2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bugün sağ el bileğim ve parmaklarım agriyor karpal tünel oldugunu nasıl anlarım

Rahat oluyo oyuzden küçük rahatsız edebiliyor eğer tombik bebek olursa bide 1 numara 1 paketi yeter tabi ilk hafta çok kullanılıyor zaten yetmezse 1 paket daha alırsın 1 numara sonra ikiye geçersin canım bez heryerde var nasıl olsa
Evet canım 1 paket alayım 1 numara yeter Zaten. 2 paket alacağım şimdilik. 1 numara ve 2 numara.

Ben 1 numara 64 lu paket aldim. 2-5 kilo arasi. Stoklamak istemedim cunku bebek rahat eder o bezle, rahat etmez emin olamadim. Asiri bir indirime denk gelmezsem dogduktan sonra alirim diger bezlerini. 2 numara alirim heralde. Bebegim simdiden 1.800 gram. Galiba biraz iri bir bebek olacak. Tabi saglikla zamaninda gelsin kucagima. İriligi ufakligi hic onemli degil. O yuzden simdiden stoklamak istemiyorum.

İnsallah canim insallah. Acaba gec döllenme mi oldu sende? Belki bosuna stres yapiyorsun ya. Allahim hepimizin yardimcisi olsun.
Yok Can'ım ben de stoklamak için sormadım ama en azından 2 paketini alayım diye sordum. 1 ve 2 numara alıcam. Benimki şimdi normal kiloda. İleri değil kilosu. Ortalama bi kiloda doğar böyle giderse. Senin kuzu maşallah tosuncuk olacak. Sana 2 numara daha uygun olur gibi.

Kızlar benim de kaburgalarım batmaya başladı. Zaten sırt üstü yatamıyorum artık. Belime baskı oluyor. Sağa sola yatınca da kaburgalarım batıyor :( göğüs altı sızlıyor yanıyor resmen.
Uyku iyice haram oldu. Çatı ağrısını söylemeyeyim bile. Onu aylardır çekiyorum Zaten.

Evet canım 1 paket alayım 1 numara yeter Zaten. 2 paket alacağım şimdilik. 1 numara ve 2 numara.

Yok Can'ım ben de stoklamak için sormadım ama en azından 2 paketini alayım diye sordum. 1 ve 2 numara alıcam. Benimki şimdi normal kiloda. İleri değil kilosu. Ortalama bi kiloda doğar böyle giderse. Senin kuzu maşallah tosuncuk olacak. Sana 2 numara daha uygun olur gibi.
Anne baba tosun olunca:emir_bebek: aman bunlar hic onemli degil. Bende de tansiyon cikiyor o yuzden endiseliyim. Allahim hepimize sag salim kucagimiza almak nasip etsin.:anne:

Kızlar benim de kaburgalarım batmaya başladı. Zaten sırt üstü yatamıyorum artık. Belime baskı oluyor. Sağa sola yatınca da kaburgalarım batıyor :KK43: göğüs altı sızlıyor yanıyor resmen.
Uyku iyice haram oldu. Çatı ağrısını söylemeyeyim bile. Onu aylardır çekiyorum Zaten.
Cati agrisi nasil oluyor nasil hissediyorsun? Ben de gece yatarken donerken veya tuvalete kalkarkan cok zorlaniyorum. Sanki 9 aylik gibi nefesim kesiliyor, agirlasmis hissediyorum. Her tarafim agiriyor.

Kizlar ben artik sutyen kullanamiyorum ya. Cok bunaltiyor. Hayatimda ilk defa sutyensiz geziyorum gece gunduz. Goguslerimin devsut dolup buyudugu bu sira cok zarari olur mu sizce sutyensiz dolasmanin. Cunku arasira sarkiyor gibi hissediyorum. Asagidan derime yapisiyor :/

Cati agrisi nasil oluyor nasil hissediyorsun? Ben de gece yatarken donerken veya tuvalete kalkarkan cok zorlaniyorum. Sanki 9 aylik gibi nefesim kesiliyor, agirlasmis hissediyorum. Her tarafim agiriyor.
Can'ım aslında çatı ağrısı olduğunu ben de bilmiyordum. Bazı sayfalarda ve burada okuduklarımdan o çıkıyor.
Bildiğin vajina kemiğinden itibaren kalça kemiğime bi ağrı yayılıyor. Vajina kemiğinden sürekli ağrıyor Zaten. Hele azcık yorulsam o ağrıdan yürüyemiyorum bile. Sağa sola kollarımdan destek alarak sızlana sızlana dönüyorum. :(

Kizlar ben artik sutyen kullanamiyorum ya. Cok bunaltiyor. Hayatimda ilk defa sutyensiz geziyorum gece gunduz. Goguslerimin devsut dolup buyudugu bu sira cok zarari olur mu sizce sutyensiz dolasmanin. Cunku arasira sarkiyor gibi hissediyorum. Asagidan derime yapisiyor :/
Sporcu atletleri var yarım onlardan kullanabilirsin

Can'ım aslında çatı ağrısı olduğunu ben de bilmiyordum. Bazı sayfalarda ve burada okuduklarımdan o çıkıyor.
Bildiğin vajina kemiğinden itibaren kalça kemiğime bi ağrı yayılıyor. Vajina kemiğinden sürekli ağrıyor Zaten. Hele azcık yorulsam o ağrıdan yürüyemiyorum bile. Sağa sola kollarımdan destek alarak sızlana sızlana dönüyorum. :KK43:
Ay bilemedim ya. Ya daha yasamadim. ya da yasiyorum ama ayirt edemiyorum. Cok yoruldugum da benim de kuyruk sokumunun ic tarafinda bir agri hissediyorum. Ama emin olanadim.

Yaa hepimizin şikayetleri aynı oldu iyice. Ben de takamıyorum göğüs altlarım yanıyor sızlıyor. Yok böyle bi acı. Pişik olmuş gibi resmen. Ama pişik falan Yok tabi. Göbüş de büyüdü iyice göğüslerle yapışıyor birbirine :oha:

Sporcu atletleri var yarım onlardan kullanabilirsin
Alacam onlardan da nedense kendime almam gerekenleri hep erteliyorum. Annelik duygusu erken coktu sanirim simdiden kendimi ikinci plana atmaya basladim. Kendime bir sey alacagima bebegime alayim diyorum maddi imkanlar olmayinca. Bir tane var sporcu sutyenim. O kirliyken sutyensiz kaliyorum.

Kizlar merhaba

Idrarda protein kacagi olan var mi aramizda? Insallah yoktur tabi ama sanki oyle birsey konusulmustu bir ara. Nasil bir testle ogrendi bunu sormak istedim. Idrarim bir suredir kopuklu ve bu protein kacagininin bir isaretiymis. Bu konuda bilgisi olan var midir?

Yaa hepimizin şikayetleri aynı oldu iyice. Ben de takamıyorum göğüs altlarım yanıyor sızlıyor. Yok böyle bi acı. Pişik olmuş gibi resmen. Ama pişik falan Yok tabi. Göbüş de büyüdü iyice göğüslerle yapışıyor birbirine :oha:
Az kaldi insallah. Cektigimiz sıkıntıların hepsine degecek allahin izniyle.

kızlar ben de sizden dua bekliyorum, bugün idrar tahlilinde idrarımda protein çıktı ve gebelikte çok riskli bir durummuş. doktorum tahlili tekrar yaptırmamı istedi, eğer çıkarsa gebelik zehirlenmesi var demektir dedi. moralim bozuk
Canim senim mesajini gordum demek ki. Boyle birseyin konusuldugunu hatirliyordum da. Nasil bir test yapildi tek seferlik bir test miydi yoksa 24 saatlik idrar testi miydi? Cok gecmis olsum insallah bir sonraki tahlilin temiz cikar.

Can'ım bunu yaşasan ayırt ederdin. Herkeste olan bişey değilmiş Zaten. İnş yaşamazsın da.
İnsallah deyim o zaman. Bilmiyorum ki :)
Kizlar merhaba

Idrarda protein kacagi olan var mi aramizda? Insallah yoktur tabi ama sanki oyle birsey konusulmustu bir ara. Nasil bir testle ogrendi bunu sormak istedim. Idrarim bir suredir kopuklu ve bu protein kacagininin bir isaretiymis. Bu konuda bilgisi olan var midir?
Canim evet burda birinde vardi dun konusmustuk. İdrar kulturunde cikiyor protein olup olmadigi. Bende de vardi. Kasim ayindaki tahlillerime baktigimda gordum. Ama ne doktor önemsedi (gerci ben sonuclari gostermemis de olabilirim) ne ben ustunde durdum. Kendiliginden gecti cok sukur. Simdi olsa panikten ortaligi yikiyor olurdum cunku tansiyonum da var.

Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 canim çoook zor durumun birde destek yerine köstek olup canını sokaklarda çabası yani aklı yok fikri var diyorum böylelerine. Tamam akıl versinler tecrübe paylaşsınlar ama doktorculuk oynamasınlar. Dualarimdasin canim Rabbim kızını sana bagislasin.

Back
X