2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar netten olması gereken bpd ve fl değerlerine baktım. Dr unkiyle çok farklı . Dr kafasının 29. Haftaya uygun olduğunu söyledi ama bebişin değerine baktığımda 27. Haftada sınırlar içinde gözüküyor. Acaba dr ların usg si farklı mı ölçüyor. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sanırım

Kızlar benimde ilaç kullandığım halde kanım yükselmedi nasıl yükseltecez bu kan değerleri ayrıyeten idrarda enfeksiyon uykusuzluk çarpıtı bacaklarda ağrı ....Allah yardımcımız olsun

Canim kan ilaci kullanmıyorum su anda hala ama ilaç kullanır gibi sabahları bir tutam özbek üzümü yiyorum ve kabızlık olmasın diye kuru kayısı. Hamileliğin başından beri kullandigim için unutmuyorum rutine bindi. Birde pekmez tüketmeye çalışıyorum bazı sabahlar içim almıyor pekmezi ama mutlaka kahvaltı da tahin-pekmez yiyorum. Bir dene istersen ilaca takviye olarak.

Geçmiş olsun canim Allah beterinden saklasin. Verilmiş sadakaları varmış.

Canim her metabolizma farklı gerçi ama inşallah ise yarar. Bende de o dediğinde var malesef. o yüzden bende kabız olmamaya çalışıyorum. Şükür kanama falan olmuyor.
Şu anda devit3 kullanıyorum oda yağ gibi o yüzden dediğini anliyorum
Zeytinyağını ilaç içmemek için denemiştim yeni doğum sonrası duphilac diye bir ilaç verdiler tuvalete çıkabilmem için. Bende emzirdigimden dolayı ilaç kullanmak istemedim. Çok sevdiğim birşey değildi. Ama inanki boğazından kayıp gidiyor mideni rahatsız etmiyor.

kızlar nunanın ana kucağı çok hoşuma gidiyor ama fiyatı 900 civarı, ikinci el satan yerlerde bile 500'den aşağı fiyat yok. aranızda bu modeli almayı düşünen var mı? bana taşıması kolay ve sağlammış gibi geldi

Kızlar geçen gün hatırlarsanız aventin göğüs Kalkanı fotosunu koymuştum. Trendyolda 30 tl ydi.
Ürün yanlış geldi. Göğüs pedi yollamışlar
Sinir oldum valla yaaa.
Aradım doğal olarak göğüs Kalkanı kalmamış. Bu da bi satış politikası sanırım

Aaa yuh ya nasil is bu bence iade et parani da al. Ne kadar sacma is yapmislar ya. Sinir oldum.

Ebebekte aventler indirimdeydi pazar gunu. Ama tabi nereden bileceksin boyle olacagini. Ama yine indirime girer o zaman alirsin.

Aa olur mu öyle şey yaa. Kalkan kalmadıysa göndermezsin ücret iadesi yaparsın olur biter. Hatta olmayan ürünü nasıl satıyorlar.
Sende görünce ben de alayım diye baktım alıyordum az kalsın sonra ebebek teydim o gün güvenemedim, gözümle görerek alayım dedim. Iki katı para verdim. Ama aklım kalmıştı 30 lira olunca.

Ben de var ilk kızımda almıştık evet sağlam gerçekten, sallanıyor kendi kendine de. Ama ağır bir ürün çok hafif de değil canım
Aaaa inanmıyorum iade et bence canım resmen satış politikası gerçekten

Benimde henüz kanama ağrı felan yok şişlik var kabız olmamam gerek onu biliyorum birde normal doğum istiyorum nasıl olacak bilmiyorum d vitaminini ekmeğe döküp yiyorum zeytin yağını çok sıkışırsam yutmaya çalışırım napayım çok sağol

Canım ben de 4moms mamaroo çook istiyorum ama 1500 lira, ona ayıracak bütçem yook. İkinci elleri de 600-700 civarı, onlara da güvenemiyorum. Nuna da güzel, kullanışlı. Hakkında bayağı iyi yorum duymuştum. Pişman olmazsın aldığına.

4moms da çok hoş görünüyor ama bana daha hantal taşıması zor gibi gelmişti. iki ürünü de sadece internette gördüm toist nuna için de ağır bir ürün dedi. belki de daha ucuz ve hafif birşey alırım. çünkü fiyat gerçekten pahalı.

Ya bide mamaroo olsun nuna olsun 3-4 ay falan kullanmışlar sonra bebek durmak istemiyormuş vs. Birkaç ay için de çok tuzlular. Çook açılmasaydım kıyıp paraya alacaktım yine de ama ilk çocuk diye b.kunu çıkardım afedersin bide tüy dikmeyeyim Sen de daha hafif bir şeyler bakıyormuşsun madem inşallah gönlümüze göre buluruz ^^

Iade yap canim muhakkak

Dolunay22 olur mu öyle şey canim ellerinde kalmamışsa ya iade yaparlar yada sipariş verdiğin ürünün geleceği tarihi sana bildirip geldiğinde gönderirler. Bu satış politakası değil dolandırıcılık.
Sen sipariş verirken göğüs kalkanı yazdığına eminsin değil mi? Bazen görseller karışmış diyerek böyle satış yapıyorlar.
Iade et kabul etmezlerse tüketici haklarına şikayet et canim

Aaa yuh ya nasil is bu bence iade et parani da al. Ne kadar sacma is yapmislar ya. Sinir oldum.

Ebebekte aventler indirimdeydi pazar gunu. Ama tabi nereden bileceksin boyle olacagini. Ama yine indirime girer o zaman alirsin.
Evet canım. Neyse sağlık olsun. Bu kadar uygun olmasına şaşırmıştım zaten

Sözde yanlış yollamışlar. Ama bence öyle değil.
Aklın boşuna kalmış
Ped de lazımdı aslında. Baby me nin almıştım ama ucuz diye emin değildim kullanıp kullanmamak da. Tepki için iade edeyim diyorum ama :)

Yok Can'ım kalkan baktım. Acaba ben mi yanlış gördüm falan dedim ama kontrol ettim.
İade alıyorlar. Onda sorun yok. Ama gerçekten karıştırdılarsa boşuna kaçırmış oldum 30 tl te :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…