2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben 1 numara 64 lu paket aldim. 2-5 kilo arasi. Stoklamak istemedim cunku bebek rahat eder o bezle, rahat etmez emin olamadim. Asiri bir indirime denk gelmezsem dogduktan sonra alirim diger bezlerini. 2 numara alirim heralde. Bebegim simdiden 1.800 gram. Galiba biraz iri bir bebek olacak. Tabi saglikla zamaninda gelsin kucagima. İriligi ufakligi hic onemli degil. O yuzden simdiden stoklamak istemiyorum.

İnsallah canim insallah. Acaba gec döllenme mi oldu sende? Belki bosuna stres yapiyorsun ya. Allahim hepimizin yardimcisi olsun.
Ahh canım geç döllenme çook farklı bi mevzu keşke öyle olsaydı

kızlar ben de sizden dua bekliyorum, bugün idrar tahlilinde idrarımda protein çıktı ve gebelikte çok riskli bir durummuş. doktorum tahlili tekrar yaptırmamı istedi, eğer çıkarsa gebelik zehirlenmesi var demektir dedi. moralim bozuk
Canim sen yazinca sana da demistim heralde bende de cikmisti diye. Dun eski tahlil sonuclarima baktim da 11. Ayda bende de cikmis protein. Hem de cift artı vardı. Ya ben doktora gostermedim sonucu. Ya da doktor onemsemedi bilmiyorum. Ama cok şükür kendiliginden gecti hicbir sey yapmadN. İnsallah bir daha vikmaz.

Alacam onlardan da nedense kendime almam gerekenleri hep erteliyorum. Annelik duygusu erken coktu sanirim simdiden kendimi ikinci plana atmaya basladim. Kendime bir sey alacagima bebegime alayim diyorum maddi imkanlar olmayinca. Bir tane var sporcu sutyenim. O kirliyken sutyensiz kaliyorum.
Bende öyleyim.kendi ihtiyaçlarını nerdeyse en sona bıraktım :)

Aynen. Hatta almayi dusundugum seylerden bile zamanla vazgeciyorum :) logusa takimi mesela. Gerekli mi gercekten emin olamiyorum o kadar para.
Oğlumda almıştım.alt üst lohusa pijama dünyası bunda normalmiş takım aldım sabahlık falan oğlumda giydiğim.pijamayi giyicem hastanede eve gelince diğerini giyerim

İnsallah deyim o zaman. Bilmiyorum ki :)

Canim evet burda birinde vardi dun konusmustuk. İdrar kulturunde cikiyor protein olup olmadigi. Bende de vardi. Kasim ayindaki tahlillerime baktigimda gordum. Ama ne doktor önemsedi (gerci ben sonuclari gostermemis de olabilirim) ne ben ustunde durdum. Kendiliginden gecti cok sukur. Simdi olsa panikten ortaligi yikiyor olurdum cunku tansiyonum da var.
Sagol canim. Bugun yaptirayim diyorum idrar testi. Gunun herhangi bir idrari olabilir mi biliyor musun? Ilk idrar olmasi lazim mi?

Sagol canim. Bugun yaptirayim diyorum idrar testi. Gunun herhangi bir idrari olabilir mi biliyor musun? Ilk idrar olmasi lazim mi?
Oğlumda yapmıştık normal idrardı bide bunun daha geniş çaplısı var 24 saatlik diye biriktirip götürüyorsun ama seninki o düzey değil tabi normal idrae kültürü bakıyorlar

Oğlumda almıştım.alt üst lohusa pijama dünyası bunda normalmiş takım aldım sabahlık falan oğlumda giydiğim.pijamayi giyicem hastanede eve gelince diğerini giyerim
Karar veremiyorum bende. Normal bir takimi is gormez mi? Yani alsam bile oyle dantelli takimlar falan cok cirkin geliyor gozume. Bir tane almam sart aslinda cunku duzgun pijamam da yok oyle hastanede giymelik. Hepsinin dizi cikik veya sagi solu yamulmus :) soyle normal pijama takimi alsam? Gerci o zaman da hastane de sanci cekerne ne giyinecem? İlkler ne kadar yecrubesiz oluyor ya. Biri hediye alip geliverse ne var sanki :)

Ben hicbir zaman ilk idrarimda vermedim. Cunku asla tutamam :) sanmiyorum fark edecegini. Gunun her saati verebilirsin.

Aynen. Hatta almayi dusundugum seylerden bile zamanla vazgeciyorum :) logusa takimi mesela. Gerekli mi gercekten emin olamiyorum o kadar para.
Değil tabiki mecbur değil çok gerekli olmazsa olmazda değil ben rahat edeceğim 2 takım alsam yeter evdee giyeceğim biraz daha da fantazi var zaten ilk hafta çok terleniyo 2 tane bile yetmiyor evdekinden kullanurım artık sezeryan sonrası ter boşaltıyor insan

Değil tabiki mecbur değil çok gerekli olmazsa olmazda değil ben rahat edeceğim 2 takım alsam yeter evdee giyeceğim biraz daha da fantazi var zaten ilk hafta çok terleniyo 2 tane bile yetmiyor evdekinden kullanurım artık sezeryan sonrası ter boşaltıyor insan
Benim aklima takilan o sanciyi cekerken ne giyecegim. Sonucta karnim burnumda olacak. Normal takimlar gelmez gibime geliyor. Dogum sonrasi zaten gecelik giymem hic rahat edemem. Ev icin de pek unursamiyorum. Taytla falan idare ederim zaten taytlarla her zaman daha rahat ediyorum.

Karar veremiyorum bende. Normal bir takimi is gormez mi? Yani alsam bile oyle dantelli takimlar falan cok cirkin geliyor gozume. Bir tane almam sart aslinda cunku duzgun pijamam da yok oyle hastanede giymelik. Hepsinin dizi cikik veya sagi solu yamulmus :) soyle normal pijama takimi alsam? Gerci o zaman da hastane de sanci cekerne ne giyinecem? İlkler ne kadar yecrubesiz oluyor ya. Biri hediye alip geliverse ne var sanki :)

Ben hicbir zaman ilk idrarimda vermedim. Cunku asla tutamam :) sanmiyorum fark edecegini. Gunun her saati verebilirsin.
2 takım öylö çook pahalı olanlardan değil idare edecek türden al muhakkak canımm temiz temiz giymeye öyle evdeki eskiyee olmaz evde gece idareden giyersin onları

İkinci ek kiyafet uygulamalarinin birinde cok uygun fiyata cok da guzel bir lohusa takimi Bulmustum. Satan kisi de cok az girmyildiginden bahsediyordu. Kaliteli de bir markaydi. Emin olamayarak esime sordum napsam fiyati cok uygun diye. Alma dedi, baskasinin pijamasini mi giyeceksin dedi bilmem ne dedi aklimi celdi. Yarim saat sonra satildi. Hala pismanim almadigima. Ne olacak sanki yikaninca tertemiz olurdu.

Benim aklima takilan o sanciyi cekerken ne giyecegim. Sonucta karnim burnumda olacak. Normal takimlar gelmez gibime geliyor. Dogum sonrasi zaten gecelik giymem hic rahat edemem. Ev icin de pek unursamiyorum. Taytla falan idare ederim zaten taytlarla her zaman daha rahat ediyorum.
Sancı çekerken sadece etekli gecelik giyeceksin canım doğuma kadar 2 tane yeter belli 1 bile ama bazen ilk doğumda açılma zor olur oan ne sen ne kimse oba bakmaz merak etme doğum sonrası mis gibi giyer yatarsın gerçi duş alana kadar hep vücudun kirli gibi geliyo ama sen melek gibi oluyosun boşver yeterki minnaklar sağlıklı yanımızda olsun inşallah

2 takım öylö çook pahalı olanlardan değil idare edecek türden al muhakkak canımm temiz temiz giymeye öyle evdeki eskiyee olmaz evde gece idareden giyersin onları
O da dogru. Millet simdi ilk gunlerden gelir. Dusundukce sinir oluyorum ya ben bu insanlari gercekten sevmiyorum. Bi bekleyin. Bi bebek kendine gelsin bi anne kendine gelsin. Simdi iki gunluk cocugu kucaklarina alip opmeye falan da kalkarlar.

Sancı çekerken sadece etekli gecelik giyeceksin canım doğuma kadar 2 tane yeter belli 1 bile ama bazen ilk doğumda açılma zor olur oan ne sen ne kimse oba bakmaz merak etme doğum sonrası mis gibi giyer yatarsın gerçi duş alana kadar hep vücudun kirli gibi geliyo ama sen melek gibi oluyosun boşver yeterki minnaklar sağlıklı yanımızda olsun inşallah
Amin aminn insallah.

Kızlar dün gördüğüm bazı şeyleri anlatıyım size bayanın biti benden önceydi ay dedim nekadar zayıf içimden yeni hamile sandım hiç bişey belli değil maşallah 36 haftalık hamişmiş hani gözükmüyo göbüş diyoruz ya aklıma geldi . Birde bi bayan vardı 6 düşük yapmış serklaj olucaktı yine kanaması vardı... İsmini bilmiyorum ama çok dua ediyorum ona Rabbim bütün can bekleyen annelere yardım etsin şifa versin ve isteyen kardeşlerimizde sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin

Kızlar dün gördüğüm bazı şeyleri anlatıyım size bayanın biti benden önceydi ay dedim nekadar zayıf içimden yeni hamile sandım hiç bişey belli değil maşallah 36 haftalık hamişmiş hani gözükmüyo göbüş diyoruz ya aklıma geldi . Birde bi bayan vardı 6 düşük yapmış serklaj olucaktı yine kanaması vardı... İsmini bilmiyorum ama çok dua ediyorum ona Rabbim bütün can bekleyen annelere yardım etsin şifa versin ve isteyen kardeşlerimizde sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin
Amin c anim. Ben de dun nstvde yatarken yanima baska bir hamile kadin geldi onu da bagladikar. O belli son haftalarindaydi. Ya kadinda bir catlak vardi allahim ben korktum ya. Her biri parmagim kalinliginda tum karni dolu ve kipkirmizi. İcim bir tuhaf oldu. Her hamilenin catlagi oyle mi oluyor ya? Ben deri de meydana gelen degisiklikten cok korkarim, fobi gibi bir sey bendeki. İnsallah oyle olmaz. Henuz hic catlamadim ama lutfen oyle olmasin ya :(

Back
X