2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bişey olmamıştır inş ama bence ayaklarını uzat dinlen nolur nolmaz çalışıyomusun bilmiyorum yarın da dinlensen çok iyi olur bişey olacağından değil ağrın da geçer
Yokca im calismiyorum. Yatmaya gectim zaten. Bence hepimiz bu bir iki hafta icinde tum eksikleri tamamlamaliyiz. Valla ben agirlastim. Cok kilo almadim, karnim da cok buyumedi ama 9 aylik hamile gibi solugum kesiliyor. İki adim atiyorum yorgunluktan çöküyorum.

hayirli olsun canim cok guzel
bende internetten alindan ates olcer bibeeon ve puset yastigi emzirme yastigi aldim yarini ipke cekiyorum insallh gelirler

İnternetten satış varmı onun..sitesi falan

V
canım bu arada yanlış anlaşılma olmuş. Benim açlık 74 1 saat sonra glikoz içince ilk kan 162 ikinci kan 144.seninki birazcık yüksek cikmis.ben ikinci derken açlık kan şekerinden Sonra 1. Kan demek istedim
Anladim canim sen ikinci diyince ben 2 saat sonrasi sandim. Seninkinde sıkıntı gözükmüyo bu durumda.

Canim hic korkma. Benimki de on duvar. Genelde arkada oluyor. Saglak ve solak olmak gibi basit bir Fark gibi dusun. Tehlikeli olan plesatanin dogum sirasinda asagida olmasi. O zaman bebegin yolunu tikiyor. Onde oluncabbir zarari yok ama bebegin tekmelerini onden cok hissetmiyormusuz. Bir de Ben sirtustu yatmamaya calisiyorum. Kendimce bebegin uzerine baski yapabilir plesenta diye dusunuyorum.

Arkadaşlar bugün şeker yükleme yapıldı çıkan sonuçlar. Açlık kan şekerim 82.
75 gr glikoz sonrası 182.
3.test sonucum 126 henüz doktora göstermedim sizce sonuçlarım nasıl.
Canim birinci saati ucundan kacirmissin doktor diyet verebilir. Bende Tam ucundan tutturmusum ama doktorum rahat diyet filan vermedi. Sana doktorun verirse bana soyle bende senin diyetine uymaya calisirim.

Bunlardan benim degerlerim 75 gr icin
Aclik: 86 standard:65-91
1 saat sonrasi : 178 standard:65-179
2 saat sonrasi:118 standard:65-152

Benimki de kaciyor. Surekli hatirlatiyorum yapmamiz gerekli saglikli olani buymus diye ama nedense surekli bir bahanesi var. Off. Benim esim Turk degil Turk olsa surekli israr ederdi diye dusunuyorum ama demekki yaniliyorum.

Son düzenleme:
Kabızlığa çözüm yokmu çatlayacam ferrum fort kullanıyorum kullanmasam demirim yerlerde nolacak bilmiyorum

Brn dün gityim çok keyifliydi ve ben hiç bukabuk güzel hava görmedim uludağda ama ben öyle gezmedim güzel biyerde oturdum .. Sen okulla gitsem gezmek durumunda kalırdın riskli olabilirdi canım inş bebişin le gidersin yaz pikniğine

minikoglan canim cok guzel besik.bebegin kullanacagini dusununce cok eglenceli bir goruntusu var gercekten.renkleride cok guzel.tam minik oglana gore.guzel, saglikli ,huzurlu gunlerde kullanin insallah.

Canım sanırım sezeryan la ilgisi var çünkü ilk defa ultrason da remen inliyorum hele bastırınca benim dikiş aram az ondan diyorum çünki diğerlerinde hiç böyle hissetmezdim dikişlerim komple uyuşuk hatta benim hala ve göbüş azcık büyüse resmen gerildiğini anlıyorum Rabbime emanet çokçkorkuyorum bu dikişlerden de ama az kaldı inşallah maksimum 9 haftam kaldı Allah izin verirse

Kabızlığa çözüm yokmu çatlayacam ferrum fort kullanıyorum kullanmasam demirim yerlerde nolacak bilmiyorum
Anlıyorum hemdeee çokk iyi anlıyorum zeytinyağlı tavuk çorbası yap su tüket bol bol .. Birde armut mükemmel bu konuda bende kanamalardan korkar oldum iyice arttı benimde ama armut ye göreceksin inşİnşal

Selam kızlar nasılsınız, bir haftadır memleketteydim giremedim hiç. Umarım herkes iyidir ve az vaktimiz kaldı çoğu gitti azı kaldı. Çarpıntıları olan var mı 3 gündür benim çarpıntım var çarpıntı mı desem bilmiyorum tansiyonum normal ama kalbim fazla çarpıyor. Soluma 1 saat yatınca düzene giriyor. Bu haftalarda artık normalmiş ama insanı zorluyor gerçekten. Sizde durumlar nedir

benim eşim de birşey olur diye tedirgin oluyorum, fırsatçı gibi hissediyorum diyor. kardeş olduk resmen

Günaydın güzel anneler.bebişimin yeri daraldı sanırım önceki kadar çok ve rahat hareket edemiyor.dönmelerini hissedemiyorum artik.şu ara ittirmesi oluyor daha çok.ama önceden daha çok karın çevresinde hissediyordum ama bu ara kasık bölgelerinde hissediyorum bukadar cabuk aşağıya inmesi normal mi sizce

Bizde dün ailecek Denizli kayak merkezine gittik, ben oturdum ve kayak yapanları izledim, bizimkiler eğlendi, telesiyeje bindik çoluk çocuk çok güzeldi, havada harikaydı, aklıma kötü birşey getirmedim hiç sadece dikkatliydim

kizlar gunaydin, haftasonu doktor komtrolum vardi ve doktorum nasil yatmam gerektigini anlatti. malum her kafadan bi ses cikiyor kimi istedigin gibi yat kimi aman dikkat diyor
kesinlikle artik sirt ustu/yuz ustu yatma dedi. sirt ustu yattigimizda tansiyonumuz dusuyormus ve bebegimize kan yani oksijen gitmiyormus. en uygun pozisyon sol yana donuk yatmakmis, eger cok canin yanarsa arada sag tarafina da donebilorsin ama solda yatmakta israrci ol dedi.
aman siz de dikkat edin kizlar sirt ustu yatmak katiyen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…