2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım sorun olsa drun gerçekten söylerdi sana içini rahat tut benimkininde gelişim iki hafta önden gidiyor bende o yüzden tedirginlik yaşadım ama dr olumsuz birşey söylemedi iyi düşünelim iyi olsun brnim arkadaşımın kızı içinde kafası küçük dedi dr takip etti ve genetik bu dedi annesine benziyor dedi

YouTube'dan doğum hikayelerini izledim agla agla geberdim
Ya bakılırmı onlara, ben hamile değilken bile bakamıyorum, eltim ilk doğumundan izlemiş, doğum zamanı gelip sancıları başlayınca aklına gelmiş izledikleri, korkudan doğuramadı sancısı kesildi sezaryan olmak zorunda kaldı, izledikleri orda kalsın unut gitsin her doğum farklıdır,

canim oglumda hep gerek duymustum icine biseyler sariyordum yukseltiyodum falan 9 yil aradn sonra boyle bisey yapmislar cok hosuma gitti aldim
Çok mantıklı, çıkarıp yıkarsın falan için rahat olur, biz de alalım diyeceğim ama henüz pusete karar veremedi babası her şeyi ben seçmişim, buno o seçecek inşallah bekliyoruz

Kizlar bu bebek cantasindan siparis ettim bu renk. N11den aldim ucretsiz kargo ole 80 liraya geldi. Kullanan, alan duyan var mi nasil bir canta hic bilmiyorum. E bebekte gormustum hosuma gitmisti.
Aynısını eşim almış kızıma içi kullanışlı ısı ayarlı yeri extra biberon çantası var rengi tam kırmızı ama benimki bu resimde böyle sanırım heyecanla kullanmayı bekliyorum inşinşal

Güle güle kullan, kullanışlı görünüyor
İnsallah oyledir :) cok tesekkurler.
Bordo diye geciyor. Saticiya gelen yorumlarda resim atan olmus. Bu kadar koyu degil daha canli bir bordo. Tam kirmizi gorunmuyordu. Kargolandi bakalim ne zaman elimde olur. Gelince resmini paylasirim :) kullanisli olmasina sevindim. Hepimiz guzel gunlerde kullanalim :)

Kızlar iyi ki varsınız, hepinize çok teşekkür ediyorum içime su serptiniz. Fakat başta böyle bir şey yoktu . Ayrıntılı usg de böyle birşey denmedi. Şimdi birden olması canımı sıktı açıkçası C cikolatalimuffin şekerime tokluk olarak bakıldı. Normal dendi.

Canım Allah razı olsun armutu birinden duymuştum ama senmişsin demekki şimdi kayısı aldım armut da alayım geçen yemiştim iyi gelmişti gibi zeytinyağı içmeyi midem almıyor ama yapabilirsem içeyim bende basur da oldu yeni kabız olmamam lazım

Çok sağol canım deneyeyim inş yiyebilirim

İnşallah yükselir ya yükselmezse yandık desene

Canim endiselenme bu kotu bisey degil ki bebege kilo aldiran seyler yemis olabilirsin bu ara belki. Ben muz, tahin pekmeze yuklendigimde onde cikiyor ara verince fark 4-5 gune dusuyor hatta bazen tam gununde cikiyor degisebilir yani.

Canım doğum.izlemiyorum doğum hikayeleri oluyoya öncesi sonrası bebeğin giydirildi falan onlara bakıyorum :)

En sın gittiğim kontrolde benim miniğiminde kafası büyüktü. Detaylı ultrason da bakmıştı, sorun yok demişti. Erkek bebek bekliyoruz bizde. Sonradan dedesinden öğrendiğime göre babasının da kafası büyükmüş sende sor istersen genetik olabilir

Evet canım eşimin kafası küçük değil hatta büyük denebilir . Belki de ona çekmiştir dediğin gibi. Hayırla Sağlıkla doğsun inşallah hepimizin yavrusu

Canim endiselenme bu kotu bisey degil ki bebege kilo aldiran seyler yemis olabilirsin bu ara belki. Ben muz, tahin pekmeze yuklendigimde onde cikiyor ara verince fark 4-5 gune dusuyor hatta bazen tam gununde cikiyor degisebilir yani.
Sadece kafa büyük çıktı canım boy uzun değil, kilosuda çok değil 1 kilo olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…