- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #25.161
Geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmışEşim cenaze için Adapazarına gitti Kv lerded istanbuldan yola çıktı yolda kayınvalidelere kamyon çarpmış 3 kere çevirip çevirip vurmuş Allah korumuş çok üzüldüm.... Allah köyü gün vermesin
Kızlar benimde ilaç kullandığım halde kanım yükselmedi nasıl yükseltecez bu kan değerleri ayrıyeten idrarda enfeksiyon uykusuzluk çarpıtı bacaklarda ağrı ....Allah yardımcımız olsun
Eşim cenaze için Adapazarına gitti Kv lerded istanbuldan yola çıktı yolda kayınvalidelere kamyon çarpmış 3 kere çevirip çevirip vurmuş Allah korumuş çok üzüldüm.... Allah köyü gün vermesin
merhaba,ben de aynıyım valla, konular yetişsin, benden sonra gelene zorluk olmasın diye debeleniyorum ve haliyle de pilim bitiyor.
Canım Allah razı olsun armutu birinden duymuştum ama senmişsin demekki şimdi kayısı aldım armut da alayım geçen yemiştim iyi gelmişti gibi zeytinyağı içmeyi midem almıyor ama yapabilirsem içeyim bende basur da oldu yeni kabız olmamam lazım
Çok geçmiş olsun canımEşim cenaze için Adapazarına gitti Kv lerded istanbuldan yola çıktı yolda kayınvalidelere kamyon çarpmış 3 kere çevirip çevirip vurmuş Allah korumuş çok üzüldüm.... Allah köyü gün vermesin
merhaba,
önceden haber verdiniz mi müdüre ben 32. haftada çıkacağım diye?[/. müdür yardımcımız sordu mart ortası gibi olduğunu söyledim. onun dışında bilgi vermedim.
Aaa yuh ya nasil is bu bence iade et parani da al. Ne kadar sacma is yapmislar ya. Sinir oldum.Kızlar geçen gün hatırlarsanız aventin göğüs Kalkanı fotosunu koymuştum. Trendyolda 30 tl ydi.
Ürün yanlış geldi. Göğüs pedi yollamışlar
Sinir oldum valla yaaa.
Aradım doğal olarak göğüs Kalkanı kalmamış. Bu da bi satış politikası sanırım
Kızlar geçen gün hatırlarsanız aventin göğüs Kalkanı fotosunu koymuştum. Trendyolda 30 tl ydi.
Sinir oldum valla yaaa.
kızlar nunanın ana kucağı çok hoşuma gidiyor ama fiyatı 900 civarı, ikinci el satan yerlerde bile 500'den aşağı fiyat yok. aranızda bu modeli almayı düşünen var mı? bana taşıması kolay ve sağlammış gibi geldi
Eki Görüntüle 2113291
Aaaa inanmıyorum iade et bence canım resmen satış politikası gerçektenKızlar geçen gün hatırlarsanız aventin göğüs Kalkanı fotosunu koymuştum. Trendyolda 30 tl ydi.
Sinir oldum valla yaaa.
Benimde henüz kanama ağrı felan yok şişlik var kabız olmamam gerek onu biliyorum birde normal doğum istiyorum nasıl olacak bilmiyorum d vitaminini ekmeğe döküp yiyorum zeytin yağını çok sıkışırsam yutmaya çalışırım napayım çok sağolCanim her metabolizma farklı gerçi ama inşallah ise yarar. Bende de o dediğinde var malesef.o yüzden bende kabız olmamaya çalışıyorum. Şükür kanama falan olmuyor.
Şu anda devit3 kullanıyorum oda yağ gibi o yüzden dediğini anliyorum
Zeytinyağını ilaç içmemek için denemiştim yeni doğum sonrası duphilac diye bir ilaç verdiler tuvalete çıkabilmem için. Bende emzirdigimden dolayı ilaç kullanmak istemedim. Çok sevdiğim birşey değildi. Ama inanki boğazından kayıp gidiyor mideni rahatsız etmiyor.
kızlar nunanın ana kucağı çok hoşuma gidiyor ama fiyatı 900 civarı, ikinci el satan yerlerde bile 500'den aşağı fiyat yok. aranızda bu modeli almayı düşünen var mı? bana taşıması kolay ve sağlammış gibi geldi
Eki Görüntüle 2113291
4moms da çok hoş görünüyor ama bana daha hantal taşıması zor gibi gelmişti. iki ürünü de sadece internette gördümCanım ben de 4moms mamaroo çook istiyorum ama 1500 lira, ona ayıracak bütçem yook. İkinci elleri de 600-700 civarı, onlara da güvenemiyorum. Nuna da güzel, kullanışlı. Hakkında bayağı iyi yorum duymuştum. Pişman olmazsın aldığına.
4moms da çok hoş görünüyor ama bana daha hantal taşıması zor gibi gelmişti. iki ürünü de sadece internette gördümtoist nuna için de ağır bir ürün dedi. belki de daha ucuz ve hafif birşey alırım. çünkü fiyat gerçekten pahalı.
Iade yap canim muhakkakKızlar geçen gün hatırlarsanız aventin göğüs Kalkanı fotosunu koymuştum. Trendyolda 30 tl ydi.
Sinir oldum valla yaaa.
Evet canım. Neyse sağlık olsun. Bu kadar uygun olmasına şaşırmıştım zatenAaa yuh ya nasil is bu bence iade et parani da al. Ne kadar sacma is yapmislar ya. Sinir oldum.
Ebebekte aventler indirimdeydi pazar gunu. Ama tabi nereden bileceksin boyle olacagini. Ama yine indirime girer o zaman alirsin.
Sözde yanlış yollamışlar. Ama bence öyle değil.Aa olur mu öyle şey yaa. Kalkan kalmadıysa göndermezsin ücret iadesi yaparsın olur biter. Hatta olmayan ürünü nasıl satıyorlar.
Sende görünce ben de alayım diye baktım alıyordum az kalsın sonra ebebek teydim o gün güvenemedim, gözümle görerek alayım dedim. Iki katı para verdim. Ama aklım kalmıştı 30 lira olunca.
Yok Can'ım kalkan baktım. Acaba ben mi yanlış gördüm falan dedim ama kontrol ettim.Dolunay22 olur mu öyle şey canim ellerinde kalmamışsa ya iade yaparlar yada sipariş verdiğin ürünün geleceği tarihi sana bildirip geldiğinde gönderirler. Bu satış politakası değil dolandırıcılık.
Sen sipariş verirken göğüs kalkanı yazdığına eminsin değil mi? Bazen görseller karışmış diyerek böyle satış yapıyorlar.
Iade et kabul etmezlerse tüketici haklarına şikayet et canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?