2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Seninki gibi kocaların var olduğunu duydukça , bu kocaysa benim evdeki oragutan uleyyynnnn diye haykırasım geliyo

Ne işe ölçüyor canım rahimin geldiği yerimi ölçüyor dışardan eskiden de öylö yaparlarmış aslında
Sanirim kaburga altindan pubic kemigine kadar oluyor. Bir ara baktim internette hafta hafta ne kadar olmasi gerektigini buldum ama ben bir turlu denk getiremedim. 1-2 cm fazla cikinca filan hemen haftasi yada buyume cizgisindeki yeri degisiyor o yuzden onu da biraktim doktor olcsun. Bir de benim doktorum ketum. Ben internetten bakarim panik olurum diye artik kalp atisini olcumumu filan soylemiyor. Kiziyor sorunca.

Kizlar biz de bugun besigimizi aldik. Aramizda park yatak konusu bile gecmemisken park yatak aldik bu rengi bu model. E bebekten 380 liraya aldik. Magazada kalmamisti, odemeyi yaptik eve gelecek kargoyla. Biz cok begendik icimize cok sindi. Eve gelince yorumlarina baktim. Yorumlari da hep olumlu. İnsallah memnun kaliriz. Cirt renklerinden dolayi asla park almam diyen ben park yatak aldim :)

Eklentiler

• 36EE16A6-E99C-4FAC-9FA7-E02FD904F772.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 100
  • 5312D024-1AAB-4E79-A690-B23AA65A8E8C.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 99
Ebeler de sağlık ocağında bakarken ona bakıyor yani benim ebem öyle hatta küçükse haftana göre küçük diyo hemen ..

Kizlar bu arada suwen ic giyim magazasinda ciddi indirim vardi. Lohusa takimlar, gecelik falan almak isteyenler olursa baksin mutlaka. Ben almayi dusunmuyordum ama bugun bir hamile geceligi aldim. Hastanede giymek icin. 30 liraya dusmustu. Kumasi falan cok guzel.

Al benden de o kadar canım, ben şöyle yapıcam, sepet beşik halamız aldı mecbur kullanıcaz, süslü olduğu için salona koyayım dedim ki hiç aklımda yoktu sepet beşik, ben hep next2me istiyordum. Yatak odasına next2me alayım dedim, odasına da normal karyola aldım ama henüz gelmedi. Daha aklımda babynest falan var ama eve her şeyi doldurmak istemiyorum, aklım kalıyor, sinirlerim bozuluyor, ağlıyorum saçma sapan herkes her şeyi alıyor benim hiç bi şeyim tam değil diye

Bence öküzlüklerinden canım o zira ben sırf bu yüzden 29. Haftama kadar birlikte oldum eşimle ama o iyice ayıya bağladı ben daha ne yapayım
Benimki de asker arkadaşıymışım gibi davranıyor, dün gece Aslan parçası diyordu bana zaten korkuyor göbeğimden çekiniyor sözde yaklaşmıyor bile.. 15. Haftadan beri böyleyiz, iyi mi kötü mü bilemedim. Daha iki yıl olmadı evliliğimiz, 50 yıllık çiftler gibiyiz. İyice sinir oluyorum bu aralar, kafasını koparasın var.

Canim ben uyuyorum ama boluk porcuk .
Agrilarim aynen dedihin gb .adet sancisida var.
Ve dr.sadece magnezyum verdi
Ayyy tam ben suan sende kendimi gordum.Ayrica bende basak burcuyum .
Allahtan oglumdan kalan park yatak var .yatakyani besikten zor vazgecirdi esim sepet besik alicam icimde kalmasin diye ..
Hangi net canım o
Gitti gidiyormus canim cok satis yapmis olan biyermis .yuzde 98 de memnun kalmis diyor benimki artik pes ettim .umarim alinca memnun kalirim.

Cok guzel canim gule gule kullan .Ck memnun kalirsiniz diye dusunuyorum kullanisli oluyor..
Cok uygunmus canim bende bir bakiyim

cok tanidik bir hikaye.

Cok guzel canim gule gule kullan .Ck memnun kalirsiniz diye dusunuyorum kullanisli oluyor..

Cok uygunmus canim bende bir bakiyim
Cok tesekkur ederim canim. İcime sindi ya kesin memnun kalirim. Onemli olan icime sinmesiydi. Hic aklimin ucundan bile gecmiyorken, biberon almaya gitmisken yatagini alip döndük :))

Kizlar bu arada bugun hamile oldugum aklimdan cikarak otobuse yetismek icin 50 metre kadar kostum. Sonra avm dolastim vs... cok yoruldum. Suan asagi bölgemde agri var. Resmen yurumekte zorlaniyorum. Daha once daha cok dolastigim olmustu ama bu kadar agri olmamisti. Kostugum icin mi agriyor acaba? Bir sey olur mu? Bebegimin hareketlerini hissediyorum cok sukur. Ama yine de endiseliyim. Kontrolum sali gunu.

Ben de evi doldurmak istemiyorum diyorum ama hepsini alasım var hiçbirinden vazgeçemiyorum az önce ağladım ben de, niye karar veremiyorum hangisini alacağım diye. Iyice saçmalamaya başladım her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum sonra da karar veremiyorum

Ben de içimde kalmasın diye sepet beşik almaya karar vermiştim canım ama bu anne yanını görünce çok daha rahat olacak gibi geldi. Ama ikisinden de vazgeçemiyorum eşim de anne yanı daha iyi diyor. Ben sepetten vazgeçemeyince ikisini de alalım o zaman diyor. Onu da istemiyorum. Iyice kafayı yedim

Baybmall de indirimli 12 ye kadar, onu da kaçırdım şimdi

Bişey olmamıştır inş ama bence ayaklarını uzat dinlen nolur nolmaz çalışıyomusun bilmiyorum yarın da dinlensen çok iyi olur bişey olacağından değil ağrın da geçer

Bana birşey vermediler her gittim de zaten farklı doktor oluyo hepside diyorum size oluyo mu bilmiyorum ultrasonla karnınıza balıklar alet varya jel sürüp inanın o bile canımı yakıyor bunu doktora söylüyorum tek dediği biliyorum oluyor o kadar ya kızımda hiç acitmiyordu. Yada diyorum sezeryanli oldum içinmi böyle acaba

Canım niye ağlıyosun herkes yavaş yavaş tamamlıyor daha vakit var benimde eksiğim çok çocuk sağlıklı olsun diye dua edelim geri kalan olur inş sıkma canını bu arada bende sırf süslü ve gösterişli diye sepet beşik aldım içimde kalsın istemedim güzel bir cibinlik felan oldumu oo harika olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…