- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #25.061
Kizlar nette mustela catlak kremine baktim .
Fiyat 50 tl 120 ml.
Eczanede ayni ml.115 tl .
Bilginiz varmi nedir bu fark.
Netteki yerde gayet guvenilir ama sastim kaldim
Bence kocalar cinsellik olmayınca uzaklaşıyor ya bazen. En azından eskisi gibi olmuyorlar bence hamileliğin dezavantajı bu
Benim eşimde böyle çok şükür.. ki ben alışverişin cılkını çıkardım yine de sabırla sesini çıkarmadan alıyo.. Eskiden de bana yardımcı olurdu ki ben ev hanımıyım çalışmıyorum şimdi daha cok yardımcı oluyo hamile kaldığımdan beri daha hiç ev süpürmedim hiç bulaşık makinası boşaltmadım mesela :) bazen içim istemiyo 1 hafta yemek yapmadığım oluyo ya kendi bişeyler hazırlıyo ya dışarıdan getiriyo.. çok şükür problem çıkarmadı bana hiç.. inşallah oğlumun da huyu babasına benzer bana benzerse aksi nalet bişey olur :)
Sanirim kaburga altindan pubic kemigine kadar oluyor. Bir ara baktim internette hafta hafta ne kadar olmasi gerektigini buldum ama ben bir turlu denk getiremedim. 1-2 cm fazla cikinca filan hemen haftasi yada buyume cizgisindeki yeri degisiyor o yuzden onu da biraktim doktor olcsun. Bir de benim doktorum ketum. Ben internetten bakarim panik olurum diye artik kalp atisini olcumumu filan soylemiyor. Kiziyor sorunca.Ne işe ölçüyor canım rahimin geldiği yerimi ölçüyor dışardan eskiden de öylö yaparlarmış aslında
Deme öyle yaa hepsinin başka başka güzel yanları vardır... :)Seninki gibi kocaların var olduğunu duydukça , bu kocaysa benim evdeki oragutan uleyyynnnn diye haykırasım geliyo
Ebeler de sağlık ocağında bakarken ona bakıyor yani benim ebem öyle hatta küçükse haftana göre küçük diyo hemen ..Sanirim kaburga altindan pubic kemigine kadar oluyor. Bir ara baktim internette hafta hafta ne kadar olmasi gerektigini buldum ama ben bir turlu denk getiremedim. 1-2 cm fazla cikinca filan hemen haftasi yada buyume cizgisindeki yeri degisiyor o yuzden onu da biraktim doktor olcsun. Bir de benim doktorum ketum. Ben internetten bakarim panik olurum diye artik kalp atisini olcumumu filan soylemiyor. Kiziyor sorunca.
Aldim canim cok sagol tavsiyeler icin :)Amin hepimizin bebisi sağlıkla kullansın inşallah. 350 anne yanı için gayet iyi. Onu düşün bence . Ilk aylar rahat edersin
Al benden de o kadar canım, ben şöyle yapıcam, sepet beşik halamız aldı mecbur kullanıcaz, süslü olduğu için salona koyayım dedim ki hiç aklımda yoktu sepet beşik, ben hep next2me istiyordum. Yatak odasına next2me alayım dedim, odasına da normal karyola aldım ama henüz gelmedi. Daha aklımda babynest falan var ama eve her şeyi doldurmak istemiyorum, aklım kalıyor, sinirlerim bozuluyor, ağlıyorum saçma sapan herkes her şeyi alıyor benim hiç bi şeyim tam değil diyeYa ben çok kararsız ve ayrıntıcıyım, başak burcuyum. Nefret ediyorum bu durumdan
Şimdi de yanıma yatak odasına alacağım yatakta kararsız kaldım. Sepet beşik düşünüyordum görüntüsü çok hoşuma gidiyor diye. Ama şimdi de Chicco nun Next2me yatağı çok kullanışlı geliyor. Onu mu alsam diyorum. Ama bu sefer de aklım sepet beşikte kalıyor görüntüsünden dolayı. Ikisi de 6 aya kadar kullanılıyor, daha uzun süreli olsa ikisini de alayım diyeceğim
Zaten odasına da park yatak aldım görüntü hoşuma gitmese de herkes kullanışlı dediği için. Bari yanımdaki yatak güzel dursun diyorum. Yaniii bir türlü karar veremiyorum
Bir de bu chicco yu alsam gündüz de oturma odasına yanıma taşırım başka bir şey almam diye düşündüm. Doğru mu düşündüm bilmiyorum
Benimki de asker arkadaşıymışım gibi davranıyor, dün gece Aslan parçası diyordu banaBence öküzlüklerinden canım o zira ben sırf bu yüzden 29. Haftama kadar birlikte oldum eşimle ama o iyice ayıya bağladı ben daha ne yapayım
Canim ben uyuyorum ama boluk porcuk .Nasılsınız hanımlar kasılmaları bende çok şiddetli yaşıyorum. Bende nerdeyse hiç gitmiyor bazen diyorum aha doğuracam doktor gidicekdim bu hafta doktor çalışma planı nedeniyle iptal olmus. bi hafta daha bekliycem 3 hafta sonra gitmiş olucam. Benim adet sancısı gibi sancım sizim ve belim acayip ağrıyor şöyle eğilemiyorum bile. Geceleri uyku denen birşey kalmadı. dün8 4 buçukta gece zor daldım. Ne tarafa yatsam olmuyor artık taş kesildim. Ayrıca dikişlerinki açılıyor bilmiyorum sanki bazen öyle bi ağrı oluyorki sanki orayı yarmışlar ameliyat yerimi
Ayyy tam ben suan sende kendimi gordum.Ayrica bende basak burcuyum .Ya ben çok kararsız ve ayrıntıcıyım, başak burcuyum. Nefret ediyorum bu durumdan
Şimdi de yanıma yatak odasına alacağım yatakta kararsız kaldım. Sepet beşik düşünüyordum görüntüsü çok hoşuma gidiyor diye. Ama şimdi de Chicco nun Next2me yatağı çok kullanışlı geliyor. Onu mu alsam diyorum. Ama bu sefer de aklım sepet beşikte kalıyor görüntüsünden dolayı. Ikisi de 6 aya kadar kullanılıyor, daha uzun süreli olsa ikisini de alayım diyeceğim
Zaten odasına da park yatak aldım görüntü hoşuma gitmese de herkes kullanışlı dediği için. Bari yanımdaki yatak güzel dursun diyorum. Yaniii bir türlü karar veremiyorum
Bir de bu chicco yu alsam gündüz de oturma odasına yanıma taşırım başka bir şey almam diye düşündüm. Doğru mu düşündüm bilmiyorum
Gitti gidiyormus canim cok satis yapmis olan biyermis .yuzde 98 de memnun kalmis diyor benimki artik pes ettim .umarim alinca memnun kalirim.Hangi net canım o
Cok guzel canim gule gule kullan .Ck memnun kalirsiniz diye dusunuyorum kullanisli oluyor..Kizlar biz de bugun besigimizi aldik. Aramizda park yatak konusu bile gecmemisken park yatak aldikbu rengi bu model. E bebekten 380 liraya aldik. Magazada kalmamisti, odemeyi yaptik eve gelecek kargoyla. Biz cok begendik icimize cok sindi. Eve gelince yorumlarina baktim. Yorumlari da hep olumlu. İnsallah memnun kaliriz. Cirt renklerinden dolayi asla park almam diyen ben park yatak aldim :)
Cok uygunmus canim bende bir bakiyimKizlar bu arada suwen ic giyim magazasinda ciddi indirim vardi. Lohusa takimlar, gecelik falan almak isteyenler olursa baksin mutlaka. Ben almayi dusunmuyordum ama bugun bir hamile geceligi aldim. Hastanede giymek icin. 30 liraya dusmustu. Kumasi falan cok guzel.
Benimki de asker arkadaşıymışım gibi davranıyor, dün gece Aslan parçası diyordu banazaten korkuyor göbeğimden çekiniyor sözde yaklaşmıyor bile.. 15. Haftadan beri böyleyiz, iyi mi kötü mü bilemedim. Daha iki yıl olmadı evliliğimiz, 50 yıllık çiftler gibiyiz. İyice sinir oluyorum bu aralar, kafasını koparasın var.
Cok tesekkur ederim canim. İcime sindi ya kesin memnun kalirim. Onemli olan icime sinmesiydi. Hic aklimin ucundan bile gecmiyorken, biberon almaya gitmisken yatagini alip döndük :))Cok guzel canim gule gule kullan .Ck memnun kalirsiniz diye dusunuyorum kullanisli oluyor..
Cok uygunmus canim bende bir bakiyim
Ben de evi doldurmak istemiyorum diyorum ama hepsini alasım var hiçbirinden vazgeçemiyorumAl benden de o kadar canım, ben şöyle yapıcam, sepet beşik halamız aldı mecbur kullanıcaz, süslü olduğu için salona koyayım dedim ki hiç aklımda yoktu sepet beşik, ben hep next2me istiyordum. Yatak odasına next2me alayım dedim, odasına da normal karyola aldım ama henüz gelmedi. Daha aklımda babynest falan var ama eve her şeyi doldurmak istemiyorum, aklım kalıyor, sinirlerim bozuluyor, ağlıyorum saçma sapan herkes her şeyi alıyor benim hiç bi şeyim tam değil diye
Ben de içimde kalmasın diye sepet beşik almaya karar vermiştim canım ama bu anne yanını görünce çok daha rahat olacak gibi geldi. Ama ikisinden de vazgeçemiyorumCanim ben uyuyorum ama boluk porcuk .
Agrilarim aynen dedihin gb .adet sancisida var.
Ve dr.sadece magnezyum verdi
Ayyy tam ben suan sende kendimi gordum.Ayrica bende basak burcuyum .
Allahtan oglumdan kalan park yatak var .yatakyani besikten zor vazgecirdi esim sepet besik alicam icimde kalmasin diye ..
Gitti gidiyormus canim cok satis yapmis olan biyermis .yuzde 98 de memnun kalmis diyor benimki artik pes ettim .umarim alinca memnun kalirim.
Bişey olmamıştır inş ama bence ayaklarını uzat dinlen nolur nolmaz çalışıyomusun bilmiyorum yarın da dinlensen çok iyi olur bişey olacağından değil ağrın da geçerKizlar bu arada bugun hamile oldugum aklimdan cikarak otobuse yetismek icin 50 metre kadar kostum. Sonra avm dolastim vs... cok yoruldum. Suan asagi bölgemde agri var. Resmen yurumekte zorlaniyorum. Daha once daha cok dolastigim olmustu ama bu kadar agri olmamisti. Kostugum icin mi agriyor acaba? Bir sey olur mu? Bebegimin hareketlerini hissediyorum cok sukur. Ama yine de endiseliyim. Kontrolum sali gunu.
Canim ben uyuyorum ama boluk porcuk .
Agrilarim aynen dedihin gb .adet sancisida var.
Ve dr.sadece magnezyum verdi
Ayyy tam ben suan sende kendimi gordum.Ayrica bende basak burcuyum .
Allahtan oglumdan kalan park yatak var .yatakyani besikten zor vazgecirdi esim sepet besik alicam icimde kalmasin diye ..
Gitti gidiyormus canim cok satis yapmis olan biyermis .yuzde 98 de memnun kalmis diyor benimki artik pes ettim .umarim alinca memnun kalirim.
Canım niye ağlıyosun herkes yavaş yavaş tamamlıyor daha vakit var benimde eksiğim çok çocuk sağlıklı olsun diye dua edelim geri kalan olur inş sıkma canını bu arada bende sırf süslü ve gösterişli diye sepet beşik aldım içimde kalsın istemedim güzel bir cibinlik felan oldumu oo harika olur:)Al benden de o kadar canım, ben şöyle yapıcam, sepet beşik halamız aldı mecbur kullanıcaz, süslü olduğu için salona koyayım dedim ki hiç aklımda yoktu sepet beşik, ben hep next2me istiyordum. Yatak odasına next2me alayım dedim, odasına da normal karyola aldım ama henüz gelmedi. Daha aklımda babynest falan var ama eve her şeyi doldurmak istemiyorum, aklım kalıyor, sinirlerim bozuluyor, ağlıyorum saçma sapan herkes her şeyi alıyor benim hiç bi şeyim tam değil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?