcak benim kızım teyzesi
İnşallah herşey yoluna girer, beslenmene dikkat et. Stres yapma, en büyük düşman stres. O annesine sıkı sıkı tutunacak inşallah.

Kızlar cuma günkü şeker yükleme sonucun 164 çıkmış 50 lik yükleme yapmışlardı.
Şimdi diyet mi verilecek 100 lik mu yapılacak

Şuraya buldumcuk bi arohi bırakayım... ortada çocuk yokken böyleyim beni bi de doğurduktan sonra düşünün.. sakın engellemeyesiniz beni :) kötü şeyler düşünmek istemiyorum bol bol hem kendim için hem sizler için dua ediyorum böyle şeylerle oyalıyorum kendimi sizin de biraz kafanız dağılsın diye paylaşıyorum sakın yanlış anlamayınn

Eklentiler

• 975040A2-B8C1-4674-B67C-35CF08AFB9E5.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 91
Insallah bisey yoktur Allah sifasini versin saglikla kucagina al insallah canim

Annesi gibi güçlüdür, inançlıdır o da, sıkı sıkı tutunacak inşallah Allah'ın izniyle...

Şekere baktırmadım inş başıma iş açmaz.açlık tokluk baktırdım sadece . Yarın kalbine bakacaklar önde diye bende bişey anlamadın
Endişelenmeyin bencee. Benim oglum 30 haftalikken 2 kiloydu. Sekerim filan da yoktu 38 de 4100gr dogdu. Yapisal olarak bazi bebekler iri dogabiliyor. Masllah gayette saglikli dogdu. Şimdi kizim da önde. Oglum kadar olmasa da. Kalp filan diyip sizi strese sokmus doktorunuz. Dusunmeyin hic olumsuz bisi

Böyle örnekler duydukça rahatlıyorum çok sağol sağlıklı olsunda hiç bişey umrumda değil normal doğum çok istiyordum belki o olmaz iri olursa napalım artık

Şu hastane çıkışınin içinde olan gömlek.ne ise yarıyor giydirme varmı kızlar oğlumda koymustuk hastane çantasına hemşireler giydirmedi bende hiç giydirmedim kullanan varmi

Kızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur

Can'ım çok geçmiş olsun. İyi olacak her şey. Sen böyle itikatlı ol yeter Kilosu da iyiymiş aslında. Hiç iki hafta geri gibi değil. Ben 26. Haftanın içinde gitmiştim. 25+3 tü sanırım. 700 gr. dı.

Can'ım geçmiş olsun. İnş ikinci test temiz çıkar. Yüksek tansiyon var mıydı sen de? Genelde tansiyon olanlarda oluyor bu durum.

Hastaneden geliyorum. Nst ye girdim. Onda sıkıntı cikmadi. Ama tansiyonum cok yuksek cikiyor. Doktor yatis verecekti. Kabul etmedim. Kizlar fikri olan var mi? Kafayi yemek uzereyim. Ne tur zarari var tansiyonun? Yatirsa ne yapacakti. O an oanikten korkudan hicbir sey de soramadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…