- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #25.141
Canım sorun olsa drun gerçekten söylerdi sana içini rahat tut benimkininde gelişim iki hafta önden gidiyor bende o yüzden tedirginlik yaşadım ama dr olumsuz birşey söylemedi iyi düşünelim iyi olsun brnim arkadaşımın kızı içinde kafası küçük dedi dr takip etti ve genetik bu dedi annesine benziyor dediKızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyor ama şimdiye kadar normal gidiyordu. Niye birden böyle oldu acaba. Canım sıkıldıdr kötü bişey söylemedi çok şükür. Erkek bebeklerde olabiliyor dedi ama gel de bunu bana anlatın var mı bu durumu yaşayan
Ya bakılırmı onlara, ben hamile değilken bile bakamıyorum, eltim ilk doğumundan izlemiş, doğum zamanı gelip sancıları başlayınca aklına gelmiş izledikleri, korkudan doğuramadı sancısı kesildi sezaryan olmak zorunda kaldı, izledikleri orda kalsın unut gitsin her doğum farklıdır,YouTube'dan doğum hikayelerini izledim agla agla geberdim
Çok mantıklı, çıkarıp yıkarsın falan için rahat olur, biz de alalım diyeceğim ama henüz pusete karar veremedi babasıcanim oglumda hep gerek duymustum icine biseyler sariyordum yukseltiyodum falan 9 yil aradn sonra boyle bisey yapmislar cok hosuma gitti aldim
Aynısını eşim almış kızıma içi kullanışlı ısı ayarlı yeri extra biberon çantası var rengi tam kırmızı ama benimki bu resimde böyle sanırım heyecanla kullanmayı bekliyorum inşinşalKizlar bu bebek cantasindan siparis ettim bu renk. N11den aldim ucretsiz kargo ole 80 liraya geldi. Kullanan, alan duyan var mi nasil bir canta hic bilmiyorum. E bebekte gormustum hosuma gitmisti.
ben sezaryen videolarını izledim, canlı canlı kesilmek ürperttiben hiç bakmiyorum bakmiycam da hiçbirşey bilmeden girmek daha iyi
geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.Eşim cenaze için Adapazarına gitti Kv lerded istanbuldan yola çıktı yolda kayınvalidelere kamyon çarpmış 3 kere çevirip çevirip vurmuş Allah korumuş çok üzüldüm.... Allah köyü gün vermesin
İnsallah oyledir :) cok tesekkurler.Güle güle kullan, kullanışlı görünüyor
Bordo diye geciyor. Saticiya gelen yorumlarda resim atan olmus. Bu kadar koyu degil daha canli bir bordo. Tam kirmizi gorunmuyordu. Kargolandi bakalim ne zaman elimde olur. Gelince resmini paylasirim :) kullanisli olmasina sevindim. Hepimiz guzel gunlerde kullanalim :)Aynısını eşim almış kızıma içi kullanışlı ısı ayarlı yeri extra biberon çantası var rengi tam kırmızı ama benimki bu resimde böyle sanırım heyecanla kullanmayı bekliyorum inşinşal
Benim de kafa önden gidiyor ve kız bebek. Ama baştan beri öyleydi. Doktora sordum normal dedi, genetik dedi bir anlamda. Eşimin ailesinde var büyük kafa yapısı. Ve dedi ki şu an bi önemi yok. Gebeliğin başlangıcında büyük olsaydı ve kafanın içindeki sıvıda problem olsaydı bir sıkıntı olurdu dedi. Büyük olmasının bir önemi yok yani.
Canım benim bebek de önden gidiyor.kilosu başı falan 3 hafta kadar önde.benim de moralim bozuluyor normal Doğum istiyordum yapamayacağım diye.dr genetik olduğunu düşünüyor.şekere bağlı da iri olabiliyor ama normal çıktı benim şeker yükleme.senin şekerin nasıl?
Canım doktorun bir sorun olduğunu söylemediyse düşünme. Benim oğlumda ayrıntılı ultrason cektirdigimde beni korkutmuştu kafası büyük diye kendi doktorum ise bir sorun yok erkek çocuğu biraz koca kafalı olabilir kafaya takacak bisey yok demişti ve oğlum doğduğunda kafası normaldi biraz alnı yuvarlakti. Doktorun önemsemediyse sende stres yapma
Başka yerinde bişey yoksa o sorun değil canım benim oğlum da hep öndeydi kafası da bayaa büyüktü doktor hatta bu çatıdan bu kafa geçmez dedi sancım olmasına rağmen bebek aşagıya inemediği için sezaryen oldum kestikleri yerden zor çıktı sıpamın kafası52cm ve 4kiloydu 6 yaşında olacak yakında ve her zaman çok sağlıklı çok şükür...boyum 1.56 ama ben de koca kafalıyım mesela kızkardeşimle şapka alırız ben hep 1 beden büyuk almak zorunda kalırım
Kızlar iyi ki varsınız, hepinize çok teşekkür ediyorum içime su serptiniz. Fakat başta böyle bir şey yoktu . Ayrıntılı usg de böyle birşey denmedi. Şimdi birden olması canımı sıktı açıkçasıCanım sorun olsa drun gerçekten söylerdi sana içini rahat tut benimkininde gelişim iki hafta önden gidiyor bende o yüzden tedirginlik yaşadım ama dr olumsuz birşey söylemedi iyi düşünelim iyi olsun brnim arkadaşımın kızı içinde kafası küçük dedi dr takip etti ve genetik bu dedi annesine benziyor dedi
H Hafsa canim daha önce de söylemiştim denedinmi bilmiyorum tekrar ediyor gibi olmasın da
Ben sabahları ac karnına kayısı yiyorum gunkurusu daha iyi sanki bu rengi köyü olan kayısı. Öğlen ve akşam armut tuketiyorum. Gayet rahatım.
Birde turşu suyu bağırsakları çok iyi çalıştırıyor eğer seni rahatsız etmezse bir dene bana yarım bardak bile yetiyor.
Eğer bunlar ise yaramazsa sabahları ac karnına bir çay kaşığı kadar zeytinyagi ic.
Ben doğumdan sonra ufak bi operasyon geçirdim ve çıkamıyordum korkuyordum zeytinyağı denedim 2 güne normale döndü. 1 hafta falan ilaç gibi devam etmiştim. Has zeytinyağı daha iyi bulabilirsen.
Umarım işine yarar bu tavsiyeler çünkü çok zor Allah kolaylık versin
Çok sağol canım deneyeyim inş yiyebilirim
İnşallah yükselir ya yükselmezse yandık deseneKızlar eevet demir çok önemli benim ilk gebeliğimde ilaç kullanmama rağmen düşük demirle sezeryana girdim malesef rahim toparlanmadı normalden çok daha fazla kan kaybettim doğumdan sonra iki ünite kan verildi gözlerimin altı falan mosmır olmuştu canım çekilmişti sanki. O yüzden yüksek hemoglobinle doğuma girmekte fayda var
Yooook doğum anını izlemiyorum ben dogum hiiayelerine bakıyorum :)ben korkmaya başladım ya
Canim endiselenme bu kotu bisey degil ki bebege kilo aldiran seyler yemis olabilirsin bu ara belki. Ben muz, tahin pekmeze yuklendigimde onde cikiyor ara verince fark 4-5 gune dusuyor hatta bazen tam gununde cikiyor degisebilir yani.Kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyor ama şimdiye kadar normal gidiyordu. Niye birden böyle oldu acaba. Canım sıkıldıdr kötü bişey söylemedi çok şükür. Erkek bebeklerde olabiliyor dedi ama gel de bunu bana anlatın var mı bu durumu yaşayan
Canım doğum.izlemiyorum doğum hikayeleri oluyoya öncesi sonrası bebeğin giydirildi falan onlara bakıyorum :)Ya bakılırmı onlara, ben hamile değilken bile bakamıyorum, eltim ilk doğumundan izlemiş, doğum zamanı gelip sancıları başlayınca aklına gelmiş izledikleri, korkudan doğuramadı sancısı kesildi sezaryan olmak zorunda kaldı, izledikleri orda kalsın unut gitsin her doğum farklıdır,
Geçmiş olsun CanımEşim cenaze için Adapazarına gitti Kv lerded istanbuldan yola çıktı yolda kayınvalidelere kamyon çarpmış 3 kere çevirip çevirip vurmuş Allah korumuş çok üzüldüm.... Allah köyü gün vermesin
En sın gittiğim kontrolde benim miniğiminde kafası büyüktü. Detaylı ultrason da bakmıştı, sorun yok demişti. Erkek bebek bekliyoruz bizde. Sonradan dedesinden öğrendiğime göre babasının da kafası büyükmüş sende sor istersen genetik olabilirKızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyor ama şimdiye kadar normal gidiyordu. Niye birden böyle oldu acaba. Canım sıkıldıdr kötü bişey söylemedi çok şükür. Erkek bebeklerde olabiliyor dedi ama gel de bunu bana anlatın var mı bu durumu yaşayan
Evet canım eşimin kafası küçük değil hatta büyük denebilir . Belki de ona çekmiştir dediğin gibi. Hayırla Sağlıkla doğsun inşallah hepimizin yavrusuEn sın gittiğim kontrolde benim miniğiminde kafası büyüktü. Detaylı ultrason da bakmıştı, sorun yok demişti. Erkek bebek bekliyoruz bizde. Sonradan dedesinden öğrendiğime göre babasının da kafası büyükmüş sende sor istersen genetik olabilir
Sadece kafa büyük çıktı canım boy uzun değil, kilosuda çok değil 1 kilo olmuşCanim endiselenme bu kotu bisey degil ki bebege kilo aldiran seyler yemis olabilirsin bu ara belki. Ben muz, tahin pekmeze yuklendigimde onde cikiyor ara verince fark 4-5 gune dusuyor hatta bazen tam gununde cikiyor degisebilir yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?